Geleceksin biliyorum bebeğim

ahh onun canına kurban olsun teyzesi... Allah gelinlik giydiği günleri göstersin inşallah..

çok kötüyüm kızlar çook.. yakın bir aile dostumuz bebek bekliyordu eylülde doğumu olacaktı.. daha ctesi akşamı beraberdik güldük eğlendik.. dün gece bebeğin hareketleri kesilmiş maalesef bebeğini kaybetti.. suni sancıyla bugün doğum yaptırmışlar akşama ziyarete gidicem ama ne denir nasıl davranılır bilmiyorum.. elim kalkmıyor yerinden çok ama çok üzgünüm...

AHH AH Allah o anne babaya sabır versin denilecek bişi yok .....
çok zor bi durum..

allahım sabırlar versin yaaaa

iyilik cnm ne olsun günleri geçiriyoruz minik yeğenimle vakit nasıl geçiyo anlamıyorum...
son hazırlıklar artık haa:)))))az kaldı hemde cok az:))))

ay aysecım cok zor bı durum allah sabrını versın ınsallah ama cok zor
cok uzulme ama bebısın de uzulur sonra canımm
dedığın gıbı ınsan ne dıyeceğını de bılemz cnm allah yardımcıları olsun
kıslar sızdn nbr nurcanım gelıomu arada
ben yarın sabah anneme gıtecm haftasınuna kadar ordayım cok öptum sızı

kızlar nerederedesnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok ağladım kızlar çoook.. o kızcağız ağladı ben ağladım.. lahana gibi oldu suratım bi görseniz.. sabaha kadar da rüyamda uğraştım durdum kızla.. bir de garibime suni sancı vermişler doğursun diye..sancısı da gelmemiş öylece doğsun diye bekliyordu.. 2 gün bile sürebilir demiş doktor..çok fenayım çoook..

canım ALLAH biran önce kurtarır arkadaşını ve sabırınada versin... dua etmekten başka elimizden bişey gelmez onun için arkadaşına kolay doğum olsun diye dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…