Geleceksin biliyorum bebeğim

yeterr sanada slm cnm nasıılsınn
nazemir iyilik cnm sen nasılsın
nurcan kız hoşgeldin nabıyo yaramazın_huu kaçışmayında iki sohbetin belini kıralımm he nedersiniz
gerçi benimki uyanacakta

ooo ne tatlıdır şimdi o maşallah tam sevmelik
bende iyiyim canım sıkıldıkça dolanıyorum kk da

yeterr sanada slm cnm nasıılsınn
nazemir iyilik cnm sen nasılsın
nurcan kız hoşgeldin nabıyo yaramazın_huu kaçışmayında iki sohbetin belini kıralımm he nedersiniz
gerçi benimki uyanacakta

ooo ne tatlıdır şimdi o maşallah tam sevmelik
bende iyiyim canım sıkıldıkça dolanıyorum kk da

benimki dursa 2 sohbet edecemde ağlatıp duruyo :))))))))))

ya işte dediğim tam da bu kaan hoca da bana gelin diyor sonuçta eşine tedavi uygulayacak ama o da hem para hem zaman demek kimseyi kötülemek istemem ama herkes önce bir bana gel azıcık da bana para ver diyor ya ondan aklım karışıyor benim de.. ama memorial için kötü diyen kimseyi duymadım eğer olmasaydı ben de ya memorial yada amerikan hast.ne gidecektim sonuçta doktorlar değişse bile bunlar çok büyük gelişmiş merkezler doktorun el becerisine güvenen yerler değil teknik donanımları labaratuvarları çok çok iyi bence.. memorial iyi seçim gidip bir görüşsen onlarında fikrini alsan eşinin tüp bebekten önce bir tedavi görmesi yada görmeden direk tüpe geçilmesiyle ilgili ne bileyim benim de kafam karıştı şimdi..
evet kuzum elifim geliyor kısmetse önümüzdeki haftayla beraber en fazla 4 hafta bekler alırız diyor osman hoca ama 4 haftayı bulabilir mi bilemem sıksık bakıcaz dedi, en ufak bir sıradışı durumda sakın saate bakma hemen ara dedi maalesef suyu biraz azalmaya başlamış takip edicez suyu daha da azalırsa alıcak.. artık küçük doğacak olmasını kabullendim de bari kuvöze falan gerek kalmasaydı inşallah dayanır da ocağı görür kuzucuğum..
asu ablan iyi çok şükür 17.haftası oldu onunda hafif hafif oynuyormuş bile :)) bu sabah kontrolü vardı ama daha konuşmadık
o da çok kararsız amniyosentez konusunda yaptırsa mı yaptırmasa mı bilemiyor hoca yaşından dolayı ben öneririm demiş asuman da bu saatten sonra bişey çıksa bile aldıramam diyor bugün konuşacaklardı bakalım ne karara varacak..

selamlar herkese
denizyeli selamlar
ayşecim artık evdesin evin tadını çıkart bol bol dinlen uyu oh mis
sonrada elif hanım gelecek ALLAH ın izniyle sağ salim

Son düzenleme:

yerim ben onuuu demek minnos dogacak....ayyy olurum kokusuna ya..canim benim yaaa asu ablamin bebisinede hicc bir sey olmayacak cok ama cokk inaniyorum...

canim ben umut tup bebek merkezinden mere beylede gorustum; oda kaan hocanin dedigini destekler cikti..sonucta emre beyde tup bebek merkezinde calisiyor ama esimin test sonuclarini yolaldim ona..kesinlikle once tedavi edilmesi gerektigini soyledi tup bebket sansi artirmak icin..ha tabiki illa olmazda demiyor ama bu sartlarda sans cok az..ki o sansta gelip beni bulmaz bacim..yani sanirim emre beye gidecez tedavi icin..ya erkek infertilitesi olunca uroloji alninda kendini yetirstirmis doktor ole azki ya..daha once burda bir suru urologa getirdik hic bu testlerden bahseden olmadi... yani dua ediyorum..insallah hayirlisi olsun..su an esimin isinde bir problem oldugu icina cilen yurt disina cikmasi gerekti..yani sanirim oancak ocak gibi felan yada bu ayin sonu gibi once emre beye gideriz heralde..ondan sonra bakalim ne olur? insallah hayirlisi olsun...inanirmisin gecen gece yatiyorum ay nasil doldum aysecim nasil agliyorum; kalktim namaz kildim meryem duresinia ctim okudum...bir nebze rahatladim...send ebiliyosun cok zor bud urum..acikcasi doktor ne diyecek esime onud abilmiyorum...olumlumu olumsuzmu? hersey bi sorun..evlatsizlikla sinanmak cok cok agir bir imtihan...insallah Rabbim hayirli ve sagliklievlatlar nasip eder hepimize tum isteyenlere.....

canim ya ne olur dogumda cok cok dua et bana ve bize...cok opuyorum...

kizlar selam herkese nasilsiniz? neler yapiyorsunuz?

canim benim...insallahhh insallah Rabbim tum evlat isteyenlere nasip etsinn....ya bu aralar oyle bi kabardiki anne olma duygualrim..durup durup agliyorum nedense...

bu arada arkadasimin kisti iyi huylu cikti..doktor hemen aradi arkadasimi dediki biz yanlis yorumladik felan; kanser degilmis...Rabbim kimseye nasip etsin boyle hastaliklar...

canim inan hep Rabbime siginiyorum; hep dua hep dua..tabiki benden cok daha buyuk dertleri olan var..ama heralde onlar ebnden daha guclu diyorum..cunku gercekten hayattan kopmus gibiyim....fazl akisi ile gorusmuyorum bile sirf bebis konusu acilacak baslayacaklar diye....bak evet hz yusa hazretlerini iyiki hatirlattin...cokk opuyorum dunya guzelii kiziniii:)))

selam... canım arkadaşının durumuna sevindim
inşallah sizinde tedaviniz sorunsuz geçer ve tüpe başlarsınız

canım madem tüp bebek merkezindekiler bile önce eşinin tedavi olmasını öneriyor o zaman o işi halletmeden başlamayın tedaviye nasılsa eşin de sen de gençsiniz birkaç ay daha beklemekten birşey çıkmaz hem bu vaziyette tüp yapsan olmasa çok yıkılırsın..sabrın meyvesi tatlı olur kardeşim, sıkıldıkça ağla dua et o gözyaşları dualar insanın ruhunu temizliyor Allah büyük gün doğmadan neler doğar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…