günaydııın.. temizlik memizlik boş iş kızlar bırakın bunlarıhem tozlanınca o toz mobilyaları koruyo çizilmiyorlar
ah negüzel olurdu valla ayyyyyyyyyyy serin serinayy kıymamam ben kızımaaa getir onu teyzesi uludağa çıkartsın serinlesin kuşum...
Allah kabul etsin canım...Kandil ne zaman ki??
yatılı misafire hayırr... yatılı misafire haaayır
selam kizlar..bende kandili cuma gunu diye biliyorum..simdiden hepimizin kandili kutlu olsun...
nurcanimmm..ay yerim ben onu onu yaaa; sicaktan bunalmis demek..ay yazik yaa dusunsene bir yeri agirsa diyemez;sirti kasinsa soyleyemez..masum gunahsiz tertemiz bir melek...yerim onun kokusunu ben yaaa
ayse sultannnn gectimi sinirlerinn bacim:))) canim cinsiyet ne zman belli oluyo..yada doktor bir tahminde bulunmadimi?
her zaman kesin dogum tarihin belirlendimi canim? ne zaman geliyo sana bebisin Allah nasip ederse?
yetercimmm canim ... nasil oldu esin? ciddi bir sorun varmi?
umut canimmm nasilsin? bu aksam sanirim gidiyodu misafirlerin?
kizlar aranizda tatile gidecek olan varmi? ay tvde izliyorum ne guzel her yer civil civilll....malesef esimin izni kasimda..ne guzel olurdu guzel bir tatil...dertlerdende uzaklasirdik bir sure:))) gerci bunada cokkkk sukur.....Rabbim her zaman beterinden saklasin..optun herkesi cokkkk
ah negüzel olurdu valla ayyyyyyyyyyy serin serin
aynen öle canım ağlıyo insan üzülüyo acaba nesi vrar diye yazık
yeterim gelmedinmi hastaneye gidecektin
canlar ben cumartesi saat 12:30 da yola çıkıyorum 20 gün felan giremezsem merak etmeyin bitek face bakarım arada
benim koltuklar kumaş kaplı bir masa mobilya zaten şu düğün olayı çıkmasaydı benimde böyle derinlemesine temizlik yapacağım yoktu...bende kışın temizlik yaptımmı ev çok soğuk gelir bana heralde diyorum bu tozlar sıcak tutuyor evi ...zaten iş yapıyorum diye birde sıcak diye bütün camlar açık dün akşamdan beri boğazım ağrıyor bugün dahada kötü... eşimde diyor misafirler yüzü asık diyecek seni diyor hasta olduğunu bilmezler bende arada öksürüyorum hasta olduğumu anlarlar diyorum
cnm benim özleteceksin kendini hee bana bak
bende bu sene geliboluya yazlığa gitmeyi çook istiyodum ama korkuyorum gitmeye şimdiden sonrada gitmem zaten inş seneye kızımla beraber gideriz bizde
cimcimemize iyi bak iyi tatiller cnm
ah negüzel olurdu valla ayyyyyyyyyyy serin serin
aynen öle canım ağlıyo insan üzülüyo acaba nesi vrar diye yazık
yeterim gelmedinmi hastaneye gidecektin
canlar ben cumartesi saat 12:30 da yola çıkıyorum 20 gün felan giremezsem merak etmeyin bitek face bakarım arada
kendin kaşınmışın bacım şöyle görünen yerleri üstünden üstünden yapsan yeterdi.. ben birtek banyoyu tuvaleti ovuyorum gün aşırı bir de kocam ıslak mendil satıyo ya bol diye onla toz alıyorum :)))
bende islak mendille toz almaya bayiliyorum...evde guzel kokuyo hem:))))
senin koca ıslak mendilmi satıyokendin kaşınmışın bacım şöyle görünen yerleri üstünden üstünden yapsan yeterdi.. ben birtek banyoyu tuvaleti ovuyorum gün aşırı bir de kocam ıslak mendil satıyo ya bol diye onla toz alıyorum :)))
kz geliboluda nerde yazlığınız
seneye kızınla gidersin canım cimcimede girer denize
biz bol bulduk diye nereye sürcez bilemiyoruz :)))
senin koca ıslak mendilmi satıyo
kız seninki ne iş yapıyo ben senin gibi bankacı sanıyodum neremden uydurduysam
burhanlımı burhaniyemi ne var geliboluyu geçtikten sonra orada cnm küçük bi köy ama ben orayı çok seviyorum....hele balkonda gece oturup gemileri izlemek yok mu off aklıma geldi şimdi
senin koca ıslak mendilmi satıyo
kız seninki ne iş yapıyo ben senin gibi bankacı sanıyodum neremden uydurduysam
bende pazarlamaci biliyorum aysenin esini..benimde aklimda ole kalmis:))))
sende dogumdan sonra gidersin tatile; hemde kizinla..varmi bundan daha guzeli:)))))
Yok canım bankacı olan benim kocam ıslak mendil kolonya oda spreyi vs. yapan fir firmanın pazarlamacısı
ahh o bi sağ salim zamanında gelsinde ben seneyede gitmemeye razıyım cnm
canim benim yaaa...gelecek tabikide hic bir olumsuzluk yok; neden kotu olsunki? bu arada sen sezeryan yapacaksin dimi?
kızlar mrh ben geldimmmmmmm
merak edilmişimmmmmm hava girdimmmmm
canlar eşimin kontrolu vardı biliyorsunuz yol uzun havalr sıcak has kalabalık birde dr yazdığı ilacı buamadımm tekrar has gitmek zorunda kaldım o yüzden bu saate kaldık
ama neyse dr ilaçlrı ayarladı yeni ilaçalra başladı ve her şey güzel olacak dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?