Geleceksin biliyorum bebeğim

ye teyzesi ye hele bir doğsun da hep beraber yiyelim..
nasılsın canım iyi misin?

çok şükür canım iyim
sen nasılsın bebiş nasıllll
bak bana ye diyorsun yaaa valla bizde küçük bebiş kalmadı (yeğenim 3 yaşına girecek inşş)senin kızın hiç şansı yok

sağol kuzum siz nasılsınızz gelinim nasıl
şüür cnım iyiyiz pek yaramazız ama inşalah durulur yavaş yavaş :))))))))))) ayşemin doğumuna gitmeyi istiyorum çok inşllah durulurda bigünüğüne gider görürüm kızımı
sğl cnm amin inş bebeğimi sağlıklı sorunsuz bişekilde kucağıma alırım...

amin canım amin işallah gelecek bu arada tam doğumun 18 diymi yanına gelicez kızımla :))))))))))))))))))))))

evet cnm 18ağustos doğum tarihimiz hayırlısıyla cimcimem erkene almazsa gelme tarihini
ayy siz beni ziyaretemi geleceksiniz ana kız
büyüttün kızıda gezemelere çıkıyonuz
gelin buyrun anacım dört gözle beklerim...

ay ay aaayyy nasıl seviniriiiim yerlere göklere koyamam ben seni.. gel tabi çok sevinirim çok..

İYİ OLUN kuzum hep iyi olun herzamanbebişni kucaklasın ayşem bebişini kucaklasın diğer kızlar ın göbüşü dolsunnn
hep güzel haberlerle gelin inşş

iyi olun kuzum hep iyi olun herzamanbebişni kucaklasın ayşem bebişini kucaklasın diğer kızlar ın göbüşü dolsunnn
[sıze=3][/sıze]

bizler tamanda
sen kendini niye eklemiyosun yeterim güzel kalpli arkadaşım...
Inş kısa bi sürede seninde göbüşün dolar inş...

aaa kızıyorum neden böyle oldu bu yetercik kendinden ümidi kestiiii.. Yapma böyle sevdirmem bak sonra kızımı

gelcez canım Allahın izni ile :))))))))))))))))büyüttüm sayılır m gel bide bana sor :))))))))))))))))))))))) şuan ablam sllıyo ayağına alalı yarım saat oldu kadın eeeeeeeeeeeeeeeeeee diyip duruyo h he benimkinde tık yok
ay ay aaayyy nasıl seviniriiiim yerlere göklere koyamam ben seni.. gel tabi çok sevinirim çok..
canım benim sen kızımı sağ sağlim doğur beni iyere sığdırasanda olur ben bi gelip görüp dönecem zaten eşim araba alsa kesin gelecektik ama şimdi izne bağlı biraz araba olsa gelir dönerdi ama otobüsle bakalım bir izin alabilirse birgün geip görmek istiyorum doğumunda Allahın izi ile :)))))))))))))))
İYİ OLUN kuzum hep iyi olun herzamanbebişni kucaklasın ayşem bebişini kucaklasın diğer kızlar ın göbüşü dolsunnn

ain inşallah sende göbüşini oldur canım

allah o güne bir çıkarsın da her zaman başımın üstünde yeriniz var..

allah o güne bir çıkarsın da her zaman başımın üstünde yeriniz var..

kıslar nerdesınızz bakalımm
herzaman yakında doğum var 18nde haa ne cabuk gectı bıze gore tabii:)
nurcanım senın kız pek nazlı ama olsun saglıklı olsundaa annesı
ayşee sen napıosun canımm kızın buyumus maşşalahh yaa daha ddun gıbı
sızden nbr kıslarr

ahh cnm sorma belli oldu günümüz hakkımızda hayırlısı sağlıkla sıhhatle sorunsuz doğururum inş..
zaman banada bi yandan çarçabuk bi yandanda hiç geçmiyo gibi geldi
sorunlu hamilelik yaşadığım için keyfini güzelce süremedim hamileliğimin ama kızım gelince beraber sürecez artık hayırlısıyla inş....
sen nasılsın neler yapıosun?

amin inşşşş nurcanımmmmm

sen böyle neşesiz ümitsiz olunca ben çok üzülüyorum amaaaa ((

kuzum ne bileyim yaaa :26::26::26: artık bebek konusunda ne düşüneceğimi bilmiyorumm aklım başka yüreğim başka söylüyorr karma karışığım içimde bir yer var bekleme diyor ama çok küçük bir ses var neden olmasın diyor bilmiyorummmmmm bir bebek olsa her şey gülük gülüistanlık olacakmı onuda bilmiyorummm:26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…