Geleceksin biliyorum bebeğim

canim iyki rastlasttik ya ; iki merkez arasinda kalim..memorial ve umut ...sen baya bi memnunsun canim sanirim...

cnm gerçekten çok memnunum özellikle hale hanımdan...bak bi arkaaşımada oraı tavsiye ettim hamiş kaldı
tabi kişiden kişiye değişir problemler farklıdır belki ama gerçekten çok başarılı bi ekip
sana illa oraya git demem ama tavsiye ederim
okmeydanı şubesi cnm

Son düzenleme:
canim fikirler benim icin cok cok onemli..ya birde ben sitelerine bakiyorum okmeydani subesini bulmadim.benmi goremiyorum acaba ya

deniz yeli canim..ims teknigi spermi buyutuyolarya en kalitesini seciyolar canim..o yontem.. acaba memorilade varmiki bu

cnm yaa seni yanıltmayayım ama belki bizede yapılmıştır ama inan hiç hatırlamıyorum
ama tahminimce o konuda oldukça gelişmiş bi çalışma yapıyolar muhakkak vardır
istersen bi tel aç öğren cnm ona göre karar verme aşamanda sana yardımcı olur.

canim sisliye baktim evet..ama doktorlar arasidna hale hanim yok..semra hanim var ; aynur hanim; betul hanim; funda ve nur hanim..acaba hale hanim ayrildimiki

aaaa ayrıldımız acaba,eğerki ims için tel açarsan sor bakalım cnm belki başka şubeye geçmiştir
ara sıra bazı günler başka şubelere gidiyo çünkü

canim ya sitede merkezin telefonu yok..genel hastanenin tlfnu vermisler..sende varsa numrasi bana bi yollarmisin..arayayim sorayim kafamdaki butun sorulari..

ims yonteminide sordum. telefondaki bayan bilgim yok dedi; androlojiye baglayayim sorun dedi..sonra konuk evine baglandik ucreti ogrenmek konu kaynadi arada..ama acikcasi hale hanimin gittigini ogrenince sasirdim..sen baya memnun kalmistin...ve gitti yeride soylemediler

canim buldumve aradim..hale ahnim ayrilmis yaaa..sorum nereye gitti; bilgimiz yok dedilerr

yaa bende noyu buldum sana yazıyodum
ama cnm bak ben hale hanımdan çok memnumdum gerçekten ama orası bi ekip olarak çalışıyo
ben kontrollerimde hale hanımı istyodum müsaitse yazılyolardı değilse başka dr a muayene oluyodum
yani bu demek değilki diğr dr lar kötü
yani şimdi sana önce hale hanımı övdüm şimdi lafımdan döndümde değil
ben gerçekten memorialden memnunum
bana orada ilk müsteccep beyi tavsiye üzerine gitmiştim
dr ları muayene esnasında geze geze ben en çok hale hanımdan memnum kalmıştım belki sen başka dr dan memnun kalacaksın
hani sana dedim ya bi arkadaşımı yönlendirdim o benim hiç beğenmediğim bi dr dan memnun kaldı ona bakarsa
karar senin cnm
sakın benim seni zorladığımıda düşünme ltfen

yok canim benim asla oyle dusunmem...zaten fikir ariyorum...o kadar ihtiyacim varki fikirler..bizde agir erkek sorunu oldugu icin ; ims olan bir yer olmasi lazim..memorialde varmi bilmiyorum..gidince gorsecem 3 yer var ..umut; memorial; bahceci...insallah en hayirlisi olur hakkimda...umutta emre bey var diye kafama yatmisti..memorialda uroloji drada var degilmi? cunku esime belki bazi testler yapmalari gerekecek. dns testi felan felan..ay hayirlisi ile bir merkeze karar versemde; su gunleride bir atlatsam.

canim bu arada cok sagol..cok tesekkur ediyorum..fikir verdin..insallahhhh insallahhhh hakkimizda hayirlisi olsun..bir an once kavusayim bende insallah bebisime

düşün taşın cnm kararını ver hatta merkezleri gez aklına takılan soruları sor
evet cnm memorialde ürolog var eşim çok kapısını çalmıştı o zamanlar semih bey di sanırım...

canim bu arada cok sagol..cok tesekkur ediyorum..fikir verdin..insallahhhh insallahhhh hakkimizda hayirlisi olsun..bir an once kavusayim bende insallah bebisime

cnm benim ne demek soracağın soru olursa çekinme lütfen bildiğim bişiyse seve seve cvplarım hiç merak etme
cnm sen sene en kısa zamanda kavuşacaksın bebişine ben inanıyourm

ay ay canım demek ufukta tedavi var he :))))))))) hemde istanbulda :))))))) bak unutma gelince yuşa hz. lerine mutlaka git dua et bide banada gel :)))))))))) he he küserim bak gelmezsen :))))))))))))) canım benim valla şaka maka bu sıralar çok garip rüyalar görüyorum sana yoralım sana çıksın inşallah ayşem gibi sende müjde verirsin inan canı gönülden diliyorum :)))))))) rkadaşınada rabbim şifa versin ama böle yapmayın benim komşumda var kanser rabbim büyük yeterki derman versin o isteyince her hastalık şifa bulur sende örnek al bak bukadar üzme kendini tevekkül et rabbime sığın kendini kapama :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…