Geleceksin biliyorum bebeğim

başı sağolsun rabbim sabır versin birdaha yaşatmasın böle acı
inan bu durumlarda hiç bişi denmesi iyi değil kendimden bizzat biliyorum sadece gitmiş olman anında nekadar uzun olursa okadar uzun olman yeterli bişi deme daha iyi çünkü sen ne dersen de insan içinden sen ne bilisin demesi kolay diyor ki ben çok güçlü biri olmama rağmen millet bişi dediğinde içimden tabi öle sanın siz ben bilirim diyidum ama asla unutmadığım yanımdan ayrılmayan doslarım ve kardeşlerim beni hiç bırakmadılar çabucak atlattım sayelerinde

saolcanım geliyorum arada ama karşılaşamyoruz :))))))))
olmuş doğumu sabah defnetmişler zavallıcığı..

mekanı belli nedenir en zoru bitti işte toprağa koyunca birazı hafifliyo içindeki yangının ama asla tamamen bitmiyor her mezarlığa gittiğinde birazdaha hafiflediğini hissediyorsun ama nedendir biinmez mezarlıktan çıkacağın zaman sanki çocuğunu orda terk ediyormuş gibi hissediyorsun rabbim kimseye evlat acısı veresin heleki yüzünü gösterip hiç almasınevlat sahibi olamamak zor ama olupta kaybetmek dahada zor

evet cnm az kaldı son hazırlıklar cuma eve geçeçcem artık pteside ciicleri yıkamaya başlarım yavaş yavaş...
kızlar nerederedesnizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben geldim cnm kimse uğramıyo
ben bile tatilden daha çok uğrar oldum heee

olmuş doğumu sabah defnetmişler zavallıcığı..

cnm kendini çok yıprtam evet çok zor bi durum ben bile çok üzüldüm ama unutma sende bi bebek taşıyosun
bende geçen böyle bi hbr aldım hemde çok samimi olduğum lise arkadaşım 7 aylıkken karnında ölmüş oğlu oda normal doğurmuş sizlerle paylaşmadımki üzülmeyesiniz diye
Allahım anne ve babasına sabırlar versin çok acı durumdur gerçekten

inşallah Rabbim sana verdiği sabrı ve sonrasında sana kısmet ettiği güzel evladı tez zamanda ona da nasip eder.. dün gittim hiçbişey diyemedim sarıldım ağladık ağladık oturduk biraz sonra çıktım.. zaten ne denir ki..

ay kusura bakmayın ben de yazmakta tereddüt ettim üzmemek için ama kaldıramadım tek başıma..
şükür daha iyiyim şimdi ama tedbir olsun diye haftaya gidecektim doktora bu haftaya aldım.. görürsem rahatlarım belki..

ayy kızdınmı bana yoksa öyle dedim diye
yani şimdi hamiş olduğumuz için çok etkileniyoruz hamilelerle ilgili duyduklarımız kötü yada iyi hbrlere
ben inan etkileniyorum...
geçen benimde aklıma geldi yazayım dedim sonra elim varmadı üzülmesinler diye yazmadım ama 1 dk aklımdan çıkmadı kendimi hep o arkadşın yerine koydum ve çok üzüldüm...
Allah sabrını versin çok zordur...

yok canım yaa sana neden kızayım kendime kızdım düşüncesiz davrandım diye ama sizden başka da kimle paylaşacaktım ki söylüyorum insanlara eh Allah verdi Allah aldı daha genç yine olur diyorlar.. bir bebeğin kıymetini bizden iyi kim anlar..

haklısın cnm bizler herşeyimizi paylaşıyoruz birbiimizle inan ablamla paylaşmadıklarımı bu topiklerde paylaşıyorum
çünkü ablam anlamazki halimden bi bebek için neler yaşadığımı ne sıkıntılar çektiğimi
sende en güzeli yaptın paylaştın rahatladın cnm benim...

nerdeyse bir senedir yazıyorum şuraya çok güzel dostlar edindim hepiniz iyi ki varsınız

nerdeyse bir senedir yazıyorum şuraya çok güzel dostlar edindim hepiniz iyi ki varsınız

cnm benim bende öyle inan sizleri okumayınca bi eksiklik hissediyorum
pc mi yanıma alsammı almasammı diye düşündüm evdeyken sonrada dedim alıcam tabi yaa kimseye söylemediğimi onlarla konuştum ben nasıl onlarsın dururum
eşime dedim pc yi alıyımmı diye
oda al tabi dedi almasan 2 günde dönecem diye tutturursun dedi
bende aldım
gerçektende günde 1 kere giriyorum tatil süresince ama gün boyu aklım hep sizde

kızlar nasılsınız biz bu gün eşimle kontrolümüz vardı iyi geçti çok şükür
hormonarımızda sorun var ama başka sorunumuz yokkk

hadi geçmiş olsun canım.. eşinin durumu nasıl yavaş yavaş işe falan dönebilecek durumda mı?

sağol canımmm yok kuzum yaaa 3 aylık rapor daha verdi dr ve şimdilik dediii sonrasına sonra bakacağım dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…