kız sen benim oturduğum yeri bilmiyon burası gaziosmanpaşa valla iki dakkada keserler adamı akşam dışarı çıkmıcan burlarda ki gündüz bile güvenli değil hergğn bir komşuma hırsız giriyo :)))))))))) dnde karşı komşuma girmeye çalımış kadında evdeymiş buralar öle hoş yerler değil ben gece nerei kitlecemi bilemiyom bişimiz yok çalıncak ki olsada onları çalsa gitse tekçe bebeğimizi alırlar malırlar die ödüümüz kopuyo :)))))))) ki dışarıda neler yapıyolar millete ama gündüzleri gezdiriyorum napm durmuyo sıpa atti atti diyip duruyo :))))))) konuşcak heralde bakalım
valla yeterim çok yiyo be bayağı tombul resimlerini koyarım face bakarsın hayır tombul olması bişi değil tembelde h,iiiiiiiç emekliceğe benzemiyo koyuyom yere iki daka tutuyo kafayı sonra hemen yığılıyo patates çuvalı gibi başlıyo ağlamaya emziği düşüyo yanına onu bile kendi almıyo alıyoki biz verelim diye :))))))))
sağol canım evet nazar değmesin yaramazıma :))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
ayşecim diğer topiğede yazdım cnm hiç morelini bozma
Allahın vereceğinin önüne geçemeyiz
şükürki 1 kg yu geçti elifimiz
erken doğarsa biraz sıkıntılı gnler geçirirsin o kadar
hem şuda bi gerçek küçük doğan bebekler daha çabuk gelişiyolar cnm
nasılsınız bakalım
ayşecim gözün aydın herşey güzel devam ediyor sen gönlünü ferah tutmaya devam et herşey güzel olacak
denizyeli merhaba canım kızınla nasıl gidiyor hayat
nurcan inşallah daha güzel biryerde yaşamak nasip olur
yeter bizim süper kahramanımız nasılsın
umudumsun sende gelmişsin ama karşılaşamadık ama iyi olmana sevindim... aklıma gelmeyenlerde inşallah iyidirler hepinize öpüyorum
sğl cnm biz iyiyiz en nasılsın
kızda iyi uyuyo şuan
artık gazlı mamamızdan vazgeçip kızıma normal mama verdim bugün neredeyse benide yiyecekti çok sevdi sevincinede uyuyo sanırım,ama ağlamalar yine huysuzluk ağlamalarına devam ediyoruz cnm başkada sıkıntımız yok şükür
maşallah aman başka sıkıntınız olmasın bunlarda tatlı sıkıntılar zaten
anam sen çok uzaksın oraya tayinimiz asla çıkmaz :))))))kız ne diyorsun sen tırstım valla :18::18::18::18::18::18::18:hemen atlayıp gelin bizim buraya hiç böyle sıkıntılarınız olmaz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaa umdumsunun doğum günümüüüüüüü
inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş en güzel hediyesi bebiş olsunnnnnnnnnnnnnnn
canım nazardeğmesinde benim kız 3 aylıktı net bir şekilde anne dedi 5 aylıkken baba dedi ama biraz söylüyo son ra unutuo sanıtrım o arada başka kelime öğreniyo bu haftada hadi atta anne atta felan demeye başladı ama nedendir diğer öğrendiklerini unuturken attayı hiiiiiiiiç unutmuyo sıpa :))))))))) he he işi biliyo düden beride dede demeye çalışıyo ama şan aıramıyo ard arda dede dede dede diyo daha zamanla öğrenir artık eşimde 8 aylıkken konuşuyormuş benim yiğenlerde erken konuştu erken yürüdü ama eşim 1.5 yaşında anca yürümüş bakalım benim kızda pek totoyu kaldıramıyo açıkçası bence yürümesi geç olacak :))))))biz geldik..
kızım son demlerini yaşıyo dönencesine bakıp uyuma aşamasına geçiyo anası kaldırsa totosunuda alsa sallasa diye bakınıyo yavrucuk
kız nurcan oda ne konuşma çabalarınamı başladı yoksa maşallah çook erken..
canım benim ben şükür doğurdum cadı bir kızım var rabbim sanada inşallah beenim cadı gibi tombik bir kız nasip etsin pazartesi inşallah hayırlı sonuç alırsınmerhaba arkadaşlar bayadır girmiyordum topiğin başında vardım ama ortalarında kaybolup sonunda tekrar ortay çıktım
nurcan yeter umutlyum hatırladıklarım neler yaptınız hamile kalabildinizmi ben bu ay 4.denememi yaptım pazartesi sonuç alıcam
evet gülüm bizde bekliyoruz lojmanlar doluydu birkaç arkadaş boşaltmış lojman dağıtımında bizde kurraya katılıcaz izne gitmesydi yazın katılıcaktık ama tam biz izindeyken kurra olmş nasip belki tayinde çıkabilir mayıs haziran gibi belli olurnurcancım sizin lojman hakkınız vardı dimi biizm burdaa..eğer hala varsa hiç düşünme hemen gel bence biz burda yazın 2 ye kadar herkes sokakta cıvıl cıvıl sitede girişlerimiz güvenlik bekliyo oyun parkları piknik alanları herşey var çocuklar için.biz çok memnunuz kiralarda yüksek değil.
gülüm üzülme nasipten ötesi yoktur rabbim verdiye sağlığınıda verir ben sana hep diyodum hatırlıyonmu transfer zamanı rabbime emanet ettim bebeğimi diye sende rabbime peygamberime emanet et onlara verilen emanet ssağ sağlim yerini bulur hiç tasalanma bi takım sorunlar mutlaka çıkıyor bak ben pazartesi yine gidiyom karşıya salı göz çarşambada akciğeri için kontrolümüzvar Allahım büyük dertler vermesin ama genellikle ufak tefek sorunlar olur ama emin ol küçük olması çok büyük bir sorun değil benim ablam 2 kilo bile değilmiş doğduğunda aynen arkadaşım var 7 aylıkken doğurmuş kızını ufacıktı pamuğa yatırıyoduk diyo şuan kızı 5. sınıfta tombulcada bi kız kalbini karartma rabbim elifimizi önce senve babasına sonrada biz teyzelerine bağışlayacak inşallahben geldim garip bir hali içindeyim.. sanırım tedirgin olmam lazım ama içim son derece huzurlu!! perşembe akşamı ve bu sabah iki doktoruma da gittim..ikisi de aynı şeyleri söylüyorlar bebeğin büyüyor ama az büyüyor bu duruma gelişme geriliği diyemeyiz ama düşük doğum ağırlığı ile dünyaya geleceği artık kesin.. her ikisi de beni artık daha sık görmek istiyorlar bugün nst de yapıldı sorun gözükmüyor, suyum dopplerim hepsi iyi ama kızımın kafası ve bacakları haftası ile uyumlu iken karnı 2,5-3 hafta geride kilosu iki ölçümde farklı çıkıyor yaklaşık 1350 gr. aslında gramı çok düşük değil haftasına göre ama karın ölçüsü sorun.. her iki doktor da bekliycez 34ü geçmeni bekliycez 34ü geçtiğinde azar azar da olsa kilosu artmaya devam ediyorsa kalacak ama 34ü geçtikten sonra kilo alımı durursa beklemeye gerek yok alırız artık dedi.. hastaneyi sordum eğer erken olursa doğum yapmayı düşündüğüm hastane yenidoğan için yeterince donanımlı mı yoksa parayı bulup buluşturup acıbademe mi gidelim dedim hayır senin gideceğin hastane daha yeni daha donanımlı dedi içim rahat etti.. şşimdi öööylesine oturuyorum boş boş bakıyorum şimdi ben üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum.. akşam eşim gelince valizimi yapıcam birazdan konacakları çıkartıcam akşam da yerleştiricem..
haa bu arada her ihtimale karşı haftaya bebek için ciğer geliştirici iğne olacakmışım..
nasılsınız bakalım
ayşecim gözün aydın herşey güzel devam ediyor sen gönlünü ferah tutmaya devam et herşey güzel olacak
umudumsun sende gelmişsin ama karşılaşamadık ama iyi olmana sevindim... aklıma gelmeyenlerde inşallah iyidirler hepinize öpüyorum
nurcan
hoşgeldin cnm...
nasılsın cimcimem nasıllar
anam sen çok uzaksın oraya tayinimiz asla çıkmaz :))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım nazardeğmesinde benim kız 3 aylıktı net bir şekilde anne dedi 5 aylıkken baba dedi ama biraz söylüyo son ra unutuo sanıtrım o arada başka kelime öğreniyo bu haftada hadi atta anne atta felan demeye başladı ama nedendir diğer öğrendiklerini unuturken attayı hiiiiiiiiç unutmuyo sıpa :))))))))) he he işi biliyo düden beride dede demeye çalışıyo ama şan aıramıyo ard arda dede dede dede diyo daha zamanla öğrenir artık eşimde 8 aylıkken konuşuyormuş benim yiğenlerde erken konuştu erken yürüdü ama eşim 1.5 yaşında anca yürümüş bakalım benim kızda pek totoyu kaldıramıyo açıkçası bence yürümesi geç olacak :))))))
canım benim ben şükür doğurdum cadı bir kızım var rabbim sanada inşallah beenim cadı gibi tombik bir kız nasip etsin pazartesi inşallah hayırlı sonuç alırsın
evet gülüm bizde bekliyoruz lojmanlar doluydu birkaç arkadaş boşaltmış lojman dağıtımında bizde kurraya katılıcaz izne gitmesydi yazın katılıcaktık ama tam biz izindeyken kurra olmş nasip belki tayinde çıkabilir mayıs haziran gibi belli olur
gülüm üzülme nasipten ötesi yoktur rabbim verdiye sağlığınıda verir ben sana hep diyodum hatırlıyonmu transfer zamanı rabbime emanet ettim bebeğimi diye sende rabbime peygamberime emanet et onlara verilen emanet ssağ sağlim yerini bulur hiç tasalanma bi takım sorunlar mutlaka çıkıyor bak ben pazartesi yine gidiyom karşıya salı göz çarşambada akciğeri için kontrolümüzvar Allahım büyük dertler vermesin ama genellikle ufak tefek sorunlar olur ama emin ol küçük olması çok büyük bir sorun değil benim ablam 2 kilo bile değilmiş doğduğunda aynen arkadaşım var 7 aylıkken doğurmuş kızını ufacıktı pamuğa yatırıyoduk diyo şuan kızı 5. sınıfta tombulcada bi kız kalbini karartma rabbim elifimizi önce senve babasına sonrada biz teyzelerine bağışlayacak inşallah
amin gülüm inşallah artık istemiyorum buraları valla dün gece gene ambulans doluydu sokak k,mbilir noldu
canım şükür iyiyiz biraz tuvalet sıkıntımız var ek gıdaya geçtik diye ama onun dışında şükür rabbime bi deridmiz yok :))))) sen nasılsın küçük meleğin nasıl
aynen öyle cnm...sen nasılsın nasıl gidiyo hayat
tabi havalar soğudu artık gezmelere çardaklara pikniklere gidemiyosundur :))
iyi diyelim iyi olalım nazocum.. kalbimi bozmuyorum Rabbim bana bu mucizeyi nasip etti koruyacak da inanıyorum...nasılsınız bakalım
gülüm üzülme nasipten ötesi yoktur rabbim verdiye sağlığınıda verir ben sana hep diyodum hatırlıyonmu transfer zamanı rabbime emanet ettim bebeğimi diye sende rabbime peygamberime emanet et onlara verilen emanet ssağ sağlim yerini bulur hiç tasalanma bi takım sorunlar mutlaka çıkıyor bak ben pazartesi yine gidiyom karşıya salı göz çarşambada akciğeri için kontrolümüzvar Allahım büyük dertler vermesin ama genellikle ufak tefek sorunlar olur ama emin ol küçük olması çok büyük bir sorun değil benim ablam 2 kilo bile değilmiş doğduğunda aynen arkadaşım var 7 aylıkken doğurmuş kızını ufacıktı pamuğa yatırıyoduk diyo şuan kızı 5. sınıfta tombulcada bi kız kalbini karartma rabbim elifimizi önce senve babasına sonrada biz teyzelerine bağışlayacak inşallah
anam sen çok uzaksın oraya tayinimiz asla çıkmaz :))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım nazardeğmesinde benim kız 3 aylıktı net bir şekilde anne dedi 5 aylıkken baba dedi ama biraz söylüyo son ra unutuo sanıtrım o arada başka kelime öğreniyo bu haftada hadi atta anne atta felan demeye başladı ama nedendir diğer öğrendiklerini unuturken attayı hiiiiiiiiç unutmuyo sıpa :))))))))) he he işi biliyo düden beride dede demeye çalışıyo ama şan aıramıyo ard arda dede dede dede diyo daha zamanla öğrenir artık eşimde 8 aylıkken konuşuyormuş benim yiğenlerde erken konuştu erken yürüdü ama eşim 1.5 yaşında anca yürümüş bakalım benim kızda pek totoyu kaldıramıyo açıkçası bence yürümesi geç olacak :))))))
canım benim ben şükür doğurdum cadı bir kızım var rabbim sanada inşallah beenim cadı gibi tombik bir kız nasip etsin pazartesi inşallah hayırlı sonuç alırsın
evet gülüm bizde bekliyoruz lojmanlar doluydu birkaç arkadaş boşaltmış lojman dağıtımında bizde kurraya katılıcaz izne gitmesydi yazın katılıcaktık ama tam biz izindeyken kurra olmş nasip belki tayinde çıkabilir mayıs haziran gibi belli olur
amin gülüm inşallah artık istemiyorum buraları valla dün gece gene ambulans doluydu sokak k,mbilir noldu
iyi diyelim iyi olalım nazocum.. kalbimi bozmuyorum Rabbim bana bu mucizeyi nasip etti koruyacak da inanıyorum...
yok canım üzülmüyorum Allaha emanet..küçük olsun bakması zor olur biraz ama olsun sağlıkla gelsin de varsın küçük olsun..
canım bi sorun belirtisi değil yeni birşey öğrenceği zaman eskisini unutuyorlar sonra git gide hafızalarıda güçleniyorheralde bakıyorsun unutuğunuda tekar hatırlıyor yani senin kız şuan normal 5. aya doğru bağırmaya başlıcak sesini tanımak için sürekli çığlıklar atacak belkide şimdi onun hazırlığını yapıyordur ::)))))cnm maşallah senin kıza yaa ne güzel erken erken konuşmaya başlamış benim kızda 15 gün önce agulara başladı şimdi tık yok neden anlmadım inş bi sorun belirtisi değildir
bide benimki çok hareketli kaynana erken yürüyecek diyo
cnm akciğerde ne sorun var dr a götürecem demişsin hayırdır inş
bizimde ara ara ağlamalar devam ediyobaşkada bi sorunumuz yok şükür
onca gezen ben gezmeleri unuttum dışarı adım attığım yok 1 2 kapım var sadece oralar avm leri özledim ama bu özletende çok güzel
inşallah rabbim gönlündeki gibi biyerde oturmayı hayırlısıyla nasip eder...bizim oturduğumuz mahallede rahatım şükür yazın gece yarılarına kadar gezsek bir sorun olmuyor inşallah sende güvenilir biryerlere taşınırsın... insanın istediği zaman dışarı çıkması büyük özgürlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?