canlarım nasılsızz
aysee ağlattın benii duyguluu gebe senii
zaten hepımız sıradayız apartta beklıoz hee ağlamaya:))))
cok okuyamdım geçmişi son sayfaya baktım hala annemdeyım
bı wireless var nerden cekıosa ama yavas cekıo:))))))
nurcan kızın cookk tatlı maşşlahh gözü renklı sankii barekk allah
heraman senınle sen nasılsn canımm
umutt adasımm duygulu arkadasım benım
aaynen bende tatıldeyız güya herkesınn bebğiule gırıo denıze
bizde eşimle agzımız bı karıs havada bkıoz oylee delii gibi
rabbim görsün ciğerımızın yangını canımm
aynen dediğin gıbı ıçımızdkı özlem canımm
ama ben cok kulak asmamaya çalısıyorum napayımm acıtıo ama sankı oyle değilmısş gıbı
kandırıorum kendımı..
diğer kıslarr sizlerde ıyısınız umarım diğer taraftanda konusuoz dıye herkese yazamıorum
sekerler cok öptumm
herkez damardan takılıyor bu günlerde bende zaten ağlama yer arıyorum beni de ağlatmayın.ayşecim sen kendini niye bu kadar üzüyosun hamilelek insanı duygusallaştırıyo anlıyorum da bebeğini düşün lütfen onuda üzmesen üzülünce o hissediyor.bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın ya biz sadece hayalle yaşıyoruz gerçek olması için dualar ediyoruz elimizden gelen sadece bu
canim hosgeldin tatil kusu:)))) sorma canim yaaaa;;ibrahim tatlisesin bi sarkisi varya disardan gorenler mesut saniyor; bilmezler dermansiz yaram kaniyor:))))kendime yolluyorum bu sarkiyi..bak umut ne diycem san..gecen gunu inanilmaz moralim bozuldu inanilmaz ama...erkek infertilitesi bolumune girdim..ay daha bi moralim herkes umutsuz felan...baktim milletin bizden daha iyi sayi; morfoloji doktorlar imkansiz demis felan..dedim o zaman benimm hiccc olmayacakkk heralde..sonra azospermliler topigine girdim..eski sayfalarini okuyorum; birini okudum orda.testlerde cikan sperm sayisi sadece 2-3 tane goruldu ve hareketsiz...kiz tabi cok uzgun yazmis hep oraya umudu kesmisim felan..sonra yine yazmis kizlar adetim 1 hafta gecikti ve test alayim dedim oylesine ve hamis cikmis..su an dogurdu..dusun kendi bile inanamadi bud uruma..dusun yaaa 2-3 spermle ve hareketsiz spermle..yani anladimki bu tup bebek v.s aslinda hep bi bahane Rabbim eger alnimiza yazmissa ama tup bebekle ama normal bir sekilde olacak..bunu okuyunca umutlandim bende iste:))) umut dunyasi ne yaparsin:)))birde nurcan 72.000 fatiha okumustu bebisine kavusmak icin..ve okuduktan sonra hersey yolunda gitmisti..sende oku istersen..baya uzun zaman aliyo..oyle 1-2 ayda bitmiyo....bende okuyorum...insallah Rabbim vesile kilarda bebislerimiz gelir canim benim:))
:)) yok güzelim dün işe gitmeyelim diye vızıldıyordum ptesi sendromu yani.. ama haklısın çok ağlar oldum hem de çok neden bilmiyorum..kizzz aysemmmm..aa neden agliyon sen; anlamiyorum hayatim yaaa...bebisinde seninle..nedir seni bu kadar uzen canim benim..sen gor bak ben hamiel kalayimmmm anam 9 ay boyuncaaa hep gulecemm..ay dunya yansa umrumd aolmayacak:))))) hamile kaldimda; kaldi gulmesi:)))
bilmiyorum canım yaa içim hiç rahat değil hep garip bir sancı ağrı var korkuyorum...herkez damardan takılıyor bu günlerde bende zaten ağlama yer arıyorum beni de ağlatmayın.ayşecim sen kendini niye bu kadar üzüyosun hamilelek insanı duygusallaştırıyo anlıyorum da bebeğini düşün lütfen onuda üzmesen üzülünce o hissediyor.bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın ya biz sadece hayalle yaşıyoruz gerçek olması için dualar ediyoruz elimizden gelen sadece bu
e ben de varım bendeki sorunlar yetmezmiş gibi hareketlilik %5 hem de toplamda ve morfoloji %2ydi.. benim doktor tese yapılacak kadar kötü bir durum yoksa erkek faktöründen korkmayın diyordu zaten..öylee canımmm
allahım ol dsın yeterkii olmaz dıye bişey yok
bak nil alp hamıle kalmıs doğal yolla
10 mılyon spermle morfoloji %1
ben ınanıyorum sız iğneyede başladınız
sen sadece ınan canım ve moralınızı yuksek tutun esınde sen de
bak ben nasıl kandırıorum kendımı:))))
arada bende kucuk emraha bağlıorum amakısa suruo:)))
sende oyle yap canımmm
beterın beterı var de herzaman
ben sayyla dua okumayı bı sormak ıstıorum
doğrumu dıyee..hanı ne bıleyım yaradan ettiğin duayı sayıomussun gıbı
garip gelıo soran varsa yazablırmı kıslarr cok öptumm cnm ananemdeyım cok
gelemıorum okuyaamıorum:)))))))))
ay canim benimmm hosgeldin..ya bazen boyle hakikaten cok cok uzgun oluyoruz,,ama her defasinda dusup yeniden toparlaniyoruz...hele bennnn sagolsunlar burdaki arkadaslar o kadar cekilmez hallerimi cektilerki..defalarca bunalima girdim ciktim..hala daha tam cikmis sayilmam ama:))) insallah Rabbim bizede nasipe decek canim benim...sizdeki sorun erkekmi; bayanmi? Rabbhim yeterki ol desin..dualara siginiyoruz....bol bol dua edelim...Rabbim insallah kucagimizi evlatsiz birakmayacak..cok ama cok zor bir sinav...etrafa laf anlatmak zaten ayri...asosyallestiriyor insani..ama dedigim gibi bol dua bol sabir canim...
yetercim sğl cnm seni sormalı sen nasılsın??
ÇOK ŞÜKÜR CANIM siz nasılsınız
iyilik cnm yaa sıcakta gnleri geçiriyorum
son ayımıza girdik herşey daha ağır gelmeye başladı
yürümek bile gerçekten zor...
sağol canım evet gözleri renli ama değişir dşyorlar lacivertimsi grimsi değişik bir renkcanlarım nasılsızz
aysee ağlattın benii duyguluu gebe senii
zaten hepımız sıradayız apartta beklıoz hee ağlamaya:))))
cok okuyamdım geçmişi son sayfaya baktım hala annemdeyım
bı wireless var nerden cekıosa ama yavas cekıo:))))))
nurcan kızın cookk tatlı maşşlahh gözü renklı sankii barekk allah
heraman senınle sen nasılsn canımm
umutt adasımm duygulu arkadasım benım
aaynen bende tatıldeyız güya herkesınn bebğiule gırıo denıze
bizde eşimle agzımız bı karıs havada bkıoz oylee delii gibi
rabbim görsün ciğerımızın yangını canımm
aynen dediğin gıbı ıçımızdkı özlem canımm
ama ben cok kulak asmamaya çalısıyorum napayımm acıtıo ama sankı oyle değilmısş gıbı
kandırıorum kendımı..
diğer kıslarr sizlerde ıyısınız umarım diğer taraftanda konusuoz dıye herkese yazamıorum
sekerler cok öptumm
ay sana imreniyorum vallahi habire piknik yapıyonselam kızlar ben gezmekten pek giremiyorum şenlikler vardı geçtiğimiz hafta konserler hep gezdim bugünde eşim izinli pikniğe gidiyoruz sizlere bir bakayım dedim...
e işte herkez tatilde olsa kendini üzecek bişi buluyor işte benim tatilde kızım yanımdaydı ama her denize gittiğimizde kumsalda anne ve babalarının yanında 3 yaşında erkek çocukları vardı her gördüğüm çocukta ağladım zaten kızımda durmadıoda sıcaktan ağladı tam eve dönerken otobüs garrında yine 3 yaşında bir erkek çocuğu gelip kızımı sevdi vebu kardeş küçük daha felan dedi ben yine ağladım tabi oğlumun doğum günnede bişi kalmaması etkili bu işte ama ded,iğim gibi kendimizi üzcek bişiler hep buluyoruz biz kadınlar :)))))))) Allahım bana bi acı bir sevinç verdi sizlere sadece sevinci versin tüm tatilleriniz neşe dolu olsunher zaman canimmmm ayy 4 haftami kaldi sadece...masallah masallah.....insallah Rabbims ana bagislasin evladini...
nurcanim gelmis canimmmm...nasildi tatil? bebisinle ilk tatill..ay insanin cocugu olmayinca hic tatilde istedigi gibi gecmiyo..tatild ebile sorular bitmiyo? neden cocugun yok? neden yapmadin? ay sole bagirmak istiyorummm daha sormayinnn yeterr diyee...Allahim insallah bizede nasip eder yaa...prenses nasilmis?
yeter canim nasilsinnn hayatim:)))) hersey yolundami canim benim..
nazemir canim ohh senlik felan ne guzelll gez bol bol hayatim:)))
ve doger tum arkadaslar sevgiler hepinize
öylee canımmm
allahım ol dsın yeterkii olmaz dıye bişey yok
bak nil alp hamıle kalmıs doğal yolla
10 mılyon spermle morfoloji %1
ben ınanıyorum sız iğneyede başladınız
sen sadece ınan canım ve moralınızı yuksek tutun esınde sen de
bak ben nasıl kandırıorum kendımı:))))
arada bende kucuk emraha bağlıorum amakısa suruo:)))
sende oyle yap canımmm
beterın beterı var de herzaman
ben sayyla dua okumayı bı sormak ıstıorum
doğrumu dıyee..hanı ne bıleyım yaradan ettiğin duayı sayıomussun gıbı
garip gelıo soran varsa yazablırmı kıslarr cok öptumm cnm ananemdeyım cok
gelemıorum okuyaamıorum:)))))))))
sağol canım evet gözleri renli ama değişir dşyorlar lacivertimsi grimsi değişik bir renk
ay sana imreniyorum vallahi habire piknik yapıyon
e işte herkez tatilde olsa kendini üzecek bişi buluyor işte benim tatilde kızım yanımdaydı ama her denize gittiğimizde kumsalda anne ve babalarının yanında 3 yaşında erkek çocukları vardı her gördüğüm çocukta ağladım zaten kızımda durmadıoda sıcaktan ağladı tam eve dönerken otobüs garrında yine 3 yaşında bir erkek çocuğu gelip kızımı sevdi vebu kardeş küçük daha felan dedi ben yine ağladım tabi oğlumun doğum günnede bişi kalmaması etkili bu işte ama ded,iğim gibi kendimizi üzcek bişiler hep buluyoruz biz kadınlar :)))))))) Allahım bana bi acı bir sevinç verdi sizlere sadece sevinci versin tüm tatilleriniz neşe dolu olsun
canım zaten özelliği bukadarbüyük bir sayıyı yanlışsız okuyabilmekte karıştırmamakta hemde kurablarda 41 yasin okunur mezarlıklara 3 ihlas felan yani aslında duaların çoğu birşey amaçlı olunca sayılı okunuyor mesela bir hoca arkadaşım aşeye 700 istiğfarçek hergün demişti ama çektimi bilmiyorum onu ayşe cevaplasın
sağol canım evet gözleri renli ama değişir dşyorlar lacivertimsi grimsi değişik bir renk
ay sana imreniyorum vallahi habire piknik yapıyon
e işte herkez tatilde olsa kendini üzecek bişi buluyor işte benim tatilde kızım yanımdaydı ama her denize gittiğimizde kumsalda anne ve babalarının yanında 3 yaşında erkek çocukları vardı her gördüğüm çocukta ağladım zaten kızımda durmadıoda sıcaktan ağladı tam eve dönerken otobüs garrında yine 3 yaşında bir erkek çocuğu gelip kızımı sevdi vebu kardeş küçük daha felan dedi ben yine ağladım tabi oğlumun doğum günnede bişi kalmaması etkili bu işte ama ded,iğim gibi kendimizi üzcek bişiler hep buluyoruz biz kadınlar :)))))))) Allahım bana bi acı bir sevinç verdi sizlere sadece sevinci versin tüm tatilleriniz neşe dolu olsun
canım zaten özelliği bukadarbüyük bir sayıyı yanlışsız okuyabilmekte karıştırmamakta hemde kurablarda 41 yasin okunur mezarlıklara 3 ihlas felan yani aslında duaların çoğu birşey amaçlı olunca sayılı okunuyor mesela bir hoca arkadaşım aşeye 700 istiğfarçek hergün demişti ama çektimi bilmiyorum onu ayşe cevaplasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?