Geleceksin biliyorum bebeğim

nurcanım nasılsın cnm?seni çok özledim kızından fırsat bulamıyosun sanırım

kuzum ya bende yazdıklarımı yanliş anlayıp seni üzdüğümü düşündüm onun için yadım tekrar sevin böyle düşünmene yaaaa ben sizleri zünce (üzdüğmü düşününce)çok üzülüyorummm

aynen cnm bak aynısını söyle inş dileğin en kısa zamanda kabul olur bitanem

iyiyiz cnm sen nasılsın...senin şu koşuşturmalarına ve enerjine hayranım cnm yaa

bazan oluyorkiiii akşam eve geldiğimde allahım ben ne kadar yorulmuşum diyorummmm ama ne yapayım bu işleri yapmak zorundayımm

kız nurcan neden slm vermedin bana bakem bak kızı alacak oğlan yapamadım ama yeğenime alacağım o benim gelinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

deniz yeli canim benim..insallah aminnn duana cani gonulden...insallah kimsenin kucagi bos kalmasin...

yeter tatlim sendeki enerjiye hayranim canim ya....onca kosturma ve kkyida ihmal etmiyosun..canim yaa..seviyon sen bizziiiii bizde seni cokk seviyoruzz....

ayse sulatn bacim nerelrdesin..darildinmi yoksa bizee? minik elif meryem nasil?

opuyom herkesi cok kizlar....

hepimizin bayrami kutlu olsun simdiden..ve diliyorumki evlatsizzzzz gecen sonn bayramimizi olsun..anne olanlarimizada Allah esleriyle ve cocuklariyla hayirli bayramlar nasipe tsin insallahhhhhh

siz kendinii nasıl sevdirdiryseniz vaz geçemiyorummm
ben gerçekten seviyorum sizi kuzummm
iyi dileklerin anin diyrummmm senye bebişleirmizle girelim bayrama inşşşşşşşşşşşşşşşşş:Emir Bebek:Emir Bebek:

canım arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun.. Allah hepinizin güzel gönüllerine göre versin, nice sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum hepinize.. İyi ki varsınız

iyi bayramlar canlarım hepinizi tek tek öpüyorummm hayırlı bayramlar diliyorummmm
tabiki toipiğimizn en genç üyeleri yeğenlerimizi hem kokluyorum hep öpüyorummm

slm canlarım hepinizin bayramı kutlu olsun sizi seviorum ben yanaktan kızımda ellerinizden öper

denzyeli canım kızım çok yaramaz sürekli kucak istiyor ev işi felanda var tabi giremiyorum

yeterim kızım senindir sen hiç merak etme :))))))))) canım ben alta bakamıyorum hemen yazıp çıkıyorum sıpa kucağımda oluyor hep

mesaj çeken arkadaşlarımada çooooooooook teşekkür ederim beni hatırladığınız için çook sağolun ben biyandan kurban kes bir yandan kızla uğraş hiç kimseyi ilk gün arayamamıştım sağolun sizler okadar telaşınızda hatırladınız beni Allahım kalbinizin güzelliğinin mükafatını kucaklarınızı bebişlerle doldurarak versin inşallah kesilen kurbnların hürmetine rabbim heinizi evlala müjdelendirsin

Son düzenleme:
aminnn canım aminnnnn

yine huzunluydu bu bayram....gitmedim hic bir yere gidemedim...anne olamamak cok canimi yakti yine bu bayram.....evlatlarina bayramlik alanlari gordum....keske benimde evladim olsaydi alabilseydim dedim....

huzun dolu bir bayramdi....gulmedim..gulemedim..icim canim oyle yandiki..ne zaman bitecek bu aci Rabbim..icimde yanan bir yanardag..kimseye anlatamiyorum derdimi..hic kimseye...icim canim cok yaniyor..her bayram ettigim duayi tekrarladim bu bayram; Rabbim lutfen evlatsiz gecen son bayramim olsun..lutfen Rabbim lutfennnn...lutfen evlat askiyla yanip tutusan herkesin kucagi dolsun....lutfen Rabbim dualarimi; dualarimizi kabul et..boguluyorum Allahim caresizlikte boguluyorum....

ahh be kuzucum öyle üzüyorsun öyle harab ediyorsun ki kendini.. elimizden dilimizden seni teselli edecek hiçbirşey de gelmiyor ki.. ama sen de biliyorsun bu işler moral işi kendini toplamaya çalış birazcık olur mu? bak sen ne kadar gençsin beni düşün asuyu düşün bu kadar umutsuz olma lütfen.. bak hem asuman hem ben bu konunun altından kalkamadığımız için yardım almaktan çekinmedik sen de çekinme bence biliyoruz tecrübelerimizle sabit ki ruhun hazır olduğunda bedenin istediğini verecek.. gayret canım..

hemde nasil harap ediyorum..umitlerim yok oluyo gunden gune....Allahimdan sabir istiyorum..olmuyor atamiyorum aklimdan; ya soyle cok uzaklara gitmek istiyorum..kimsenin beni tanimadigi bilmedigi bir yere..daha acmasinlar yanidma bebek konusunu; hala hamile degilmisin demesinler...aklimdan cikarmak istiyorum...ama olmuyor..her gece ruyamda bir bebek goruyorum..her gece ama...tukendim artik tukendim..Rabbim yardimcim olsun benim ve herkesin..canim ne olur sen uzulme hamissin hemde sen...asla uzmek istemem seni..helede o minik prensesi; minik melegi ELIF MERYEMI...

benim icin lutfen cok dua edin...lutfen...

güzel kardeşim canım benim bizim üzülmemiz mesele değil ama sen kendine kötülük ediyorsun.. nolursun bir doktora git kafan rahatlasın sonra zaten ilk tedavinde hemen gelecek kuzucuğun eminim....

slm canlarım

umudumsun yapma böle nolur rabbim vakti gelince seninde yavrunu verecek sabır nolur

ayşem kızım nasıl kıpırdaşıyomu bçpüyorum gobişinden benim için sev gobişini :)))))))))) asunun cnsiyet belli oldumu canım

diğer bütün kızlar hepinizi seviyorum kendinize iyi davranın öpücükler

canlar iyi akşamlar nasıslınız tv bozuldu evde normalde pek tv izlemeyen ben bu gün tv yokluğunu ne kadar hisettim bilemessinizz
adet oldum birde kızlar

slm kızlar nasılsınız 1 haftalık tatil sonrası evimizde sizlerleyiz...
bugün kızın 3 aylık kontrolde oldu
zaten kontrolmüz olmasa tatil uzayacaktı ama bunada şükür sizler nasılsınız
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın

selam kızlaaaar size bir küçük hanımdan selam getirdim :)) bugün gördüm gayet iyiydi çok şükür.. osmancık yine tam formundaydı bir kendine bak bir kocana bak utanmadan el kadar bebek doğuracaksın dedi dalgasını geçti benimle.. kızım büyüyor ama minyon cılız.. haftasıyla uyumlu ama hep alt sınırlarda geziyor.. olsun kan akışı suyu kalbi iyi dedi.. şimdilik iyi gidiyorsun sonuna doğru tansiyonunu fırlatmazsan bir aksilik olmayacak dedi.. hadi inşallah dedik bakalım.. bugün hastane de ayarladık heyecanla bekliyoruz..
asucuğumuz iyi nurcancım daha cinsiyet öğrenmediler, baştan ikiz başladığı için ve yaşı da olduğu için 20. haftasında amniyosentez yapılacak, 2li test falan doğru sonuç vermez hiç girmeyelim o işlere demiş doktor.. onun da perşembe günü kontrolü var onu bekliyor şükür hala hiç bulantısı şikayeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…