Geleceksin biliyorum bebeğim

canim benim...mesela benide disardan cok cok guzlu bilirler..bende esimin yaninda aglamamaya ozen gsoteririm; ozelliklede annemin yaninda kendimi cok guclu gisteriyorum...ama icim nasil ooo yangin yeri..bi burada sizinle paylasiyorum...benim hep hayalimde evnlenir evlenemez hemen cocuk yapacakatin hemde pespese en az 3 tane..1 taneyi yaptimda kaldi 3 tane:))) ya birde az cok bilirsizn etrafta bole hesapsizca sorulan sorular insani acayip demoralize ediyor..ama iste alismaya calisiyorum; hos mecburum zaten buna...bendende 8 adet yumurta toplandi..6 dollendi ; son ana 4 tane kaldi..ve her nedense transfer gunu kalan 3 tane imha edildi; dondorulmaya elverissizmis..yani ne diyim simdi kimseninde gunahini almak ismetmiyorum ama yanimdaki kadinda 2 tane toplandi onunda 1 tanesi kaldi..yani bilerekmi yapiliyo yada olemi denk geldi bilmiyorum..gittigim baska doktorlarda sayiyi az buldular siden cok daha fazla toplnamadi lazimdi denildi..zaten benim merkezde fazla yumurtasi olanda yoktu; yani ilaclami ayarlaniyo; onud abilmiyorum..allah bullak oldum iste..ama o kadar cok isterdimki dondurulmusum olsaydi; en azindan bir tane daha sansim olabilirdi; bu kadar stresi tekrara yasamadan..igne yerlerini sorma inanki benim 3-4 ay once gecmeye basladillar..bize uygulanan prosedur tum hastalara ayniydi test gunune kadar igne vuruluyoduk 2 tane birden o yagli igneden;;oy oluyodum resmen onu vurulurken..sonradan burda okudumki aslinda o kadin infertlitisnden veriliyomus..ama bizim merkez tum hastalara ayni proseduru uyguluyo..yani aslinda dedigin gibi nasip..ay aklima geldi canim simdi o anlarim..inanirmisin hala o transfer ettikleri embriyomun resmi cuzdanimda hergun eksiksiz bakarim ona..8 hucreli embriyom..3 gunde yasamis olsa icimden canimdan bir parcaydi canim benim ya...transfer animda o kadar aglamisimki kendime geldigimde hasta yakinlari hemsireler agliyodu..esim bile agladi o anda..ama olmadi nasip olmadi..ay cok uzun yazdim canim ya..o kadar doluyumki..diyorumya icim yangin yeri benim...

ama dedigin gibi hayat devam ediyor..okulda ogrencileirm hep bana derdiki hocam sizin hic derdiniz yokmu ya hep guluyosunuz..buda ayri bir durum disardan cok neseli gorunup ; icinde acilar biriktirmek...

kaan hocaya gitmeyi bende cok cok istiyorum. en azindan gorunen oki su anda en iyi urolog o..hayirlisi artik...lutfen artik bir tup bebek daha yaptirmayalim insallah...

inanki cani gonulden soyluyorum diliyorum tupe gerek kalmaz sizin..ki kalmayacagina cok inaniyorum...sayiniz umutsuz degil..ameliyattan sonrada duzelmeler olacagina inaniyorum cok..hangi merkezleri aratsiririysoun sen canim? yada soyle diyim aklina yatan bir merkez varmi?

canim bu arada annemler ev aldi onlar tasinacakti..benim esim su an il disinda calistigi icin annemlerde kaliyorum..ama iste tipik mutahit halleri hala cikmadi.bu ayin sonuna kadar kesin bitecekmis diyolar.. o yuzden su anda vinnla idare ediyoruz:)))

ya bu arada kusura bakma..ben cok yazdim sanirim:))) optum cok canim:))

canım benim yaz tabıkı ınsan ıcını doktukçe rahatlıo
bende oyleyım cok neselı guleryuzlu ama ddiğin gıbı ıcıme sorsalar:))
ama ıyı edıosun beyın mutlu olmasanda gulduğunde mutluluk hormonu salgılıo
buda hamıle kalmaya yardımcı oluo:))
canımm benım ınşallah senın de hıç gerek klmaz benım okuduğum kadarıyla iğne kullanıpda hamıle klamayan olmadı..fsh dusukluğude sorun yukseklığıde
onun ıcın dusunce fsh değerlerınız duzeleceketır
ben hiç arastırma yapmıorum tatlım nede olsa cok var dıye sadece benım diğer topikte
yaptıracak arkaafdslar var onlarda duyduğumu bıyere not edıorum aklımın:)
bahçeci iyi gibi sımdılık bende bruksel dusunmustum IMSI teknıgınden dolayı ve erkek ınfertılıtesınde ıyı olduğu ıcın
ama ankara dusunmuorum kesınlıkle ıstanbul dıorum gerek klmasın evet canımm yaa
ama bak eğer cok etkılenıosan sana tavsıyem tedavı boyunca yardım al
hem tutunmayada yardımcı olur moralın ıyı olursa
dusunuorum canımm tedavı oncesınden baslıcam hatta cunku stres cok buyuk faktör
aaa bende cook yazdımm yaaa:))))))öptum tatlımm

:))) valla bende boyle konusmayi cokks everim..bizim arkadaslarla toplaninca fallar muhabbetler gun nasil gecti anlamayiz:))) cok sagol canim ya destegin icin...

sizde hormonlarda bir sorun yok anladigim kadariyla..bizde fsh yuksekti..umuyorum hallolur sorunlar..ama inan bunu herkes icin diliyorum bu yolda emek veren herks icin...inslalah bu sene patir patir doguralim artik:))

dedigin gibi stres acayip etkili..ki bendede mubarek alasi var yaniii..insallah tedaviye gerek kalmayiz canim ya...o kadar yurekten istiyorumki tedaviye gerek kalmasin...kocaman opuyorum tatlim benim...insallah guzel haberleri verelim burdan birbirimize..aminnnnnn...

sevgiyle kal canim benim....

kocaman amın amın amınn dıorumm canımm
bende yemek yıyeyeım eşim gelmek uzeredır kaçtımm tatlımm
görüşmek uzere:))))

iyi akşamalr şöyle bir geçmişe bakayım dedim ama uzun süredir bu kadar muhabet olamıştı ne kadar güzel sohbetler edilmişşşşş
canlar ben annemdeyim ya buradan nette giremiyorum
inşş hepinizin kyfi yeirndedir ben burada iyim ama çrtşb gündöneceğiz hiç istemiyorum eve dönmeyi prşb gün eşimin kontrolü var dönmemeiz lazım
neyse kızlar iyi bakın kendinize sevbiyorum sizi

günaydıın naber kızlar.. dün bankada bağlantı sorunu vardı hiç giremedim akşam da evde sinirden kudurdum yok yere.. bazen üstüme böyle bir delirme hali geliyor ki sormayın gitsin.. neyse sakinim bu sabah.. tarama testimin sonuçlarını bekliyorum sanırım yarın belli olur..

aminnnnn...demek 1 haftayi gecti; ay canim benim aklim gel git oldu bu ara ya:))) gunler ne cabuk geciyor masallah; Rabbim burnunu kanatmasin insallah..
olsun gülüm nolcak hepimizin aklı gel git valla günlerden haberimizmi oluyo :)))))))))))

kızlar Allahım ikinizinde en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün ikinizde buraya hamişim yazın inşallah
bu arada kızlar yaz izninizde sizde bi yuşa hz. lerine gitseneze

canım benim bizde seni seviyoruz öpücükler bütün işlerin ras gitsin inşallah

canım ne taraması bu anlamadım ikili test sonucunmu

tadini cikar tatilinin tatlim...bizde cok opuyoruz..sevgiyle kal

aysecim sen neden boyle oluyosun anlamiyorum ya...hamilelikte tamam hormonlar degisir; ama sen hep kendini kotu hissediyosun ..keyfini cikar hayatim; bu kadar ugrastan melegin dogal yollardan seni buluvermis..takma hicbirseyi kafana..hersey guzel olacak insallh..bebisinide uzme annesi..opuyorum tatlim cok..

aminnnnnn canim benim.....bende cok cok istiyorum..esimin tatili kasimda insallah nasip olur gitmek canim yaa

Son düzenleme:
güzelikler nasılsınız ben geldimmmmmmmm
ayşemi kim kızdırmış nurcanım gelmiş umudumsun buralardaymış ve diğer güzelikler hepinizi özledim
kızlar ben evime geldim yarın dönecektik ama bu sabah eşimi akrep soktu bende bir teleşle atım hemen has iğne ilaaç serum
yeni eve geldik öpüyorum hepinizi

cnm hoşgeldin evine
bu arada eşinede geçmiş olsun umarım ciddi boyuta ulaşmamıştır
cnm bide fatiha surelerini okuyorum ama malum yavaşım biraz ramazana kadar bitirecem ama sana hbr veririm ....

cnm hoşgeldin evine
bu arada eşinede geçmiş olsun umarım ciddi boyuta ulaşmamıştır
cnm bide fatiha surelerini okuyorum ama malum yavaşım biraz ramazana kadar bitirecem ama sana hbr veririm ....

sağol canım llah razı olsun şimdilik bir sorun yok giib bakalımmm

aman ayşen sinirlenmeye yer arıyor zaten..iyiyim şimdi..
kız ne akrebi hay Allah yaa başınıza gelmeyen kalmadı neden kurşun döktürmüyorsunuz?

aman ayşen sinirlenmeye yer arıyor zaten..iyiyim şimdi..
kız ne akrebi hay Allah yaa başınıza gelmeyen kalmadı neden kurşun döktürmüyorsunuz?

sen sinirlenme kız
bizde bir şeyler varama ne anlamdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…