Geleceksin biliyorum bebeğim

eh o kısmını da doktorlar halledecek az sabır eniştem bir toparlansın sonra sıra senin doktor faslında :)))

yaaa benim mercimeğimi neden sormuyorsun( artık mercimek değil mürdüm eriği kadar oldu :)))

canım sana baktım ışığın yanmıyordu o yüzden seninkinin cinsiyetini çok merak ediyorummmmm mürdüm erği haaaa sevdim bunu

ben eşimin raporu için ünvrst gideceğim akşama kadar yokum

canım sana baktım ışığın yanmıyordu o yüzden seninkinin cinsiyetini çok merak ediyorummmmm mürdüm erği haaaa sevdim bunu

ben eşimin raporu için ünvrst gideceğim akşama kadar yokum

hadi kolay gelsin canım.
valla biz de merak ediyoruz ama artık haftaya belli olur umarım..

eh o kısmını da doktorlar halledecek az sabır eniştem bir toparlansın sonra sıra senin doktor faslında :)))

yaaa benim mercimeğimi neden sormuyorsun( artık mercimek değil mürdüm eriği kadar oldu :)))

maşallah maşallah diyelim değmesin...bana erik dedimmi akan sular durur çok severim senin mürdüm eriğinide yemeyimde...

mürdüm eriğiymiş amanda aman bizimki ne olsun o zamannnnn
dur bi düşüneyim....
hehe buldum 2510 gr ağırlığında 47.5cm uzunluğunda bi karpuz....
hihi kontrolden geliyorum kızlar rakamlar çok taze...
güzel bi kontroldü böyle giderse normal doğurucam sanırım ama nasıl olcak bi bilgim yok

bal kabağı olsun heryerleri ballı ballı bal küpü olsun

slmmm kızlarr sizleri çok özledim tweery tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün. topigi özlüyorum ama maglum bu konuda konuşmak kafa mı karıştırıyor kk ya geliyorum ama bebek konulu bir yere takılmamaya calışıyorumm nasılsınız kızzlarr nurcen sen ne yaptınn ayşee hamilelik nasıl gidiyorr ..yeterr eşinin nasıl oldu .. nazemirr , herzamanseninle hala gelmiyor mu bebişş ve diger arkadaşlarım nasılsınızzzzz

biz iyiyiz be güzelim senden güzel haberler bekliyoruz :))) hamilelik parçalı bulutlu gidiyor ama herşeye rağmen güzel bekliyorum işte..

hoşgeldin canım iyiyim ama bugün tahlillerim güzel çıkarsa daha iyi olacam dün dr a gitmiştim bakalım ne diyecek bugün

sğl cnm bizde iyiyiz 1 ayımız kaldı son ayıma girdim yanii
hayırlısıyla bekliyoruz cimcimeyi...
özletiyosun kendini ama olsun bu konudan uzak durmak herşey için daha önemli
düşünmemek bebişi getiriyo...

biz iyiyiz be güzelim senden güzel haberler bekliyoruz :))) hamilelik parçalı bulutlu gidiyor ama herşeye rağmen güzel bekliyorum işte..

hoşgeldin canım iyiyim ama bugün tahlillerim güzel çıkarsa daha iyi olacam dün dr a gitmiştim bakalım ne diyecek bugün

iyi olmanıza sevindim allah iyilik verisn hepinizede öpüyorummm :90: :90: :90: :90: :90: :90:

slm canlarım nasılsınız biz tatile gitmiştik biliyorsunuz çok seinçli idim 5 senedir ilk defa geliboluya gideceğim zaman festival vardı ama maalesef benim kız durmadı memlekette çoooooooook sıcaktı sürekli ağladı çırıl çıplak gezdi durdu oralarda ama anca fenere çıkınca sussup uyuyor rüzgarlı diye onun dışında bağır bağır bizde dün geri döndük feivalide göremedim ((((((((( sizler nasılsınız

buarada twety yanlışmı anladım hamiş misin geçmişe bakamadım

ayşem bebişimizin cinsiyeti bellimi kudurdum meraktan vallahi arayacaktım dönmeseydik hafta sonu :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…