Geleceksin biliyorum bebeğim

geçmiş olsun canım iyi haberler alırsınız inşallah... birgün gidip görmeyi istediğim yerlerden biri çanakkale birgün nasip olur inşallah...

yazarım canım
:))))) kız o şimdi sesini keşvedecek bak gör 1 aya kalmaz bağırmalar başlar :))))))
benimki hiç durmuyor hep kucak isiyo ağlıyo senin kız nasıl uslumu birde bizimki uyumuyor 10 dakka 10 dakkakestiriyo 72 kilo oldum 87 ile doğum yapmıştım :))))))) eşim sen küçüldün kızın yüzünden diyor çok mız mız :))))))
geçmiş olsun canım iyi haberler alırsınız inşallah... birgün gidip görmeyi istediğim yerlerden biri çanakkale birgün nasip olur inşallah...

inşallah canım beklerim evime yerleştiğimde :)))))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
biz 2 gündür köye annemlere gitmiştik yeni geldik eve geçmişe bakmadım ne var ne yok diye inşş herkesin keyfi yerindedir

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
biz 2 gündür köye annemlere gitmiştik yeni geldik eve geçmişe bakmadım ne var ne yok diye inşş herkesin keyfi yerindedir

evet yoktun cnm buralarda iyi olmuş gezmişindir
bizde aynen devam kızın mamasını değiştim eski ağlamalara geri döndü,bende tekrar eski mamamıza geri dönş yapıcam

evet yoktun cnm buralarda iyi olmuş gezmişindir
bizde aynen devam kızın mamasını değiştim eski ağlamalara geri döndü,bende tekrar eski mamamıza geri dönş yapıcam

evet canım biraz haav değişikliği iyi oldunn
kolay gelsin canımmmmm

hadi gözünaydın çook sevindim bebeklerim derken ikiz olduğunu nasıl anladın?
Allahım kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederim canımdoktorum ikiz olma ihtimalin yüksek olduğunu 12.değerine göre 202 yüksek ikiz olabilir yüksek ihtimalle dedi

gözün aydınnnnn sağlıcakla gelsinler inşşşşşşşşşşşşş

sağolsın canım

sğl cnm iyiyiz havalar soğuk evlere tıkılmış vaziyette duruyoz
gerçi sıcakta olsa çıkamıyoruz bebişle biyerlere ya
uyuyo bende pc ye geçtim
sen nasılsın cicim

evet yaaaa yazın sıcak kışın soğukkk
bende iyiyim çok şükürrrr

selam kızlar biz geldik hastaneden şükür ekomuz temiz çıktı yalnız gözümüz bu saatten sonra açılmazış 9 ayı bitsin ameliyat edelim dedi doktor sizleri öptüm byeee
bu arada kızım konuşuyo diye doktor şaşırdı daha anca bağırmaya başlaması lazımdı dedi bene bağırmaya 4 aylıkken başladı dedim:))))))))))))))))))

bununla geçmiş olsun... nazar değmesin oku sürekli maşallahı var şaşırmamak elde değil...

nurcanım aklımdaydınız ne yaptılar acaba dedim olmazsa arayacaktım yarın seni
şükür eko temiz çıkmış
inş göz olayınızdada sorun kalmaz ama ameliyatlık durumsa yol yakınken yaptır madem cnm
şikayetiniz neydi cnm gözde sizin
ayrıca geçen eşime dedim o bile inanmadı konuştuğuna
maşallah fıstığıma yaaa
ne güzel
bakalım bizimki ne olacak zar zor agulatıyoruz biz
bu arada diş vamı diş?

fıstıklar ne haberrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26::26::26:neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…