canım nasılsın görüşemiyoruz
kuzum nasılsınız kızın nasılll
iyim ben çok şükür tatildeydim bugün başladım işe çok güzel dinlendim siz nasılsınız
kuzum nasılsınız kızın nasılll
iyim ben çok şükür tatildeydim bugün başladım işe çok güzel dinlendim siz nasılsınız
çok güzel görünüyo canım ya nekadar yaratıcısın pembesindende yap onların
çok şükür canlarım bizde iyiyizkızımın fotolarını düzenliyordum hafta hafta gelişimini izliyoruz fotolarla :)))))))))))) yeterim aldığın elbise ile olan bi fotosu var kızıma kırmızı pek yakışmış ben pek kırmızı bişi almamıştım kızın fotoyu görünce almaya karar verdim tekrar teşekkür ederiz cici hediyene :))))))))
sizlere güzel bir haberim vaaaar.. bugün asumancık yeni tedavisine başladı 3 aylık baskılama işe yaramış endometriozis odaklarında azalma varmış hemen iğnelerini vermiş doktor ilk kontrolü ctesi.. dua edin olur mu?
ay ben özeline yazdım ama girmiyordu canım yaaaaaaaaaaaa çok sevindim kız ultrason muayenelerinde test zamanlarında hep dua et sen hamişsin şimdi senin duan önden gidiyo :))))))))))))) ay inşallah olur bu kez yasizlere güzel bir haberim vaaaar.. bugün asumancık yeni tedavisine başladı 3 aylık baskılama işe yaramış endometriozis odaklarında azalma varmış hemen iğnelerini vermiş doktor ilk kontrolü ctesi.. dua edin olur mu?
güzel günlerde kulanın canım resimleri eklesen bizde görsek
ay ben özeline yazdım ama girmiyordu canım yaaaaaaaaaaaa çok sevindim kız ultrason muayenelerinde test zamanlarında hep dua et sen hamişsin şimdi kadar canımmm senin duan önden gidiyo :))))))))))))) ay inşallah olur bu kez ya
canım ben beceremiyorum ya koymayı nasıl koycam önceden kolşaydı hemen oluyordu((((((((((
canım günaydınlarrrr
kuzummm faceye at burayada önce pc yükle resimleri sonra şu an cevap yazdığım yerin alt kısmında eklenti ekle var oraya tıkla sayfa aılacak dosyayı yükle diyeceksin bu kadar canımm
canım eklenti ekleyi göremedim face attım senin cicinle olan yeni resmi ayşe teyzesinin cicisi ile olanda 40 çıktığı zaman
ay ben özeline yazdım ama girmiyordu canım yaaaaaaaaaaaa çok sevindim kız ultrason muayenelerinde test zamanlarında hep dua et sen hamişsin şimdi senin duan önden gidiyo :))))))))))))) ay inşallah olur bu kez ya
canım ben beceremiyorum ya koymayı nasıl koycam önceden kolşaydı hemen oluyordu((((((((((
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzel haber busağlıcakla çoğalarak dönsün aramıza sumanımızzzzzzzz
ahh kızlar inşallah zor ama Rabbim gösterirse mucizesini neden olmasın.. olmazsa çok yanarım..
rabbim büyük neden olmasın kuzumm
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bu günn
iyilik sağlık senden naber? eniştem nasıl oldu ne zamandır sormadım daha iyidir inşallah..
Bizim topiğimiz neden ikinci sayfaya düştü niye kimse ilgilenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?