Geleceksin biliyorum bebeğim

ohh afiyet olsun bol bol yeyin inş yedimi kızıçen ıspanağı?
aynen buradan konuşmaya devam
sağol canım yedi kızım çok seviyor sezeleri maaşallah iştahı süperde bide yediklerini çıkara bilse her daim kabız
selam hatunlar bende buraya gelen yok diye yazmıyordum nasılsınız bakalım prenseslerimiz nasıllar
bende geliyom kimse yazmıyo diye gidiyom he he :)))))))
benim kız son gördüğündn sonra katı oldu valla kocaman hanım biraz yaramaz o başka :)))))))))
bnde beklerim bende beklerim lütfen geirsen mutlaka uğra canım benim :)))))))))

bu arada bazı kadınlarne güzel buluşuyor bizde buluşalım en azından istanbulda olanlar buluşabiliriz burcu- deniz bizler birde avrupa akasındayız görüşmemiz daha bi kolay gerçi ben denizle 2 kezde olsa görüştüm he he ma 2 side doğum esnasında olduğu için bişi anlamadık :)))))))

ALLAHHIM;Bu güzel cuma gününde,RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri ve çekilen SALAVAT şerifleri boş çevirme.AMİN

hıh siz bensiz buluşun buluşunnnnn
şaka tabiki bende çok isterim buluşmayı hatta eşimin sağlık sorunları olmasydı geçen yıl bir istb gelecektik size süriz yapacaktım ama olmadı

cnmmm zeytinyağı içiriyomusun
kayısı püresi yedir falan
hehe biz geçen ağustos anneleri ile buşuştuk süperdi
buluşalım valla ne güzel olur
havalar az bi güzelleşsin bi plan yapalım cnm
evet ya ikiside doğumdaydı hiçbişi anlamadık dediğin gibi

cnm bu yıl gelme ihtimaliniz varmı istanbula?gelirsen o zamanada program yaparız
HERKESE HAYIRLI CUMALAR

maşallahı var çok tatlı kızın varya elimde olacak bi güzel sevecen öpcen koklayacan ne güzel bebek kokuyordur o şimdi ben çok severim bebek kokusunu üstüne sinerya ne güzel bi kokudur o
inşallah canım tabiki bende çok isterim tanışıp görüşmeyi benim geleceğim yerde avrupa yakasında cihangirde bakalım benim gelme mayıs yada hazirana kaldı aksilik çıkmazsa

ALLAHHIM;Bu güzel cuma gününde,RAHMETİN gök yüzünden yağarken,Sana açılan elleri ve çekilen SALAVAT şerifleri boş çevirme.AMİN
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİN
BAŞIMIN TTACISINN YETERİM BUYUR GEL GENE GÖRÜŞÜRÜZ AYIP EDİYON :))))))))
AH ZEYTİN YA HERGÜN KAYISI PÜRESİ BANAMISIN DEMİYOR DOKTOR İLAÇ DİYO ONUDA BEN İSTEMİYORUM ÇABALAYIP DURUYORUM AMA MECBUR KALIRSAK İLAÇ
GÖRÜŞELİM TABİ VALLA BEN ÖLE MAYIS ANNESİ FELAN BİYERDE YOKUM Bİ BİLDİĞİM POZİTİF BÖLÜMÜYDÜ BİDE BURAYDI POZİTİF BÖLÜMÜ NE ARTIK GİRMİYOM ZATEN :)))))))

SAĞOL CANIM GELİNCE SIKARSIN BOL BOL :)))))) geldiğinde beklerim görüşelim canım

kızzz versene çocuğa ilaç yaaa
ben 3 aylıkken antibiyotik bile verdim napim düzelsin diye
semde ver kız yavrum acı çekmesin daha çok
havalar güzellşsin program yaparız

kızzz versene çocuğa ilaç yaaa
ben 3 aylıkken antibiyotik bile verdim napim düzelsin diye
semde ver kız yavrum acı çekmesin daha çok
havalar güzellşsin program yaparız

ben göz damlaları dışında hiç ilaç vermedim canım ama artık veririz bakalım dün yaptı yapmazsa 3 gün doktora yine :))))))

buluşuruz hayatım ille bu yaka olmasıda gerekmez herkeze haber veririz banu felan karşıda oturuyo gelebilirse gelirler bi tanışırız :)))))))) ben buraları hiç bilmiyodum ama baya yer öğrendim ayşem gelcek diye oda doğurdu gelemedi he he belki havalar ısınınca kandırırız oda gelir :))))

ee ne oldu sizin b göz olayı iyileştimi kuzucuk
gelir belki ayşecikte belli olmaz onun sağı solu :))

bak baaaak arkamdan konuşmuşlaaar :))) valla gelmeyi çok isterim evde çok bunaldım çok soğuklara denk geldi bebeğim tıkıldım kaldım patlıycam evde.. biraz kar geçse hemen eskişehire gidicez anneannemlere ama hep buz hep kar..
buraya gelen giden yok pek hep facete yazıyorum kızlara siz de gelin

ee ne oldu sizin b göz olayı iyileştimi kuzucuk
gelir belki ayşecikte belli olmaz onun sağı solu :))
çok şükür geçti gözüüz okadar doktora götürdümn bitane asistanın sayesinde geçti meğerse doktorlar masajı yanlış gösteriyormuş :)))))))
gel gülüm valla bak senin için her yeri öğreniyorum valla gerçi evimde kolay yerde bulursun evede gelsen :))) havalar ısınsın yapalım bir organizasyon valla
topigin bi turlu doguramayani; bunalimi geldi...hep bunalim hep bunalim...

hayatım yapma böle bak senide bekliyoruz istanbula özelliklede yuşa tepesine git mutlaka

insallah nurcancigim..gercekten bu sefer yikildim..cok ama cok zor gunler geciriyorum..sacma sapan seyler geliyor aklima...boguluyorum gercekten...

topigin bi turlu doguramayani; bunalimi geldi...hep bunalim hep bunalim...
deme öyle yaa ben çok üzülüyorum
anaa dr beceremedi asistanmı çözdü işi vay beeee
insallah nurcancigim..gercekten bu sefer yikildim..cok ama cok zor gunler geciriyorum..sacma sapan seyler geliyor aklima...boguluyorum gercekten...

cnmmm sakın saçma sapan şeyleri düşünme çıkar aklından onları
gel buraya yaz yaz içini dök biz dinleriz seni

gülüm deme öle ya bak vardır bir vakti benimle bir tüp bebek yapan bir arkadaşım vardı benden sonrada 2 kez felan denedi hep negatifti şimdi yine denemiş posanırım hamileyim yazmış face de kıset ki onun durumu bizden iyyiydi herşeyin bir vakti var bak ben oğlumda çok boş şeler düşündüm hep acele ettim sonu hiç hayırlı olmadı acele etme gülüm sonu hayırlı olsun sağ sağlim olsun geç gelsin daha yaşın çok genç önündde çok zamanın var sakın içine kapanma

evet gülüm kaçtane uzman doktor kaçtane hoca gördü hepsi ameliyat olur açılmaz dedi gösteredikleri masajı yaptım daha kötüye gitti artık son zamanda iltehap akıyordu sarı sarı sonbir şans tekrr gataya gittik ogünde şansımıza genç bir asistan vardı o dedi senin yaptığın masajla daha çok göze baakı yaapıyorsun gözyaşı içe akıp iltehap oluyor dedi yeni bir yöntem gösterdi gözden burna doğru çektirdi elimi eğer böle açılmazsa 9 aylıkken gel gün al dedi onun gösterdiği gibi 3-4 gün masaj yaptım bir haftaı bulmadı akma kesildi şükür

oyy çok güzel yaa ameliyat olmaktan kurtarmış sizi asistan ne güzel...

mrhb kızlar nasılsınızzzzz geçmişe bakamadım inş herkes iyidir
ben hiç iyi değilim kızlar kız kardeşimin(bu yaz tüp bebek yaptıran kardeşim ) adeti geçmişti 10 gün kadar(kardeşimin adeti sık sık 5.10 gün takılır )dün dr gittik biraz lekenmesi vardı ısrar ettik ama her zamn gecime oluyor falan dedi ama gitti dr ve hamileymiş ama kanması olduğu için dr düşük yapıyorsun dediii bu gün tekrar gittik kürtaj yapalım dedi dr ama kardeşim yarını bakleyelim dedii kanama çok olamsa kendisi düşüsün dedi bakalım yarın tekrar gideceğiz gerekisre kürtaj olacak
bende çok kötü grip oldum yineee

Canım kötüsünü düşünme bak tüp bebekle tutmayan demekki normal yolla tutacak hem düşüğün ardından hamile kalmak daha çabuk oluyor benim arkadaşım var zar zor tedavi ile 2 lerine hamile kaldı bebekler gelişmedi kürtaj oldu 5 ay sonra kendiliğinden kızına hamile kaldı şuan 1.5 yaşında kızı var maaşallah belkide rabbim böle hazırlıyor kardeşini gebe kalabilmesi için vücudunun hazırlığa ihtiyacı vardır belkide sonuçta bebeğin oraya yer yapması lazım belkide rabbim bunun peşine sağlıklı bir bebiş verecek nolur üzmeyin kendinizi ama artık kardeşinde kendini kollasın heran hamile kalıabilir kürtajdan sonra bi bekleme süresi var kanama bitene kadardı sanırım sonra bakarsın buraya güzel haber yazarsın

cnmm hamileliklerde kanamalarda olabiliyo kesin düşükmüymüş peki
inş kardeşinin hakkında hayırlısı olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…