Geleceksin biliyorum bebeğim

AYŞEM CANIM dualrına amin diyorum inşşşşşş rabbim bizlerede buradan bebeişlerimizin doğum hikayelereini paylamayı nasip eder
canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindimmmmm hep böyle gitsin inşşşş kuzum küçük meleğimizin şansı bol olsun rabbimuzun sağlıklı ömürler nasip etsin sizinle beraber inşşş

ah benim güçlü meleğim bak hemen cecik geldi anneciğinin koynuna akıllı kız ya şimdiden belli bide çirkin diyo kızıma hıh sensin çirkin o ne tatlıdır şımdı kokusuna doyulmaz o zillinn ay nekadar isterdim yanında olmayı haberim bile doumdan sonra oldu (((((((( ama sağ sağlim sinizya olsun canım ayşem kızını çooooooook kokluyorum senide çooooook öpüyorum rabbim birdaha kötü hiç bir gün göstermesin elifin sen ve eşin çoooooooook mutlu bir hayatt sürün ikinizide çoook seviyorum canım kardeşim

ay ne kadar büyük bir mutluluk rabbim kızının en güzel günlerini görmeyi nasib etsin sağlıklı mutlu bir şekilde,hayırlı evlat olsun inşallah tez zamanda bizlerede nasib etsin

guzel anne aysemmm; konustum seninle sesini duydumm..nasil mutlu nasil guzeldi..bir anneydin artik...Rabbim elif meryemimize uzun uzun upuzun omurler versin..hepimize cennetin kokusundan bahsettin..hepimize..Rabbim evlatsizlikla sinamasin bizi....

kizlar ben yokum cunku doktorlar gidiyorum..ankaraya ozelllikle...bir suru testler yapiliyor...genetik v.s v.s..bu denemede hersey incelenecek..ve sanirim pgt yapilacak..sinir bosalmasindan deli gibi agliyorum bazen..aldigim en guizel haber elif meryemin dunyaya gelmesiydi..ve aysemle konusunca rahatladim inanin..nasil guzel bir yurek....masallah canim sana ve cirkinnn kizimiza

benim icin ne olur dua edin kizlar..su testler insallah iyi cikar...baslarim tedaviye insallah..ve yazabilirim buraya hamisim diye..hepinizi cok opuyorum..dulariniza cani gonulden amin diyorum....evlatsiz gecen; ozlemle gecen son senemiz olsun insallahhhhh

mrb kızlar......
beklenen zillimiz elif meryemimiz geldi dünyaya şükürler olsun fotoğraflarınıda gördüm ne tatlım bişi ya maşallah sübhanallah
2 kg olmasına rağmen okadarda minik durmuyo
ayşe annelik nasıl duygu cnm alıştınmı?

umudumsun cnm dualarımız kızımla beraber eninle cnm inş güzel çıkar sonuçlarınız ve müjdeli hbri verirsin bize inş...

biz geldik pazar günü evimize ama kızımı hastlandı ateşlendi zor bi 2 gün geçirdim şuan iyiyiz şükür burun hırılısı ve akıntısı kaldı bitek inş daha ateş görmeyiz
mevsimlerden en çok kışı severdim ama kızımı sürekli hasta yaptığı için sevmiyorum artık yaz gelsin yazı istiyorum ben

kızlar başka ne var ne yok herşey yolundamı?

geçmiş olsun canımmmm

canım her şey gönlünden geçen gibi olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayşem kızın çok güzel maaşallah yaaaaaaaaaa Allahım bahtınıda güzel kısın
umutcum inşallah güzel haberlerle gel inşallah
deniz benim kızda 2 gündür ateşli hastanelerdeyiz 2 gündür ne olduğunuda bilmiyolar her test yapıldı herşey temiz ama ateşi çıkıyor ilaçla düşürüyorum artık herzamankinden daha çok ağlıyor hiç gülmüyor (((( valla bu çocuklaın hasta olması herşeyden kötü

ayşemmmmmmmmm
jimer e de mesaj attım harika bir bebek bu bayıldım tebriklerrrrrrr
bak boşuna o kadar endişelendin. ama sonucu harika olmuşşşşşş

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin

Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör

amiiiinnn inş...

Amin inşllah arkadaşlar ben çarşamba günü transfer oldum dua larınızda benide unutmayyın olurmu çok öptüm hepinizi

kizlarrr su anda inanilmaz kotuyum yaaa...tup bebege basladik yarin igneleri vurulmaya baslayacagim...bugun hormon testleri yaptirdim..adetin 2. gunu cunku bugun..1 yil once 6 olan fsh im bugum 10;57 cikti yani 11 neredeyse...allahim sok oldum ya...deli gibi agliyorum simdi.cok umitlerle ve cok isteyerek baslamistim tedaviye..su an hakkaten tedaviyi sonlandirmak istiyorum....icimden hic birsey gekmiyor...olacagina dair umudum yok artik...hersey cok guzelken nasil bir anda fsh degeri bu kadar yuksek cikar anlayamiyorum yaaa...bildigim tek sey ben heralde hic anne olamayacagim...

cnmmm ümitsizliğe kapılma hemen ne olur yaaane olur üzerindeki olumsuzluğu at ve pozitif olarak başla tedavine ne olur...
bak gör herşey güzel olacak sen inandıktn sonra
öyle anne olamayacağım diyede düşünme elbette olacaksın ama biraz uğraştıracak bu sıpa seni sadece o kadar...
lütfen kendini toparla
ankaradamıydınz siz nerede tedavi oluyosun

ah guzel arkadasim keske pozitif olabilsem..biryilda yumurta rezervimin tukenmis olabilecegine inanmiyorum gercekten..nasil soklardayim...moral sifir...kaan hocaya ankaraya gidince genarta yonlendirdi bizi...ankarada degilzi canim..takibimi burda yaptiriyorum..opu icin ankaraya gidecegiz ..ve ondan sonraki asama ankarada gececk..bilmiyorum tatlim..tukendim acikcasi...hicc beklemiyordum fshin bud eger cikmasini..sozun bittigi yerdeyim heralde...kendimi yiyde hissetmiyiorum...gunde 300 unite gonal f ile baslatti dr..carsamba tekrar muayne olacagim burda..foliklerin eni boyu olculecekmis....bakalim ne olur bundan sonra..ne olur bana bol bol bol dua et..dunyalar guzeli kizinada amin yaptir...o kadar ihtiyacim varki..allahim bunalimlardayim..dualar kurtarirsa kurtarir beni..nasil gececk bu gunler...nasil gececek...bir an once glse gecse

cnm dualarımız hep sizinle aman daha çok duacın olucam inş bu tedavinde yüzün gülsün artık arkadaşım yaaa
bi kapı kapanır bi kapı açılır
morelinin bozuk olması çok normal ama böyle başlama tedaviye pozitif bakki pozitif sonuçlar al
mutlu ol bak güzel olucak
bizide tedavi aşamalarından hbrdar et.. bu arada özelden msj atıcam sana çıkma hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…