iyiyim canım yarın arkadaşın köyüne gidicez düğüne hazırlık yapıyorum 3...4 gün yokum....hadi boş geçmek yok bizde ramazanda çalışırız artık bebek için.... eşim ramazanda çalışmıyor 1 ay memleketteyiz bol bol halvetteyiz
az önce işyerimde kafamı masaya koydum veee kendim bile pes diyorum ama rüya gördüm :))) kafamı dik tutamıyorum, 30-40 saat uyuyasım var..
heyy maşallahhhatuna bakk uyu uyu bide ruya görmüşş canım yhaa bebiş çarpması yaşıyoo
yaa gece rüyamda çok kanamam vardı çok korktum canım sıkıldı((
kızlar ne habrsiniz alıntı yapamaıyorum yaaa nurcan neredesin kuzum ayşemmmmm kız senden ne haber bak kardeşim fala baktırdı sen kaldın haaa
nazemir bebiş sendne ne haber umudumsun umurbizimolsun herzamanseninle ve diğer kızlar keyifler nasıl
ssağolun kızlar merak etmişiniz teşekkürler şükür biz çoooooooooooooook iyiyiz :))))))))) tabi annelik zor uykusuz geceler e bende gezmeyi sevende bi karıyım habire karşıya gidiyorum cumartesi yine gidicem bide üstüne temizlik ve missafirler elenince böle oluıy:))))))))))aslında şu temizliği hayatımdan bi çıkarsam çok vaktim kalacak uyumaya :))))))))))a.s bi günaydın diyen kaçıyo topik iyice boşaldı ayy nurcan nerde hiç görünmüyor. nazemir sen nasılsın kuzum .. beni sorarsanız ( mektup gibi oldu) şükür iyiyim eşimin ameliyatı düzeldi.... eveeeeettt şimdi halvettttt zamanııııı adetim yeni bitti öyle işdee
yaa gece rüyamda çok kanamam vardı çok korktum canım sıkıldı((
slm kızlar ben ve kızım iyiyiz bugün 1 aylık inemizi olduk kilomuzdda 4550 olmmuş bi süre nete giremicem pak girsemde çok ilgilenemicem erkek kardeşimi sözlicez sonra ablam bodrumdan tatile geldi bide üstüne biz temmuz 18 de tatile gidiyoruz geliboluya bayağı işim var üstüne kızım gaz sancısıs çekiyo evde çırıl çıplak gezdiriyoruz doktor bez bile bağlama diyo üstüme başıma işiyo((((((( bezden sıcaktan sıkılıyomuş ondan gazı oluyomuş ama bölede gazı var anlamadım gitti :)))))))))))
az önce aklımdan geçmişti nurcanın kızı bugün 1 aylık oldu diye maşallah...oh bide tatillerede çıkıyor küçük kızımız bende yokum 3..4 gün kadar...tv de bişey göstermişlerdi ellerini sürtüp ısıtıyorsun sonra bebeğin karnını yavaş yavaş ovuyorsun sonra tekrar ellerini ısıtıp birkaç sefer bebek rahatlayana kadar aynı işlemi yapıyorsun bebeğin karın ağrısına falan iyi geliyormuş ve ayaklarınıda hafif hafif geriye doğru hareket ettirip gazını çıkartıyosun bende gördüklerimi söylüyorum hiç test etmedim belki işe yarar
ssağolun kızlar merak etmişiniz teşekkürler şükür biz çoooooooooooooook iyiyiz :))))))))) tabi annelik zor uykusuz geceler e bende gezmeyi sevende bi karıyım habire karşıya gidiyorum cumartesi yine gidicem bide üstüne temizlik ve missafirler elenince böle oluıy:))))))))))aslında şu temizliği hayatımdan bi çıkarsam çok vaktim kalacak uyumaya :))))))))))
yeterim canım fala inanmam aslında ama ümid etmek istiyorum seninde hamiş haberlerini almayı çoooooooooooook istiyorum canım benim inşallah inanmadığımız fallar doğru çıkarda birgün sende ayşe gibi arar ben hamileyim dersin :)))))))))
canım hamilelikte hormonlar sürekli değiştiği için çok sık ve acayip rüyalar görmen normla ben asla rüya görmem ama hamişken çok görüyodum hayatımda hamileliğim dışında 1 kere tedavide rüya görmüştüm oğlumu görmüştüm başkada görmem görsemde hatırlamam ama hamilelikte sürekli saçma sapan şeler görüyosun :)))) takma rüyaları
yaa gerçekten bebekten galiba gözüm hep yastık arıyor yatak arıyor makinede çamaşır var bitsin asıp yatıcam :)))
slm kızlar ben ve kızım iyiyiz bugün 1 aylık inemizi olduk kilomuzdda 4550 olmmuş bi süre nete giremicem pak girsemde çok ilgilenemicem erkek kardeşimi sözlicez sonra ablam bodrumdan tatile geldi bide üstüne biz temmuz 18 de tatile gidiyoruz geliboluya bayağı işim var üstüne kızım gaz sancısıs çekiyo evde çırıl çıplak gezdiriyoruz doktor bez bile bağlama diyo üstüme başıma işiyo((((((( bezden sıcaktan sıkılıyomuş ondan gazı oluyomuş ama bölede gazı var anlamadım gitti :)))))))))))
nurcanimmmm hayatimmmm yerim bennnn o minik prensesi...ayyy 1 aylikmi olmus minik kuzu...kuzudur o kuzucuk....gunler ne cabuk geciyorr yaa...benim icinde bol bol kokla cennet kokusunu annesi...tek sorun gaz olsun hayatim; baska birsey olmasinda...o cokk guclu bir bebek nasil olsa...
aysemmm kizz uykucu....sen gez gez hamis olmadan once; tabi simdi uykun gelirrr:)))) canim hersey yolunda gordugum kadariyla...Allah bozmasin hayatimm...
yeterim; herzaman canim; beren; nazom ve umutcugum ve diger tum arkadaslar hersey yolunda okudugum kadariyla..insallah hayatimizda hersey cok cok guzel olsun kizlar...insallah bebeslerimiz gelsin bir an once...hepinizi cok cok opuyorum...
bende bir degisiklik yok kizlar malesef ..dualarda bulusmak uzere....
cnm yaaa nerelerdesin sen seni arar olduk valla
bizde iyiyiz teyzesi bi yaramazlığımız yok bugün kontrolümüz vardı kızım 1600 gr olmuş herşey yolunda sorunsuz ilerliyoruz
inş böyle devam eder
hadi yaa çalışmaları hızlı tutun arkamdan hamişler bırakarak doğurmak istiyorum...
nurcanimmmm hayatimmmm yerim bennnn o minik prensesi...ayyy 1 aylikmi olmus minik kuzu...kuzudur o kuzucuk....gunler ne cabuk geciyorr yaa...benim icinde bol bol kokla cennet kokusunu annesi...tek sorun gaz olsun hayatim; baska birsey olmasinda...o cokk guclu bir bebek nasil olsa...
aysemmm kizz uykucu....sen gez gez hamis olmadan once; tabi simdi uykun gelirrr:)))) canim hersey yolunda gordugum kadariyla...Allah bozmasin hayatimm...
yeterim; herzaman canim; beren; nazom ve umutcugum ve diger tum arkadaslar hersey yolunda okudugum kadariyla..insallah hayatimizda hersey cok cok guzel olsun kizlar...insallah bebeslerimiz gelsin bir an once...hepinizi cok cok opuyorum...
ay siz gene sabah ezanıyla kurtulmuşunuz benimki 24 saat bağrınıyo
ne deyim allah kolaylık versin canım gaz sancısı zor. ablamın küçük yaramazdan biliyorum. sabaha kadar aglamıştı en son sabah ezanıyla birlikte kurtulduk çok zor hakkaten
sğl cnm...her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
canım inşşşşşşşşşş bir sürü hamişimiz olur
şükürcanım çooooooooook iyiyizvalla hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum ufak cilvelri olacak tabiki :))))))))))
senin dınada şimd öptüm m,niğimi :)))))
rabbim tez vakitte kendi yavrunu koklamayı nasip etsin
şükürcanım çooooooooook iyiyizvalla hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum ufak cilvelri olacak tabiki :))))))))))
senin dınada şimd öptüm m,niğimi :)))))
rabbim tez vakitte kendi yavrunu koklamayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?