Geleceksin biliyorum bebeğim

damla sab-sımplex verdi bir de çok sıkışırsan maflor ver dedi dün ikisini de verdim epey fark etti gece 4 saat uyudu aralıksız daha uyuyordu da aç kalmasın diye kaldırdım

damla sab-sımplex verdi bir de çok sıkışırsan maflor ver dedi dün ikisini de verdim epey fark etti gece 4 saat uyudu aralıksız daha uyuyordu da aç kalmasın diye kaldırdım

cnm gerekirse bırak ağlasın ama ikisini bir verme sakın daha o çok minik...maşallah uyusun uyusun..
bize sap fayda etmemişti hiç etkisi olmadı valla

mrhb kızlar nasılsınızzz ben bir kaç gündür köyde annemdeydimmm (işleri birikmiş annemin onlara yardım ettim )netin olduğu oda çok soğuktu giremedimmm
burada çok güzel muhabetler olmuşşşş eskisi gibi,
aramıza yeni kızlar katılmışlar hoşgelmişler
umudumsunnnnn canımmm nedne test gününü beklemdin kiiiii zaten negatifse 12. günden sonra istediğin gibi bol bol üzülecek zanın olacaktııı
ama eğerkiii pozitifseee şu anda kendini ve bebeğini boşuna üzdüğünün farkındamısınnnn sen inançlı kızsınnnnn ben senin anne olacağına inanıyorummmm

sağol canım ya çok rezildik kardaaa

sağol canım benim :))))))))) inşallah mutlu olurlar :)))))))
ya benim kız yürüteç felan istemiyor napsam ağlıyor hep kucağıma alıp sokakta gezdirecem sabit bir yerde kalırsada sevmiyor gezicek anam kime çektiyse :))))))) hep ağlıyor hiç bir iş yapamıyorum ilk baş 40 çıksın düzelir dedik sonra 3 ay bitsin geçicek dedik hadi 6 aylıkken derdini anlaır dedik şimdi 8 ay bitti yaşına girse bari ozaman anlatır derdini diyoruz biz böle 18 yaşına kadar gideriz heralde :)))))))))) he he
canım ya inan çok üzüldüm ne bilim ne desem boş ama sabır diliyorum rabbim sabrınıda versin inşallah
hep öle gülüm sanki herkezinki uslu senini hep ağlıyo gibi geliyor ama daha neler çıkacak diş çıkaracak hastalanacak ateşlenecek ishal olacak neler neler ooooooooooo
valla ben damla bile kullanmadım doktor kesinlikle önermiyorum dedi valla hep çektim ağlamalarını

hoşgeldin hayatım mesajlarında hiç unutmuyorsun beni çok sağol canım arkadaşım Allah razı olsun

ne yapayım sizi seviyorummmmmm bennn [sıze=3][/sıze]

sağol canım ya çok rezildik kardaaa
hiçte bileeeee

geçer cnm geçer bizde öyle yürütece koyuyoruz ama 10 dk sonra kucağa gelsin diye gözlermin içine bakıyo
mama sandalyesi aldım aynen ondada 10 dk dan fazla durmuyo
napalım kucak kızları bunlar yürüyene kadar çekecez sonra zaten gelmekte istemeyecekler kucağa

kizlar bugun dr.a gittim ve sonucun hukumsuz oldugunu soyledi.;8. gunun cok cok erken oldugunu ikiz ve ucuz gebelikte bile belki bugun cikabi;ecegini soyledi..cuma gunu test yapmami istedi..simdi duaya cok cok ihtiyacim var..ne olur bana cokkk dua edin...

yeterim valla güzel mesajların hep geliyor çok hoşlar hepsi de cevap yazamıyor ki insan öyle güzel süslü laflara ne cevap yazsam odun gibi olcak

ayy hadi innnşallaaaaaah..

her gece dualarımdaydın zaten şimdi her dk dua edeceğim cnm hadi inş..

canım rabbimyardımcın olsunnnn inşş güzel haberler alacağız

ne yapayım sizi seviyorummmmmm bennn [sıze=3][/sıze]
bende seni seviyorum hayatım :))))))))) çok tatlısın
he he valla ben mama sandalyesi almadım ev zaten küçük bir yığında ıvır zıvır var aslında çok özeniyordum ama napalım :)))))))))

canım bak üzdün kendini boşa hadi inşallah olucak bende 8. gün idrar yapmıştım 12. güne kadar çızgi hiç çıkmamıştı çok üzülmüştüm nasılsa tutmadı diyede gayet rahat hareket etmeye başlamıştım eşimin zoru ile kan tsti yaptırdım hemşire arayıp müjdemi isterim diyince çok şaşırmıştım ciddimi söylüyon demiştim kıza :))))))) inşallah sende pozitif alırsın cuma günü hep duacınım Allahın izni ile

yıkıldım gerçekten yıkılıdım çok ümitliydim umudumsunun hamiş olacağına
onu teselli edece söz dahi bulamıyorum
Allahımın verdiklerinin önüne geçmemiz imkansız
Allahım onu ummadığı anda yüzünü güldürsün inş..

amin ya gerçekten bende çok üzüldüm şimdi rayamadımda cuma günü kızı iyki arayamamışım dicek laf bulamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…