selam kizlar hepinizeee
mrb kızlar...
nurcanım çok geçmiş olsun eşine hastane ortamları böyle işte tedavi için gidiyorsum mikrop kapıp geliyorsun..
bizde durumlar orta şekerli
aşısına 1 ay kala kızamıkçık oldu kızım..
onu atlattık havada dolaşan bi virüs bulaştı el ayak ağız hastalığıymış ismide oldukça yaygın şuan heryerde kendinize dikkat edin
yavrum 40 derece ateşleri gördü vücudunda döküntüler çıktı bi sürü sivilcemsi içi su dolu döküntüler var 1 haftada geçiyomuş 3.gündeyiz inş iz miz bırakmadan geçer gider
hepinizi seviyorum öpüyorum
ahyavrum çok geçmişler olsun kuzuma rabbim korusun nasıl dayndı yavrum okadar ateşe bizimde kırmızı kırmızı benekler oldu ama bizimki sıcaktan benim kız geçen senede olmuştu sabah akşam yıkıyoruz öle rahatlıyor genede terden leşgibi geziyo yazık bu bebişşlere bişidee anlatamıyolar yavrucaklar rabbim dillerinden anlayanakadar kolaylık versin yavrularımıza sen bu sıra kimseye elletme kızı millet heryeri elliyo bide gelip seviyolar yavrular hastalanıyo(((((
canim hosgeldin..ay kurban olsun teyzesi 40 derece ateslere nasil dayandi canim benim yaaa..cok cok gecmis olsun..
geçmiş olsun balım yaaaaaa rabbim yardımcınız olsun bebekler has lar zordurr
sğlun kızlar valla zor bebelerin hasta olması şükür ateşi bitirdik sadece döküntüler kaldı yara yara kolları bacakları suan onlarda soyuluyo geçme evresinde
ayy nırcanım millet dinlemiyoki hasta diyorum bakın döküntüleri var ellemeyin öpmesin hala uçuşuyolar yavrumun başına
geçen avm ye gitmiştim orada doldu başı yine dedim rahatsız sizede bulaşabilir bulaşıcıymış ne sizden ona mikrop nede ondan size hastalık bulaşmasın dedi dinlemediler söylendim çektim kızı yanlarından
kışın ayrı hastalıklar yazın ayrı hastalıklar valla nefes alamadım
Allah dermansız hastalık vermesin tabide...
ay böle insanlarıda hiç anlamıyom ya bebek bunlar kötü geçiyo hastalıkları azcık anlayışlı olun dimi yani öffffff aman dışarı çıkarma sen duygucum hasta olduğu zamanlarda şükür şimdi iyiymiş ben baktım biraz izi kalmıyomuş o kızamıkçığın şükür dediğin gibi rabbim dermansız dert vermiyor
canlarım günaydın nasılsınızzz deniz yeli geçmiş olsun canımmm
ben 1 aydır köydeyim biliyorsunuz yeğenimde burada değildi denize gitmişlerdi akşam köye geldiler yaaaaaaaaa ne çok özlemişim sıpaya çok geç yatıkkk oynadık allahım bütün çocuklara sağlık versinnn
sğl cnm aminnnn
onlar hasta olacağına biz 2 kere olalım valla
denizyeli geçmiş olsun canım bir kaç kişiden daha duydum o hastalığı salgın sanırım.. Biz de tatildeyiz benim kız da havuzda üşüttü sanırım 2 gündür ishal bugün de geçmezse doktora götüreceğim. Ama suyu çok sevdi zilli nasıl çırpıyor ellerini ayaklarını suda :))) bir haftamız daha var sonra yine iş( öptük hepinizi
denizyeli geçmiş olsun canım bir kaç kişiden daha duydum o hastalığı salgın sanırım.. biz de tatildeyiz benim kız da havuzda üşüttü sanırım 2 gündür ishal bugün de geçmezse doktora götüreceğim. ama suyu çok sevdi zilli nasıl çırpıyor ellerini ayaklarını suda :))) bir haftamız daha var sonra yine iş( öptük hepinizi
biz 1 yaşımıza girdik bugün itibari ile
partimiz gecikmeli olucak cenazemiz vardı onun için...
sizler nasılsınız?
ayşe bizimkide cok seviyo suyu bizde bi sorun olmamıştı ama nurcanın dediği gibi dişte ishal yapabiliyo damaklarında şişlik varmı?
sizler nasılsınız?
ayşe bizimkide cok seviyo suyu bizde bi sorun olmamıştı ama nurcanın dediği gibi dişte ishal yapabiliyo damaklarında şişlik varmı?
sizler nasılsınız?
çok şükür ciddi bişey olmadı muz, şeftali, patates filan verdim bol bol su içirdim geçti. bizim şimdilik dişlerden haber yok ama işime de geliyor gazı geçmiş uykusu düzelmişken diş biraz geç çıksın da azıcık rahat eddeyim diyorum tabi eninde sonunda çıkacak da neyse..ay ayşecim geçmiş olsun aman hergün sokma zaten daha küçük seninki en azından gün aşırı sok suda yutuyodur yavrum oda ishal yapıyo bizim öyküde oldu daha önce sen genede doktora götür ama dişte çıkara bilir her diş farklı çıkıyo kimi ağrılı kimi ateşli kimide ishalle inşallah önemli bişi yoktur çok öp kızını canım benim zilliler seviyo suyu benimkide öle çırpınıp duruyo su görünce hergün banyo yapıyo hadi bıcı bıcı dedimmi dünya duruyo benim sıpayada bakalım buay sonu bizde tatile gitcez inşallah
ah canım beniiim ne zaman doğdun da ne zaman yaşına geldin.. Allah nice uzun ömürler versin sağlıkla anasıyla babasıyla inşallah..biz 1 yaşımıza girdik bugün itibari ile
sizler nasılsınız?
ayşecim kızın nasıl oldu gelmiyosun buraya facedeki arkadaşlarınddan kopup bize uğra arada kız
nice senelere sağlıkla inşşşş
öncelikle başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır ve hayırlı ömür versin canım
kızınında doğumgünü çoooooooooook çççççççok kutlarım rabbımde kızının daha nice doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin
çok şükür ciddi bişey olmadı muz, şeftali, patates filan verdim bol bol su içirdim geçti. bizim şimdilik dişlerden haber yok ama işime de geliyor gazı geçmiş uykusu düzelmişken diş biraz geç çıksın da azıcık rahat eddeyim diyorum tabi eninde sonunda çıkacak da neyse..
geçe kaldı sizin tatil de bu sene neyse memlekete gidecekseniz oralar zaten en güzel eylülde oluyor..
ah canım beniiim ne zaman doğdun da ne zaman yaşına geldin.. Allah nice uzun ömürler versin sağlıkla anasıyla babasıyla inşallah..
valla dişten anlamıyorum çok kaşıyor ne bulsa ağzına sokuyor hatta eline aldığı şeylerle küt küt dudaklarına vuruyor. ben bakıyorum damakları aynı ama annem sertleşmiş çok yakında gelir diyor bilmem artık.
kız aşkolsun tatilde net yoktu cepten de face ücretsizdi ondan oraya girdim yoksaaa sizi unutur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?