Geleceksin biliyorum bebeğim

tam olarak ne diyorsun 700 istiğfarda ayşe

kızlar nerdesiniz topiğimiz çok sesiz yalnız kaldıı :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
şaka maka yaz geldi kimseler girmez oldu işimi bitirip açardım eskiden laf yetiştiremezdim şimdi tek tük geliyor herkes..

ya evet yaz geldi kimseler gelmiyor birde ramazan geliyor hiççç kimse gelemez artıkkkkkk
tabi birde bizi toplayan NURACANDIIIIII özledim nurcanımı oda kızyla ilğileniyor

nurcanım nasılsın kuzum bebeiş nasıl
sağol canım iyiyiz sen nasılsın
amin canım inşallah
hayırlı ramazanlar tüm duaların kabul olsun
Alah sendende razı olsun canım lafımı olur
faydası olduysa çok şükür inşallah herkeze faydası olur
ya evet yaz geldi kimseler gelmiyor birde ramazan geliyor hiççç kimse gelemez artıkkkkkk
tabi birde bizi toplayan NURACANDIIIIII özledim nurcanımı oda kızyla ilğileniyor

şimdi bile onu sallıyom canım hep ağlıyor ((((((((((

kızlar beni bağışlayın valla ben hep takipteyim ama yazacak halim yok sıcaklardan
nurcan gelmiş......kızını sallıyomuş vay cimcime vay amma sallattı kendini

kızlar beni bağışlayın valla ben hep takipteyim ama yazacak halim yok sıcaklardan

ay vallahi canıma okudu :)))))))))) 3 gün oldu uyumadım bakalım bugün Allah kerim şükret haline havalar serinlicek senin kıza sıcakta yavrucaklar kötü oluor

kuzum hiç sana nurcana diyecek bişeyimiz olabilir mi.. siz hiç girmeyin iyi olduğunuzu bilelim yeter..bakma ben işteyim bütün gün açık takılıyorum işte..

hezamannnnnnn nurcannnnnnn beyaz kızlar nasılsınızzzzzzzzz

beyaz kızlar???
sğl cnm iyiyim ben yarın evimde derin temizlik var yarınki işi kolaylaştırmak amaçlı bi iki basit bişiler yaptım...
ablam geliyo bu akşam yarında kadın gelecek temizlesinler evimi ohh mis...

kız beyza diyecektimmm aman dikat et kuzum iş falan yapma kızmızı yorma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…