Geleceksin biliyorum bebeğim

mrb kızlar uykusuz geçen gecenin sabahı daha doğrusu öğlenindeyim
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun cnmlarım bu gece çok öneml bir gece dualarla geçirelim...

mrb kızlar uykusuz geçen gecenin sabahı daha doğrusu öğlenindeyim
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun cnmlarım bu gece çok öneml bir gece dualarla geçirelim...

aminnnnnnnnnnnnnnnn her şey yolundamı güzelik bakliyat torbası nasıl

aminnnnnnnnnnnnnnnn her şey yolundamı güzelik bakliyat torbası nasıl

herşey yolunda çok şükür cnm bakliyat torbasıda iyi onada şükürler olsun
zillinin odasınla uğraşıoz tül siparişi verdim dün haftaya gelecekmiş
sıcaklardan muafım cnm yaa yapış yapış heryerim
şimdi bi duş alıp kuranımı bitirecem hatimim vardı onu bitireyim diorum bu mübarek günde...

dikat edin kendinizeee

selam kizlar..

regliyim ve sancidan kivraniyorum yine her zamanki gibi....

esimde tutturdu yine illa yurt disina gidelim....ya tr de olsak su an tup yapmasam bile en azindan burda umudum var; yurt disinda gidince umutlarim yikilir tamamen...coluk cocuk yok; kimse yok; butun gun evde....off offf yanii...hayatimda birseyde yolunda gitse; bir sey yani...

cnm geçmiş olsun..
tüp içinmi yurt dışına gitmek istiyo eşin

cnm geçmiş olsun..
tüp içinmi yurt dışına gitmek istiyo eşin

saol canim...yok canim calismak icin..kendisi insaat muhendisi ve ozel sektorde calisiyo..zaten o mezun oldu olali hep yurt disinda calisti...evlendik bende yurt disina gittim..ama bebk olayi ciknca dedim daha burda duramam ben..simdi yine tutturdu yok orda maas daha iyi; yok orda yasam daha iyiii... aynis eyleri yasayamam ben yaaa...cok bunaldim cokkk..ay Allah canimi alsada kurtulsam yaaaaaa

dur yaaa öyle konuşma hemen ne o öyle canımı alsada falan
haklısın cnm hiç tanıdığının olmadığı bi yere gitmek istemez insan ama napıcan iyi günde kötü günde beraber olmak için evlendik sonuçta onuda yalnız bırakamazsın
o tek gitse sen tek kalacan eşinin uzakta olması daha kötüdür eminim....
ortak yolu bulursunuz inş.

ya cocugum olsa hic sorun degil...heryere giderim...ama simdi bu sartlarda; beni yasatan tek sey umudum zaten...bir gun cocugumun olacagi umudu..haa burdada su an tup yaptirmiyorum ama burda her zaman sansim var; trdeyim sonucta ..orda ole degilki...butun umutlarim bitecek...ya benim hayatim hep boyle zaten,..hep zorluk hep mucadele hep ugras dur...merak ediyorum sonumu ne olacakkk boleeeee...saol canim destegin icin..asiri canim sikkin su an..her sey ters iste hayatimda; hersey hemde...

belki orada hamile kalırsın cnm ne biliyosun alnına yazıldıysa olur neden olmasın
seni anlıyorum çok mutsuz olacaksın orada
herşey şuan ters gidiyo diyosun ama unutma Rabbim elbet sanada bi kapı açacaktır
bol bol dua et Allaha sığın cnm o en hayırlısını bilir ve o yolda yönlendirir

her zaman canim cok cok sagol bi tanem ya..Allah razi olsun....kadere ne yazilmissa o yasanacak artik otesi yok..yazdiklarin iyi geldi canim cok tesekkur ediyorum...Rabbim evladini sana bagislasin insallah sag salim...

ahh ben sana kıyamam yaaa.. aynı benim gibisin adet olunca hele de seni üzecek bişeyler de adetine denk gelince hemen dibe vuruyorsun, ben de hemen pes edip yelkenleri suya indiriyorum ama sen de biliyorsun 2-3 gün sonra kendini daha iyi daha güçlü hissedeceksin.. hem neden üzüyorsun kendini yurtdışına gitsen eşin hergün yanında olacak sıkı çalışırsınız meleğin kendiliğinden gelir belki.. yurtdışı derken nereyi düşünüyor eşin türki cumhuriyetler yada rusya falan mı? eğer avrupaysa orada da tedavi olabilirsin, herşeyin çaresi var üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…