canım benim Allah oğlun yattıkça kızına ömür versin, oğlunun acısını unutturmaz ama kızın sarsın yaralarını..
evet ben sen söylediğin gün hemen başladım öğreninceye kadar hergün 700 istiğfar çektim zaten peygamber efendimiz de çekermiş mutlaka.. şimdi de aklıma geldikçe çekiyorum..
tam olarak ne diyorsun 700 istiğfarda ayşe
kızlar nerdesiniz topiğimiz çok sesiz yalnız kaldıı :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Ben burdayım herzamanki gibi yalnız yalnız
gel buraya delüüüüüüüüüüüüü ben varım yaaaaaaaa
şaka maka yaz geldi kimseler girmez oldu işimi bitirip açardım eskiden laf yetiştiremezdim şimdi tek tük geliyor herkes..
sağol canım iyiyiz sen nasılsınnurcanım nasılsın kuzum bebeiş nasıl
amin canım inşallahnurcanimmm canim benimmm...dualarin icin cani gonulden amin diyorum...canimm cennette bekleyen bir melegin var senin..gecen gun bir arkadasimin ablasininda malesef oglusu vefat etti..ve tek cocuktu..onunla konustugumzda hep diyoruzki; insan isyan etme noktasina geliyo; hatta Rabbim affetsin bazende ediyoruz; ama inancimiz olmasa bu acilara asla katlanamayiz heralde..Rabbim herkesin gonlune gore versin...hayat gercekten o kadar kisaki..iki ezan arasi..dogarsin kulagina ezanin okunur; olursun selan verilir; ezanin okunur; namazin kilinir...ya bu ara inanilmaz cok olum haberleri aldim nurcanim...cok etkilediler beni..Rabbim hepimze hayirli olumler versin...insalllah hayirli yasamayi nasip etsin...
hayırlı ramazanlar tüm duaların kabul olsuncanlarim canim arkadaslarim..simdiden hepinize hayirli ramazanlar diliyorum..ben ramazan boyunca olmayacagim..esimde calismayack ramazanda..bu ramazan bir nevi inzivaya cekilecez..kuran okumayida ogrendim cok sukurler olsun...bol bol dua edecem ramazanda..hepimizin adina yalvaracam ..insallah gonlumuzdekileri alnimiza yazsin guzel Allahim..ilk defa bu kadar cani gonulden diledim bir seyi; anne olmayi...dua etmekten baska carem yok..
hepimiz icin bol bol dua edecem..lutfen sizde beni dualarinizda unutmayin..bu ramazanda butun gunahlarimdan; butun kotu dusuncelerimden arinip sadece Rabbime teslim olmak istiyorum..Ona gece gunduz yalvarmak...hepimiz icin...
hepinizi cok cok optum canim arkadaslarim....
Alah sendende razı olsun canım lafımı olurbu arada ben fatihalarimi bitirdim...insallah Rabbim dualarimizin yuzu suyu hurmetine yavrumu gonderir bana...yardim eden tum arkadaslarimdan en bastada nurcanim senden Allah raziolsun..sen vesile oldun okumama..Rabbim insallah herseyi gonlune gore versin canim...
faydası olduysa çok şükür inşallah herkeze faydası olurcanım benim Allah oğlun yattıkça kızına ömür versin, oğlunun acısını unutturmaz ama kızın sarsın yaralarını..
evet ben sen söylediğin gün hemen başladım öğreninceye kadar hergün 700 istiğfar çektim zaten peygamber efendimiz de çekermiş mutlaka.. şimdi de aklıma geldikçe çekiyorum..
ya evet yaz geldi kimseler gelmiyor birde ramazan geliyor hiççç kimse gelemez artıkkkkkk
tabi birde bizi toplayan NURACANDIIIIII özledim nurcanımı oda kızyla ilğileniyor
kızlar beni bağışlayın valla ben hep takipteyim ama yazacak halim yok sıcaklardan
nurcan gelmiş......kızını sallıyomuş vay cimcime vay amma sallattı kendini
ay vallahi canıma okudu :)))))))))) 3 gün oldu uyumadım bakalım bugün Allah kerim şükret haline havalar serinlicek senin kıza sıcakta yavrucaklar kötü oluor
kızlar beni bağışlayın valla ben hep takipteyim ama yazacak halim yok sıcaklardan
nurcan gelmiş......kızını sallıyomuş vay cimcime vay amma sallattı kendini
teyzeleriiiiii süsler püsler hazır mı kokoş kızım geliyooooooooooooo
teyzeleriiiiii süsler püsler hazır mı kokoş kızım geliyooooooooooooo
hezamannnnnnn nurcannnnnnn beyaz kızlar nasılsınızzzzzzzzz
beyaz kızlar???
sğl cnm iyiyim ben yarın evimde derin temizlik var yarınki işi kolaylaştırmak amaçlı bi iki basit bişiler yaptım...
ablam geliyo bu akşam yarında kadın gelecek temizlesinler evimi ohh mis...
kız bn sana kız demedimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağlıcakla gelsin yeğenimiz inşşşşşşşşşşş[sıze=3][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?