Geleceksin biliyorum bebeğim

ayşecim inşallah güzel haberlerle gelirsin içinde rahat eder inşallah herşey güzel gidecek ALLAH ın izniyle
güzel haberlerini bekliyoruz

deli osman sana güzel hbrler verecek emin ol ben inanıyorum
ayrıca sıkıntılarında çok haklısın son zamanlar insanı bu tür sıkıntılar sarıyo ama başımızdan geçtiği için diyoruz sana sıkıntı yapma gereksiz diye
ama elde değil değilmi cnm
hadi git gel güzel hbrler ver bize

ha ha :)))))))) iyki almamışın hakkaten :))))))))))
canım ilk babaya benziyodu şimdide andırıyor ama sana dah a çok benziyor direk sen akla geliyorsun bakınca :)))))))) çok güzel maaşallah nazar değmesin gözleri resimde belli olmuyor netleşir zamanla zaten senin gibi maviş olur belki :))))))))

ay hakkımı olur o sıpanın hiç teyzesi yer onu o sağ sağlim olsunda bütün hakları ödemiş olur biz memnunuz naptıksa kalpten yaptık hepimiz benim kızımda sizlerin duaları ile gözünü açtı bu dünyaya şükür okaadar sorun çıkmasına rağmen hepsini atlatı düşen kan değerleri birden düzelmeye başladı herşey dualarla elif cimde dualarla güzelce gelecek :)))))))))) haberlerini bekliorum canım

inş cnm inş...
göz rengi önemli değil aslında sağlıklı olsunlar yetiyo cnm
bizde ek gıdaya başladık günleri öyle geçiriyoruz artık

geldik teyzoşlar :)) çıtır manken elif hanım 200 gr. almış 1800 civarı dedi.. şimdilik durumu iyi haftaya kadar yine böyle gider ama bir sonraki haftayı tahmin edemem o yüzden haftaya yine gel dedi. böyle böyle her hafta bakıcaz suyu azalmadığı, büyümesi durmadığı sürece bekliycez ama en fazla 4 hafta sonra alırız dedi. bu cuma izne ayrılıyorum ben de artık evimde dinlenirim belki evde olmak kızıma daha da iyi gelir..
OHHH YA RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN..darısı haftaya

hoş geldinnnn gözün aydınnn biz dedik sana ama dinlemedin kiiiiiii bizim yeğenimiz fıstık gibi gelecek allahın izni ile

inş cnm inş...
göz rengi önemli değil aslında sağlıklı olsunlar yetiyo cnm
bizde ek gıdaya başladık günleri öyle geçiriyoruz artık
oh maaşallah hadi bakalım inşallah çabuk alışır kabızlık pişik felan çekmez

gözün aydın hayAtım çok sevindim çıtı pıtı bi minnoşun olcak ama olsun sağlıklı olsunda zaten doğunca hemen topluyorlar mümkün olduğunca emmeye zorla kızınıki vücudu dirençli olsun ay az kaldı doğumuna heycanlısındır şimdi günler bitmez

Son düzenleme:
kizlar yardima ihtiyacaim var bana akil verirmisiniz? su bir iki ay icinde tup bebege baslayayim diye karar vermistim..ve merkezde umut tup bebek diye belirlemistim..yada bahceci..memorialde aklimdaydi...kaan hocaya mail attim..ve kaan hocanin dedigi once kesinlikle sperm dna testini yaptirin dedi..eger sorun varsa tedavi ederiz; ondan sonratup bebek dedi..eger sperm dnasinda sorun varsa basari sansi cok cok dusuktur dedi.. ..kafam karisti yaa...ne yapsam ne etsem...siz olsaniz ne yapardiniz?

bu arada deniz yeli sen memeorialde yaptirdin dimi canim? hangi doktoru onerirsin orada..ve maliyeti hakkinda bilgi verirmisin? sizede yaptialrmi sperm dna testi...

merhaba canım çok heyacanlı gördüm seni nasılsın

merhaba canım çok heyacanlı gördüm seni nasılsın

nazocum canim sen nasilsin? valla iyid egilim canim..en kadar cok arastirma yapiyosam o kadar cok kafam karisiyo.. ne kadar cok doktor ile ve merkezle gorusuyosam daha cok kafam bulaniyo her defasinda...valla bu aralar kendimi hicc iyi hissetmiyorum...bide cokk sevdigim arkadasim; vardi..heni herkesin olurya bir sirdasi..ta uni.zamanindan beraberdik; her turlu derdimizi paylasirdik..yeni ogrendikkki kanser olmus..henuz bekar kendisi...dun konustuk dediki bana..dusun dedi ben hic torunlarimis evemeyecegim; gelecege dair hayal kuramayacagim..ay cok kotu oldum yaa....o yuzdende kendimi inanilmaz kotu hissediyorum...

senne yaptin canim? tedavi varmi yakinlarda

Son düzenleme:

canım ben iyiyim gribi saymazsak.... tedavi olmuyorum şuanda maddi açıdan toparlanmamız lazım
inşallah içine sinecek bir merkez bulursun biran önce
canım hayat ne kadar kısa ne gereksiz şeyleri kendimize dert ediniyoruz inşallah arkadaşına ALLAH tan şifa diliyorum hastalığının boyutu çok ciddi boyutlardamı acaba

canim 3 merkez var kafamda..umut; bahceci; ve memorial..ama acikcai kaan hocanin dedigi cok kafami karistirdi..once tedavimi olsam; tupmu tapsak bilemedim..

arkadasimin durumu icinde kurul toplanacakmis; ondan sonra karara verilecekmis..bakalim hayirlisi insallah yaa...gercekten hayat cok kisa dedigin gibi...

cok cok fazla uzuldum arkadasima..hani herseyi gectim dert etmeyecegim diyorum..ama bebisi aklimdan cikaramiyorum malesef((((( gozum acik gidecem ben bu dunyadan heralde

merkezleri pek araştırmadım o konuda fikir sahibi değilim
inşallah arkadaşın içinde kötü birşey çıkmaz
bak öyle şeyler deme ne demek gözü açık gitmek sen tedavini ol önce ama bide biraz sakin olabilsen süper olacak

mrhb kızlar nasılsınız bende eşimi dr götürüdm kontrolümüz vardıı yeni geld,ik çok şükür kötü bir şey söylemedi dr
canım bence önce tedavinizi olun sonra tüp bebeğe geçin en azından dna hasarına baktırın kii şansınız artsın

ohh bee çok şükür nihayet tedaviye başlamaya karar verdin demek çok sevindim canım çooook..
bu sperm dnasına bakılması çok zor bişey mi, tedaviden önce baktırın madem ama sen böyle yazınca benim de aklıma şu geldi acaba kaan hoca da kendisine gitmenizi istediği için mi ısrarla hasar varsa tedavi etmeden tüp işe yaramaz diyor*? sonuçta direk tüp yapsanız onun hastası olmanıza gerek kalmayacak ya acaba diyorum.. bilmiyorum valla kafam karıştı.. kimisi diyor sperm klitesi önemli kötü sperm döllemiyor kimi de diyor ki canlı sperm çıkışı varsa illaki iyisi bulunur erkek faktörüne çok takılmamak lazım.. kim doğru söylüyor???

ahhh kıyamam allah şifa versin canım.. ama bunların hepsi bize ibret, ders.. kendimizi zaman zaman ne kadar da boş şeylere üzdüğümüzü gösteriyor Rabbim bize ama işte durup düşünüp de anlayamıyoruz her zaman..

aysemmm canim benimmm....ya bana yakin soyle iyi bir merkez bulsam heralde surekli denerdimmm..olan akadar..ama kahretsinki burda ne iyi bir merkez yok ...denemdim ondada zaten sonuc husran oldu biliyosun...birde esimin is durumu var biliyosun; il disina cikacagimiz icin onun ayarlamasi zor oluyo..yani nedense bi kadersizlik gidiyo bende...umut tup bebek agir basmisti acikcasi...memorialle gorusmedim daha gerci; onun hakkindada cok onemlis eyler duydum..bahceci ile gorustum en basta erkek infertiletesi olunca umuta yonlendirdiler..uroloji doktoru emre bey orada cunku..sonra kaan hocaya mail attim..hocada boyle birsey dedi..acikcasi kafami bulandirdi...kaan hoca bende tup bebek yapin demiyor;tedavi edeyim istediginzi yerde yaptirin diyor..ben bir an once tup bebege baslamak istiyorum acikcai..ama ya olmassa bu sefer kaan hocanin dedigi icimde ukte kalacak..yani bi cikmazki sorma...dedigim gibi merkezler yakin olsa sorun yok..ama iste il disina cikmam gerekince birinden birini secmem gerekecek...sanirim ocak gibi ya kaan hocaya gidecez once yada umut tup bebege..ya insallah hayirlisi olsun..ne olur dua edien benim icin..kafam o kadar karisikki.ya ne zaman tup bebege kalksam bir engel cikiyo biliyosun..en son devlette deneyeyimd edim..basima geleni biliyosun...bilmiyorumki ya aysecim sen olsan ne yapardin? bir ara asu ablamda memoriali onermisti sanirsam bana..oyle hatirliyorum. erkek infertilitesinde orasida cok iyiymis...valla heralde ocak ayina girer girmez aklima ilk geleni yapacagim...

arkadasima nasil uzuluyroum sorma..benim sirdasimdi..biz ayni evi ayni odayi ayni yastigi paylastikonunla...gulduk agldik..butun hayallerimizde hep baraberdik..hatta hep derdikki bak hangimiz once olurse digeri vefasiz olmayacak; gelip yasin okuyacak her cuma basinda...hatta daha bu haberi almadan 2 hafta once bunu konustuk bunu biliyomusun? ki hep kizarda bana arkadsim; herseyi takma kafana; oluruna birak...o bana gore cok daha rahatti; cok takmazdi..ama iste demek insanin icinde neler oluyomus..daha benle yasit aysecim ; evli degil..ne hayallerimiz vardi hep israr ediyodum ona evlen diye..dugunde yapacaklarimzii konusuyoduk ya neler neler..bilirsiiziniste insanin kiz arkadasi en yakini oluyo hayatta..mesela sizi gormedim hic yuzyuze konusmadik ama annemin bilmediklerini siz biliyosunuz..haberlerinizle mutlu oluyorum; uzulunce cok uzuluyorum...kiz arkadas gercekten cokk onemli bu hayatta..

aysem bu arada fikirlerini benden esirgeme..gercekten kafam karisik ve fikire ihtiyacim var...eger tup yapsam ve tutmassa vicdan azabi cekecem keske kaan hocayi dinlesem diye; ama kaan hocaya gidersem ve tedavide bir milim yol alinmaz ise bu sefer neden yapmadim diyecem..offf yaaa

canim elifcikte geliyo...gozun aydin olsun...sanirim elif dogunca hemen ise baslamayacan dimi..doya doya op onu...ve kulagina egil dekii ; tum melek arkadaslarina soylesin; hasretlerinden oluyrouz bir an once gelsinlerr....

asu ablama cok selam soyle..iyi degilmi asu ablamda? opuyorum canim cokk

Son düzenleme:
aysem birde seyi kafama takiyorumm..ilk denemede sonuc sifir cikmistiya ve doktor hic tutunmadi demisti..ve direk erkek infertilitesine baglayip; bir dahakine pgt yapalim demislerdi...ya iste tatlim allak bullak oldum yaaa..of yaa..

cnm evet ben memorialde tedavi oldum ve seni zorlamam ama şiddetle tavsiye ederim
cnm orada belli bi dr un olmuyo ekip halinde çalışıyolar yani gittiğinde habgi dr seni muayene edeceği bi gün önceden telle bildiriliyo
ben genelde hep hale hanımı istiyodum çünkü başarıları oldukça fazla idi özellikle transferde
maliyetine gelince benim eşime tese uygulandı bize net hatırlamıyorum ama 6 7 arası bişiydi sanki...bize dna testi yapılmadı cnm
eğerki memorialde karar kılarsan devamlı hale hanımın takibinin yapmasını iste özellikle transferde cnm...orada karar kılarsan yinede konuşuruz...

canim iyki rastlasttik ya ; iki merkez arasinda kalim..memorial ve umut ...sen baya bi memnunsun canim sanirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…