canlar sağolun ama dr dönüşü yok gibi görünüyor dedi hatta ben kanmayı durdurma için ilaç falan vermeyecekmisiniz dedim yok dedi hemen kürtaj edelim dedi ama biz bu ün tekrar beta hcg baktıralım öle dedikk kan verdi kardeşim ama dün çok parçalarhalinde kanamsı vardı
aslında kardeşimin tedvailerden önce (3 aşılama 1 tüp bebek denedi)2 defa doğal gebeliğolmuştu ama malesef kürtaja sonçlandı ALLAH BÜYÜK NE DESEK BİR ANLAMI OLMUYOR
canlar sağolun ama dr dönüşü yok gibi görünüyor dedi hatta ben kanmayı durdurma için ilaç falan vermeyecekmisiniz dedim yok dedi hemen kürtaj edelim dedi ama biz bu ün tekrar beta hcg baktıralım öle dedikk kan verdi kardeşim ama dün çok parçalarhalinde kanamsı vardı
aslında kardeşimin tedvailerden önce (3 aşılama 1 tüp bebek denedi)2 defa doğal gebeliğolmuştu ama malesef kürtaja sonçlandı allah büyük ne desek bir anlamı olmuyor [sıze=3][/sıze]
çok geçmiş olsun cnm....
geçmiş olsun canım hayırlısı rabbim tez zamande nasip etsin sağlıklı birer evlat
yetercim canım geçmiş olsun, vardır elbet bunda da bir hayır biliyorsun sen de sağlıksız olan bebekler düşüyor kendiliğinden, allahın işi işte..
SAĞOL CANIMMM yazın tekrar tüp bebek denyecek
canlar nasılsınız?
öznurcum canım benim ne kadar mutsuz olduğunu anlıyorum hiç teselli bulamadığının da farkındayım ama bunun tek ilacı zaman, zamanla geçecek yeniden eski gücüne ve umuduna kavuşacaksın..
öfffff biz de evde mahsur kaldık delircez artık ablam kocam ben sıkıntıdan herkes birbiriyle kavga ediyor ne güzel yarın memlekete gidecektik 2 hafta falan kalacaktık ama yine kar yolları kapattı.. inşallah pazar düzelir de gideriz.
yeter okudumda şok oldum vardır bundada bi hayır kimbilir kardeşin nasıl üzülmüştür inşllh tekrar gelir bebeği kendiliğinden tabi seninkide.naptı kürtaj oldumu?
kizlar iki ameliyAt gecirdim hsgde tek tüp kapali cikdi laparoskopiyle acilmadi tek tüple hamile kalma sansim cok zordur biliyorum olsa 3 senedir olurdu(
caresizlik icinde caresiz kaldigim an budur((
kizlar iki ameliyAt gecirdim hsgde tek tüp kapali cikdi laparoskopiyle acilmadi tek tüple hamile kalma sansim cok zordur biliyorum olsa 3 senedir olurdu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?