kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
ayşemin biricik kızı elif meryem 2 saatlik bir küvez dinlenmesinden sonra şimdi annesinin aynında mışıl mışıl sağlıklıca uyuyor Allahıma şükürler olsun hepinize dualarınız için teşekkür ederiz kızımız çok güzelmiş eeeeeeeeee tabi bizim topicden çirkin kız çıkmaz zaten :b ay yakın olsam gitsem yesem yaramazı :)))))))
ben hç okumadan yazdım yeterim vermiş haberi :))))))))
güzel dualarınıza amin diyerek katılıyorum rabbim ailesine güzel günlerini göstersin isteyen herkezede nasip etin özelikle yeter umudumsun naemir umutbizim olsun ve tüm dostlar:)))))
EVET CANIM BİZİM TOPİKTEN ÇiRKİN KIZ ÇIKMAZZZZZannelerinin kızlarııııııııııııııı
ben hç okumadan yazdım yeterim vermiş haberi :))))))))
güzel dualarınıza amin diyerek katılıyorum rabbim ailesine güzel günlerini göstersin isteyen herkezede nasip etin özelikle yeter umudumsun naemir umutbizim olsun ve tüm dostlar:)))))
evet canım ya sonunda elif meryem hayırlısıyla annesinin kucağında artık
RABBİM annesine babasına sağlıklı hayırlı bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin
amin nurcancım inşallah bizde tadarız hayırlısyla en yakın zamanda
:))))))))))))) aynen:))))))))))))))) allahım sanada vesin böle güzel bir cimcime nekladar ben seniden damat beklesemde olsunda isterse ız olsun :)))))))
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş ne olacak damadı sen yaprsın olmadı kızları iki erkek kardeşe veririzzz
denizcim mesajını yeni gördüm benim kız teli oraya buraya fırlatıyo oynarken çok çalmazsa bulamıyorum yerini koltukların altına flan atıyor sıpa :))))))))
elif meryem 1.900 doğmuş 2 saat felan küvezde kalmış ama çok iyi dedi ayşem çokta güzelmiş kırmızı felan değilmş sütüde gelmiş ayşemin Allaha şükür ki sütü gelmiş süt çok önemli kızı şimdi bol bol kilo alır anne sütü iyi kilo aldırıyo ben bugünde ararım zaten merak ederim onlar eve çıkana kadar beni kurt basar burda :))))))))) biraz küçük tabi bebiş eve çıkınca azcık zorlanacak ama olsun sağlıklı ya şükür :))))))))
kızlar ayşenin slm var her şey yolundaymış
HERKESİN YENİ YILINI KUTLADIIIIIIII
iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem
yetercim ayşeciğime bendende çook selam söyle ..
Sanada bol bebişli bi yıl olsun 2012 .2 bebekle gir 2013 inşallah.
kızlar ayşenin slm var her şey yolundaymış
iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem
aleyküm selam canım selamı getirenede gönderenede
amiiin canım amin seninde 20012 de ve ömrünün sonuna kadar dilediğin herşey hayırlısıyla kabul olsun ve tabiki herkes için
:))))))))))) olsun canım :))))))))) ben pek telefonu bulamıyorum :)))))))nurcan benim msjdan sonra kk ya yazdın ya bende benim msjı göründe yazdın sandım hahaha
ama çok sevindim ayşenin bebişi için yaa sütünün gelmesinede çok mutlu oldum bol bol emsin büyüsün elifimiz inş...
sen hbr aldıkça bizede hbr ver cnm
bizde onunkini kutluyoruzkızlar ayşenin slm var her şey yolundaymış
yarın belki gelemem
canyoldaşlarım nihayet yazabiliyorum..
perrşembe sabahı saat tam 10.08 de genel anestezili sezaryen ile 1960 gr.lık bir kızım oldu sanırım dünyanın en çirkin! kızıdurmadan ağlıyorum bakıp bakıp ağlıyorum hayatımda hiiiç böyle bişey hissetmedim.. zillim kuvöze girmedi 4 saat kadar gözlem altında kaldı durumunu iyi buldukları için yanıma getirdiler kucağıma verdiklerinde ağlamaktan içim çıktı... doğum epidural olacaktı eşimle beraber girdik ameliyathaneye ama son anda galiba tansiyonum çok çıktı doktor gel biz seni uyutalım dedi iyi de oldu çok heyecanlanmıştım çünkü... ama zaten eşim en kanlısından bir belgesel çekmiş baştan sona :)))
şimdi şükür bir derdim yok az mama takviyesi daha çok sütle 2 saatte bir besleyerek idare ediyoruz. ablamla nöbetleşe uyuyoruz. bol bol humana çay rezene çayı dereotu malt içeceği tüketiyorum sanırım epey işe yarıyor tavsiye ederim...
yaa kızlar ne desem nasıl anlatsam bilmiyorum işte böyle bişey anlatılamaz kiii..
arayan soran özelden mesaj atan tüm can dostlarıma binlerce teşekkür Rabbim olanların evlatlarını bağışlasın hamilelere sağlıkla doğurmayı nasip etsin olmayanları bu yolda hiç uğraştırmasın hasretlerini dindirsin..
hepinizi öptüm kızıma gidiyorum özledim...
canyoldaşlarım nihayet yazabiliyorum..
perrşembe sabahı saat tam 10.08 de genel anestezili sezaryen ile 1960 gr.lık bir kızım oldu sanırım dünyanın en çirkin! kızıdurmadan ağlıyorum bakıp bakıp ağlıyorum hayatımda hiiiç böyle bişey hissetmedim.. zillim kuvöze girmedi 4 saat kadar gözlem altında kaldı durumunu iyi buldukları için yanıma getirdiler kucağıma verdiklerinde ağlamaktan içim çıktı... doğum epidural olacaktı eşimle beraber girdik ameliyathaneye ama son anda galiba tansiyonum çok çıktı doktor gel biz seni uyutalım dedi iyi de oldu çok heyecanlanmıştım çünkü... ama zaten eşim en kanlısından bir belgesel çekmiş baştan sona :)))
şimdi şükür bir derdim yok az mama takviyesi daha çok sütle 2 saatte bir besleyerek idare ediyoruz. ablamla nöbetleşe uyuyoruz. bol bol humana çay rezene çayı dereotu malt içeceği tüketiyorum sanırım epey işe yarıyor tavsiye ederim...
yaa kızlar ne desem nasıl anlatsam bilmiyorum işte böyle bişey anlatılamaz kiii..
arayan soran özelden mesaj atan tüm can dostlarıma binlerce teşekkür Rabbim olanların evlatlarını bağışlasın hamilelere sağlıkla doğurmayı nasip etsin olmayanları bu yolda hiç uğraştırmasın hasretlerini dindirsin..
hepinizi öptüm kızıma gidiyorum özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?