katılıyorum vallaha önceden millet oturur izim okurdu öle muhabbetler dönerdi hadi ben kızdAN yazamıyom sşze noldu
günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş
günaydın canım ...herkese hayırlı cumalar...rabbim dualarımızı kabul etmesi dleğiyle... transferi gerçekleşen ve test sonucunu bekleyen arkadaşlar....inşallah pozitif sonuçlar alırsınız ve bugünde yüzümüzü güldürürsünüz....bu arada sen ne zaman ve nerde başlayacaksın tedaviye karar verdin mi YETERİM?
slm millet nasılsınız...
biz kızımla günleri geçiriyoruzm bugün 9.günümüz göz göze...
ama sorunuz var sarılık belasına bulaştık ptesiden beri geçmedi gitti
değer düşerken yine çıktığını öğrendik...
tek sorunumuz bu olur inş..
sizleri çok merak ediyorum amam ilgi bekleyen bi melek var şuan uykuda kendisi onla uğraşıyoruz ama en kısa zamnada herşey yoluna oturacak sizlere geri döneceğim...
canlarım fatihaları bitirdinizmi bitirmeyen arkadaş varmı nazemir sende okuyordun naptın sanırım yeterim ve umudumsun bitirdi
canlarım fatihaları bitirdinizmi bitirmeyen arkadaş varmı nazemir sende okuyordun naptın sanırım yeterim ve umudumsun bitirdi
günaydınalr yok kuzum bitmedi benimki daha
canım bende bitiremedim daha, ramazandan sonra hız verecem burada pek vaktim olmuyor kalabalıktan...herkesler iyidir inşallah
ay yeterim sen bitir iyodun ramazana bitmedimi ben bitti sanıyorum keşke sölesedin destek olurdum
nazemircim sağol canım kendi adımıza biz iyiyişz şükür sende iyisin inşallah
ben kız uyurken biraz okıyım sizlere ikinizde 1000 adet sayın bana ben okuyonca zaten msj atarım özelinize canlarım öpüyorum sizleri
canım yok daha yirmi bine yakın var köyde hiç okuyamadım eve geldim buradada şu ana kadar vaktim olmadı yarın yine eşim için mr çektirmey ünverst gideceğim sababhtan akşama ancak gelirim bakalım kısmet ne zaman biterse fırsat buldukça okuyacaım
geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sen meşgulsün hep normal olsun biter rabbimin izni ile
ayşemmmmmmmmmmmmmmmm
neredesin kuzummmm :26::26::26::26::26:
canım ayşe biraz kafasını dinleyecekmiş birde bayramınpeşine izin almış bir süre girmeye bilir bende cuma yola çıkıyorum memlekete ayın 1 inde dönücem sizleri seviyorum öpücükler
ayşemmmmmmmmmmmmmmmm
neredesin kuzummmm :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?