KARILARa bak terkettiler burayı nerden çıktı şu face ben takip edemiyorum orayı çok insan var((((((((( nese gidem yemek yapem kızımla birlikte bu arada ilkdea ıspanak yemeği yapıcak bilen yardıma gelsin he he
canlarım nasılsınızzz bende sizi özledim valla ama has oldummm gelemdim eşimin kontrolleride vardıııı bir sorun çıktıııı onlarla uğraştım günlerdirrr offf çok sikintılı günler yineeeeeee
neyse kızlarrrrrr bende face olayında kimseyi takip edemiyorummm buranın tadı başaka
aynen cnm yaa buranın tadi bambaşka
cnm inş sorun hemen geçer güzel hbrlerini bekliyoruz
KARILARa bak terkettiler burayı nerden çıktı şu face ben takip edemiyorum orayı çok insan var((((((((( nese gidem yemek yapem kızımla birlikte bu arada ilkdea ıspanak yemeği yapıcak bilen yardıma gelsin he he
gel gülüm gelhuhuuuu kuşum pişir bende yemeğe gelim :)))
kız yıka ıspanakaları 3 4 su sonra soğanı kavur salça ekle ıspanakları at çok azcık su koy
ıspanaklar sönünce az pirinç yada bulgur tamamdır
aynen ya nereden çıktı şu face
bende takip edemiom kimsenin yazdıklarını okuyamıyom ara ara giriom ama benide orada takan pek yok zati
çok geçmişler olsun rabbim sıkıntılarının çozümünüde versincanlarım nasılsınızzz bende sizi özledim valla ama has oldummm gelemdim eşimin kontrolleride vardıııı bir sorun çıktıııı onlarla uğraştım günlerdirrr offf çok sikintılı günler yineeeeeee
neyse kızlarrrrrr bende face olayında kimseyi takip edemiyorummm buranın tadı başaka
bende senden özendim ıspanak yaptımm:)))süper fresh doğranmış yıkanmışş:))))bide pişirselermiş süper olurduu..
gel gülüm gel
nefretederdim ıspanaktan birtek börekte yerdim oda başkası yaparsa ablam küçükken zorla yedirirdi tiksinmiştim annemle babam gece 12-1 e kadar çalışırdı ablamda ne verirse yemezsek kafamızı kırardı he he :)))))))))))) ondan hiç öğrenmediydim ama dün netten baktım aynı senin yazdığın tarif vardı yaptım kıza yedirmek için ama eşim kızdan çık yedi hep yap diyordu yapmıyordum dışarda yiyodu he he nese artık yaparım tarif içinde sağol canım benim
çok geçmişler olsun rabbim sıkıntılarının çozümünüde versin
ha ha valla iyi olurdu ama napalım kızıma canım feda :)))))) bağırsakları iyi çalıştırıyor bebeklerde haberin olsun ama pirinç fazla kullanma kızın yiceklerinde pirinç kabız yapıyor
urdan konuşmaya devam face i protesto ediyoruz benide kimse takmıyo senin gibşi denizim :))))))))))) nkimseyide tanımıyom
selam hatunlar bende buraya gelen yok diye yazmıyordum nasılsınız bakalım prenseslerimiz nasıllar
sğl cnm iyiyiz sen nasılsın
bizim prenses şuan uyuyoda her an uyanabilir
yemek yapacaktım o uyurken kaldı artık kalksında kalkınca bişiler uydururuz
sağol canım bende iyiyim yeğenle ders çalışıyorum arada kızdırıyo beni onun dışında hayatım aynı devam ediyor
ne tatlıdır şimdi o tam sıkmalık sevmelik
kolay gelsin sana cnmm
aynen sevilme kıvamına geldi artık
bekleriz istanbula yolun düşerse gel sevmeye
sağol canım 1. Sınıf olduğu için yardım etmek gerekiyor
inşallah birgün tanışmak nasip olur...
Geçen hafta gelecektim ama kötü hava şartlarından ötürü vazgeçtim birde adetim gecikmişti soğukta üşütmeyeyim dedim ama kırmızı kartı yedim herzamanki gibi
merak etme o kırmızı kartı görmeyeceğin gün yakın
inşallah ben bu seneden çok umutluyum hiç olmadığım kadar
inş cnm inş....
tedavimi düşünüyosun normal yoldanmı umutlusun?
gel gülüm gel
nefretederdim ıspanaktan birtek börekte yerdim oda başkası yaparsa ablam küçükken zorla yedirirdi tiksinmiştim annemle babam gece 12-1 e kadar çalışırdı ablamda ne verirse yemezsek kafamızı kırardı he he :)))))))))))) ondan hiç öğrenmediydim ama dün netten baktım aynı senin yazdığın tarif vardı yaptım kıza yedirmek için ama eşim kızdan çık yedi hep yap diyordu yapmıyordum dışarda yiyodu he he nese artık yaparım tarif içinde sağol canım benim
çok geçmişler olsun rabbim sıkıntılarının çozümünüde versin
ha ha valla iyi olurdu ama napalım kızıma canım feda :)))))) bağırsakları iyi çalıştırıyor bebeklerde haberin olsun ama pirinç fazla kullanma kızın yiceklerinde pirinç kabız yapıyor
şuanda bi tedavi yok ama bu ay hormonlarıma baktıracam ne durumdalar belki yumurta takibi yaptırabilirim
hem raporlu tüp bebeği araştıracam bakalım bizde yaptırabilirmiyiz ama ben herşeye rağmen umutluyum bu seneden ister tedaviyle ister normal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?