canım gızlı gruppp sen duvarında goruosun ama
başka kımse görmuo eslerımızın faceinden baktık gözukmuo:))))
sağol canım benimnurcanincim cokk sevindim oykunun iyilesmesine....canim benim ya..yerim ben onun islak islak opmesini...:)))
aysecim bizimde komsunun rahimine dikis atmislardi; aynis orundan dolayi ve cok sukur gayet iyis ekild egecti hamisligi..insallah asu ablaminda oyle olacak Allahin izniyle...
hepinizi cok cok opuyorum kizlarrr
benide ekleyin kı kendi face adresimdenkizlar umutlarin faede gizli bir grubu var..ister yeni bir face alin istet kendi facenizle gruba gelin...ager yeni face alirsaniz bana ozleden msj atin onunla ekleyeyim; kendi facenizle geleceksiniz onuda haber verin oyelde ekleyeyim..denizyelien simdi attim ozelden mesaj..verdim ona bir adres..ama her 1o dak bir mesaj atma hakki oldugu icin herkese ayni anda atamiyorum..onada yazdim sende bizim kizlardan birine de; oda birine desin..herkesin haberi olsun diye..ama bana yazin ozelden hangi adresle gelmek istediginizi ekleselim ordan
bak bak yeter hanım bizden gizli nerelere takılıyon hiç heberde vermiyo hainevet facede bir hesabımız varrrrr buyrun beklerizzzzzzzzzzzz
kızzzzzzzzzzzzzzzz gönder gelinimi ben bakarım onaaaaaaaaaaaaa
sağol canım benimslmmm kızlarrrr nasılsınız
kızlar ayşe ile konuştum sesi iyiydi birazcık tansiyonu yükselmişşşşş uzanıyormuşş
asununda operasyonu iyi geçmiş (rahim ağzına dikiş atılacaktı)oda evinde dinleniyormuşşşşş size haber vereyim dedimmm
Annesinden dayak yediği halde, yine "anne" diye ağlayan bir çocuktur aşk.."
kızlar doktordan geldim.. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ben hayırlısıyla perşembe günü sezaryene giriyorum.. doktorum bebeğimin durumunu şimdilik iyi buldu ama suyum azalmış kilo almış 1950 olmuş ama karın çevresi kalınlaşmamış başı ve bacakları büyümüş, şimdilik genel durumu iyiyken alalım riske atmayalım sonradan oksijensiz kalabilir dedi.. perşembe doğurursun yılbaşında evinde olursun dedi, bebeğim de benimle olur mu dedim büyük ihtimalle olur dedi. bize dua edin olur mu? şaşkınım korkuyorum hem de sevinçliyim..
ben kalktım bugün uzun olacak :))))
kızlar doktordan geldim.. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ben hayırlısıyla perşembe günü sezaryene giriyorum.. Doktorum bebeğimin durumunu şimdilik iyi buldu ama suyum azalmış kilo almış 1950 olmuş ama karın çevresi kalınlaşmamış başı ve bacakları büyümüş, şimdilik genel durumu iyiyken alalım riske atmayalım sonradan oksijensiz kalabilir dedi.. Perşembe doğurursun yılbaşında evinde olursun dedi, bebeğim de benimle olur mu dedim büyük ihtimalle olur dedi. Bize dua edin olur mu? şaşkınım korkuyorum hem de sevinçliyim..
allah yardımcın olsun ayşe.sağlıcakla kucağına almanı dilerim
kızlar doktordan geldim.. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ben hayırlısıyla perşembe günü sezaryene giriyorum.. doktorum bebeğimin durumunu şimdilik iyi buldu ama suyum azalmış kilo almış 1950 olmuş ama karın çevresi kalınlaşmamış başı ve bacakları büyümüş, şimdilik genel durumu iyiyken alalım riske atmayalım sonradan oksijensiz kalabilir dedi.. perşembe doğurursun yılbaşında evinde olursun dedi, bebeğim de benimle olur mu dedim büyük ihtimalle olur dedi. bize dua edin olur mu? şaşkınım korkuyorum hem de sevinçliyim..
çok şükür bak biraz daha kilo almış herşey iyi ne olur üzme kendini
yarın meleğin kollarında olacak inşallah beraber yeni yıla gireceksiniz
ne güzel sonunda beklenen gün geldi kalbini ferah tut herşey çok güzel olur inşallah RABBİM in izniyle
kuzummmmm ayyy sevınsem mı bende bıledım ama
kendı kednıne yıyeceğine sutunle beslersınn kuzucuğunu
ayy cok sevındımm canım benımm rabbım senı bı avzda kurtrasın ınsllh kuzuna ve sana güç kuvevt versın
dularında bızlerı de an kuzum lıste yap hatta:))))
çok öptumm cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?