face ten buradan seni o kadar çok aradımki neden teli yok bu kızın diye kendime kızdım durdu
senini için her gece kızıma dualar ederken senide ekledim güzel sonuçlar al diye,
ama belki bi umut kapısı cnm yaa belki yeni yeni tutunmaya çalışıyo olamazmı umudunu kaybetme
şu 12.bi gün gelsin tekrar tahlil yap
hem ne den hemen 8. gün tahlile gittinki cnm yaa
çok ümitliydim biliyomusun bu sefer tutacağından şimdi bunu okuyunca yıkıldım yemin ederim
inş değerin yükselir belki cnm ALLAH tan ümit kesilmez
cnmmm ne ilacı kullanıyonuz gaz damlası olarak
inş o sakinleştirir yavrucuğu
ben tam tamına 3 ay çektim belki seninkinden daha beterdi benimki gaz damlalarıda işe yaramıyodu
damla sab-sımplex verdi bir de çok sıkışırsan maflor ver dedi dün ikisini de verdim epey fark etti gece 4 saat uyudu aralıksız daha uyuyordu da aç kalmasın diye kaldırdım
mrhb kızlar nasılsınızzz ben bir kaç gündür köyde annemdeydimmm (işleri birikmiş annemin onlara yardım ettim )netin olduğu oda çok soğuktu giremedimmm
burada çok güzel muhabetler olmuşşşş eskisi gibi,
aramıza yeni kızlar katılmışlar hoşgelmişler
umudumsunnnnn canımmm nedne test gününü beklemdin kiiiii zaten negatifse 12. günden sonra istediğin gibi bol bol üzülecek zanın olacaktııı
ama eğerkiii pozitifseee şu anda kendini ve bebeğini boşuna üzdüğünün farkındamısınnnn sen inançlı kızsınnnnn ben senin anne olacağına inanıyorummmm [FONT=Arial Black
hoşgeldin cnm karlı fotolarında süper heeee sende yakıyon ortalığı
sağol canım benim :))))))))) inşallah mutlu olurlar :)))))))cnmm diş belirtisi olabilri jeller var rahatlatıcı kullansa
bu arada kardeşinin düğünüde hayırlı olsun cnm
bende yürütece başladım gayet memnunuz güzel kullanıcak gibi
cnmm o tereddütlerden hep geçtik,
benim kız 7/24 3 ay boyunca 1 saat susmuyodu sadece uykuda susuyodu düşün yani ben o derecelerden bugünlere geldim
sakın anneliğin için öyle şeyler düşünme geçicek sadece sabır sabır sabır
ağlamak çare değil ama bende çok ağlıyodum ağla cnm rahatlıyosan
ama bebeğine stres yansıtma daha çok deliriyo ağlarken sakin ol ona karşı
hiç bi sağlıkta şikayeti olmamasına rağmen ağlamaları çok saçma ama bebek onlar dertlerini şuan sadece ağlayarak anlatabiliyolar
gazdır büyük ihtimal gaz ilacı kullanıyomusun yediklerine çok dikkat et
benim sütüm kesilmeye başladığı anda kızımın ağlamaları kesildi yediklerime %500 dikkat etmeme rağmen
acaba doymuyo olabilirmi
bunları değerlendir cnm
canım ya inan çok üzüldüm ne bilim ne desem boş ama sabır diliyorum rabbim sabrınıda versin inşallahdun transferimin 8. gunuydu test yaptidrdim sonuc 1.20 cikti..negatif yani...suan yasayan bir oluden farksizim..esim ilaclara devam etmemi istedigi icin devam ediyorum...cuma gunu 12. gun test yaptiracam tekrar o zaman..bir umut ya cikarsa...adet belirtilerimde basladi...ben neyapacam kizlar..kendimde guc bulamiyorum..ne yasamak nede nefes almak icin....
hep öle gülüm sanki herkezinki uslu senini hep ağlıyo gibi geliyor ama daha neler çıkacak diş çıkaracak hastalanacak ateşlenecek ishal olacak neler neler oooooooooooAllah sizlere de bu duyguyu yaşamyı nasip etsin, Rabbimin gücüne gitmesin nasıl şükretsem azdır ama şu da bir gerçek ki bebek bakmak kolay bir iş değilmiş hele ki benimki gibi el kadar erken doğmuş, güçsüz bir bebeğe bakmak hiç kolay değilmiş.. O ağladıkça benim etimden et kopuyor sanki.. mevlam sizlere kolay sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin..
anacım ne bileyim sanki bir benimki böyleymiş gibi geliyor biliyorum herkesinki vıyak vıyak ağlıyor ama insan bir tuhaf işte üzülmeden edemiyor..
bu arada kardeşini de allah mesut etsin, bizler gibi uğraşmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
ah be güzelim bebeciğim öyle talihsiz ki ben ezel evvel ne yesem gazım olur, peynir ekmek bile yesem gaz yapar haliyle çocuğa geçiyor kıvranıyor kuzum.. dün doktora gittik gelişimini durumunu iyi buldu çok şükür. gaz damlası dün verdi şimdiye kadar çok küçük olduğu için vermemişlerdi dün ilk kez verdim gece daha rahat geçti sanki.. bakalım pazartesi çıkacak kırkımız belki biraz düzelir..
mrhb kızlar nasılsınızzz ben bir kaç gündür köyde annemdeydimmm (işleri birikmiş annemin onlara yardım ettim )netin olduğu oda çok soğuktu giremedimmm
burada çok güzel muhabetler olmuşşşş eskisi gibi,
aramıza yeni kızlar katılmışlar hoşgelmişler
umudumsunnnnn canımmm nedne test gününü beklemdin kiiiii zaten negatifse 12. günden sonra istediğin gibi bol bol üzülecek zanın olacaktııı
ama eğerkiii pozitifseee şu anda kendini ve bebeğini boşuna üzdüğünün farkındamısınnnn sen inançlı kızsınnnnn ben senin anne olacağına inanıyorummmm
sağol canım benim :))))))))) inşallah mutlu olurlar :)))))))
ya benim kız yürüteç felan istemiyor napsam ağlıyor hep kucağıma alıp sokakta gezdirecem sabit bir yerde kalırsada sevmiyor gezicek anam kime çektiyse :))))))) hep ağlıyor hiç bir iş yapamıyorum ilk baş 40 çıksın düzelir dedik sonra 3 ay bitsin geçicek dedik hadi 6 aylıkken derdini anlaır dedik şimdi 8 ay bitti yaşına girse bari ozaman anlatır derdini diyoruz biz böle 18 yaşına kadar gideriz heralde :)))))))))) he he
canım ya inan çok üzüldüm ne bilim ne desem boş ama sabır diliyorum rabbim sabrınıda versin inşallah
hep öle gülüm sanki herkezinki uslu senini hep ağlıyo gibi geliyor ama daha neler çıkacak diş çıkaracak hastalanacak ateşlenecek ishal olacak neler neler ooooooooooo
valla ben damla bile kullanmadım doktor kesinlikle önermiyorum dedi valla hep çektim ağlamalarını
hoşgeldin hayatım mesajlarında hiç unutmuyorsun beni çok sağol canım arkadaşım allah razı olsun
hiçte bileeeeesağol canımya çok rezildik kardaaa
sağol canım benim :))))))))) inşallah mutlu olurlar :)))))))
ya benim kız yürüteç felan istemiyor napsam ağlıyor hep kucağıma alıp sokakta gezdirecem sabit bir yerde kalırsada sevmiyor gezicek anam kime çektiyse :))))))) hep ağlıyor hiç bir iş yapamıyorum ilk baş 40 çıksın düzelir dedik sonra 3 ay bitsin geçicek dedik hadi 6 aylıkken derdini anlaır dedik şimdi 8 ay bitti yaşına girse bari ozaman anlatır derdini diyoruz biz böle 18 yaşına kadar gideriz heralde :)))))))))) he he
canım ya inan çok üzüldüm ne bilim ne desem boş ama sabır diliyorum rabbim sabrınıda versin inşallah
hep öle gülüm sanki herkezinki uslu senini hep ağlıyo gibi geliyor ama daha neler çıkacak diş çıkaracak hastalanacak ateşlenecek ishal olacak neler neler ooooooooooo
valla ben damla bile kullanmadım doktor kesinlikle önermiyorum dedi valla hep çektim ağlamalarını
hoşgeldin hayatım mesajlarında hiç unutmuyorsun beni çok sağol canım arkadaşım Allah razı olsun
kizlar bugun dr.a gittim ve sonucun hukumsuz oldugunu soyledi.;8. gunun cok cok erken oldugunu ikiz ve ucuz gebelikte bile belki bugun cikabi;ecegini soyledi..cuma gunu test yapmami istedi..simdi duaya cok cok ihtiyacim var..ne olur bana cokkk dua edin...
kizlar bugun dr.a gittim ve sonucun hukumsuz oldugunu soyledi.;8. gunun cok cok erken oldugunu ikiz ve ucuz gebelikte bile belki bugun cikabi;ecegini soyledi..cuma gunu test yapmami istedi..simdi duaya cok cok ihtiyacim var..ne olur bana cokkk dua edin...
yeterim valla güzel mesajların hep geliyor çok hoşlar hepsi de cevap yazamıyor ki insan öyle güzel süslü laflara ne cevap yazsam odun gibi olcak
bende seni seviyorum hayatım :))))))))) çok tatlısınne yapayım sizi seviyorummmmmm bennn[sıze=3][/sıze]
he he valla ben mama sandalyesi almadım ev zaten küçük bir yığında ıvır zıvır var aslında çok özeniyordum ama napalım :)))))))))hiçte bileeeee
geçer cnm geçer bizde öyle yürütece koyuyoruz ama 10 dk sonra kucağa gelsin diye gözlermin içine bakıyo
mama sandalyesi aldım aynen ondada 10 dk dan fazla durmuyo
napalım kucak kızları bunlar yürüyene kadar çekecez sonra zaten gelmekte istemeyecekler kucağa
kızlar benim cenaem vardı giremed,im umudumsunun test sonucu belli oldumu
yıkıldım gerçekten yıkılıdım çok ümitliydim umudumsunun hamiş olacağına
onu teselli edece söz dahi bulamıyorum
Allahımın verdiklerinin önüne geçmemiz imkansız
Allahım onu ummadığı anda yüzünü güldürsün inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?