Geleceksin biliyorum bebeğim

az önce işyerimde kafamı masaya koydum veee kendim bile pes diyorum ama rüya gördüm :))) kafamı dik tutamıyorum, 30-40 saat uyuyasım var..

ohhh baya vaktiniz varmış halvet içinn ... bebişle dönün inş eve aayy yaz geldi herkezde bir düğün nişan koşturması .. bir abim var hemen evlendirsekte bende artıkın düğün yüzü görsem çook kıskandımm

kızlar keyifler nasıl bakalımmm
ben köydeyim hala yoruldum bu gün ama olsun burada olmak iyi geldi
kendinize iyi bakın

slm kızlar ben ve kızım iyiyiz bugün 1 aylık inemizi olduk kilomuzdda 4550 olmmuş bi süre nete giremicem pak girsemde çok ilgilenemicem erkek kardeşimi sözlicez sonra ablam bodrumdan tatile geldi bide üstüne biz temmuz 18 de tatile gidiyoruz geliboluya bayağı işim var üstüne kızım gaz sancısıs çekiyo evde çırıl çıplak gezdiriyoruz doktor bez bile bağlama diyo üstüme başıma işiyo ((((((( bezden sıcaktan sıkılıyomuş ondan gazı oluyomuş ama bölede gazı var anlamadım gitti :)))))))))))

Son düzenleme:

ssağolun kızlar merak etmişiniz teşekkürler şükür biz çoooooooooooooook iyiyiz :))))))))) tabi annelik zor uykusuz geceler e bende gezmeyi sevende bi karıyım habire karşıya gidiyorum cumartesi yine gidicem bide üstüne temizlik ve missafirler elenince böle oluıy:))))))))))aslında şu temizliği hayatımdan bi çıkarsam çok vaktim kalacak uyumaya :))))))))))

yeterim canım fala inanmam aslında ama ümid etmek istiyorum seninde hamiş haberlerini almayı çoooooooooooook istiyorum canım benim inşallah inanmadığımız fallar doğru çıkarda birgün sende ayşe gibi arar ben hamileyim dersin :)))))))))
yaa gece rüyamda çok kanamam vardı çok korktum canım sıkıldı ((

canım hamilelikte hormonlar sürekli değiştiği için çok sık ve acayip rüyalar görmen normla ben asla rüya görmem ama hamişken çok görüyodum hayatımda hamileliğim dışında 1 kere tedavide rüya görmüştüm oğlumu görmüştüm başkada görmem görsemde hatırlamam ama hamilelikte sürekli saçma sapan şeler görüyosun :)))) takma rüyaları

az önce aklımdan geçmişti nurcanın kızı bugün 1 aylık oldu diye maşallah...oh bide tatillerede çıkıyor küçük kızımız bende yokum 3..4 gün kadar...tv de bişey göstermişlerdi ellerini sürtüp ısıtıyorsun sonra bebeğin karnını yavaş yavaş ovuyorsun sonra tekrar ellerini ısıtıp birkaç sefer bebek rahatlayana kadar aynı işlemi yapıyorsun bebeğin karın ağrısına falan iyi geliyormuş ve ayaklarınıda hafif hafif geriye doğru hareket ettirip gazını çıkartıyosun bende gördüklerimi söylüyorum hiç test etmedim belki işe yarar

aaaaaaaaaaaaa hiç görmedim böle bişi aslında olsa süper olur
caanım bu ayakları karnına itme karna masaj yapma beyaz gürültü dinletme vs. hepsi palavra bebek gazını çıkaramıyosa hertürlü çıkaramıyo aslında gazını çıkarıyo ama sürekli bir gaz hali oluyo bu geçmeyen birtek yüz üstü yatınca rahat ediyorlar ama gece yüz üstü yatırmaya korkarım ya ben uyurken boğulursa diye kafasını oynatıyo çok hareketli koyuyorum yastığına 10 dakka sonra bi bakıyom aşşağı inmiş yastıktan sağğa yatırıyom bakıyom sola dönmüş kıpır kıpır hayatta güvenemem yüz üstü yatırmaya ama dediğin gibi bişi varsa o belki iyidir bana doktor bekle başka bişi yok yapcak dedi ilaçları sakın kullanma dedi bu arada rezene kullanıyodum onuda yasakladı ((((((((( valla bağrış çığrış birkaç ay çekicez :))))))))
nese ben çıkayım 1 ay felan pek giremem ara ara uğrarım sadece öpüldünüz byeeeeeee :))))))))

canım sağol teşekür ederim inşş hepimiz buradan bebiş haberleri verirz

yaa gerçekten bebekten galiba gözüm hep yastık arıyor yatak arıyor makinede çamaşır var bitsin asıp yatıcam :)))

ne deyim allah kolaylık versin canım gaz sancısı zor. ablamın küçük yaramazdan biliyorum. sabaha kadar aglamıştı en son sabah ezanıyla birlikte kurtulduk çok zor hakkaten

nurcanimmmm hayatimmmm yerim bennnn o minik prensesi...ayyy 1 aylikmi olmus minik kuzu...kuzudur o kuzucuk....gunler ne cabuk geciyorr yaa...benim icinde bol bol kokla cennet kokusunu annesi...tek sorun gaz olsun hayatim; baska birsey olmasinda...o cokk guclu bir bebek nasil olsa...

aysemmm kizz uykucu....sen gez gez hamis olmadan once; tabi simdi uykun gelirrr:)))) canim hersey yolunda gordugum kadariyla...Allah bozmasin hayatimm...

yeterim; herzaman canim; beren; nazom ve umutcugum ve diger tum arkadaslar hersey yolunda okudugum kadariyla..insallah hayatimizda hersey cok cok guzel olsun kizlar...insallah bebeslerimiz gelsin bir an once...hepinizi cok cok opuyorum...

bende bir degisiklik yok kizlar malesef ..dualarda bulusmak uzere....

cnm yaaa nerelerdesin sen seni arar olduk valla
bizde iyiyiz teyzesi bi yaramazlığımız yok bugün kontrolümüz vardı kızım 1600 gr olmuş herşey yolunda sorunsuz ilerliyoruz
inş böyle devam eder
hadi yaa çalışmaları hızlı tutun arkamdan hamişler bırakarak doğurmak istiyorum...

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
canım inşşşşşşşşşş bir sürü hamişimiz olur

canım çok şükür iyiyiz seni özledik
kuzum inşş bir gün bizdede değişikliler olacak inşş bizde bir gün bu güzeliklerden payımıza düşüneni yaşayacağızzz
rabbim inşş şu mübarek ayların hürmetine bizleri mahrum etmez inşşşş

ne deyim allah kolaylık versin canım gaz sancısı zor. ablamın küçük yaramazdan biliyorum. sabaha kadar aglamıştı en son sabah ezanıyla birlikte kurtulduk çok zor hakkaten
ay siz gene sabah ezanıyla kurtulmuşunuz benimki 24 saat bağrınıyo

şükürcanım çooooooooook iyiyizvalla hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum ufak cilvelri olacak tabiki :))))))))))
senin dınada şimd öptüm m,niğimi :)))))
rabbim tez vakitte kendi yavrunu koklamayı nasip etsin

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
canım inşşşşşşşşşş bir sürü hamişimiz olur
sğl cnm...
annenlerdesin hala değilmi ne güzel güzel vakitler geçirin inş..
bol keyifli huzurlu sağlıklı yakında bebek müjdeli...

cnm merak etme bugünlerde geçecek...
onun kokusuna kurban...

şşşşşşşttttttttttttt sen bu saate pc başında ne yapıyorsun bekemm bebiş nerdeeeeee bakembak kıza iyi bakk kızdırma benii
hem fırrsat buldukçada uyu dinlen senin enrjiye ihtiiyacın var :26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…