amiiin ama siz de elinizi çabuk tutun kalabalık büyüsünler :)))
ahhh kuzum ahhhh benim elimde olsa bir düzine yaprdımmm [sıze=3][/sıze]
bak düzinesini bilemem ama bir tanesi için benden sana garanti :)))
aysemmmmm canimmmmm kizmisss bebisinnn...canimin ici gozuna ydinnn....bak ta en basta demedimmmi ben kizzz diye)))) simdiye kadar kime tahmin yaptiysam tuttu.....malum oldu heralde:))) cok ama coks evindim..bole yanaklari tontis tontis olsun insallah......cok opuyorum hayatim ya...inanki cok ama cok sevindim canim benim.....
Kizlar herkesi cok opuyorum...sirf aysenin bebisinin cinsiyetine bakmak icin ..ev cok kalabalik...grs uzere canlarim...insallah hep boyle guzel haberler verelim..su an inanilmaz mutlu oldum yaa...canim benim yaa guzel yurekli aysemmm...
hayırlı cumlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşş
amiiiin sana da hayırlı cumalar canım..
Merhaba kızlaaaarrrrr
uzun bir aradan sonra yine sahalara geri döndüm,
nerelerdeydin diye soran olursa eğer, efendim birazcıkın gezdim geldim
halimi soracak olursanız ehh iyi diyelim iyi olalım elim kolum yine boş ama ben hala umudun peşindeyim
nurcancım kızın büyüyor maşallah dünya tatlısı face de gördüm ne tatlı şe o öyle tam yemelik
ayşecan hayırlı olsun canım topiğimize bir kız daha teşrif ediyor hayırısıyla
rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
yeter,nazemir,umudum,herzaman ve aklıma şuan gelmeyen diğer arkadaşlar hepiciğinizi öpüyorum sizler iyisinizdir inşallah
canım inan nete girerken son yazan yeter yazısını görüce içimden hamieyim yazsın geçti inşallah braya hamieyim yazdığını görmeyi nasip etsin rbbim sağlıklıca ve hayıısı ilehezamannnnnnn nurcannnnnnn beyaz kızlar nasılsınızzzzzzzzz
canım yetere sölediklerim sein içinde aynı sende mutaa hergün 700 tane oku rabbim umudunu gönderir işallahaysemmmmm canimmmmm kizmisss bebisinnn...canimin ici gozuna ydinnn....bak ta en basta demedimmmi ben kizzz diye)))) simdiye kadar kime tahmin yaptiysam tuttu.....malum oldu heralde:))) cok ama coks evindim..bole yanaklari tontis tontis olsun insallah......cok opuyorum hayatim ya...inanki cok ama cok sevindim canim benim.....
kizlar herkesi cok opuyorum...sirf aysenin bebisinin cinsiyetine bakmak icin ..ev cok kalabalik...grs uzere canlarim...insallah hep boyle guzel haberler verelim..su an inanilmaz mutlu oldum yaa...canim benim yaa guzel yurekli aysemmm...
Merhaba kızlaaaarrrrr
uzun bir aradan sonra yine sahalara geri döndüm,
nerelerdeydin diye soran olursa eğer, efendim birazcıkın gezdim geldim
halimi soracak olursanız ehh iyi diyelim iyi olalım elim kolum yine boş ama ben hala umudun peşindeyim
nurcancım kızın büyüyor maşallah dünya tatlısı face de gördüm ne tatlı şe o öyle tam yemelik
ayşecan hayırlı olsun canım topiğimize bir kız daha teşrif ediyor hayırısıyla
rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
yeter,nazemir,umudum,herzaman ve aklıma şuan gelmeyen diğer arkadaşlar hepiciğinizi öpüyorum sizler iyisinizdir inşallah
canım inan nete girerken son yazan yeter yazısını görüce içimden hamieyim yazsın geçti inşallah braya hamieyim yazdığını görmeyi nasip etsin rbbim sağlıklıca ve hayıısı ile
ekadar dua ettik aa hala ediyoruz pes etmek ok sende ayşem gibi hergün 700 istifar çek belki bir hayr olur rabbim büyük ve imkanın olursa mutlak yuşşa hz lerine gel
canım yetere sölediklerim sein içinde aynı sende mutaa hergün 700 tane oku rabbim umudunu gönderir işallah
sağol teyzesi rabbim daha tatlı bi kız sana versin inşallah
hoşbulduk yeterimcanımhoş geldin özlettin kendini kızzzz
kuzum iyi yapmışsın gezmişsin dolaşmışsın
inşş kucağınd adolacak inşşşş
amin canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin,senin tatlışınada sağlıklı uzun ömürler versin,canım inan nete girerken son yazan yeter yazısını görüce içimden hamieyim yazsın geçti inşallah braya hamieyim yazdığını görmeyi nasip etsin rbbim sağlıklıca ve hayıısı ile
ekadar dua ettik aa hala ediyoruz pes etmek ok sende ayşem gibi hergün 700 istifar çek belki bir hayr olur rabbim büyük ve imkanın olursa mutlak yuşşa hz lerine gel
canım yetere sölediklerim sein içinde aynı sende mutaa hergün 700 tane oku rabbim umudunu gönderir işallah
sağol teyzesi rabbim daha tatlı bi kız sana versin inşallah
hoşbulduk yeterim
bende özledim sizleri
amin canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin,senin tatlışınada sağlıklı uzun ömürler versin,
biraz uzakta olsa yeni bir tedavi bize yeşil ışık yakmakta,
yeni bir umut, dualardayım yine
senin bahsettiğin 700 istiğfar tam olarak nedir canım şu mübarek günlerde derdimize deva olur belki
hoşbulduk yeterim
bende özledim sizleri
amin canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin,senin tatlışınada sağlıklı uzun ömürler versin,
senin bahsettiğin 700 istiğfar tam olarak nedir canım şu mübarek günlerde derdimize deva olur belki
hoşbulduk yeterim
bende özledim sizleri
kızlarr
biz iyiyiz evimizin derin temizliği a dan z ye bitti
akşamda kontrolümüz vardı bakliyat torbası 2850gr olmuş...
sanırım sezeryana geçiş yapıcaz
hakkımızda hayırlısı
sizlerde iyisiniz inş...
kızlarr
biz iyiyiz evimizin derin temizliği a dan z ye bitti
akşamda kontrolümüz vardı bakliyat torbası 2850gr olmuş...
sanırım sezeryana geçiş yapıcaz
hakkımızda hayırlısı
sizlerde iyisiniz inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?