kuzum ne bileyim yaaa :26::26::26: artık bebek konusunda ne düşüneceğimi bilmiyorummaklım başka yüreğim başka söylüyorr karma karışığım içimde bir yer var bekleme diyor ama çok küçük bir ses var neden olmasın diyor bilmiyorummmmmm bir bebek olsa her şey gülük gülüistanlık olacakmı onuda bilmiyorummm:26::26::26::26::26::26::26:
canımm ne demek doğdu ya sağlıcaklaah ah hemde ne nazlı teyzesi hiç uyumuyor :)))))))))))
canım Allahım şifa versin iyi olun hep inşallah
dün aklımdaydın valla diğer topicde kızlar süt için napalım diye sormuşlar bende valla her yolu denedim olmadı bi arkadaşımın ei su ve uyku demiş dedim kulağını çınlattım valla eşininde seninde çok hakkın geçti ikinizde hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım doğuranakadar eşinde sabırla cevap verdi sağolasınız
sorma cnm bende bı gelıorum bı gıdıorumcanım beni biliyorsun köydeyim hala
çok fazla nette giremiyorumm ama fırsat buldukça yazıyorum bu günde adanaya gittim has çokk yoruldum valla size bakıp yatacağğım
ahh cnm sorma belli oldu günümüz hakkımızda hayırlısı sağlıkla sıhhatle sorunsuz doğururum inş..
zaman banada bi yandan çarçabuk bi yandanda hiç geçmiyo gibi geldi
sorunlu hamilelik yaşadığım için keyfini güzelce süremedim hamileliğimin ama kızım gelince beraber sürecez artık hayırlısıyla inş....
sen nasılsın neler yapıosun?
canım benim Allah hakkında ne hayırlı olacaksa onu versin inşallah.. herşeyden önce de içine huzur versin.. ama ben topiğimizdeki hiç kimse için ümidimi asla kesmem inanıyorum olacak..
canımm ne demek doğdu ya sağlıcakla
cok şükür uğurumuz o bizim
her zorluğa direndi maaşallah
helal olsun canım sen de bıze bol bol dua edıosun
okadar ugrasıosun..ben hiç denk gelemıorum sızle
ev tasıdım tatıldeydık drken epey uzak kaldım
şimdide kayınvalıdemlere gıdıyoruz haftasonunda
çok öptüm seni de tatlı kuzunu da..
sorma cnm bende bı gelıorum bı gıdıorum
okullar baslayınca daha sık gelırım ınsallah:)
ınsallah canım kızın bı gelsın
hepsını unutursun az kaldı son 8 safak:))
bı acazda ınsallah canım
ben napayım tatıl ev tasıma derken kayınvalıdemlere gıdıoz ızmıre
dua et doğumunda bıze olurmu canım
çok öptüm senıde..
kılar arada atlıosam msjalrı kısura bakmayın bazen kacıo arada:)))))
ben şükür iyiyim canım herzaman doğum yaptı onu görmeye gitim şimdi geldim sen iyisin inşallah
ben şükür iyiyim canım herzaman doğum yaptı onu görmeye gitim şimdi geldim sen iyisin inşallah
ooooo nerelerdesiniz yaw
ben doğurdum geldim nete girmeye vakiti zor buldum ama buldum
ee siz nerelerdesiniz....
naber kızlar? bende yaramaz birşey yok çok şükür tembellik ediyorum evde.. ben eğer kısmet olursa bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum bugün bir tane numune yaptım bakalım beğenecek misiniz? bunun altına mıknatıs yapıştırıcam bir de hazır tülden keseler var onların üzerine dikip içlerine de badem şekeri koycam.. aynı çiçeklerden de kapı süsü yapmak istiyorum, ne dersiniz?Eki Görüntüle 240268
günaydın kızlarrr
Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah..
çok beğendim canım ellerine sağlıknaber kızlar? bende yaramaz birşey yok çok şükür tembellik ediyorum evde.. ben eğer kısmet olursa bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum bugün bir tane numune yaptım bakalım beğenecek misiniz? bunun altına mıknatıs yapıştırıcam bir de hazır tülden keseler var onların üzerine dikip içlerine de badem şekeri koycam.. aynı çiçeklerden de kapı süsü yapmak istiyorum, ne dersiniz?Eki Görüntüle 240268
ooooo nerelerdesiniz yaw
ben doğurdum geldim nete girmeye vakiti zor buldum ama buldum
ee siz nerelerdesiniz....
günaydın yetercim nasılsın?
Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?