sağol canımbenim
ellerine sağlık mis gibi olmuştur bakliyat torbasının kıyafatleri hep güzel günlerde giyiyin inşşşşşş
gerçi ben biliyorum o çamaşırlar ne kadar güzel mis olursa olsun bakliyat torbasının kokusunun yanıda sönük kalacakkk
merhaba kıslar ne var ne yok bakalım benım yatılı mısafırlerım var
geçmişi okuyamıorum oyle bı merhaba dıyeeyım dedım:)))
ayy kıymamam ben kızımaaa getir onu teyzesi uludağa çıkartsın serinlesin kuşum...günaydın kızlar vallahi bizde yanıyoruz gece kızımı ayağımda salıncakta beşikte anakucağında kendi kucağımda saatlerce salladım çırıl çıplakta soydum evin bütün camlarıda açıktı ama yinede sabaha karşı anca uyutabildim çocuk sıcaktan bunalıyo uyuyamıyor vallahi sabaha karşı biraz serinledi havada öle uyudu yavrum ama sabahın köründe yine uyandı vallahi busene geçen senedende berbat olacak yeterim doğru diyon
Allah kabul etsin canım...Kandil ne zaman ki??sğl cnm iyiyiz şükürler olsun
son hazırlıklar koşturmaca falan
bizim bakliyat torbasını cicilerini yıkadım ütütledim bitirdim kendi pijamalarımı yıkadım onların kurumasını bekliyorum çanta hazırlığı yapacak kısmetse
bi yandanda hatim okuyorum onu bitirmek üzereyim kandil günü bağışlayacağım Allahım kabul etsin inş...
inş eşinin kontrolü güzel geçer cnm
merhaba kıslar ne var ne yok bakalım benım yatılı mısafırlerım var
geçmişi okuyamıorum oyle bı merhaba dıyeeyım dedım:)))
ayy kıymamam ben kızımaaa getir onu teyzesi uludağa çıkartsın serinlesin kuşum...
Allah kabul etsin canım...Kandil ne zaman ki??
yatılı misafire hayırr... yatılı misafire haaayır
amin cnm
ben perşembe diye biliodum annem cuma dedi hangimizinki doğru bilmiyorum
selam kizlar..bende kandili cuma gunu diye biliyorum..simdiden hepimizin kandili kutlu olsun...
nurcanimmm..ay yerim ben onu onu yaaa; sicaktan bunalmis demek..ay yazik yaa dusunsene bir yeri agirsa diyemez;sirti kasinsa soyleyemez..masum gunahsiz tertemiz bir melek...yerim onun kokusunu ben yaaa
ayse sultannnn gectimi sinirlerinn bacim:))) canim cinsiyet ne zman belli oluyo..yada doktor bir tahminde bulunmadimi?
her zaman kesin dogum tarihin belirlendimi canim? ne zaman geliyo sana bebisin Allah nasip ederse?
yetercimmm canim ... nasil oldu esin? ciddi bir sorun varmi?
umut canimmm nasilsin? bu aksam sanirim gidiyodu misafirlerin?
kizlar aranizda tatile gidecek olan varmi? ay tvde izliyorum ne guzel her yer civil civilll....malesef esimin izni kasimda..ne guzel olurdu guzel bir tatil...dertlerdende uzaklasirdik bir sure:))) gerci bunada cokkkk sukur.....Rabbim her zaman beterinden saklasin..optun herkesi cokkkk
cnm benim seninde kandilin mübarek olsunselam kizlar..bende kandili cuma gunu diye biliyorum..simdiden hepimizin kandili kutlu olsun...
nurcanimmm..ay yerim ben onu onu yaaa; sicaktan bunalmis demek..ay yazik yaa dusunsene bir yeri agirsa diyemez;sirti kasinsa soyleyemez..masum gunahsiz tertemiz bir melek...yerim onun kokusunu ben yaaa
ayse sultannnn gectimi sinirlerinn bacim:))) canim cinsiyet ne zman belli oluyo..yada doktor bir tahminde bulunmadimi?
her zaman kesin dogum tarihin belirlendimi canim? ne zaman geliyo sana bebisin Allah nasip ederse?
kizlar aranizda tatile gidecek olan varmi? ay tvde izliyorum ne guzel her yer civil civilll....malesef esimin izni kasimda..ne guzel olurdu guzel bir tatil...dertlerdende uzaklasirdik bir sure:))) gerci bunada cokkkk sukur.....Rabbim her zaman beterinden saklasin..optun herkesi cokkkk
canıım sağol senin de kandilin şimdiden mübarek olsun..
sinirlerim parçalı bulutlu :))) cinisyet için 2 hafta sonra geldiğinde söylerim dedi osman hoca ama usg resminde sanki bir çıkıntı var gibi geliyor bana bir de erkek daha erken belli oluyor ya hoca da 2 hafta sonra kesin belli olur diyince bana erkek gibi geldi ama bilmiyorum o çıkıntı kordon da olabilir..
tatil bize de yok maalesef iznim eylülde ama eşimin işleri kötü gidiyor bakarsın işten çıkar bu günlerde tatil kısmet olur mu bilmiyorum( geçen haftasonu erdeğe gittik arada haftasonu da olsa gidip avutucaz kendimizi napalım..
amin cnm
selam kizlar..bende kandili cuma gunu diye biliyorum..simdiden hepimizin kandili kutlu olsun...
ninde kandilin mübarek olsun
ultrasonda normal tarih olarak 25 apustos gözüküyo ama bizim cimcime erkenmi gelir geçmi gelir yoksa bi terslik olurda sezeryanamı dönülr şuan blli değil
hayırlısıyla gelsinde sağlıklı sıhhatli zaman önemli değil tabi 38den öncede olmaz ha
kızım beniimkide 14.haftada belli olmuştu ona bakarsan kızlar göstermez diyolar ama benim kız saklamadı hemen gösterdi
çıkıntıyı hiç hesaba katma cicim bazen ultrason cihazının görüntüsü bile cizgi yada karartı yaratabiliyo fotolarda sen hiç takılma ona yada bi koysana fotosunu bakalım değerlendirelim ama anlaşılmaz o
dr bişi diyemediyse sen kesin tanı koyma
hem kızmış erkekmiş önemi varmı?
yok kız buldum da kız erkek diye bunayacak halim yok sağlıkla gelsin de hiç fark etmez ama kocam kıza çok heves ediyor beni de heveslendiyor :)) yarın bankada tarayıcıdan geçireyim de koyayım totodan çekilmiş resmini
amin cnm
cuma günü kandil...eşim kandillerde ve ramazanda çalışmadığı için biz kandilleri haftalar öncesinden biliriz
senin kociş ne iş yapıo kız öyle
bu arada kaç gündür neredesin sen
içkili restoranda çalışıyor haliylede kandillerde ve ramazanda çalışmıyor...ben kaçgündür temizlikle uğraşıyorum evde ne var ne yok yıkadım ütüledim camları sildim... üst komşumun hafta sonu sünnet düğünü var misafirlerinin yarısıda benim eve gelecekler onun için temizlikten başımı kaldıramıyorum şuanda toz alınacak ama benim yorgunluktan hiç halim yok
hımm anladım cnm
temizlikle kendini yiyip bitirme
misafirler gidince aynının 2 katı gerekecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?