sğl cnm...
annenlerdesin hala değilmi ne güzel güzel vakitler geçirin inş..
bol keyifli huzurlu sağlıklı yakında bebek müjdeli...
cnm merak etme bugünlerde geçecek...
onun kokusuna kurban...
şşşşşşşttttttttttttt sen bu saate pc başında ne yapıyorsunbekemm bebiş nerdeeeeee bakem bak kıza iyi bakk kızdırma benii
hem fırrsat buldukçada uyu dinlen senin enrjiye ihtiiyacın var :26::26::26::26::26::26::26::26:
canım bilmezmiyim yeğenimde biz neler yaşardık kolay gelsin sanagazı var canım uuyumuyor sallıyorum ayağımda uyuyo bitek gaz sancısı olnca beşiğinde durmuyo hem onu sallıyom hem pc ye bakim dedim :))))))) uyku yalan oldu bana
günaydın kuzucuklarım :))) ben hiç ayılmadım daha uykumu alamadım arkadaşlara gittik akşam yattığımda 1i geçmişti.. nasıl akşam olur bugün bilmiyorum kafam kalkmıyor.. neyse ama akşam 7de osman amcamızla randevumuz var :)))
canım bilmezmiyim yeğenimde biz neler yaşardık kolay gelsin sana
evet birazcık sıkıntılı olur ama geçecek inşşş öp meleği benim için
canım yaaa kolay gelsin sanada bu dönemlerd zor olacak ilk bir kaç ay keşke dinleneme fırsatın olsaydıı
küçük yaramaz varlığını hisetiriyor sana
bu gün osman amcasına gidinece göreceksin mercimeğiii inşş güzel haberlerle gelirisin canım
Ayyy inşallah be yeterim.. her hafta görüyorum hatta haftayı bulmuyor bile ama yine de yüreğim pırpır hep tedirginim.. sanki öğrendiğimden beri zaman durdu hiç geçmiyor.. 7 ayım var Allah izin verirse ama sanki 7 yıl((
allahın izni ile geçecek kucaklayacaksın küçüğünü uykusuz gecelrede bebişle uğraşırken bu günleri hatırlayacaksın
ayşecim cnm yaa çalışmak gerçekten zor bu durumda ama yapacak bişi yokgünaydın kuzucuklarım :))) ben hiç ayılmadım daha uykumu alamadım arkadaşlara gittik akşam yattığımda 1i geçmişti.. nasıl akşam olur bugün bilmiyorum kafam kalkmıyor.. neyse ama akşam 7de osman amcamızla randevumuz var :)))
GÜNAYDINNNNN kızlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim en çok isteneni nasip etsin imnşşşş tüm dualrımız kabul etsinnnnn ellerimizi boş çevirmesin sağlık huzur versin hayırlı evlatlar nasip etsinnn
amiiin darısı en tez zamanda başına canım arkadaşım..
hepinizin başınaaaaaaaaaa....
inşşşşşşşşşşşşşşşşş Eki Görüntüle 214530 Eki Görüntüle 214530 Eki Görüntüle 214530 Eki Görüntüle 214530 Eki Görüntüle 214530 Eki Görüntüle 214530 Eki Görüntüle 214530 herkes böyle olsun inşşşşşşşşşşşşşşş
yalnız bende köpek yerine kedi var olur mu
çokk güzelmiiş bunlar yaaa inşşşş
naber canlarım... benim keyfim çoook yerinde darısı başınıza..dün osman amcamız bir melek gibiydi herşeye ama herşeye çok iyi dedi aman güldü etti pek neşeliydik.. bebişimin minicik tomucuk gibi kolları bacakları var nasıl ağlayasım geldi....2 hafta sonra çağırdı o zaman tarama testini yapacakmış.. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.. bu günleri de gördüm ya...
ohh oh ne güzel güzel hbrler gelmiş....naber canlarım... benim keyfim çoook yerinde darısı başınıza..dün osman amcamız bir melek gibiydi herşeye ama herşeye çok iyi dedi aman güldü etti pek neşeliydik.. bebişimin minicik tomucuk gibi kolları bacakları var nasıl ağlayasım geldi....2 hafta sonra çağırdı o zaman tarama testini yapacakmış.. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.. bu günleri de gördüm ya...
slmmm kızlarrr herkezelere merhabaaaabugün tuaf bi şekilde keyfimm yerinde anladım ki olmuyor oldu olcak derken pisikolojimiz tükeniyorr bende karar aldım bu okunuyu mümkün oldugundan daha az konuşmaya.. vee kendime ugraş ediniyorum boş vakitlerimde bir ğün kitap bi gün film bi gün pasta yapımı derken öylece geçiyor bugün bir fincan kek yaptım eminim yapan bilen arkadaşlar vardır çünkü kk dan aldım tarifini ve hoşuma gitti.. sizlerlede paylaşmak istedim.. Eki Görüntüle 214957 fincandan çıkarıp üzerine sos yapcemm ama böylede çok tatlı duruyo
slmmm kızlarrr herkezelere merhabaaaabugün tuaf bi şekilde keyfimm yerinde anladım ki olmuyor oldu olcak derken pisikolojimiz tükeniyorr bende karar aldım bu okunuyu mümkün oldugundan daha az konuşmaya.. vee kendime ugraş ediniyorum boş vakitlerimde bir ğün kitap bi gün film bi gün pasta yapımı derken öylece geçiyor bugün bir fincan kek yaptım eminim yapan bilen arkadaşlar vardır çünkü kk dan aldım tarifini ve hoşuma gitti.. sizlerlede paylaşmak istedim.. Eki Görüntüle 214957 fincandan çıkarıp üzerine sos yapcemm ama böylede çok tatlı duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?