öpücüklerinizi aldık teyzeleri :)))))))))))
bu arada nazemirim konuyu çok anlayamadım ama eğer türbe ziyaret etmek istiyorsan şiddetle yuşa hz. lerini tavsiye ediyorum tüm dualar eğer hayırlı ise kabul oluyor rabbim mübarek zatın yüzü suyu hürmetine kabul ediyor lütfen gidin
bu arada geçenlerde kızımın kuranı oldu 15 gün felan önce yeni bir hoca ile tanıştım bu fatiha olayını söledim doğrudur dedi hem sevap hemde sayılı dualar kabul görür daha çabuk dedi
canım ben seni anladım ben yaşadıklarımı anlayabilmeniz için yazdım onları...yoksa bende gidyorum türbeye onların yüzü suyu hürmetine dular ediyorum... ama bize katılarsan bebeğin olur katılmazsan sen bilirsin tarzında şeylere maruz kaldım...yoksa ben senin yazdıklarında bana karşı birşeyler hissetmedim zaten aynı şeyi savunuyoruz...benim yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını istemem ...
aynen cnm bak aynısını söyle inş dileğin en kısa zamanda kabul olur bitanem
iyiyiz cnm sen nasılsın...senin şu koşuşturmalarına ve enerjine hayranım cnm yaa
deniz yeli canim benim..insallah aminnn duana cani gonulden...insallah kimsenin kucagi bos kalmasin...
yeter tatlim sendeki enerjiye hayranim canim ya....onca kosturma ve kkyida ihmal etmiyosun..canim yaa..seviyon sen bizziiiii bizde seni cokk seviyoruzz....
ayse sulatn bacim nerelrdesin..darildinmi yoksa bizee? minik elif meryem nasil?
opuyom herkesi cok kizlar....
hepimizin bayrami kutlu olsun simdiden..ve diliyorumki evlatsizzzzz gecen sonn bayramimizi olsun..anne olanlarimizada Allah esleriyle ve cocuklariyla hayirli bayramlar nasipe tsin insallahhhhhh
aminnn canım aminnnnnslm canlarım hepinizin bayramı kutlu olsun sizi seviorum ben yanaktan kızımda ellerinizden öper
denzyeli canım kızım çok yaramaz sürekli kucak istiyor ev işi felanda var tabi giremiyorum
yeterim kızım senindir sen hiç merak etme :))))))))) canım ben alta bakamıyorum hemen yazıp çıkıyorum sıpa kucağımda oluyor hep
mesaj çeken arkadaşlarımada çooooooooook teşekkür ederim beni hatırladığınız için çook sağolun ben biyandan kurban kes bir yandan kızla uğraş hiç kimseyi ilk gün arayamamıştım sağolun sizler okadar telaşınızda hatırladınız beni Allahım kalbinizin güzelliğinin mükafatını kucaklarınızı bebişlerle doldurarak versin inşallah kesilen kurbnların hürmetine rabbim heinizi evlala müjdelendirsin
yine huzunluydu bu bayram....gitmedim hic bir yere gidemedim...anne olamamak cok canimi yakti yine bu bayram.....evlatlarina bayramlik alanlari gordum....keske benimde evladim olsaydi alabilseydim dedim....
huzun dolu bir bayramdi....gulmedim..gulemedim..icim canim oyle yandiki..ne zaman bitecek bu aci Rabbim..icimde yanan bir yanardag..kimseye anlatamiyorum derdimi..hic kimseye...icim canim cok yaniyor..her bayram ettigim duayi tekrarladim bu bayram; Rabbim lutfen evlatsiz gecen son bayramim olsun..lutfen Rabbim lutfennnn...lutfen evlat askiyla yanip tutusan herkesin kucagi dolsun....lutfen Rabbim dualarimi; dualarimizi kabul et..boguluyorum Allahim caresizlikte boguluyorum....
ahh be kuzucum öyle üzüyorsun öyle harab ediyorsun ki kendini.. elimizden dilimizden seni teselli edecek hiçbirşey de gelmiyor ki.. ama sen de biliyorsun bu işler moral işi kendini toplamaya çalış birazcık olur mu? bak sen ne kadar gençsin beni düşün asuyu düşün bu kadar umutsuz olma lütfen.. bak hem asuman hem ben bu konunun altından kalkamadığımız için yardım almaktan çekinmedik sen de çekinme bence biliyoruz tecrübelerimizle sabit ki ruhun hazır olduğunda bedenin istediğini verecek.. gayret canım..
hemde nasil harap ediyorum..umitlerim yok oluyo gunden gune....Allahimdan sabir istiyorum..olmuyor atamiyorum aklimdan; ya soyle cok uzaklara gitmek istiyorum..kimsenin beni tanimadigi bilmedigi bir yere..daha acmasinlar yanidma bebek konusunu; hala hamile degilmisin demesinler...aklimdan cikarmak istiyorum...ama olmuyor..her gece ruyamda bir bebek goruyorum..her gece ama...tukendim artik tukendim..Rabbim yardimcim olsun benim ve herkesin..canim ne olur sen uzulme hamissin hemde sen...asla uzmek istemem seni..helede o minik prensesi; minik melegi ELIF MERYEMI...
benim icin lutfen cok dua edin...lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?