Geleceksin biliyorum bebeğim

arkadaşlar kan testinde 79.55 cıktı ne demek bu? dra gösteremedim pazartesiye kadar çatlarım ben . nolur bana yardım edinn

klomen kullandım cnm benim
yumurta büyümedi diye catlatma iğnesi yaptırmadım bu ay tühhh dedim olmadı. kardeşimin düğünü var bu hafta ne olur ne olmaz test yaptırayıdma ona göre hoplayayım dedim :)))

tweety gozun aydin canim...
kizlar gecmisi okuyamadim cunku hicc iyi degilim; cok sevdigim bir yakinimin oglu vefat etti...trafik kazasinda...o kadar uzgunumki...tek cocuktu ..annesinin daha cocugu olmayinca tup yaotirmisti gecen yil; ama olmamisti tup bebekte..annesi tum dunyasinini oglunun uzerine kurmustu..ve malesef trafik kazasinda 14 yasindaki oglu vefat etti..annesinin kollarinda can verdi...Rabbim boyle acilar hic kimseye vermesin; yasatmasin....cok cok buyuk aci...

dyecek bişi bulamıyorum Allah o anneye babaya sabırların en büyüğünü versin...

arkadaşlar kan testinde 79.55 cıktı ne demek bu? dra gösteremedim pazartesiye kadar çatlarım ben . nolur bana yardım edinn

aman allllahım ne güzel haber bu hamişsinnnnnnnnnnnnn gözün aydın sağlıcakla kucakla inşşşş

canım anneme geldim akşama döneceim eve sen nasılsın

günaydın kızlaaar..tweety çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin... ee ne var ne yok? ben parçalı bulutluyum bi esiyolar ağlıyorum bi esiyolar gülüyorum demek ki böyle bişeymiş hamilelik..

sizlerede günaydın geçte olsa
bizde bugün biraz naneli limonlu kalktık yataktan geç olarak bide
ilacımı içtim dakikaları sayıyorum kahvaltı için

sizlerede günaydın geçte olsa
bizde bugün biraz naneli limonlu kalktık yataktan geç olarak bide
ilacımı içtim dakikaları sayıyorum kahvaltı için

demir hapı verdi doktor bana öğlen bir akşam bir tane al dedi onu aldığın öğünde süt ürünleri tüketme dedi peki bişey sorcam aç karna mı almak lazım? Aldıktan sonra beklemek mi lazım yemeden önce?

cnm ben sabahları alıyorum aç karna en azda yarım saat bekliyorum
evet onu içince süt çay portakal suyu tüketmemelisin çünkü demir emilimi azalır

TWEETY GÜ-ZEL HABERLER Mİ VERDİN BİZE...
HAMİLESİN YANİ ANLATSANA NASIL OILDU...

aLLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN. DEVAMINA DA GÜZEL EYLESİN. aLLAH SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN...

İKİNCİ MÜJDELİ HABERİMİZİ ALDIK. HEM DE NORMAL YOLDAN... SIRA BİZE DE GELİYOR GALİBA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…