sağol canım benim Allahım sizede yavrularınızı kavuştursun sizlerede bu günleri nasip etsin :))))))
bemde çok gitmek istemiştim ama maalesef gidememiştim yolları bilmediğim için :)))
ayşem dün kızımın 40 çıkarması vardı ama bizimkiler kardeşimin nişanına gittiler mevlüt kaldı ben memleketten dönünceye ama ben senin gönderdiğin mevlüt kıyafetini giydirdim yinede komşuya onla geçtim :)))))))))resimlerini koyarım görürsün gerçi hep ağladı jilli zor çektik resmini :))))))))
sana da günaydın yeterim kahramanım...
canım yeğenciğimi iğneye götüreceğiz de eşime kahvaltıahzırlarken sizede bakıyorumm
sen başladınmı işe
üff evet canım yaa bakınıyorum öyle daha işlere gitmiyor elim..
slm kızlar nasılsınız bi yaramazlık yok değilmi?
kimsecikler yok canım:26::26::26::26::26::26::26::26:
sen nasılsın nasıl gidiyor gezme
çok kötüyüm kızlar çook.. yakın bir aile dostumuz bebek bekliyordu eylülde doğumu olacaktı.. daha ctesi akşamı beraberdik güldük eğlendik.. dün gece bebeğin har[SUB][/SUB]eketleri kesilmiş maalesef bebeğini kaybetti.. suni sancıyla bugün doğum yaptırmışlar akşama ziyarete gidicem ama ne denir nasıl davranılır bilmiyorum.. elim kalkmıyor yerinden çok ama çok üzgünüm...
iyilik cnm ne olsun günleri geçiriyoruz minik yeğenimle vakit nasıl geçiyo anlamıyorum...
çok kötüyüm kızlar çook.. yakın bir aile dostumuz bebek bekliyordu eylülde doğumu olacaktı.. daha ctesi akşamı beraberdik güldük eğlendik.. dün gece bebeğin hareketleri kesilmiş maalesef bebeğini kaybetti.. suni sancıyla bugün doğum yaptırmışlar akşama ziyarete gidicem ama ne denir nasıl davranılır bilmiyorum.. elim kalkmıyor yerinden çok ama çok üzgünüm...
son hazırlıklar artık haa:)))))az kaldı hemde cok az:))))iyilik cnm ne olsun günleri geçiriyoruz minik yeğenimle vakit nasıl geçiyo anlamıyorum...
çok kötüyüm kızlar çook.. yakın bir aile dostumuz bebek bekliyordu eylülde doğumu olacaktı.. daha ctesi akşamı beraberdik güldük eğlendik.. dün gece bebeğin hareketleri kesilmiş maalesef bebeğini kaybetti.. suni sancıyla bugün doğum yaptırmışlar akşama ziyarete gidicem ama ne denir nasıl davranılır bilmiyorum.. elim kalkmıyor yerinden çok ama çok üzgünüm...
kızlar nerederedesnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben burdayımmmm canımmm:))))))))))
çok ağladım kızlar çoook.. o kızcağız ağladı ben ağladım.. lahana gibi oldu suratım bi görseniz.. sabaha kadar da rüyamda uğraştım durdum kızla.. bir de garibime suni sancı vermişler doğursun diye..sancısı da gelmemiş öylece doğsun diye bekliyordu.. 2 gün bile sürebilir demiş doktor..çok fenayım çoook..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?