sen sinirlenme kız
bizde bir şeyler varama ne anlamdımm
işe yararmı
ben inanamda böyl eşeylere
güzelikler nasılsınız ben geldimmmmmmmm
ayşemi kim kızdırmış nurcanım gelmiş umudumsun buralardaymış ve diğer güzelikler hepinizi özledim
kızlar ben evime geldim yarın dönecektik ama bu sabah eşimi akrep soktu bende bir teleşle atım hemen has iğne ilaaç serum
yeni eve geldik öpüyorum hepinizi
çoooooooooooooooooook gçmişolsun bebeğim
geçte olsa günaydın fıstıklar
fenalıklar geçiriyorum çok sıcak
geçte olsa günaydın fıstıklar
fenalıklar geçiriyorum çok sıcak
Sana da günaydın canım valla haklısın sen daha da çok etkileniyorsundur tabi az kaldı kuşum sabret.. akşam nerde yatıcamı bilemiyorum ben de sıcaktan oda oda geziyorum aman duyan da evde 10 oda var sancak
kız ayşem burada birde nem var yanıyoruzzzz
biizm evin saoluna tüm kapılar pencereler açılıyor açıyorum hepsini yerede yatak açıyorum ama sabaha kadar (ezan saatine kadar) dolanıyorummmm
allahım yardımcımız olsun
burası geçen seneye göre falan çok çok iyi şükür ama 2 gündür başladı sıcak yapmaya.. benim arkadaki odalarda da cam pek açılabilecek gibi değil pişiyoruz, klimayı da açınca bu sefer hasta ediyor..
günaydın kızlar vallahi bizde yanıyoruz gece kızımı ayağımda salıncakta beşikte anakucağında kendi kucağımda saatlerce salladım çırıl çıplakta soydum evin bütün camlarıda açıktı ama yinede sabaha karşı anca uyutabildim çocuk sıcaktan bunalıyo uyuyamıyor vallahi sabaha karşı biraz serinledi havada öle uyudu yavrum ama sabahın köründe yine uyandı vallahi busene geçen senedende berbat olacak yeterim doğru diyon
slmmmm kuzum nasılsınnnn
Sana da günaydın canım valla haklısın sen daha da çok etkileniyorsundur tabi az kaldı kuşum sabret.. akşam nerde yatıcamı bilemiyorum ben de sıcaktan oda oda geziyorum aman duyan da evde 10 oda var sancak
iyiyim şükür canım kızla uğraaşıyom bi girip çıkıyom sen nasılsın eşin nasıl
sağol kuzum iyiyiz çok şükür yarın kontrolü var eşiminn bakalımmm
herzamanseninle nasılsın canımmmmmmm
sğl cnm iyiyiz şükürler olsun
son hazırlıklar koşturmaca falan
bizim bakliyat torbasını cicilerini yıkadım ütütledim bitirdim kendi pijamalarımı yıkadım onların kurumasını bekliyorum çanta hazırlığı yapacak kısmetse
bi yandanda hatim okuyorum onu bitirmek üzereyim kandil günü bağışlayacağım Allahım kabul etsin inş...
inş eşinin kontrolü güzel geçer cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?