Geleceksin biliyorum bebeğim

kızlar bakın cicilerimize....
valla zar zor çektim nefes nefese kaldım desem yeridir ama deydi

bunlar son aldıklarım...
beyaz jile yi burada tanıdığım ve benim için çok değerli YETEER nikli arkadaşımın kızıma hediyesi...
pembe mont teyzesinden yeğenine hediye...
2 takım 10lu hastane çıkışımız...
yelek ve çıtçıtlılarından son aldıklarım
kirazlı alt üst takımı çok beğenerek aldım...
bıcı bıcı yapınca yıkamaya havlumuz...
pembe hırkamız anneannemizin çok hoşuna gitmiş büyükmüş ama almış
alt açmamız ve takımı peluş battaniyemiz...
vee ıvır zıvır bakım ürünleri biberonlar emzik emzik kutusu diş kaşıyıcı falan filan....
Eki Görüntüle 205567 Eki Görüntüle 205568 Eki Görüntüle 205569 Eki Görüntüle 205570 Eki Görüntüle 205571 Eki Görüntüle 205572 Eki Görüntüle 205573 Eki Görüntüle 205574 Eki Görüntüle 205575 Eki Görüntüle 205576 Eki Görüntüle 205577

çok güzeller...güzel günlerde giysin inşallah...gerçekten beyaz jileye bende bayıldım

sğl cnm teşekkürederiz....
bizde kocişle gittik geldik baktık hiç böyle bişi almamıştım
çok güzel oldu ilk jilesi yeter teyzesinden...
Allahım sizlerede bebişleriniz için almak nasip etsin inş..

Amiiin inşallah birgün olacak.... olmasada çevremde alacak çok onlara alıncada seviniyorum

Son düzenleme:
selam kızlar,
eğerki hala unutulmadıysam haber vereyim ben yaşıyorum hayattayım yani

son zamanlarda değil pcye zaman ayırmak evimi bile otel diye kullanıyorum son 10 gündür annemle ilgileniyorum bacaklarından çok rahatsız ve dr istiharat verdiği için sürekli onun yanına gidiyorum allatan evim yakın neyse bugünümüzede şükür diyelim
sizler ne yapıyorsunuz herşeyden bi haberim nurcanım annişlik nasıl gidiyor prenses nasıl rahatsızde en son inşallah iyidir şimdi
ayşecanım senin hamişlik nasıl geçiyor başladımı bulantılar rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım
herzamancım aldığın cicişler çok güzel güle güle sağlıkla kullansın inşallah kızçen
bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum tek tek gelemiyorum diye beni unutmayın canlar,siz benim hep aklımdasınız

unutulmadın tabiki hatta geçen gün facene baktım en son 1o gün önce girmişsin...inşallah annen bir an önce sağlığına kavuşur sende bize

Günaydıııın canım arkadaşlarım..
Nurcanım kötü bir haber olmamasına sevindim hiç bir zaman da olmayacak Allahın izniyle..
Ceylinim geçmiş olsun yaa vallahi özlettin kendini, ben maşallah eşek gibiyim bulantı filan yok hart hart gezmekten bulanıcak vakit kalmıyor :))
Berencim çok sağol inşallah en kısa zamanda sen de duyarsın pıtırtıları.. sana söz verdiğim gibi kandil günü 2 yasin okudum ben Allah muradına erdirsin tez zamanda canım...
Kız bakliyat torbasının anası ne güzel ciciler almışsın iyi günlerde kullansın inşallahh.. Senin jilen güzel de sanki yeterimin bana gönderdiği patikler az mı güzel yaaaa

canım güzel günlerde kulanın hepside çok güzelllerrr

ceylinim seni unutumuyuz (sen unutulacak kadınmısın) canım keşke telin olsaydı merak edince aradık ben buradakii(bende teli olan kızları merak edince arıyorum)annene geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşş

cnm anneciğine geçmiş olsun inş en kısa vakitte eski sağlığına kavuşur...
seni unutmuyoruz cnm yoğunlukta olduğunu anladık..
cicilerimiz içinde teşekkür ederiz teyzesii
buyurun bakliyat torbasının annesi geldi...
kendide bugün sakin düne göre...
teşekkür ederiz cnm...

yeterim sğl cnm teşekkür ederiz.

sagol canım allah seninde ellerini boşçevirmesin inş. iyi olmanıza sevindimm ohh ohh maşallah

kızlar bebişimin cicilerini burayada yüklesem ayıp olurmu?
gücenirmisiniz?
aaaaa olur mu tatlımm ben bayılırım bebiş cicişlerine
ayşem canım dua için sagol.. allah evladını sana bagışlasın inş.. sende herzamanseninle gibi kızının cicişlerini nurcan gibi fotolarını koy inş. allah nasip etsinde
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

güüüünayydınnnn canımm :90: :90: :90: :90: :90: :90: :90: hayırlı günlerrr

Son düzenleme:

nazo kız o ne gezmesi öyle gece 11lerde parklardan gelmeler falan söylerim bak enişteme

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınlar
komşuyla kardeşim vardı çay demledik bişeyler hazırladık 5 te çıktık evden yedik içtik sonra yediklerimizi eritmek için yürüyüş yaptık oh iyi geldi...eniştenin haberi var yanımda tanıdığı güvendiği birisi oldumu kızmaz hrgün gezsem bişey demez...bir bursaya sizinle tanışmak için gideyim demiştim izin vermemişti sizleri tanımadığı için ...bende çok ısrar etmemiştim

Son düzenleme:
nbr canlarım nasılsınız bakalımm
bizde ev aradık güneşin altında eridik resmen yaaa
sizden nbr nurcanım burdasınn sanırım sen napıosun cnm son durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…