selam kizlar....bende bir sure yokum..once annemlerin koyune gidecegim..ordanda insallah nasip olursa esim izin alacak; tatil yapacagiz..herkesi cok cok opuyorum..gittigim yerlerden net bulursam mutlaka girmeye calisirim; yazamasam bile okurum en azindan..herkesi cok opuyorum; insallah geldigimde herkeslerde iyi haberler vardir..grs uzere kizlar...
TWEETY GÜ-ZEL HABERLER Mİ VERDİN BİZE...
HAMİLESİN YANİ ANLATSANA NASIL OILDU...
aLLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN. DEVAMINA DA GÜZEL EYLESİN. aLLAH SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN...
İKİNCİ MÜJDELİ HABERİMİZİ ALDIK. HEM DE NORMAL YOLDAN... SIRA BİZE DE GELİYOR GALİBA....
oh ne güzel tatile çıkan çıkana inşallah güzel moral olur sanada... sadece bizden değil senden de güzel haberler olur inşallhselam kizlar....bende bir sure yokum..once annemlerin koyune gidecegim..ordanda insallah nasip olursa esim izin alacak; tatil yapacagiz..herkesi cok cok opuyorum..gittigim yerlerden net bulursam mutlaka girmeye calisirim; yazamasam bile okurum en azindan..herkesi cok opuyorum; insallah geldigimde herkeslerde iyi haberler vardir..grs uzere kizlar...
hilbay cnm inan tek stres yapmadıgım umursamadıgım ay bu aydı. beklemiyordum sanırım dedikleri gşibi stres cok etkiliyor bu ay beklemedigim için oldu. sadece klomen kullandım cok tesekkurlerr cok sagoll darısı tüm isteyenlere inşşş
hilbay cnm inan tek stres yapmadıgım umursamadıgım ay bu aydı. beklemiyordum sanırım dedikleri gşibi stres cok etkiliyor bu ay beklemedigim için oldu. sadece klomen kullandım cok tesekkurlerr cok sagoll darısı tüm isteyenlere inşşş
canım o kadar çok sevindim ki nihayet topiğimizde böyle güzel haberler almaya başladık. sana bir şey soracağım. doktor kontrolünde mi klomen kullandın. yoksa kendi başına mı....
kalp atışını duydun mu.. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
hadi bakalım sıra umudumsunda sende umutbiizm olsunda ve diğerleride gelecekler inşşşş
kendini neden saymıyorsun kuzum benim sen de çok bekledin sıra tez zamanda sana gelsin inşallah.. hatta en sıra falan olmasın en kısa zamanda aynı anda hepinze nasip olsun inşallah..
ne bileyim ayşem be dün yine adet oldummm
e ne güzel işte adet olabilen sağlıklı bir kadınsın daha ne olsun..
günaydın şekerler..
üzerinideki negatifi atın herşey çok güzel olacak...
eh o kısmını da doktorlar halledecek az sabır eniştem bir toparlansın sonra sıra senin doktor faslında :)))ayşem çok şükür zamanında adet oluyorum ama bilyorsun bu yetmiyor bebişin gelmesineee
yaaa benim mercimeğimi neden sormuyorsunnasılsın kuzummmm bakliyat torbası nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?