günaydııııınnn
nazemir nerde dün hiç girmedi:26:
selam canım... ben 3 gündür okuyup çıktım bişey yazmadım bakayım beni merak eden olacakmı diye, tabiki şaka bir yana ben en son cuma günü girdim cumartesi yeğenim vardı bütün gün bilgisayar ondaydı... pazar günü komşum halı yıkadı yorgun argın yemekle uğraşmasın diye yemek hazırladım yemekten sonra oturduk derken saat 11 oldu...dünde eşim izinliydi gezdik...bugün yarın evdeyim, perşembe arkadaşın köyüne gidecez düğüne artık pazarmı gelirim pazartesimi bilmiyorum bu sıralar yoğun geçiyor güzelde oluyor
yokluğun fark edilmez mi sanıyorsun
ne güzel yaa ben de hareketlilik istiyorum ama bi yandan da hiç halim yok.. akşam çıkalım dedi arkadaşlar çıkamadım.. düşün ben bile gezmeyi reddediyorsam
Galiba gözün hep yastığa bakıyor :))) Zaman birazcık hızlansa keşke :))canım senin şimdi hamileliğin verdiği bir halsizlik var, yoksa gezmeyi falan reddedmezsin gezecek ortamı sen yaratırsın ...merak etme bikaç ay sonra bebeğini alıp gezmelere çıkacaksın az kaldı
kızlar ne habrsiniz alıntı yapamaıyorum yaaa nurcan neredesin kuzum ayşemmmmm kız senden ne haber bak kardeşim fala baktırdı sen kaldın haaa
nazemir bebiş sendne ne haber umudumsun umurbizimolsun herzamanseninle ve diğer kızlar keyifler nasıl
Galiba gözün hep yastığa bakıyor :))) Zaman birazcık hızlansa keşke :))
ne dedi ne dediiii?
slm fıstıklar nasılsınız....
bikaç gündür yoğun yempomu topiklerede yansıtıyorum sanırım...
pazar günü akşama doğru arkadaşa geldi oturduk ettik çay filan derken kocişler aradı marmara foruma götürdüler bizi hafif çaplı bi alışveriş sonrası soluğu onların evde aldık gece 2yi geçiyodu geldik evimize...
dünde sabah aklktım kahvaltı falan filan günlk ev işleri sonra kuzenin nişan bohçaları için evden çıktım gittim kayınvalide ile akşam 11di geldim...duş sonra cumbullop yatağa
bugünde birazdan çıktım çıkıcam bohçalar götürülecek...akşama kaçta gelirim belli değil...
yarınde güzel yeğenimin doğum günü var ablama gidecem ama akşama doğru geçten bi iki bi hazırlık yapıcam doğum günüsüne
derken tempom ağırlaştı
ama merak etmeyin kendimi ağırdan alıyorum dikkat ediyorum...
sizleride öpyorum
çok yakında güzel haberle alacak demiş
herkese selamlar...
ohh gez kuzum senn nişan bohçası ne derken dikkat et düğünde doğum yapma(şaka tabi ) sen keyfine bakk canım gel böyle bizide unutma iyiden iyiye nurcana baak artık gelemiyor.. ama olsun kızını sag saglim kucakladıya yeter bizee.
haydi bakalım inş.. fala inanmaa falsızda kalma demişleeerr .
durmak yook halvete devam
ohh gez kuzum senn nişan bohçası ne derken dikkat et düğünde doğum yapma(şaka tabi ) sen keyfine bakk canım gel böyle bizide unutma iyiden iyiye nurcana baak artık gelemiyor.. ama olsun kızını sag saglim kucakladıya yeter bizee.
haydi bakalım inş.. fala inanmaa falsızda kalma demişleeerr .
durmak yook halvete devam
günaydınlarrrrrr
günaydın herkese
slm fııstıklar sizlerede günaydın
Bi günaydın da bendeeeen:80: :80: :80:
bendende tünaydın selamlar
a.s bi günaydın diyen kaçıyo topik iyice boşaldı ayy nurcan nerde hiç görünmüyor. nazemir sen nasılsın kuzum .. beni sorarsanız ( mektup gibi oldu) şükür iyiyim eşimin ameliyatı düzeldi.... eveeeeettt şimdi halvettttt zamanııııı adetim yeni bitti öyle işdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?