Geleceksin biliyorum bebeğim

kızlar bende çıktım işlerim var haledip geleyim

ooo bakıyorum yaz geldi bir de haftasonu diye herkes gezmelerde :))) ben de kusup kusup yatıyorum ama akşamüstü çıkıcam bebek fuarı varmış ona gidicem ve eğer cesaret edebilirsem ilk bir iki parça eşyamı alıcam

KIZLAR MRH nasılsınız dün yeğenim ateşlendi yine has götrdük 39.5 dr hemen yatış verdi serum taktı gece hastanede kaldı
biraxcık kendini toplayıncada pc isted, benimkin gönderdik size yazamadımm
şimdi biraz daha iyi dr eve gönderdi inşş düzelir bir an önce

ay hay Allah canım geçmiş olsun yaaa..yediği bişeyden mikrop falan mı kaptı acaba yazın çok oluyor gıda zehirlenmeleri açık dondurmadan falan.. Allah şifa versin..

ay hay Allah canım geçmiş olsun yaaa..yediği bişeyden mikrop falan mı kaptı acaba yazın çok oluyor gıda zehirlenmeleri açık dondurmadan falan.. Allah şifa versin..

canım yok ya geçen gün 3 gün falan oluyor buzlu dondurma (furatare) yemiş ertesi gün acile giti ama ilaçr bir işe yaramadı dün yatırmak zorunda kaldık

aa geçmiş olsun yeterim yaa
kıslar bı dua var ben okuyprum sürekli sizedee yazayım dedim
rabbi yessir velatü assir,rabbi temmim bil hayr.
(Allhım zorlaştırma kolaylastır,hayırla tamamla..) amin
evet ayşecim kımse gelmıo bende bakıp yazıp cıkıorum kıımse yok ama, bıraz kendı kendıme konusuorum sanırım:))

sağol kuzum benimmmm
aaaaaaa annemin duası annem bir işe başlareken önce besmele çeker sonrada bu duayı 7 defa okur

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım Allah acil şfa versin

bemde çok gitmek istemiştim ama maalesef gidememiştim yolları bilmediğim için :)))
ayşem dün kızımın 40 çıkarması vardı ama bizimkiler kardeşimin nişanına gittiler mevlüt kaldı ben memleketten dönünceye ama ben senin gönderdiğin mevlüt kıyafetini giydirdim yinede komşuya onla geçtim :)))))))))resimlerini koyarım görürsün gerçi hep ağladı jilli zor çektik resmini :))))))))

merhaba canalrım yenı bi topik açtım
tüp bebeğe ara verip,doğal yolla olsun dıyenler dıye
oarayada beklerimm.)))))))

nerde ne zamannn link neden yokkkk
hayırlı uğrlu olsunnn ve ilk doğal hamişide sen ol inşşşşş

[COLOR="#FF0000"]maşallah allah nazardan saklasın 40 gün oldu haaa[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…