Geleceksin biliyorum bebeğim

yetrcimm cok sukur sızde taburcu olmussunuz canımm ya cok sevındım hadi bakalım
benımde eşim diyorki ameliyattan sonra afedersınız hanı o bolgeyı daha soğuk hıssedıyorum diyor normalde de ooyle olası gerekıyordu ya..bizimkının varıkosel hala devam ettiği için normalden sıcak oluyordu ve spermler ölüodu tabii..
ınsallah yeterım bu ıkı amelıyat sızede bızede ugurlu gelır vesıle olur gelir bebişler:))))
ayy bende bugun parca parca yazdım kıslar unuttuğum varsa kusura bakmayın gözümden uyku akıo sabahın köründe kalkıcam ıyı gecelerrrrrrr

slm cicişler...
kimseler yok diğer topiklerde bende buraya yazayım dedim baktım yeterle nurcan gelmiş...
bizde kocişle yarım saat yürüdük ama 2 defa oturdum dinlendim artık dayanamıyorum yorgunluk hemen çöküyo...Allahım yardımcım olsun...

inşşşşş canım inşşşşşşşş
bu gün dr konuştummm bana dediki bizim dalımız değil ama bu ameliyattan sonra sorununuz kalmayacak diye ümüt ediyorz
ama biraz sabır dedii şu hormanları yoluna koyalaım her şey daha iyi olacak dediii

kız tabi yorulursun seninki bakliyat olmakatan çıktı artık

ayy hadi inş sendende gzel hbrler geliyo cnm
hormonlarınızı yoluna koyun bak o minik bakliyatın seninde gelecek..
kız tabi yorulursun seninki bakliyat olmakatan çıktı artık

ayy aynen yaa bakliyatlık zamanı geçtik
koyacak bi isim bile bulamadım

ay ben onun pıt pıtını seviyim kız negüzel haftaya o sesi duyduğundaki duygunu hiç unutmayacaksın canım bak nasıl güzel bir duygu Allahım yavrunuu korusun sana sağ sağlim ulaştırsın
kızlar nurcan hiç gelmedi bugün...acaba sonuç için aradılarmı
inş aramamışlardır....
canım sabah hastaneye gittim hastane eşime bütün ısrarımıza rağmen 1 doğum belgesi vermişti onuda nüfus müdürlüğü aldı bugünde eşime iş yerindeki üsleri git ime çatarsan çat o belgenin aslını al gel demiş ama izinde vermemişler bende bebişii aldım kucağıma hastane yollarına düştüm kızdan rica ile pek vermek istemesede birtane daha alabildim aslında 2 adet lazımdı ama zaten vermeye niyeti yoktu zorlamak istemedim :)))))) sonra misafirlerim geldi sonrada eşimle markete hıııııııııım kızımın kusup bütün çekyatlarımı batırması ve benim onları silmemde arada kaynadı tabi kıyafetlerinide sudan geçirdimki kurursa leke kalmasın diye bi baktım akşam olmuş yeterin telefonu ile farkettim sağolsun merak etmiş canım testo sorunca aklıma geldi şükür daha aramadılar inşallah aramazlarda :))))))
Arasam mı acaba çekiniyorum da??
ne çekiniyon kııııııııı

sağol canım şükür bişi çıkmadı daha inşallah aramazlar

ayy hadi inş sendende gzel hbrler geliyo cnm
hormonlarınızı yoluna koyun bak o minik bakliyatın seninde gelecek..

ayy aynen yaa bakliyatlık zamanı geçtik
koyacak bi isim bile bulamadım

inşşş hayırlısıylaaa bakalımmmmmm
vet yaaaaaaaa ne diyeceğiz senin bakliyat torbasımı

cnm keşke deseydin bana bende eşime derdim yardımcı olurlardı sana...ayy demek kusuyo minik yaramaz...fazlasını çıkarıyo derler...
kız se fazla dolanma bak doğuru verirsin zamansız
yaa dr yarım saat yürü diyo bizde kocişle 2 günde 3 günde 1 yürüyoz..
hihi bakliyat torbası...

olmamaışmı bakliyat torbasıııııı :26::26::26::26::26::26::26::26:

iyi akşamlaarrrr nasılsınız kızlar :90: :90: :90: :90: :90: nurcan bebiş nasıl ayy cumartesi pazar yoktum geri yazıları okuyamadım ama ayşem bebişin kalp atışını duymuşsun hayde gözünaydın : allah tamamına erdirsin. herzamanseninle sen ne yaptın bebiş ne durumda yeterim senin eşin ne oldu durumu çıktımı hastaneden nasıl :26: :26: hepinizi çok çok özledim .. nazemir kuzum senden ne haber diger arkadaşlar sizler nasılsınız

Son düzenleme:

çok şükür evimizdeyizzzzzzzzzzzzz

olmamaışmı bakliyat torbasıııııı :26::26::26::26::26::26::26::26:
hihi çok güzel olmuş...

biz iyiyiz cnm ne olsun herşey yolunda ...

selamlar...iyiyim şimdi parktan geldim hemen kk açtım yazılanları okuyordum...canım ben senin için 1 tane yasin okumuştum kandil günü yazmayı unutmuşum... seninlede karşılaşmadık aklıma gelmedi...herkesler iyi şükür maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…