ben çıkayım ... biraz uzanayım kendimi pek iyi hissetmiyorum nurcancım kızını benim içinde öp....kızın için okuduğum dua az kaldı bitmek üzere bir kaç güne biter
KIZLAR MRH nasılsınız dün yeğenim ateşlendi yine has götrdük 39.5 dr hemen yatış verdi serum taktı gece hastanede kaldı
biraxcık kendini toplayıncada pc isted, benimkin gönderdik size yazamadımm
şimdi biraz daha iyi dr eve gönderdi inşş düzelir bir an önce
ay hay Allah canım geçmiş olsun yaaa..yediği bişeyden mikrop falan mı kaptı acaba yazın çok oluyor gıda zehirlenmeleri açık dondurmadan falan.. Allah şifa versin..
aa geçmiş olsun yeterim yaa
kıslar bı dua var ben okuyprum sürekli sizedee yazayım dedim
rabbi yessir velatü assir,rabbi temmim bil hayr.
(Allhım zorlaştırma kolaylastır,hayırla tamamla..) amin
evet ayşecim kımse gelmıo bende bakıp yazıp cıkıorum kıımse yok ama, bıraz kendı kendıme konusuorum sanırım:))
slm kızlar...
nasılsınız....
her ne kadar sık giremesemde sizleri takipteyim....
yeter cnm yeğenin şimdi nasıl oldu
merhaba canalrım yenı bi topik açtım
tüp bebeğe ara verip,doğal yolla olsun dıyenler dıye
oarayada beklerimm.)))))))
çok geçmiş olsun canım Allah acil şfa versinKIZLAR MRH nasılsınız dün yeğenim ateşlendi yine has götrdük 39.5 dr hemen yatış verdi serum taktı gece hastanede kaldı
biraxcık kendini toplayıncada pc isted, benimkin gönderdik size yazamadımm
şimdi biraz daha iyi dr eve gönderdi inşş düzelir bir an önce
ooo bakıyorum yaz geldi bir de haftasonu diye herkes gezmelerde :))) ben de kusup kusup yatıyorum ama akşamüstü çıkıcam bebek fuarı varmış ona gidicem ve eğer cesaret edebilirsem ilk bir iki parça eşyamı alıcam
merhaba canalrım yenı bi topik açtım
tüp bebeğe ara verip,doğal yolla olsun dıyenler dıye
oarayada beklerimm.)))))))
çok geçmiş olsun canım Allah acil şfa versin
bemde çok gitmek istemiştim ama maalesef gidememiştim yolları bilmediğim için :)))
ayşem dün kızımın 40 çıkarması vardı ama bizimkiler kardeşimin nişanına gittiler mevlüt kaldı ben memleketten dönünceye ama ben senin gönderdiğin mevlüt kıyafetini giydirdim yinede komşuya onla geçtim :)))))))))resimlerini koyarım görürsün gerçi hep ağladı jilli zor çektik resmini :))))))))
[COLOR="#FF0000"]maşallah allah nazardan saklasın 40 gün oldu haaa [/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?