Geleceksin biliyorum bebeğim

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

HAYIRLI CUMALAR AMİNNN

ahyavrum çok geçmişler olsun kuzuma rabbim korusun nasıl dayndı yavrum okadar ateşe bizimde kırmızı kırmızı benekler oldu ama bizimki sıcaktan benim kız geçen senede olmuştu sabah akşam yıkıyoruz öle rahatlıyor genede terden leşgibi geziyo yazık bu bebişşlere bişidee anlatamıyolar yavrucaklar rabbim dillerinden anlayanakadar kolaylık versin yavrularımıza sen bu sıra kimseye elletme kızı millet heryeri elliyo bide gelip seviyolar yavrular hastalanıyo (((((

canim hosgeldin..ay kurban olsun teyzesi 40 derece ateslere nasil dayandi canim benim yaaa..cok cok gecmis olsun..

geçmiş olsun balım yaaaaaa rabbim yardımcınız olsun bebekler has lar zordurr

sğlun kızlar valla zor bebelerin hasta olması şükür ateşi bitirdik sadece döküntüler kaldı yara yara kolları bacakları suan onlarda soyuluyo geçme evresinde
ayy nırcanım millet dinlemiyoki hasta diyorum bakın döküntüleri var ellemeyin öpmesin hala uçuşuyolar yavrumun başına
geçen avm ye gitmiştim orada doldu başı yine dedim rahatsız sizede bulaşabilir bulaşıcıymış ne sizden ona mikrop nede ondan size hastalık bulaşmasın dedi dinlemediler söylendim çektim kızı yanlarından
kışın ayrı hastalıklar yazın ayrı hastalıklar valla nefes alamadım
Allah dermansız hastalık vermesin tabide...

ay böle insanlarıda hiç anlamıyom ya bebek bunlar kötü geçiyo hastalıkları azcık anlayışlı olun dimi yani öffffff aman dışarı çıkarma sen duygucum hasta olduğu zamanlarda şükür şimdi iyiymiş ben baktım biraz izi kalmıyomuş o kızamıkçığın şükür dediğin gibi rabbim dermansız dert vermiyor

nurcanım kızamıkçığı geçireli epey oldu
bu el ayak ağız hastalığı
yaraları var epey döküntü döküntü kabuk tuttu şimdide kabuklar dökülüyo kırmıı kırmızı duruyo yara yerleri inş kalmaz yaa tereddütlüyüm çok

canlarım günaydın nasılsınızzz deniz yeli geçmiş olsun canımmm
ben 1 aydır köydeyim biliyorsunuz yeğenimde burada değildi denize gitmişlerdi akşam köye geldiler yaaaaaaaaa ne çok özlemişim sıpaya çok geç yatıkkk oynadık allahım bütün çocuklara sağlık versinnn

sğl cnm aminnnn
onlar hasta olacağına biz 2 kere olalım valla

denizyeli geçmiş olsun canım bir kaç kişiden daha duydum o hastalığı salgın sanırım.. biz de tatildeyiz benim kız da havuzda üşüttü sanırım 2 gündür ishal bugün de geçmezse doktora götüreceğim. ama suyu çok sevdi zilli nasıl çırpıyor ellerini ayaklarını suda :))) bir haftamız daha var sonra yine iş ( öptük hepinizi

iyi eğlenceler canım eğlenin bol bol

ay ayşecim geçmiş olsun aman hergün sokma zaten daha küçük seninki en azından gün aşırı sok suda yutuyodur yavrum oda ishal yapıyo bizim öyküde oldu daha önce sen genede doktora götür ama dişte çıkara bilir her diş farklı çıkıyo kimi ağrılı kimi ateşli kimide ishalle inşallah önemli bişi yoktur çok öp kızını canım benim zilliler seviyo suyu benimkide öle çırpınıp duruyo su görünce hergün banyo yapıyo hadi bıcı bıcı dedimmi dünya duruyo benim sıpayada bakalım buay sonu bizde tatile gitcez inşallah

biz 1 yaşımıza girdik bugün itibari ile
partimiz gecikmeli olucak cenazemiz vardı onun için...
sizler nasılsınız?
ayşe bizimkide cok seviyo suyu bizde bi sorun olmamıştı ama nurcanın dediği gibi dişte ishal yapabiliyo damaklarında şişlik varmı?

nice senelere sağlıkla inşşşş

öncelikle başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır ve hayırlı ömür versin canım

kızınında doğumgünü çoooooooooook çççççççok kutlarım rabbımde kızının daha nice doğumgünlerini kutlamayı nasip etsin

çok şükür ciddi bişey olmadı muz, şeftali, patates filan verdim bol bol su içirdim geçti. bizim şimdilik dişlerden haber yok ama işime de geliyor gazı geçmiş uykusu düzelmişken diş biraz geç çıksın da azıcık rahat eddeyim diyorum tabi eninde sonunda çıkacak da neyse..
geçe kaldı sizin tatil de bu sene neyse memlekete gidecekseniz oralar zaten en güzel eylülde oluyor..
ah canım beniiim ne zaman doğdun da ne zaman yaşına geldin.. Allah nice uzun ömürler versin sağlıkla anasıyla babasıyla inşallah..
valla dişten anlamıyorum çok kaşıyor ne bulsa ağzına sokuyor hatta eline aldığı şeylerle küt küt dudaklarına vuruyor. ben bakıyorum damakları aynı ama annem sertleşmiş çok yakında gelir diyor bilmem artık.
ayşecim kızın nasıl oldu gelmiyosun buraya facedeki arkadaşlarınddan kopup bize uğra arada kız

kız aşkolsun tatilde net yoktu cepten de face ücretsizdi ondan oraya girdim yoksaaa sizi unutur muyum

sğlun kızlar çok teşekkürler...
ayşecim büyüdü valla bütün sene gözümün önünde
damakları sertleşmesi 1 numara,şişmesi 2 numara,çıkması 3 numara
inş sorunsuz çıkarırsınız
bak benim kız 1 yaşına 2 alt dişler girdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…