canım bende hassasım ama benım eşim daha cok yıkıldığı ıcın
benım uzulmeye vaktım olmuo:))))
ona moral vereyım güçlü durayım derken en gec 1 hafta ıcınde normal hayatıma dönmüş oluyorum
sureklı kendımı onu teşkın ederken buluorum halnukı kala popişimde iğne ağrılarım var yerlerı acıo
son denemeden kalma..herseyı yasayan bızız ama güçsüz olan erkekler oluo..
eşim ağır atlatıo sıye bızde usunmuoz bı süre..ameliyat ıse yarar belki diye de tabi..
ama bunu okuyan herkes nolurr kucuk yerlerde denemyın fırsatınız varsa..ozellıkle erkek infertilse
boşuna emek boşuna masraf ben o surecler yuzunden gastrıt oldum tabıkı ilaçlarında etkısı oldumu bılmıorum
daha denemeğe değer bıyerde olsa belkı de beebğim kucağımdaydı hersey kader ama allah da bıze akıl vermıs g
onun ıcın en ıyısını edersın canım kucuk yerlerde denemememkle..benımde 10 tane olgun yumurtam toplanıo
ama dediğim gıbı transfer edılcek ancak kalıo dondurulmus yok tabii..bı gaırplık var bu işte dedim bıraz dıkkat ettım butun hastalarda 2. kalıte yazıo verılen epikrizde..
canım gurganıda tavsıye etmıorum artık ankarada hiç oyalanma eğer gerek kalırsa kı kalmayacak alalhın ızıyle
ıstanbul dusun derım gurganda deneyen arkadaslarn hiç olumlu seyler duymadım tabıkı pozıtıf olanda var ama gurgan bey pek olmuos ılgısılzık hemde pahalı dedı orda deneyen bı kaç arkadas evet ebnde sıtelerıne baktığımda bayıldım kullndıkları metotlara ama bence ıstanbul ve en ıyısınde dene..
rabbım vesıle kılsın dıye uğrasıoruz zaten canımm yoksa her yerde olur olacak olduktan sonra dıosun ama
bak olmuo ıste benım transferım bıle yapılamıodu nerdeyse...allah bıze ırade vermsı bız ıyı bı yer secıcez oda vesıle kılacak ınsallah
canım janınes soylemıstı martta açmıs dıyee dur aksam gelınce sorayım yazarım sana
cok olmuo artık hastenede bulamıoz demişti
bu arada evını tasıdınmı:))))))))hoop atladım ama:))))
canim benim...mesela benide disardan cok cok guzlu bilirler..bende esimin yaninda aglamamaya ozen gsoteririm; ozelliklede annemin yaninda kendimi cok guclu gisteriyorum...ama icim nasil ooo yangin yeri..bi burada sizinle paylasiyorum...benim hep hayalimde evnlenir evlenemez hemen cocuk yapacakatin hemde pespese en az 3 tane..1 taneyi yaptimda kaldi 3 tane:))) ya birde az cok bilirsizn etrafta bole hesapsizca sorulan sorular insani acayip demoralize ediyor..ama iste alismaya calisiyorum; hos mecburum zaten buna...bendende 8 adet yumurta toplandi..6 dollendi ; son ana 4 tane kaldi..ve her nedense transfer gunu kalan 3 tane imha edildi; dondorulmaya elverissizmis..yani ne diyim simdi kimseninde gunahini almak ismetmiyorum ama yanimdaki kadinda 2 tane toplandi onunda 1 tanesi kaldi..yani bilerekmi yapiliyo yada olemi denk geldi bilmiyorum..gittigim baska doktorlarda sayiyi az buldular siden cok daha fazla toplnamadi lazimdi denildi..zaten benim merkezde fazla yumurtasi olanda yoktu; yani ilaclami ayarlaniyo; onud abilmiyorum..allah bullak oldum iste..ama o kadar cok isterdimki dondurulmusum olsaydi; en azindan bir tane daha sansim olabilirdi; bu kadar stresi tekrara yasamadan..igne yerlerini sorma inanki benim 3-4 ay once gecmeye basladillar..bize uygulanan prosedur tum hastalara ayniydi test gunune kadar igne vuruluyoduk 2 tane birden o yagli igneden;;oy oluyodum resmen onu vurulurken..sonradan burda okudumki aslinda o kadin infertlitisnden veriliyomus..ama bizim merkez tum hastalara ayni proseduru uyguluyo..yani aslinda dedigin gibi nasip..ay aklima geldi canim simdi o anlarim..inanirmisin hala o transfer ettikleri embriyomun resmi cuzdanimda hergun eksiksiz bakarim ona..8 hucreli embriyom..3 gunde yasamis olsa icimden canimdan bir parcaydi canim benim ya...transfer animda o kadar aglamisimki kendime geldigimde hasta yakinlari hemsireler agliyodu..esim bile agladi o anda..ama olmadi nasip olmadi..ay cok uzun yazdim canim ya..o kadar doluyumki..diyorumya icim yangin yeri benim...
ama dedigin gibi hayat devam ediyor..okulda ogrencileirm hep bana derdiki hocam sizin hic derdiniz yokmu ya hep guluyosunuz..buda ayri bir durum disardan cok neseli gorunup ; icinde acilar biriktirmek...
kaan hocaya gitmeyi bende cok cok istiyorum. en azindan gorunen oki su anda en iyi urolog o..hayirlisi artik...lutfen artik bir tup bebek daha yaptirmayalim insallah...
inanki cani gonulden soyluyorum diliyorum tupe gerek kalmaz sizin..ki kalmayacagina cok inaniyorum...sayiniz umutsuz degil..ameliyattan sonrada duzelmeler olacagina inaniyorum cok..hangi merkezleri aratsiririysoun sen canim? yada soyle diyim aklina yatan bir merkez varmi?
canim bu arada annemler ev aldi onlar tasinacakti..benim esim su an il disinda calistigi icin annemlerde kaliyorum..ama iste tipik mutahit halleri hala cikmadi.bu ayin sonuna kadar kesin bitecekmis diyolar.. o yuzden su anda vinnla idare ediyoruz:)))
ya bu arada kusura bakma..ben cok yazdim sanirim:))) optum cok canim:))