Geleceksin biliyorum bebeğim

bio gaia yı bende kullanmıştım kızıma ama bize oda fayda etmemişti..

anne olamadan ysayabilmek..ne zormus...gucumun; sabrimin tukendigi yerlerdeyim..bir yil daha devirmeye az kaldi evliligimde..hep tedavilerle; hep sorunlarla ve hep umutsuzluklarla gecen bir yil daha...kime ne yaptim; kimin bedduasini aldimda bu kadar aci cektim bilmiyorum..son negatif denememden sonra vucudumda bir suru lekeler oldu ve yanma yapti..kasinti cabasi...gittigim doktor asiri stres ve sikintidan oldugunu soyledi..vucudumu bunyemi maf ettigimi soyledi...biyopsi yapti cok sukur sonuc iyi cikti..ama keske bende sonuc kadar iyi olsam..az once uni.den bir arkadasimla konustum ...bir tanidigimiz evladini kaybetmisti..cok cok uzuldugumuzu konusuyorduk..bana bir laf dedi ..ben anneyim acisini en cok ben anlarim..iyi niyetle siyledi bu lafi biliyorum..arkadasimi cok iyi taniyorum hic art niyeti yoktur..oysa ne hakliydi o bir anneydi..acilari bile yasarken ayirim oldugu bir kez daha carpti yuzume...anne olmak en cok benim hakkimken benim nasil aci cektigimi bilmeden bir kez daha anne olamadigim carpildi yuzume..cocuk doguramayn kadin kadinmidirki? kendimi kadin gibi bile gormuyorum..eksigim ben..belgesek izliyorum..kurtlar kuslar yavrularina sariliyor..benim sarilacak bir yavrum yok..yanlzi yasayip yanliz olecegim..hastane koslerinde yapayanliz kalacgim belkide..bir evlat icin bu kadar yanip tutusurken Allah bana nasip etmiyor...bir evladin karnini nasil tekmeledigini bilmeyecegim; emziremeyecegim bir bebegi..cennet butun annelerin ayaklari altind aolurken benim ayagimin altinda olmayacak...bir evlat bayramda gelip elimi opmeyecek..en onemlisi bana kimse anne demeyecek..anne ; annecigim..evlenirken boylemiydi hayallerim oysa..dusunmeden memuriyetimden istifa ettim..oyleye hemen 3-4 cocugum olacakti onlari dadiya emenat edemezdim..ben buyutmeliydim..evim cocuk sesiyle cinlayacakti..5ide bir bir pesine dogacakti...dogum sancilarini yasayacaktim..mucizeye tanik olacaktim..bir evladin dogumuna buyumesine tanik olacaktim..evlatlarim olacakti oysaki...nerden bilecektim bir tanesine bile hasret kalacagimi....caresi yok derdimin; deneyeip deneyip negatif almak..kalbimde derinacilar birakti her seferinde..her negatif sonucda öldugumuhissettim; yasamak isterken bole delicesine....

sizi seviyorum kizlar...ozelliklede anne olanlarinizi daha cok seviyorum..cunku ALLAHIN ozel kulusunuz biliyorum..ayaginizin altina bahsedilmis bir cennet var..benim icin dua edin olurmu?

umudumsun yarama tuz bastın arkadaşım ,inan bende bu kederini paylaşıyorum,bu ay çok umutluydum 5 senedir her ay belki bu ay olmuştur umudu tüp denemesi kürler dualar ne bileyim sözün bittiği yer,dudaklarım uçuk içinde artık vicut dışarı vuruyor,beterin beteri var,isyan etmeyin diyorlar fakat Allahım beni insan olarak yaratmış ve benim duygularım var bazen engel olamadığım ağıtlarım haykırışlarım var Allahım en kısa zamanda bu kederi bizden alsın belli etmesekte bu duygu bizi içten içe yiyiyor SABIR SABIR SABIR arkadaşım Allah yar ve yardımcımız olsun ,üzme sende kendini.....

off be canım yazdıların beni çok üzdü elbetteki allahın bildiği birşey var ona sual sorulmaz bende 8 sene bekledim bazen zor zamanlar yaşadım kimseyle görüşmek istemedim hamile haberi aldıpımda içten içe üzüldüm sonra kendimi hep bundada hayır vardır diye telkin ettim dedim belki doğuracağım ama bana bişey olucak belki hayırsız bi evlat olucak nerden bilebilirzki her şerde bir hayır vardır bilmediğimiz inşallah sende tadarsın bu duyguyu allah snada nasip kısmet etsin inşallah .inan senin içinde bundan sonra dua edicem lütfen çok üzülme şimdi senin oldu konuşması rahat diyceksin ama herşey bebek değilki allah herşeyin hayırlısını verir kuluna hiç üzermi..
ben burda bebeğini kaybedenler topiğini okuyodum içim çıkıyodu ağlamaktan allahım sen hayırlısını ver diye dualar ettim hep ..inşallah sağlıkla sıhatle hayırlısıyla sende evlat sahibi olursun..

yazdığın her kelimede her cümlede her duyguda ben varımmmhepde olacağım bu duygular benim evliliğimin ilk yılarında yaşadıklarımla aynı:26: bende işimi bıraktım (hemen çocuk yapacaktım tam 3 tane ismleri bile hazırdı)aldığım kıyafetleri bile buna uygun alıyordumm birazcık geniş hamileliğin ilk aylarında (5.6 aynına kadar )kulancaktımm eşim bana çiçekler gönderdiğinde hep kendi ağzından değilde oğlumuzun ağzından notlar yazradı bana ben anne evindn çıkarken yüzüme örtülen al(kırmızı örtüyü)katlayıp koydum:26:ilk doğumumda bebeğime yüzüne örtecektim ve hatta oğlum olursa onun sünetinde kulanacaktımm çeyizmde bebek yastığı yorganı el örgüsü bebek bataniyesi vardııı :26nların yeri ayrıydı evde:44: çünki benim bebeklerim olacaktııı .....tam 8 yıl oldu (az çok neler yaşadığımı biliyorsunuz )olmadı gelmedi bebeklerimmmağladım depresyona girdim antidepresanlar kulandımmm ama bütün bunlar sadece benim acımı artırdııı canımı yaktıııı hayatı çekilmez hale getirdiiiiii ARTIK KENDİME BUNLARI YAPMIYORUMMMM:26:yapmamaya çalışıyorum :26: bu demke değilki bebek istemiyorummmm bu demek değilki ondan vaz geçtimmmm özlemiyorum hasret çekmiyorumm mümkünmü bunlarrrrr :26:hayır mümkün değilllllll ama kendime bütün bunları yapmama kararı aldımm şunu anladım ki bunca çaba bunca denemeden sonra ne yaşarsam yaşayayımmm :44::44:ben bu akla bu sağlığa bu vicuda muhtacım:44: bebeğim olsada olmasada evet benimde ayağımın altında canet yokkk (belkide hiç olmayacak )belki bende bir has köşesinde tek başıma öleceğimmmmm ama UMUDUMM CANIM ARKADAŞIMMMM HAS KÖŞELERİNDE KİMSESİZ ÖLENNNN NE KADAR ÇOK ANNE BABA VARRR BİR SÜRÜ EVLAT BÜYÜTÜP YALNIZ ÇARESİZ ÖLENLER VAR BİR BARDAK SUYA MUHTAÇ ATALAR(anne babalar)var VEEE BİRDE SENİN YAZDIĞIN GİBİ RABBİM VERİP ALDIKLARI VAR ONLARIN ACISINI HİÇ DÜŞÜNEMİYORUMM TAHMİN EDEMİYORUM gelmemiş beklenen bir çocuğun (bebeğin )hasreti yokluğu insanı böyle yakarkennonu seviP büyütüp kaybetmek düşünemiyorummm CANIM ARKADAŞIM bak sende söylüyorsun :44::44:RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER yapma kendine bunu bu şeklide :44::44hiç bir sorun olmsada )hamile kalman çok zor bu durum gebeliğe engel sen inançlı kızsınnnn kendini toparla :26:ben inanıyorum ki sende anne olacaksın zamanı var:44::44: yeterki kendini üzmeden yıptarmadan bekle bebğini

siz güzel şeyler yazın canım:26::26: ne olur biz zaten hep negatifleri yazıyoruzzzz

senin umudumsunuz yazılarını görünce inan okadar duygulandımkii
yazdım yazdım sildim en sonundada onu yazdım işte
ne diyeyim Allahım bu kadar temiz kalpli insanlarının sesini elbet duyacaktır
sizlerin anne olmasını o kadar çok istiyorumkii
beraber yürürken bu yolda 1 adım önce olmama bile üzülüyorum
sizlerle aynı düzeyde olmazk istiyorum sizlerinde bana erişmesini bekliyorum
üzüntümden ne yazdığımı bilmiyorum Allahım duysun sesinizi inş..
bu arada akşam fox ta varmısın yokmusunda ki bi bayan 3 ölümünden sonra bursadaki çekirge sultan türbesinin vasıtasıyla kürtajdan dönüp bebeğini kucağına almış dolaylıda olsa
bi hikmet kızlar...

canım bizden bir adım ilerdsin (ilerdesiniz)ama ne olur sevinin bu duruma çünki sizde bebeklerinizi kucaklamadan önce çok üzülüdünüzzz:26::26: burada tanıştığıım ve dost olarak gördüğümm birkaç kardeşim var ben onalrın (sizin)samimiyetine okadar yürekten inanıyorum kiii bizim için üzüldüğünüzü dualrından eksik etmediğinizi biliyorum sizleri seviyorum iyiki tanımışım sizleriiii BEN ANNE OLURMUYUM BİLMİYORUMMM AMA RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER DİYORUM hakımızda hayırlısı neyse o olsunnn
yüreğimdeki yangın asla sönemyecek hasretim bitmeyecek ama ben onu sonsuza kadar sabırla bekleyeceğim

cnm benim bende senin samimiyetine o kadar yürekten inanıyorumkii
sen çok temiz kalpliin bu sabırlı bekleyişinizin mükafatı elbet vardır ama zamanını biz bilemeyiz...
Allahım duysun temiz kalpli bekleyişinizin sesi inş...

inşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşş

umudumsun, ah benim canım seni çok iyi anlamakla beraber kusura bakma ama sana kızıyorum da... evet 2 kez denedin olmadı çok üzüldün biliyorum ama neden kendini bu kadar bırakıyorsun güzel kardeşim, daha gençsin. sen de okuyorsun 10 yıl 15 yıl uğraşanlar var 5 kere 10 kere deyenler var.. biliyorum insana çok zor geliyor neden ben diye isyan ediyor insan haklısın ama hayat böyle bişey işte adil değil maalesef.. lütfen vazgeçme kendini böyle kapıp koyverme. dualarımdasın canım benim..

yüce allah bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar...
[sıze=3][/sıze]

yeterim çok güzel yazmışın Allahım kalbindekini kucağına nasp etsin

umutcum kızım ilk doğduğunda ağlamıyordu o an ameliyat masasında ölmek istedim ölece doktorun elinde gözlei kapalı vücudu salık duruyordu aynı grüntüyü birkaç sene önce bir başka bebekte görmüştüm tek fark o küvezdeydi hala daha aklımaher geldiğinde ilk günkü acıyı çekiyorum hiç azalma ok kızımı doktora sordum neden ağlamıyor ölümü dedim hayır ölü değildi birkaç saniye sonra ağlattılar zaten ama nedense sevinç gözyaşları akıtamadım öyle bir anda eminim bütün kadınlar ağlar ama ben ağlayamadım çünkü hala aklım küvezdeki o bebekteydi eve geldiğinde hemen banyoya sokmuşlardı hocalar ben gördüğünde bembeyAZ kefenin içindeydi okadar güzeldiki dokunmaya kıyamadım evladıma sonkez dokunamadım çünkü ölmemişti uyuyordu kıyamazdım yavrumu uyandırmaya nasıl yapardım ölü gibi değildi onu aldılar arabaya bindiler hala bekliyordum kankamın kucağındaydı arabada araba kalkanakadar bekledim kankam deseydiki hareket ediyor ölü değil uyandı yavrum ama olmadı 1-2 saat sornra eşim ve diğerleri geldi cenazesi çok kalabalıkmış cuma namazına denk gelmiş namazdan çıkan cenaze namazına girmiz ki normalde namaz kılınması gerekmiyor o bir melek mezarlığıda çok güzelmiş sadece bebekler varmış özel yapılmış bebeklere sadece ama ne farkeder nekadar güzel olabilirki benim koynumdan dahamı rahat her mezarlığa gittiğimde dönüşüm ilk gittiğim gibi zor bi annenin evladını o toprağın altında bırakıp gitmesi sanki orda yaşıyorda ben onu terk ediyorum kızım oldu şükür rabbime ama onlar aynı değilki o evlat farklıydı bu eblat farklı ikisininde sevgidsi ayrı nasıl bırakırım her seferinde o toprağın altında nasıl arkamı dönüp eve gelirim nasıl bir anneyim ben ama geliyorsun acı aynı hiç dinmiyor AMA geliyorsun işte hep dua ettim oğlum doğduğun kendim istedim dedimki rabbim hayatı boyunca acı çekecekse sen ömür verme dedim çünkü doktorlar yaşasa bile hap hastanede yatar makinalara bağlı kalır demişti kendi evladım ölsün diye acı çekmesin diye dua ettim sonrada dirilsin diye dua ettim şimdi kızım azcık fazla uyusa gidip nefesini kontrol ediyorum emin olamayıp kendim uyandırıyorum oğluma dokunamamıştıp uyanacak diye rabbim hakkında inşallah hayırlı şeler yazsın canım kardeşim inşallah yavruna hayırlıca kavuşmayı nasip etsin Allah hamile kalıpta kaybetme acısını vermesin o yüzden kendine kötülük etme rabbim herşeyin zamanını en hayırlısını bilir biz isyan ederek hayırsızı diliyoruz sadece sen hep dua et hep dua et başka bişi yapma rabbim sesini duyuyor canım

Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342 Eki Görüntüle 369342

kizlar Allah raziolsun sizde..bir size aciyorumd erdimi..

nurcanim canimmmmm benim yaaa...ne yazsam bos olacak biliyorum...yuregim icim oyle acidiki yazdiklarina...off offf

deniz yeli ah guzel kalpli arkadasim benim..samimiyetine o kadar inaniyorumi canim benim yaa...sen uzulme sakin..kiyamam sana ya..canim benim...evladini her koklayisinda ne olur benim ve hepimiz icin dua et....temiz kalplilerin duasi kabul olur...seninde kalbin cok temiz...insallah Rabbim kabul edeck dualarimizi...

aysecimmm canim benim...ah bu belirsilzik yokmu...hani olacagini bilsem 5 sene 10 sene ..ama senelerce ugrasip hic olmayanlarda var...2 denemedede tutunma sifir....nasil umutsuzlanmayayaim arkadasim...doktor her kontrolde bebisin tutunmamasi icin bir nedne yok diyor...ama hic tutunma olmuyor..off arkadasim...birde cevre baskisi yokmu...insanlrdan kacar oldum..kimseyle gorusmuyorum...laf duymaktan biktim cunku...benim icin cok dua et canim benim..bu arada asu abla nasil? dogumu nasil...

yeter;;savasci arkadasim benim....insallah Rbabim dualarimzi kabul edecek...

burcu canim insallah dualarimiz kabul olur..Allah razi olsun arkadasim...

35 oz canim ..insallah evlatsiz son senemeiz olsun..Rabbim kurban oldugum mevlam bizimde kucagimizi dolsun insallah....

canım benim aslında bunları yazmak çok zor geliyor bana ama bazen zorlarıda çekmemiz gerek seni böle görmek üzüyor beni rabbim inşallah mutluluk versin yuvanah hayırlı bir yavrucakla ama kendinide yıpratma bir gün bebeğin geldiğinde senin sağlığına ihtiyacın olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…