canım ALLAH biran önce kurtarır arkadaşını ve sabırınada versin... dua etmekten başka elimizden bişey gelmez onun için arkadaşına kolay doğum olsun diye dua edelim
ahh onun canına kurban olsun teyzesi... Allah gelinlik giydiği günleri göstersin inşallah..
nurcanım inşşşş kuzum bütün arkadaşlarıma inşşşşşşşşşşş
çok kötüyüm kızlar çook.. yakın bir aile dostumuz bebek bekliyordu eylülde doğumu olacaktı.. daha ctesi akşamı beraberdik güldük eğlendik.. dün gece bebeğin hareketleri kesilmiş maalesef bebeğini kaybetti.. suni sancıyla bugün doğum yaptırmışlar akşama ziyarete gidicem ama ne denir nasıl davranılır bilmiyorum.. elim kalkmıyor yerinden çok ama çok üzgünüm...
saolcanım geliyorum arada ama karşılaşamyoruz :))))))))son hazırlıklar artık haa:)))))az kaldı hemde cok az:))))
ay aysecım cok zor bı durum allah sabrını versın ınsallah ama cok zor
cok uzulme ama bebısın de uzulur sonra canımm
dedığın gıbı ınsan ne dıyeceğını de bılemz cnm allah yardımcıları olsun
kıslar sızdn nbr nurcanım gelıomu arada
ben yarın sabah anneme gıtecm haftasınuna kadar ordayım cok öptum sızı
olmuş doğumu sabah defnetmişler zavallıcığı..
evet cnm az kaldı son hazırlıklar cuma eve geçeçcem artık pteside ciicleri yıkamaya başlarım yavaş yavaş...son hazırlıklar artık haa:)))))az kaldı hemde cok az:))))
ay aysecım cok zor bı durum allah sabrını versın ınsallah ama cok zor
cok uzulme ama bebısın de uzulur sonra canımm
dedığın gıbı ınsan ne dıyeceğını de bılemz cnm allah yardımcıları olsun
kıslar sızdn nbr nurcanım gelıomu arada
ben yarın sabah anneme gıtecm haftasınuna kadar ordayım cok öptum sızı
ben geldim cnm kimse uğramıyokızlar nerederedesnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok ağladım kızlar çoook.. o kızcağız ağladı ben ağladım.. lahana gibi oldu suratım bi görseniz.. sabaha kadar da rüyamda uğraştım durdum kızla.. bir de garibime suni sancı vermişler doğursun diye..sancısı da gelmemiş öylece doğsun diye bekliyordu.. 2 gün bile sürebilir demiş doktor..çok fenayım çoook..
olmuş doğumu sabah defnetmişler zavallıcığı..
başı sağolsun rabbim sabır versin birdaha yaşatmasın böle acı
inan bu durumlarda hiç bişi denmesi iyi değil kendimden bizzat biliyorum sadece gitmiş olman anında nekadar uzun olursa okadar uzun olman yeterli bişi deme daha iyi çünkü sen ne dersen de insan içinden sen ne bilisin demesi kolay diyor ki ben çok güçlü biri olmama rağmen millet bişi dediğinde içimden tabi öle sanın siz ben bilirim diyidum ama asla unutmadığım yanımdan ayrılmayan doslarım ve kardeşlerim beni hiç bırakmadılar çabucak atlattım sayelerinde
evet cnm az kaldı son hazırlıklar cuma eve geçeçcem artık pteside ciicleri yıkamaya başlarım yavaş yavaş...
ben geldim cnm kimse uğramıyo
ben bile tatilden daha çok uğrar oldum heee
cnm kendini çok yıprtam evet çok zor bi durum ben bile çok üzüldüm ama unutma sende bi bebek taşıyosun
bende geçen böyle bi hbr aldım hemde çok samimi olduğum lise arkadaşım 7 aylıkken karnında ölmüş oğlu oda normal doğurmuş sizlerle paylaşmadımki üzülmeyesiniz diye
Allahım anne ve babasına sabırlar versin çok acı durumdur gerçekten
ay kusura bakmayın ben de yazmakta tereddüt ettim üzmemek için ama kaldıramadım tek başıma..
şükür daha iyiyim şimdi ama tedbir olsun diye haftaya gidecektim doktora bu haftaya aldım.. görürsem rahatlarım belki..
ayy kızdınmı bana yoksa öyle dedim diye
yani şimdi hamiş olduğumuz için çok etkileniyoruz hamilelerle ilgili duyduklarımız kötü yada iyi hbrlere
ben inan etkileniyorum...
geçen benimde aklıma geldi yazayım dedim sonra elim varmadı üzülmesinler diye yazmadım ama 1 dk aklımdan çıkmadı kendimi hep o arkadşın yerine koydum ve çok üzüldüm...
Allah sabrını versin çok zordur...
yok canım yaa sana neden kızayım kendime kızdım düşüncesiz davrandım diye ama sizden başka da kimle paylaşacaktım ki söylüyorum insanlara eh Allah verdi Allah aldı daha genç yine olur diyorlar.. bir bebeğin kıymetini bizden iyi kim anlar..
haklısın cnm bizler herşeyimizi paylaşıyoruz birbiimizle inan ablamla paylaşmadıklarımı bu topiklerde paylaşıyorum
çünkü ablam anlamazki halimden bi bebek için neler yaşadığımı ne sıkıntılar çektiğimi
sende en güzeli yaptın paylaştın rahatladın cnm benim...
nerdeyse bir senedir yazıyorum şuraya çok güzel dostlar edindim hepiniz iyi ki varsınız
kızlar nasılsınız biz bu gün eşimle kontrolümüz vardı iyi geçti çok şükür
hormonarımızda sorun var ama başka sorunumuz yokkk
hadi geçmiş olsun canım.. eşinin durumu nasıl yavaş yavaş işe falan dönebilecek durumda mı?
sağol canımmm yok kuzum yaaa 3 aylık rapor daha verdi dr ve şimdilik dediii sonrasına sonra bakacağım dedii
hay Allah zor be öyle de.. neyse iyi olsun da varsın çalışmasın be kuzum..
canım dün dr mı gittin nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?