kizlarrr su anda inanilmaz kotuyum yaaa...tup bebege basladik yarin igneleri vurulmaya baslayacagim...bugun hormon testleri yaptirdim..adetin 2. gunu cunku bugun..1 yil once 6 olan fsh im bugum 10;57 cikti yani 11 neredeyse...allahim sok oldum ya...deli gibi agliyorum simdi.cok umitlerle ve cok isteyerek baslamistim tedaviye..su an hakkaten tedaviyi sonlandirmak istiyorum....icimden hic birsey gekmiyor...olacagina dair umudum yok artik...hersey cok guzelken nasil bir anda fsh degeri bu kadar yuksek cikar anlayamiyorum yaaa...bildigim tek sey ben heralde hic anne olamayacagim...
canım yaaaa neden böyle yapıyorsun neden kendini bu kadar yıpratıyorsun dr bu durumda devam edriz diyorsa dr güvenip devam etmelisin
bak beni biliyorsun defalaraca (bu sorundan olmasada ) tedavisi iptal edilmiş biriyim bunun ne anlama geldiğini iyi bilirim ama bu şekilde tedvaiye başlamak sadece sana zarar verir kafanı topla ve tedavine öyle başla inşşşşşşş bebeişin çok yakındır (yola çıkmıştır ) inşşşşş sende anne olursun buradan o güzel haberi paylaşırsınnn
Amin inşllah arkadaşlar ben çarşamba günü transfer oldum dua larınızda benide unutmayyın olurmu çok öptüm hepinizi
kizlarrr su anda inanilmaz kotuyum yaaa...tup bebege basladik yarin igneleri vurulmaya baslayacagim...bugun hormon testleri yaptirdim..adetin 2. gunu cunku bugun..1 yil once 6 olan fsh im bugum 10;57 cikti yani 11 neredeyse...allahim sok oldum ya...deli gibi agliyorum simdi.cok umitlerle ve cok isteyerek baslamistim tedaviye..su an hakkaten tedaviyi sonlandirmak istiyorum....icimden hic birsey gekmiyor...olacagina dair umudum yok artik...hersey cok guzelken nasil bir anda fsh degeri bu kadar yuksek cikar anlayamiyorum yaaa...bildigim tek sey ben heralde hic anne olamayacagim...
canım benim inşallah pozitif sonuç alıp hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın
canım ya RABBİM ol dedikten sonra olmayacak varmı neden hemen en kötüsünü düşünüyorsun benimde 11 fsh ama ben kendime dert etmiyorum ağlamak çözüm değilki sadece tedavini olumsuz yönde etkiler bende geçen ay hayıt tohumu içmeye başladım bunun için sende iç bir zararı yok
inşallah güzel sonuçlarla buraya hamileyim diye yazarsın hayırlısıyla
hayırlı olsun inşşşşşşşş güzel haberle
canim benim..dualarinizda beni umutmayin olurmu? yarin basliyorum ignelere...ben kendim netten arastirdim fsh degerini ve cokk moralim bozuldu bu durumda....dualarinizla dualarimizla insallahhh bebisim benimle olur..Allahim kotuyu gostermesin insallah...dusunmesi bile cokkk kotu..Rabbim yardimcimiz olsun insalllahhhh
hadi inşallah bize haber ver güzel güzel test sonucu nezamanAmin inşllah arkadaşlar ben çarşamba günü transfer oldum dua larınızda benide unutmayyın olurmu çok öptüm hepinizi
hadi inşallah bize haber ver güzel güzel test sonucu nezaman
canım rabbim kendinden umudu kesenden kesermiş umudunu sen olmaz dedikçe rabbim nasılsa o biliyor onun bildiğini söylediğini kılarım dermiş rabbimden ümidini yitirme hep dualarımızdasın inşalah rabbim seninde yüünü güldürsün bana verdiği yavru gibi seninde kucağına güzelmi güzel yaramazmı yaramaz bir cimcime versin
amin nurcanimmm.....canimm bu benim son sansim diye hissediyorum..ne olur olsun Allahim ne olur.....bir tane olsun baska birsey istemem...
kizlar facedeki grupta kizlar 41 yasin okumaya karar verdiler benim icin nasills evindim..ve nasil duygulandim...eger icinizde okuyacakd urumda olan varsa okuyup bana soyleyebilirmi..okumayan olursa asla darilmam kirilmam..sonucta biliyorum hepiniz iyi niyetlisiniz...okursaniz bana haber verin gruba soyleyeyim...
kizlar ne olur her gece yatmadan once benide dualariniza ekleyinnn
cnm ben okurum 1 2 güne...beni yaz.
beni de ekleyiiiiiiiiiiiin
beni de ekleyiiiiiiiiiiiin
hadi bakimmmmmmmmmmm takılın peşimeeeeeeeee
evet kızlar yaaaaa gelin faceyeeeee SANA ÖZELDEN YAZACAK KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?