Geleceksin biliyorum bebeğim

sğl cnm...
annenlerdesin hala değilmi ne güzel güzel vakitler geçirin inş..
bol keyifli huzurlu sağlıklı yakında bebek müjdeli...

cnm merak etme bugünlerde geçecek...
onun kokusuna kurban...

canım sağol inşşşş allah razı olsun
evet burası iyi geldi bira kafamızı dağıtık havamız değişti

kızlar sizlere iyi geceler
ben kaçtım yeğeler var sırada pc başına geçmek için
her gününüz bir öncekinde kat be kat güzel olsunnn

gazı var canım uuyumuyor sallıyorum ayağımda uyuyo bitek gaz sancısı olnca beşiğinde durmuyo hem onu sallıyom hem pc ye bakim dedim :))))))) uyku yalan oldu bana

günaydın kuzucuklarım :))) ben hiç ayılmadım daha uykumu alamadım arkadaşlara gittik akşam yattığımda 1i geçmişti.. nasıl akşam olur bugün bilmiyorum kafam kalkmıyor.. neyse ama akşam 7de osman amcamızla randevumuz var :)))

GÜNAYDINNNNN kızlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim en çok isteneni nasip etsin imnşşşş tüm dualrımız kabul etsinnnnn ellerimizi boş çevirmesin sağlık huzur versin hayırlı evlatlar nasip etsinnn

gazı var canım uuyumuyor sallıyorum ayağımda uyuyo bitek gaz sancısı olnca beşiğinde durmuyo hem onu sallıyom hem pc ye bakim dedim :))))))) uyku yalan oldu bana
canım bilmezmiyim yeğenimde biz neler yaşardık kolay gelsin sana
evet birazcık sıkıntılı olur ama geçecek inşşş öp meleği benim için

canım yaaa kolay gelsin sanada bu dönemlerd zor olacak ilk bir kaç ay keşke dinleneme fırsatın olsaydıı
küçük yaramaz varlığını hisetiriyor sana
bu gün osman amcasına gidinece göreceksin mercimeğiii inşş güzel haberlerle gelirisin canım

Ayyy inşallah be yeterim.. her hafta görüyorum hatta haftayı bulmuyor bile ama yine de yüreğim pırpır hep tedirginim.. sanki öğrendiğimden beri zaman durdu hiç geçmiyor.. 7 ayım var Allah izin verirse ama sanki 7 yıl ((

allahın izni ile geçecek kucaklayacaksın küçüğünü uykusuz gecelrede bebişle uğraşırken bu günleri hatırlayacaksın

ayşecim cnm yaa çalışmak gerçekten zor bu durumda ama yapacak bişi yok
inş en kısa dönemde bunuda atlatacaksın
osmancıktan dönüşte güzel hbrler bekliyoruz..

amin cnm amin....

naber canlarım... benim keyfim çoook yerinde darısı başınıza..dün osman amcamız bir melek gibiydi herşeye ama herşeye çok iyi dedi aman güldü etti pek neşeliydik.. bebişimin minicik tomucuk gibi kolları bacakları var nasıl ağlayasım geldi....2 hafta sonra çağırdı o zaman tarama testini yapacakmış.. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.. bu günleri de gördüm ya...

gözün aydn darısı kucağına aldığın günlere olsun

slmmm kızlarrr herkezelere merhabaaaa bugün tuaf bi şekilde keyfimm yerinde anladım ki olmuyor oldu olcak derken pisikolojimiz tükeniyorr bende karar aldım bu okunuyu mümkün oldugundan daha az konuşmaya.. vee kendime ugraş ediniyorum boş vakitlerimde bir ğün kitap bi gün film bi gün pasta yapımı derken öylece geçiyor bugün bir fincan kek yaptım eminim yapan bilen arkadaşlar vardır çünkü kk dan aldım tarifini ve hoşuma gitti.. sizlerlede paylaşmak istedim.. fincandan çıkarıp üzerine sos yapcemm ama böylede çok tatlı duruyo

ohh oh ne güzel güzel hbrler gelmiş....
ama kızgınım sana neden dn akşam yazmadın
11.haftada 2li test var cnm yapılması kesinlikle mecburi gibi bişi sakın atlama..

ohh kafalar dağıtılmak üzere ne güzel
emin olki böyle başka şeylerle uğraştıkça bebeğin daha kısa sürede gelecek kollarına
yaa bu fincan keki nasıl bişi fincandamı pişiyo hiç bişi anlayamadım

canım eğer başara bilirsen en güzeli bebği düşünmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…