slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
slmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
selam yeter
selam nurcan... nasılsın
slm canım şükür iyiyim kızla uğraşıyorum :))))))))))) çorabını çekiştiriyo saçımı yoluyo pc ye vuruyo daha yazim :))))))))) eline çıngırak verdim şimdide 2 dakka sustu :)))))
sen nasılsın
yeterr sanada slm cnm nasıılsınn
nazemir iyilik cnm sen nasılsın
nurcan kız hoşgeldin nabıyo yaramazın_huu kaçışmayında iki sohbetin belini kıralımm he nedersiniz
gerçi benimki uyanacakta
ooo ne tatlıdır şimdi o maşallah tam sevmelik
bende iyiyim canım sıkıldıkça dolanıyorum kk da
nurcan kız hoşgeldin nabıyo yaramazın_huu kaçışmayında iki sohbetin belini kıralımm he nedersiniz
gerçi benimki uyanacakta
aysemmm canim benimmm....ya bana yakin soyle iyi bir merkez bulsam heralde surekli denerdimmm..olan akadar..ama kahretsinki burda ne iyi bir merkez yok ...denemdim ondada zaten sonuc husran oldu biliyosun...birde esimin is durumu var biliyosun; il disina cikacagimiz icin onun ayarlamasi zor oluyo..yani nedense bi kadersizlik gidiyo bende...umut tup bebek agir basmisti acikcasi...memorialle gorusmedim daha gerci; onun hakkindada cok onemlis eyler duydum..bahceci ile gorustum en basta erkek infertiletesi olunca umuta yonlendirdiler..uroloji doktoru emre bey orada cunku..sonra kaan hocaya mail attim..hocada boyle birsey dedi..acikcasi kafami bulandirdi...kaan hoca bende tup bebek yapin demiyor;tedavi edeyim istediginzi yerde yaptirin diyor..ben bir an once tup bebege baslamak istiyorum acikcai..ama ya olmassa bu sefer kaan hocanin dedigi icimde ukte kalacak..yani bi cikmazki sorma...dedigim gibi merkezler yakin olsa sorun yok..ama iste il disina cikmam gerekince birinden birini secmem gerekecek...sanirim ocak gibi ya kaan hocaya gidecez once yada umut tup bebege..ya insallah hayirlisi olsun..ne olur dua edien benim icin..kafam o kadar karisikki.ya ne zaman tup bebege kalksam bir engel cikiyo biliyosun..en son devlette deneyeyimd edim..basima geleni biliyosun...bilmiyorumki ya aysecim sen olsan ne yapardin? bir ara asu ablamda memoriali onermisti sanirsam bana..oyle hatirliyorum. erkek infertilitesinde orasida cok iyiymis...valla heralde ocak ayina girer girmez aklima ilk geleni yapacagim...
arkadasima nasil uzuluyroum sorma..benim sirdasimdi..biz ayni evi ayni odayi ayni yastigi paylastikonunla...gulduk agldik..butun hayallerimizde hep baraberdik..hatta hep derdikki bak hangimiz once olurse digeri vefasiz olmayacak; gelip yasin okuyacak her cuma basinda...hatta daha bu haberi almadan 2 hafta once bunu konustuk bunu biliyomusun? ki hep kizarda bana arkadsim; herseyi takma kafana; oluruna birak...o bana gore cok daha rahatti; cok takmazdi..ama iste demek insanin icinde neler oluyomus..daha benle yasit aysecim ; evli degil..ne hayallerimiz vardi hep israr ediyodum ona evlen diye..dugunde yapacaklarimzii konusuyoduk ya neler neler..bilirsiiziniste insanin kiz arkadasi en yakini oluyo hayatta..mesela sizi gormedim hic yuzyuze konusmadik ama annemin bilmediklerini siz biliyosunuz..haberlerinizle mutlu oluyorum; uzulunce cok uzuluyorum...kiz arkadas gercekten cokk onemli bu hayatta..
aysem bu arada fikirlerini benden esirgeme..gercekten kafam karisik ve fikire ihtiyacim var...eger tup yapsam ve tutmassa vicdan azabi cekecem keske kaan hocayi dinlesem diye; ama kaan hocaya gidersem ve tedavide bir milim yol alinmaz ise bu sefer neden yapmadim diyecem..offf yaaa
canim elifcikte geliyo...gozun aydin olsun...sanirim elif dogunca hemen ise baslamayacan dimi..doya doya op onu...ve kulagina egil dekii ; tum melek arkadaslarina soylesin; hasretlerinden oluyrouz bir an once gelsinlerr....
asu ablama cok selam soyle..iyi degilmi asu ablamda? opuyorum canim cokk
gerçi benimki uyanacakta
slm tatlım iyisin inş
selam yeter
selam nurcan... nasılsın
canlar nasılsınız ben biraz bıdıka gittim sevdim onu oynadık falan ancak geldimmmm
ya işte dediğim tam da bu kaan hoca da bana gelin diyor sonuçta eşine tedavi uygulayacak ama o da hem para hem zaman demek kimseyi kötülemek istemem ama herkes önce bir bana gel azıcık da bana para ver diyor ya ondan aklım karışıyor benim de.. ama memorial için kötü diyen kimseyi duymadım eğer olmasaydı ben de ya memorial yada amerikan hast.ne gidecektim sonuçta doktorlar değişse bile bunlar çok büyük gelişmiş merkezler doktorun el becerisine güvenen yerler değil teknik donanımları labaratuvarları çok çok iyi bence.. memorial iyi seçim gidip bir görüşsen onlarında fikrini alsan eşinin tüp bebekten önce bir tedavi görmesi yada görmeden direk tüpe geçilmesiyle ilgili ne bileyim benim de kafam karıştı şimdi..
evet kuzum elifim geliyor kısmetse önümüzdeki haftayla beraber en fazla 4 hafta bekler alırız diyor osman hoca ama 4 haftayı bulabilir mi bilemem sıksık bakıcaz dedi, en ufak bir sıradışı durumda sakın saate bakma hemen ara dedi maalesef suyu biraz azalmaya başlamış takip edicez suyu daha da azalırsa alıcak.. artık küçük doğacak olmasını kabullendim de bari kuvöze falan gerek kalmasaydı inşallah dayanır da ocağı görür kuzucuğum..
asu ablan iyi çok şükür 17.haftası oldu onunda hafif hafif oynuyormuş bile :)) bu sabah kontrolü vardı ama daha konuşmadık
o da çok kararsız amniyosentez konusunda yaptırsa mı yaptırmasa mı bilemiyor hoca yaşından dolayı ben öneririm demiş asuman da bu saatten sonra bişey çıksa bile aldıramam diyor bugün konuşacaklardı bakalım ne karara varacak..
ay ay canım demek ufukta tedavi var he :))))))))) hemde istanbulda :))))))) bak unutma gelince yuşa hz. lerine mutlaka git dua et bide banada gel :)))))))))) he he küserim bak gelmezsen :))))))))))))) canım benim valla şaka maka bu sıralar çok garip rüyalar görüyorum sana yoralım sana çıksın inşallah ayşem gibi sende müjde verirsin inan canı gönülden diliyorum :)))))))) rkadaşınada rabbim şifa versin ama böle yapmayın benim komşumda var kanser rabbim büyük yeterki derman versin o isteyince her hastalık şifa bulur sende örnek al bak bukadar üzme kendini tevekkül et rabbime sığın kendini kapama :))))))))
yerim ben onuuu demek minnos dogacak....ayyy olurum kokusuna ya..canim benim yaaa asu ablamin bebisinede hicc bir sey olmayacak cok ama cokk inaniyorum...
canim ben umut tup bebek merkezinden mere beylede gorustum; oda kaan hocanin dedigini destekler cikti..sonucta emre beyde tup bebek merkezinde calisiyor ama esimin test sonuclarini yolaldim ona..kesinlikle once tedavi edilmesi gerektigini soyledi tup bebket sansi artirmak icin..ha tabiki illa olmazda demiyor ama bu sartlarda sans cok az..ki o sansta gelip beni bulmaz bacim..yani sanirim emre beye gidecez tedavi icin..ya erkek infertilitesi olunca uroloji alninda kendini yetirstirmis doktor ole azki ya..daha once burda bir suru urologa getirdik hic bu testlerden bahseden olmadi... yani dua ediyorum..insallah hayirlisi olsun..su an esimin isinde bir problem oldugu icina cilen yurt disina cikmasi gerekti..yani sanirim oancak ocak gibi felan yada bu ayin sonu gibi once emre beye gideriz heralde..ondan sonra bakalim ne olur? insallah hayirlisi olsun...inanirmisin gecen gece yatiyorum ay nasil doldum aysecim nasil agliyorum; kalktim namaz kildim meryem duresinia ctim okudum...bir nebze rahatladim...send ebiliyosun cok zor bud urum..acikcasi doktor ne diyecek esime onud abilmiyorum...olumlumu olumsuzmu? hersey bi sorun..evlatsizlikla sinanmak cok cok agir bir imtihan...insallah Rabbim hayirli ve sagliklievlatlar nasip eder hepimize tum isteyenlere.....
canim ya ne olur dogumda cok cok dua et bana ve bize...cok opuyorum...
kizlar selam herkese nasilsiniz? neler yapiyorsunuz?
selam... canım arkadaşının durumuna sevindim
inşallah sizinde tedaviniz sorunsuz geçer ve tüpe başlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?