canım bi sorun belirtisi değil yeni birşey öğrenceği zaman eskisini unutuyorlar sonra git gide hafızalarıda güçleniyorheralde bakıyorsun unutuğunuda tekar hatırlıyor yani senin kız şuan normal 5. aya doğru bağırmaya başlıcak sesini tanımak için sürekli çığlıklar atacak belkide şimdi onun hazırlığını yapıyordur ::)))))
sizin hastanede doktor kalbinde üürme var demişti bizde başka bir hocadan rica minnet randevu almıştık meğer kalpde üfürme yokmuş ama akciğerinde bir damar gelişmemiş onun kontrolü var ama muayenelerdeki doktorlar hala üfürme var diyoor bakalım çarşamba eko çekilince öğrenicez inşallah iyileşir salıda gözü için tekrar kontrol var gözündede janal tıkanıklığı var sürekli çapak oluyor 10 dakikada bir temizliyorum hep akıyor bakalım inşallah ameliyata gerek kalmadan bi tedavi bulunur
amin canım ,nşallh eğer eşime doğu çıkarsa ben kızımla geliboluya kendi evime g,idicem orda istediğim gibi çıkarım oralar çok rahat :))))))) beklerim tatile :)))))
yazarım canımnurcanım inş bişi çıkmayacak eko sonuçlarında zillimizin kalbini ferah tut cnm merak ettim bak bende şimdi
sonuçlardan sonra uğrar yazarsın cnm ok...
bende benim kızın agularının peşine düştüm durdum ama tık yok bakalım ne olacak
geçmiş olsun canım iyi haberler alırsınız inşallah... birgün gidip görmeyi istediğim yerlerden biri çanakkale birgün nasip olur inşallah...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
biz 2 gündür köye annemlere gitmiştik yeni geldik eve geçmişe bakmadım ne var ne yok diye inşş herkesin keyfi yerindedir
kızlar bebeklerim geliyor
evet yoktun cnm buralarda iyi olmuş gezmişindir
bizde aynen devam kızın mamasını değiştim eski ağlamalara geri döndü,bende tekrar eski mamamıza geri dönş yapıcam
kızlar bebeklerim geliyor
teşekkür ederim canımdoktorum ikiz olma ihtimalin yüksek olduğunu 12.değerine göre 202 yüksek ikiz olabilir yüksek ihtimalle dedihadi gözünaydın çook sevindim bebeklerim derken ikiz olduğunu nasıl anladın?
Allahım kucağına almayı nasip etsin
gözün aydınnnnnsağlıcakla gelsinler inşşşşşşşşşşşşş
teşekkür ederim canımdoktorum ikiz olma ihtimalin yüksek olduğunu 12.değerine göre 202 yüksek ikiz olabilir yüksek ihtimalle dedi
sağolsın canım
mrhb kızlar nasılsınızzz canlarrrrrrrrr
sğl cnm iyiyiz havalar soğuk evlere tıkılmış vaziyette duruyoz
gerçi sıcakta olsa çıkamıyoruz bebişle biyerlere ya
uyuyo bende pc ye geçtim
sen nasılsın cicim
selam kızlar biz geldik hastaneden şükür ekomuz temiz çıktı yalnız gözümüz bu saatten sonra açılmazış 9 ayı bitsin ameliyat edelim dedi doktor sizleri öptüm byeee
bu arada kızım konuşuyo diye doktor şaşırdı daha anca bağırmaya başlaması lazımdı dedi bene bağırmaya 4 aylıkken başladı dedim:))))))))))))))))))
selam kızlar biz geldik hastaneden şükür ekomuz temiz çıktı yalnız gözümüz bu saatten sonra açılmazış 9 ayı bitsin ameliyat edelim dedi doktor sizleri öptüm byeee
bu arada kızım konuşuyo diye doktor şaşırdı daha anca bağırmaya başlaması lazımdı dedi bene bağırmaya 4 aylıkken başladı dedim:))))))))))))))))))
fıstıklar ne haberrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26::26::26:neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::
sğl cnm biz iyiyiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?