canim iyki rastlasttik ya ; iki merkez arasinda kalim..memorial ve umut ...sen baya bi memnunsun canim sanirim...
canim fikirler benim icin cok cok onemli..ya birde ben sitelerine bakiyorum okmeydani subesini bulmadim.benmi goremiyorum acaba ya
şişli olarakta geçebilir
deniz yeli canim..ims teknigi spermi buyutuyolarya en kalitesini seciyolar canim..o yontem.. acaba memorilade varmiki bu
canim sisliye baktim evet..ama doktorlar arasidna hale hanim yok..semra hanim var ; aynur hanim; betul hanim; funda ve nur hanim..acaba hale hanim ayrildimiki
cnm yaa seni yanıltmayayım ama belki bizede yapılmıştır ama inan hiç hatırlamıyorum
ama tahminimce o konuda oldukça gelişmiş bi çalışma yapıyolar muhakkak vardır
istersen bi tel aç öğren cnm ona göre karar verme aşamanda sana yardımcı olur.
canim ya sitede merkezin telefonu yok..genel hastanenin tlfnu vermisler..sende varsa numrasi bana bi yollarmisin..arayayim sorayim kafamdaki butun sorulari..
canim buldumve aradim..hale ahnim ayrilmis yaaa..sorum nereye gitti; bilgimiz yok dedilerr
yaa bende noyu buldum sana yazıyodum
ama cnm bak ben hale hanımdan çok memnumdum gerçekten ama orası bi ekip olarak çalışıyo
ben kontrollerimde hale hanımı istyodum müsaitse yazılyolardı değilse başka dr a muayene oluyodum
yani bu demek değilki diğr dr lar kötü
yani şimdi sana önce hale hanımı övdüm şimdi lafımdan döndümde değil
ben gerçekten memorialden memnunum
bana orada ilk müsteccep beyi tavsiye üzerine gitmiştim
dr ları muayene esnasında geze geze ben en çok hale hanımdan memnum kalmıştım belki sen başka dr dan memnun kalacaksın
hani sana dedim ya bi arkadaşımı yönlendirdim o benim hiç beğenmediğim bi dr dan memnun kaldı ona bakarsa
karar senin cnm
sakın benim seni zorladığımıda düşünme ltfen
yok canim benim asla oyle dusunmem...zaten fikir ariyorum...o kadar ihtiyacim varki fikirler..bizde agir erkek sorunu oldugu icin ; ims olan bir yer olmasi lazim..memorialde varmi bilmiyorum..gidince gorsecem 3 yer var ..umut; memorial; bahceci...insallah en hayirlisi olur hakkimda...umutta emre bey var diye kafama yatmisti..memorialda uroloji drada var degilmi? cunku esime belki bazi testler yapmalari gerekecek. dns testi felan felan..ay hayirlisi ile bir merkeze karar versemde; su gunleride bir atlatsam.
canim bu arada cok sagol..cok tesekkur ediyorum..fikir verdin..insallahhhh insallahhhh hakkimizda hayirlisi olsun..bir an once kavusayim bende insallah bebisime
kizlar yardima ihtiyacaim var bana akil verirmisiniz? su bir iki ay icinde tup bebege baslayayim diye karar vermistim..ve merkezde umut tup bebek diye belirlemistim..yada bahceci..memorialde aklimdaydi...kaan hocaya mail attim..ve kaan hocanin dedigi once kesinlikle sperm dna testini yaptirin dedi..eger sorun varsa tedavi ederiz; ondan sonratup bebek dedi..eger sperm dnasinda sorun varsa basari sansi cok cok dusuktur dedi.. ..kafam karisti yaa...ne yapsam ne etsem...siz olsaniz ne yapardiniz?
bu arada deniz yeli sen memeorialde yaptirdin dimi canim? hangi doktoru onerirsin orada..ve maliyeti hakkinda bilgi verirmisin? sizede yaptialrmi sperm dna testi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?