Geleceksin biliyorum bebeğim

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

günaydın canım ...herkese hayırlı cumalar...rabbim dualarımızı kabul etmesi dleğiyle... transferi gerçekleşen ve test sonucunu bekleyen arkadaşlar....inşallah pozitif sonuçlar alırsınız ve bugünde yüzümüzü güldürürsünüz....bu arada sen ne zaman ve nerde başlayacaksın tedaviye karar verdin mi YETERİM?

amin canım inşşşş canım benim devletten son hakkım 2012 onu bekliyorum büyük ihtimalle aynı yerde olacak adanda çok fazla seçme şansımız yok zaten

slm millet nasılsınız...
biz kızımla günleri geçiriyoruzm bugün 9.günümüz göz göze...
ama sorunuz var sarılık belasına bulaştık ptesiden beri geçmedi gitti
değer düşerken yine çıktığını öğrendik...
tek sorunumuz bu olur inş..
sizleri çok merak ediyorum amam ilgi bekleyen bi melek var şuan uykuda kendisi onla uğraşıyoruz ama en kısa zamnada herşey yoluna oturacak sizlere geri döneceğim...

canım geçmiş olsunn daha sık süt vermelisin yeni doğan sarığında en etkili yol budur
allaha emanetsinz

canlarım fatihaları bitirdinizmi bitirmeyen arkadaş varmı nazemir sende okuyordun naptın sanırım yeterim ve umudumsun bitirdi

canım bende bitiremedim daha, ramazandan sonra hız verecem burada pek vaktim olmuyor kalabalıktan...herkesler iyidir inşallah

günaydınalr yok kuzum bitmedi benimki daha

canım bende bitiremedim daha, ramazandan sonra hız verecem burada pek vaktim olmuyor kalabalıktan...herkesler iyidir inşallah

ay yeterim sen bitir iyodun ramazana bitmedimi ben bitti sanıyorum keşke sölesedin destek olurdum
nazemircim sağol canım kendi adımıza biz iyiyişz şükür sende iyisin inşallah

ben kız uyurken biraz okıyım sizlere ikinizde 1000 adet sayın bana ben okuyonca zaten msj atarım özelinize canlarım öpüyorum sizleri

canım yok daha yirmi bine yakın var köyde hiç okuyamadım eve geldim buradada şu ana kadar vaktim olmadı yarın yine eşim için mr çektirmey ünverst gideceğim sababhtan akşama ancak gelirim bakalım kısmet ne zaman biterse fırsat buldukça okuyacaım

geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sen meşgulsün hep normal olsun biter rabbimin izni ile

ayşemmmmmmmmmmmmmmmm
neredesin kuzummmm :26::26::26::26::26:

canım ayşe biraz kafasını dinleyecekmiş birde bayramınpeşine izin almış bir süre girmeye bilir bende cuma yola çıkıyorum memlekete ayın 1 inde dönücem sizleri seviyorum öpücükler

anladım canım
sanada iyi yolculuklar gelinime iyi bak allaha emanetsiniz

ayşemmmmmmmmmmmmmmmm
neredesin kuzummmm :26::26::26::26::26:

buralardayım kuzum ama nurcanımın dediği gibi yorgunum hem de çoook yorgun.. inşallah cumadan sonra dinlenicem bayramda anneanneme sonra da birazcık tatile gidicem, ayın 8inde dönücez o zamana düzelmiş olurum inşallah..
nurcanım sana da hayırlı yolculuk, iyi tatiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…