Geleceksin biliyorum bebeğim

çoooooooooooooooooook gçmişolsun bebeğim

günaydııın.. naber kızlar? ne zamandır açmıyordum açayım topiğimizi dedim.. ya bu yaz tatili bitsin artık kimse gelmiyor doğru dürüst (

Sana da günaydın canım valla haklısın sen daha da çok etkileniyorsundur tabi az kaldı kuşum sabret.. akşam nerde yatıcamı bilemiyorum ben de sıcaktan oda oda geziyorum aman duyan da evde 10 oda var sancak

kız ayşem burada birde nem var yanıyoruzzzz
biizm evin saoluna tüm kapılar pencereler açılıyor açıyorum hepsini yerede yatak açıyorum ama sabaha kadar (ezan saatine kadar) dolanıyorummmm
allahım yardımcımız olsun

burası geçen seneye göre falan çok çok iyi şükür ama 2 gündür başladı sıcak yapmaya.. benim arkadaki odalarda da cam pek açılabilecek gibi değil pişiyoruz, klimayı da açınca bu sefer hasta ediyor..

canım bizim ev müstakil olsunca şanslıyız
ama bu yıl daha çok sıcak olacakmış gibi geliyor
birde biz köye gidiyoruz yaaa orası serin burası sıcak buraya gelince daha çok dokunuyor sıcak bana

günaydın kızlar vallahi bizde yanıyoruz gece kızımı ayağımda salıncakta beşikte anakucağında kendi kucağımda saatlerce salladım çırıl çıplakta soydum evin bütün camlarıda açıktı ama yinede sabaha karşı anca uyutabildim çocuk sıcaktan bunalıyo uyuyamıyor vallahi sabaha karşı biraz serinledi havada öle uyudu yavrum ama sabahın köründe yine uyandı vallahi busene geçen senedende berbat olacak yeterim doğru diyon

slmmmm kuzum nasılsınnnn

Sana da günaydın canım valla haklısın sen daha da çok etkileniyorsundur tabi az kaldı kuşum sabret.. akşam nerde yatıcamı bilemiyorum ben de sıcaktan oda oda geziyorum aman duyan da evde 10 oda var sancak

sorma cnm yaa dururken bile su boşaltıyo vücudum
anam benim evde 10 oda varda ne oluyo sanki yattığım ve rahat ettiğim yatak odam diğerlerinide geziyom gece ama sabah yatak odasında uyanmış buluyom kendimi
buna şkür

sağol kuzum iyiyiz çok şükür yarın kontrolü var eşiminn bakalımmm

herzamanseninle nasılsın canımmmmmmm

sğl cnm iyiyiz şükürler olsun
son hazırlıklar koşturmaca falan
bizim bakliyat torbasını cicilerini yıkadım ütütledim bitirdim kendi pijamalarımı yıkadım onların kurumasını bekliyorum çanta hazırlığı yapacak kısmetse
bi yandanda hatim okuyorum onu bitirmek üzereyim kandil günü bağışlayacağım Allahım kabul etsin inş...
inş eşinin kontrolü güzel geçer cnm

sağol canımbenim
ellerine sağlık mis gibi olmuştur bakliyat torbasının kıyafatleri hep güzel günlerde giyiyin inşşşşşş
gerçi ben biliyorum o çamaşırlar ne kadar güzel mis olursa olsun bakliyat torbasının kokusunun yanıda sönük kalacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…