kızlar ben yarın yokum merak etmeyinnn
arkadaşlar kan testinde 79.55 cıktı ne demek bu? dra gösteremedim pazartesiye kadar çatlarım ben . nolur bana yardım edinn
ne demek ben sana söyliyim
HAMİLESİN demek cnm
başka ne olacak çokta güzel bi değer
hadi göznaydın cnm
ciddimi? ayyy cnm cok sagoll darısı tüm isteyenlerin başına inşşş. dünyalar benim olduu.
tweety gozun aydin canim...
kizlar gecmisi okuyamadim cunku hicc iyi degilim; cok sevdigim bir yakinimin oglu vefat etti...trafik kazasinda...o kadar uzgunumki...tek cocuktu ..annesinin daha cocugu olmayinca tup yaotirmisti gecen yil; ama olmamisti tup bebekte..annesi tum dunyasinini oglunun uzerine kurmustu..ve malesef trafik kazasinda 14 yasindaki oglu vefat etti..annesinin kollarinda can verdi...Rabbim boyle acilar hic kimseye vermesin; yasatmasin....cok cok buyuk aci...
arkadaşlar kan testinde 79.55 cıktı ne demek bu? dra gösteremedim pazartesiye kadar çatlarım ben . nolur bana yardım edinn
tweety gozun aydin canim...
kizlar gecmisi okuyamadim cunku hicc iyi degilim; cok sevdigim bir yakinimin oglu vefat etti...trafik kazasinda...o kadar uzgunumki...tek cocuktu ..annesinin daha cocugu olmayinca tup yaotirmisti gecen yil; ama olmamisti tup bebekte..annesi tum dunyasinini oglunun uzerine kurmustu..ve malesef trafik kazasinda 14 yasindaki oglu vefat etti..annesinin kollarinda can verdi...Rabbim boyle acilar hic kimseye vermesin; yasatmasin....cok cok buyuk aci...
canım anneme geldim akşama döneceim eve sen nasılsın
sizlerede günaydın geçte olsa
bizde bugün biraz naneli limonlu kalktık yataktan geç olarak bide
ilacımı içtim dakikaları sayıyorum kahvaltı için
demir hapı verdi doktor bana öğlen bir akşam bir tane al dedi onu aldığın öğünde süt ürünleri tüketme dedi peki bişey sorcam aç karna mı almak lazım? Aldıktan sonra beklemek mi lazım yemeden önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?