Geleceksin biliyorum bebeğim

aysemmmmm canimmmmm kizmisss bebisinnn...canimin ici gozuna ydinnn....bak ta en basta demedimmmi ben kizzz diye)))) simdiye kadar kime tahmin yaptiysam tuttu.....malum oldu heralde:))) cok ama coks evindim..bole yanaklari tontis tontis olsun insallah......cok opuyorum hayatim ya...inanki cok ama cok sevindim canim benim.....

kizlar herkesi cok opuyorum...sirf aysenin bebisinin cinsiyetine bakmak icin ..ev cok kalabalik...grs uzere canlarim...insallah hep boyle guzel haberler verelim..su an inanilmaz mutlu oldum yaa...canim benim yaa guzel yurekli aysemmm...

canıııııım rabbim benim dualarımı kabul etti adını meryem koyabileceğim bir kız nasip etti.. Allahtan dileğim sana da en kısa zamanda adını umut koyabileceğin bir minik oğlancık nasip etmesi..

hayırlı cumlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşş

Merhaba kızlaaaarrrrr
uzun bir aradan sonra yine sahalara geri döndüm,
nerelerdeydin diye soran olursa eğer, efendim birazcıkın gezdim geldim
halimi soracak olursanız ehh iyi diyelim iyi olalım elim kolum yine boş ama ben hala umudun peşindeyim

nurcancım kızın büyüyor maşallah dünya tatlısı face de gördüm ne tatlı şe o öyle tam yemelik

ayşecan hayırlı olsun canım topiğimize bir kız daha teşrif ediyor hayırısıyla
rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

yeter,nazemir,umudum,herzaman ve aklıma şuan gelmeyen diğer arkadaşlar hepiciğinizi öpüyorum sizler iyisinizdir inşallah

canımhoş geldin özlettin kendini kızzzz
kuzum iyi yapmışsın gezmişsin dolaşmışsın
inşş kucağınd adolacak inşşşş

hezamannnnnnn nurcannnnnnn beyaz kızlar nasılsınızzzzzzzzz
canım inan nete girerken son yazan yeter yazısını görüce içimden hamieyim yazsın geçti inşallah braya hamieyim yazdığını görmeyi nasip etsin rbbim sağlıklıca ve hayıısı ile
ekadar dua ettik aa hala ediyoruz pes etmek ok sende ayşem gibi hergün 700 istifar çek belki bir hayr olur rabbim büyük ve imkanın olursa mutlak yuşşa hz lerine gel
canım yetere sölediklerim sein içinde aynı sende mutaa hergün 700 tane oku rabbim umudunu gönderir işallah

sağol teyzesi rabbim daha tatlı bi kız sana versin inşallah

canım yüreği kocaman arkadaşım yüreği kocaman arkadaşalrım bilmezmiyimm sizlerin bizler için neler dilediğinizi inşşşş kuzum inşşşş bazan umutlarımız azalsada rabbimden umut kesilmez inşş zamanı geldiğinde rabbim layık gördüğünde bizlede mucizelerimzi gönderir

canımhoş geldin özlettin kendini kızzzz
kuzum iyi yapmışsın gezmişsin dolaşmışsın
inşş kucağınd adolacak inşşşş
hoşbulduk yeterim
bende özledim sizleri

amin canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin,senin tatlışınada sağlıklı uzun ömürler versin,
biraz uzakta olsa yeni bir tedavi bize yeşil ışık yakmakta,
yeni bir umut, dualardayım yine
senin bahsettiğin 700 istiğfar tam olarak nedir canım şu mübarek günlerde derdimize deva olur belki

ceylincan hergün 700 kez estafirullah diyeceksin o kadar bak bende işe yaradı.. hadi bakalım demek ufukta tedavi var ne güzel :))))

canım benim Allah yardım etsin,dualarını kabul etsin.kimi sıkınıtımızın devası ilaç olmaz,tıpın yetersiz kaldığı yerlerde vardır.aç ellerini yaradana bol bol dua et inşallah olacak hayırlı bir evladın

nasılsın canımmmmm

kızlarr
biz iyiyiz evimizin derin temizliği a dan z ye bitti
akşamda kontrolümüz vardı bakliyat torbası 2850gr olmuş...
sanırım sezeryana geçiş yapıcaz
hakkımızda hayırlısı
sizlerde iyisiniz inş...

hakınızda hayırlısı olsun canımmm
yetzesi yer o bakliyat tornasını

maşallah hayırlısıyla doğsun hayırlı sağlıklı olsun....nasılsınız bakalım ben 3 haftadır çok yoğun geçiyor 2 haftadırda misafirin biri gidip biri geldi bugün uğurladım artık sizlere bir bakayım dedim ayaklarımın altı su toplamış gezmekten bugün zor yürüyorum... 2..3 güne kadarda memlekete gidicez birkaçgün yine giremem yolculuk hazırlığı derken...hepiniz iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…