kızlar bebişimin cicilerini burayada yüklesem ayıp olurmu?
gücenirmisiniz?
çok güzel olur ben zaten buraya yükleyecen sanıyordum
kızlar bakın cicilerimize....
valla zar zor çektim nefes nefese kaldım desem yeridir ama deydi
bunlar son aldıklarım...
beyaz jile yi burada tanıdığım ve benim için çok değerli YETEER nikli arkadaşımın kızıma hediyesi...
pembe mont teyzesinden yeğenine hediye...
2 takım 10lu hastane çıkışımız...
yelek ve çıtçıtlılarından son aldıklarım
kirazlı alt üst takımı çok beğenerek aldım...
bıcı bıcı yapınca yıkamaya havlumuz...
pembe hırkamız anneannemizin çok hoşuna gitmiş büyükmüş ama almış
alt açmamız ve takımı peluş battaniyemiz...
vee ıvır zıvır bakım ürünleri biberonlar emzik emzik kutusu diş kaşıyıcı falan filan....
Eki Görüntüle 205567 Eki Görüntüle 205568 Eki Görüntüle 205569 Eki Görüntüle 205570 Eki Görüntüle 205571 Eki Görüntüle 205572 Eki Görüntüle 205573 Eki Görüntüle 205574 Eki Görüntüle 205575 Eki Görüntüle 205576 Eki Görüntüle 205577
çok güzeller...güzel günlerde giysin inşallah...gerçekten beyaz jileye bende bayıldım
sğl cnm teşekkürederiz....
bizde kocişle gittik geldik baktık hiç böyle bişi almamıştım
çok güzel oldu ilk jilesi yeter teyzesinden...
Allahım sizlerede bebişleriniz için almak nasip etsin inş..
Amiiin inşallah birgün olacak.... olmasada çevremde alacak çok onlara alıncada seviniyorum
hiç merak etme cnm senin bebişte en kısa zamanda gelecek hayırlısı ile zamanı var demekki
ben kaçtım cnm uyku gözümden akıyo yarın görüşürz.
selam kızlar,
eğerki hala unutulmadıysam haber vereyim ben yaşıyorum hayattayım yani
son zamanlarda değil pcye zaman ayırmak evimi bile otel diye kullanıyorum son 10 gündür annemle ilgileniyorum bacaklarından çok rahatsız ve dr istiharat verdiği için sürekli onun yanına gidiyorum allatan evim yakın neyse bugünümüzede şükür diyelim
sizler ne yapıyorsunuz herşeyden bi haberim nurcanım annişlik nasıl gidiyor prenses nasıl rahatsızde en son inşallah iyidir şimdi
ayşecanım senin hamişlik nasıl geçiyor başladımı bulantılar rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım
herzamancım aldığın cicişler çok güzel güle güle sağlıkla kullansın inşallah kızçen
bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum tek tek gelemiyorum diye beni unutmayın canlar,siz benim hep aklımdasınız
canım güzel günlerde kulanın hepside çok güzelllerrrkızlar bakın cicilerimize....
valla zar zor çektim nefes nefese kaldım desem yeridir ama deydi
bunlar son aldıklarım...
beyaz jile yi burada tanıdığım ve benim için çok değerli YETEER nikli arkadaşımın kızıma hediyesi...
pembe mont teyzesinden yeğenine hediye...
2 takım 10lu hastane çıkışımız...
yelek ve çıtçıtlılarından son aldıklarım
kirazlı alt üst takımı çok beğenerek aldım...
bıcı bıcı yapınca yıkamaya havlumuz...
pembe hırkamız anneannemizin çok hoşuna gitmiş büyükmüş ama almış
alt açmamız ve takımı peluş battaniyemiz...
vee ıvır zıvır bakım ürünleri biberonlar emzik emzik kutusu diş kaşıyıcı falan filan....
Eki Görüntüle 205567 Eki Görüntüle 205568 Eki Görüntüle 205569 Eki Görüntüle 205570 Eki Görüntüle 205571 Eki Görüntüle 205572 Eki Görüntüle 205573 Eki Görüntüle 205574 Eki Görüntüle 205575 Eki Görüntüle 205576 Eki Görüntüle 205577
selam kızlar,
son zamanlarda değil pcye zaman ayırmak evimi bile otel diye kullanıyorum son 10 gündür annemle ilgileniyorum bacaklarından çok rahatsız ve dr istiharat verdiği için sürekli onun yanına gidiyorum allatan evim yakın neyse bugünümüzede şükür diyelim
sizler ne yapıyorsunuz herşeyden bi haberim nurcanım annişlik nasıl gidiyor prenses nasıl rahatsızde en son inşallah iyidir şimdi
ayşecanım senin hamişlik nasıl geçiyor başladımı bulantılar rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım
herzamancım aldığın cicişler çok güzel güle güle sağlıkla kullansın inşallah kızçen
bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum tek tek gelemiyorum diye beni unutmayın canlar,siz benim hep aklımdasınız
cnm anneciğine geçmiş olsun inş en kısa vakitte eski sağlığına kavuşur...selam kızlar,
buyurun bakliyat torbasının annesi geldi...Günaydıııın canım arkadaşlarım..
Nurcanım kötü bir haber olmamasına sevindim hiç bir zaman da olmayacak Allahın izniyle..
Ceylinim geçmiş olsun yaa vallahi özlettin kendini, ben maşallah eşek gibiyim bulantı filan yok hart hart gezmekten bulanıcak vakit kalmıyor :))
Berencim çok sağol inşallah en kısa zamanda sen de duyarsın pıtırtıları.. sana söz verdiğim gibi kandil günü 2 yasin okudum ben Allah muradına erdirsin tez zamanda canım...
Kız bakliyat torbasının anası ne güzel ciciler almışsın iyi günlerde kullansın inşallahh.. Senin jilen güzel de sanki yeterimin bana gönderdiği patikler az mı güzel yaaaa
canım güzel günlerde kulanın hepside çok güzelllerrr
ceylinim seni unutumuyuz (sen unutulacak kadınmısın) canım keşke telin olsaydı merak edince aradık ben buradakii(bende teli olan kızları merak edince arıyorum)annene geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşş
sagol canım allah seninde ellerini boşçevirmesin inş. iyi olmanıza sevindimm ohh ohh maşallahselamlar...iyiyim şimdi parktan geldim hemen kk açtım yazılanları okuyordum...canım ben senin için 1 tane yasin okumuştum kandil günü yazmayı unutmuşum... seninlede karşılaşmadık aklıma gelmedi...herkesler iyi şükür maşallah
aaaaa olur mu tatlımm ben bayılırım bebiş cicişlerinekızlar bebişimin cicilerini burayada yüklesem ayıp olurmu?
gücenirmisiniz?
ayşem canım dua için sagol.. allah evladını sana bagışlasın inş.. sende herzamanseninle gibi kızının cicişlerini nurcan gibi fotolarını koy inş. allah nasip etsindeGünaydıııın canım arkadaşlarım..
Nurcanım kötü bir haber olmamasına sevindim hiç bir zaman da olmayacak Allahın izniyle..
Ceylinim geçmiş olsun yaa vallahi özlettin kendini, ben maşallah eşek gibiyim bulantı filan yok hart hart gezmekten bulanıcak vakit kalmıyor :))
Berencim çok sağol inşallah en kısa zamanda sen de duyarsın pıtırtıları.. sana söz verdiğim gibi kandil günü 2 yasin okudum ben Allah muradına erdirsin tez zamanda canım...
Kız bakliyat torbasının anası ne güzel ciciler almışsın iyi günlerde kullansın inşallahh.. Senin jilen güzel de sanki yeterimin bana gönderdiği patikler az mı güzel yaaaa
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm anneciğine geçmiş olsun inş en kısa vakitte eski sağlığına kavuşur...
seni unutmuyoruz cnm yoğunlukta olduğunu anladık..
cicilerimiz içinde teşekkür ederiz teyzesii
buyurun bakliyat torbasının annesi geldi...
kendide bugün sakin düne göre...
teşekkür ederiz cnm...
yeterim sğl cnm teşekkür ederiz.
nazo kız o ne gezmesi öyle gece 11lerde parklardan gelmeler falan söylerim bak enişteme
günaydınlargünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?