umudumsun
cnm bende ayşeciğe katılıyorum tedaviyi olsun eşin bikaç ay daha bekleyin baktın olmuyo o zaman tüp denersin
eğerki direk tüp olurda sonuç Allah göstermesin olumsuz olursa daha yıkılırsın keşke tedavi olsaydık şansımız daha yüksek olurdu diye
ben senin aklını çelmeyeyim ama sen bilirsin
en azında tedavi olduktan sonra normal olursa tüp derdin olmayacak ne güzel...
farklı hastanelerle aklını çelme cnm bikaç tne belirlemiştin onlar arasında tercih yap lütfen...
bu arada arkadaşın için o kadar çook sevindimki
inan sana hiç bu konuda bişi yazmadım ama çok üzülmüştüm
kaç gecedir uykularım kaçıyo ya bende böyle bi hastalığa ykalanırsam ne olur yavrum ne olur diye her gece dualar ediyorum kendime herkese
Allahım dermansız dert vermesin...
canim birseyi anladimki haytta yok bu benim basima gelmez beni asla bulmaz dedigin ne varsa gelir seni bulur...arkadasim resmen olum moduna girmisti..artik bana diyodu son gunlerim olmeden once sunlari yapacam..kemoterapi asla almam..ya neler neler tahmin edemessin..helede bu kadar genc bir yasta...nasils evindim varya doktor arayinca ..sanki tekrar dogdum dedi....Rabbim kimseye ama kimseye boyle dertlerde vermesin insallah....
canim evet dedigin gibi cok merkez kafami karistiriyo acikcasi..va aklim daha beter bulaniyo yaa..memorilain evet mokunevi cok pahali..ay turkiyede yasiyoruz ama nedense hersey euro dolar uzerinden...su anda umutuda eledm ben..memorial ve bahceci var aklimda..bahcecide emrre bey var urolog ona gidecez once..yani en azindan simdilik ben doyle dusunuyorum tabi gun dogmadan neler dogar.kaan hocayida eledim gibi...yani kaan hoca hakkindada cok olumlus eyler duydum ame emre beyde cok iyi bir urolog...Allah nasipe derse bu ay sonu yada ocak basi gibi gorusmeye gidecegiz..insallah iyi seyler soylerler ya...yurekten diliyorum bunu...ve bir an once artik tedaviye baslamayi istiyorum..insallah hakkimizda hayirlisi olsun..ne guzel yazmissin nickinin altina evimiz bebk kokuyor..o sozu ilk yazidginda okuyunca inan gozlerim doldu..Rabbim evinden bebek kokusunu eksik etmesin..insallah evin bebis sesiyler dolup tassin..benim evimde hasretten baska hic birsey kokmuyor(((
inan bende ilk negatifi alınca eşimle bi deniz kenarına gidip neden ama neden her olumsuz şey duyduğumuzda bu bizim başımıza gelmez dediğimiz başımıza geliyo bu bize nasıl bi ceza diye ağlamıştık
yani hayatta bunu öğrenmemize sebep oldu bu başıma gelmez deme beterini yaşayabilirsin,o gn bugün etrafımdaki olaylarla olumlu olumsuz daha iyi ilgilnmeye başladım
inan arkadaşın içinde o kadar sevindimki
şuan bi rahatsızlığım var ve hemen kendimi onu yerine koydum ya bende kansersem diye
Allahım onun yüzünü güldürdü ne güzel çok şükür
cnm bence iki ürolağada görünün aklında soru işareti kalmasın hangisinin dedikleri tedavisi aklına daha çok yatıyosa ona devam edersiniz
hiç merak etme o hasret kokusu çok kısa zamanda seni terkedecek ve yerini daha güzel kokulara bırakacak
yeterki pes etme
Allahı bu mutluluğu herkese yaşatsın hep dualarım böyle cnm
canim yaa gecmis olsun..senin neyin var hayatim? ben senin kalbinin temizligine biliyorum ve cok inaniyorum olede olduguna..kotu seyler dusunme canim benim..insallah onemli birsey degildir tatlim..
inanirmisin ben tup bebek nedir bilmezdim bile seda sayanin programini izlerdi annem ordan gorurdum kadinlar tup bebek istiyodular..yoksa bu kadar igneler felan ben ne bileyim...hic yakin cevremde yaptiran olmadiki..dualarin icin cani gonulden amin..gercekten hayattan koptugumu hissediyorum..ama su tedavim insallah baslasin bir an once...il disina cikacagimizi icin masrafli olacak cok..ama inan umrumda degil..yeterki bebisim gelsin bir o kadar daha veririm..varim yogum hicc umrumda degil..yeterki gelsin ..oyle zorki bebissiz ysamak..
haberleri izledinmi ...hastanenin copunda henuz bir gunluk bir bebek buldundu..ya icim yandi resmem...nasil masum nasil agliyo..Rabbime isyan etmiyorum tabiki; isyanlarima tovbeler olsun..kimisi bebek diye yanar tutusur kimiside yapar cope atar..hayat ne tuhaff
doktordan geliyorum ne desem bilmiyorum... kızım bu hafta neredeyse hiç kilo almamış hala sadece 1850 gr. ctesi ve salı tekrar kontrole gidicez eğer salıya kadar tekrar kilo almamış olursa sanırım haftaya doğumum olacak.. yumruk gibi oturdu içime( eğer kilo almış olsa bile 37. haftada alacak tansiyon hastası kadınlarda 37. haftayı geçirmek risklidir dedi.. bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim hiç.. çok korkuyorum hem de çoook. ağzım dilim kilitlendi sanki..
doktordan geliyorum ne desem bilmiyorum... kızım bu hafta neredeyse hiç kilo almamış hala sadece 1850 gr. ctesi ve salı tekrar kontrole gidicez eğer salıya kadar tekrar kilo almamış olursa sanırım haftaya doğumum olacak.. yumruk gibi oturdu içime( eğer kilo almış olsa bile 37. haftada alacak tansiyon hastası kadınlarda 37. haftayı geçirmek risklidir dedi.. bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim hiç.. çok korkuyorum hem de çoook. ağzım dilim kilitlendi sanki..
yaşem denizyelnin söyledklerine katılıyorum canımmm
lütfen kendini rahatlat biraz her şey iyi olacak dualrınla dualrımızlaaa inşşşş
denizyeli canımmm sağol iyiyim birazdan bıdıkın annesini pazara götüreceğimm (bıdıkın anasını değime bakma aslında bıdıkla pazarı altüst etmeye gidececğiz)
ayşecim o topiğede bu topiğede sana yazıyorum
küveze girsede gelişimi tamamlansın diye girecektir annesi sen üzlme hem daima yanında olucaksın sütünü vereceksin oda emecek büyüyecek annesi
sen küvezi çok kötü bi cihaz sanma sakın anne karnıyla eş değer
bak bende hamileyken son haftalarımda bebeğimle ilgili şüphelerim vardı ve senin gibi endişeleniyodum ya küveze girerse diye
korkuyodum
şimdi ise düşünüyorum girsede bişi olmazmışki
sarılık olduğunda ben dua ettim küveze girsinde hemen düşsün diye düşün yani
sen tedirginliklerinde çok haklısın ama korkma cnm benim kötü bişi değilki
nurcan yeterrr
sizede mrb
gecenin bu saati ben burada kız uyumuyo malum 2ye kadar
bugünde aşı vardı 1 dk da bir dk da bir ateş kontrolü
6 saatte bir fitil harekatı geçinip gidioz :)))
evet cnm 4 aylık olduk aşımızıda olduk,günler nasıl geçiyo anlamıyorum valla gerçektenay cimcimecik 4 ay aşınısı oldu dimi maaşallah ne çabu k büyüyolar
fıstıklar ne hAberrr
evet cnm 4 aylık olduk aşımızıda olduk,günler nasıl geçiyo anlamıyorum valla gerçekten
iyilik şekerim sen nasılsın?
maaşallah canım benim :)))))))evet cnm 4 aylık olduk aşımızıda olduk,günler nasıl geçiyo anlamıyorum valla gerçekten
iyilik şekerim sen nasılsın?
ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?