Geleceksin biliyorum bebeğim

günaydııın.. temizlik memizlik boş iş kızlar bırakın bunları hem tozlanınca o toz mobilyaları koruyo çizilmiyorlar

benim koltuklar kumaş kaplı bir masa mobilya zaten şu düğün olayı çıkmasaydı benimde böyle derinlemesine temizlik yapacağım yoktu...bende kışın temizlik yaptımmı ev çok soğuk gelir bana heralde diyorum bu tozlar sıcak tutuyor evi ...zaten iş yapıyorum diye birde sıcak diye bütün camlar açık dün akşamdan beri boğazım ağrıyor bugün dahada kötü... eşimde diyor misafirler yüzü asık diyecek seni diyor hasta olduğunu bilmezler bende arada öksürüyorum hasta olduğumu anlarlar diyorum

merhaba kıslarr napıosunuz bakalımm
ayy ben yetişemıorumm yaa ıkı topiğe:))
sole bı baktım nersey yolunda gibi
umudumsun canım gittiler evet:)))))
havuz fılan yokmu canım aqualand gıbı yada orasıda bayagı oyalar:)
bı ara okıcam inşallah geçmişi:)))))

ayy kıymamam ben kızımaaa getir onu teyzesi uludağa çıkartsın serinlesin kuşum...

Allah kabul etsin canım...Kandil ne zaman ki??

yatılı misafire hayırr... yatılı misafire haaayır
ah negüzel olurdu valla ayyyyyyyyyyy serin serin

aynen öle canım ağlıyo insan üzülüyo acaba nesi vrar diye yazık

yeterim gelmedinmi hastaneye gidecektin

canlar ben cumartesi saat 12:30 da yola çıkıyorum 20 gün felan giremezsem merak etmeyin bitek face bakarım arada

cnm benim özleteceksin kendini hee bana bak
bende bu sene geliboluya yazlığa gitmeyi çook istiyodum ama korkuyorum gitmeye şimdiden sonrada gitmem zaten inş seneye kızımla beraber gideriz bizde
cimcimemize iyi bak iyi tatiller cnm

kendin kaşınmışın bacım şöyle görünen yerleri üstünden üstünden yapsan yeterdi.. ben birtek banyoyu tuvaleti ovuyorum gün aşırı bir de kocam ıslak mendil satıyo ya bol diye onla toz alıyorum :)))

kz geliboluda nerde yazlığınız
seneye kızınla gidersin canım cimcimede girer denize

Son düzenleme:

gule gule git; gule gule gel canim..oh tatilde yapacaksin prensesle ne guzel:))

bende islak mendille toz almaya bayiliyorum...evde guzel kokuyo hem:))))

senin koca ıslak mendilmi satıyo
kız seninki ne iş yapıyo ben senin gibi bankacı sanıyodum neremden uydurduysam
kz geliboluda nerde yazlığınız
seneye kızınla gidersin canım cimcimede girer denize

burhanlımı burhaniyemi ne var geliboluyu geçtikten sonra orada cnm küçük bi köy ama ben orayı çok seviyorum....hele balkonda gece oturup gemileri izlemek yok mu off aklıma geldi şimdi

bende pazarlamaci biliyorum aysenin esini..benimde aklimda ole kalmis:))))

sende dogumdan sonra gidersin tatile; hemde kizinla..varmi bundan daha guzeli:)))))

nbr kıslar napıosunuz bakalımm
nurcan nereye gıdıon kız cumartesıı :))))
herzaman ayy cok az kaldıı doğuma valla hayırlıısyla gelsınde
yetr bugun bı ara geldı gıttı ıyı habeler olsun ınsallah
ayseyle diğer atarftan bı slmlastık
umud diyeyım ben umut olayım dsen umud ol:))))))
sen napıosun kusum nazemircım hiçkımse ıcın feda etme kendını boşver:)))))))

kızlar mrh ben geldimmmmmmm
merak edilmişimmmmmm hava girdimmmmm
canlar eşimin kontrolu vardı biliyorsunuz yol uzun havalr sıcak has kalabalık birde dr yazdığı ilacı buamadımm tekrar has gitmek zorunda kaldım o yüzden bu saate kaldık
ama neyse dr ilaçlrı ayarladı yeni ilaçalra başladı ve her şey güzel olacak dediii

hadi inşallah be güzelim git gel perişan oldunuz sizde yollarda ama değecek görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…