Geleceksin biliyorum bebeğim

hayırlı ramazanlar günaydınlar herkese...

Nurcan bebeğin nasıl oldu... büyüdü mü biraz daha

ceylin ne zamandır senden haber alamıyorduk nasılsın...

ben bugünlerde yorgun ve üzgünüm. kızlra babam rahatsız yarın ameliyatı var. Allahın izniyle inşallah eski sağlığına kavuşacak... bu mübarek günlerde Allah dualrımızı kabul etsin inşallah...

HAYIRLI RAMAZNLAR rabbim yaptığımız bütün duaları gönlümüzden geçenleri bu mübarek ayın hürmetine hepimize nasip etsin inşşş

CANIM GEÇMİŞ OLSUN HERBERSİZ BIRKMA BİZİ

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım mübarek günde Allah şifasını versin inşallah..

merhaba kızlar herkesin ramazan-ı şerifi mübarek olsun
rabbim hakkıyla tutmayı nasip etsin inşallah

beni soranlar olmuş iyiyim kızlar sizler nasılsınız

ayşecim teşekkür ederim bende başlayayım hemen istiğfara,
yaşadığımız şu mübarek günlerin hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

amiin Allah bu sıcaklarda yardımcınız olsun güç kuvvet versin.. ben tutamıyorum malum..
tabi canım bu günlerde hele hiç ihmal etme Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın inşallah..
eee ufukta tedavi gözüktü dedin heyecanlandım ne zaman nerede belli mi??

hilbaycım babacığına çok geçmişler olsun rabbim şafi ismiyle şifa olsun inşallah

nazemircim hayırlı yolculuklar sana yorulmuşsun çok,tatilde dinlenirsin inşşalah

herzamancım maşallah kızının kilosu iyiymiş,rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

canlarım nasılsınız kızlar yarın konya tarafına gitmeyi düşünüyoruz eğer fırsatım olursa mevlanaya uğrayacağım ve hepimize dua edeceğim inşşşş

güzel arkadaşlarım hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum
kendimi bildim bileli ilk defa ramazanı oruçsuz geçiriyorum
vicdanen bi yandan rahatsızım bi yandanda bebeğim için tutamadığım için kendimi rahatlatıyorum
yapacağım bişi yok
kayınvalideme gelince oda ağustos ayında doğum yapmış ama tutmuş orucunu
30 sene önceki ağustosla bu ağustos birmi anlayamıyorum
onun bunu demesinden sebep rahatsız hissediyorum kendimi
ama inanın yarım saatte yarım kilo su içiyorumdur dayanamıyorum çünkü bebeğimi riske atmakta istemem
sizlrle iyi kötü herşeyi paylaştık siz olsanız ne yapardınız
doğruyu söyleyin

sğl cnm.....bebişimizin kilosu ilerliyo şkür...
inş dediğini gerçekleştiririz cnm
Allahım bu mübarek günlerde sizlerinde yüzüne baksın inş..

canım sen takılama ya allah aşkına hamilesin kısmet olursa ilerde tutarsın
bebeğini düşünmek zorundasınnn

amin ayşecim aminnnn
tedavi için bir süre beklemem gerek ama ihtimali bile beni heyecanlandırıyor
rabbimiin nereden bir kapı açacağı belli olmaz, beklemedeyim canım

canım dinimiz kolaylık dini rabbim kadar kullarını kim düşünebilirki
kayınvaliden demekki rahatmış tutabilmiş ama şu varki o zamanlarda dinimizin kolaylıklarından hiç bahsedilmiyordur oda günahtır diye tutmuştur zar,zor sen takılma bunlara hayırlısıyla kızını kucağına al ileride tuacak çok vaktin olacak allahın izniyle

canlarım nasılsınız geçmişi okuyamadım hepinize hayırlı ramazanlar Allahım ne duanız varsa kabul etsin hepiizi çok seviyorum kendinize iyi bakın banada dua edin malum ben ne kuran okuyabiliyorum kız hep ağlıyor nede oruç tutabiliyorum azıcık su içmiyim hemen cecik sütüm gidiyo (((((((((

herzamancım pek okuyamadım ama sanırım kaynanan oruç tut demeye getiriyor ama dinimiz bu konuda katı karnında bir can var ve ona eziyet edemiyorsun bian açlıktan şekerin düşse veya tansiyonun yükselse hoş şelermi olacakmış bu sıcakta bide kaynananda benim kaynana gibi çok biliyor yani sakın oruç tutup da bebeğinin günahına girme oruçlu iken ve emzirirken tutmuyorsun oruç eğer sütün oruçlu iken ebbeğini doyuruyorsa tutmanda sakınca yok ama bebeğin aç kalıyorsa dinen sakıncalı öle mamayı dayarım yok

aynen cnm sağlıkla kızımı kucağıma alayım tutacak gnler çook...

yaa aslında kayınvalidem tut lafınada getirmiyo ama işte ben tutmuştum diyo o kadar..
kusura bakmasın günahına giriyosam ben günahına gireyim ama ne kendime nede bebeğime sıkıntılı dakikalar yaşatmak istemem
dediğin çok doğru ya kan şekerim düşse tansiyon falan Allah korusun...
sen nasılsın cimcimemiz nasıllar..

aynen öyle yapıyorum cnm
bebeğimi düşünmek zorunda olduğum için tutamıyorum
ama bide sizlere danışayım dedim
doğruyu görmek için..

sen artık sadece kendinden değil bebeğindende sorumlusunnn
boş ver isyen istediğini düşünsünnn

her zaman içn söylediğin her şeye katılıyorummm
kuzum kolay gelsinnnnnnn bebiş büyütmek zor iş havva sıcakkk kolay değil bebişte etkileniyordur
KIZ NURCAN BİZDE SENİ SEVİYORUZ

günaydın kızlar özledim valla sizi.. gündüz işim yoğun bu sıralar akşam da evde durulmuyor valla park bahçe ne bulursak atıyoruz kendimizi.. sizler nasılsınız?

y yorgunum valla kız hep ağlıyor ayağımdan indirirsem uynıyor koca beşiği var yatmıyor:)))))))))
her zaman içn söylediğin her şeye katılıyorummm
kuzum kolay gelsinnnnnnn bebiş büyütmek zor iş havva sıcakkk kolay değil bebişte etkileniyordur
kız nurcan bizde seni seviyoruz
[sıze=3][/sıze]

sağol canım benim

hiiişt bu topikteki kadınlar nereye kayboldu???
ben dün yine minik kızımı gördüm 100gr olmuş :))) parmağını emiyordu kuzum
sizden naber?

kızlar nasılsınız ben niğdeden bu gün döndüm sizlerde ne var ne yok
ayşemm gözün aydınnnnnnnnn kucakladığın günleri gör inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…