çok şükür ciddi bişey olmadı muz, şeftali, patates filan verdim bol bol su içirdim geçti. bizim şimdilik dişlerden haber yok ama işime de geliyor gazı geçmiş uykusu düzelmişken diş biraz geç çıksın da azıcık rahat eddeyim diyorum tabi eninde sonunda çıkacak da neyse..
geçe kaldı sizin tatil de bu sene neyse memlekete gidecekseniz oralar zaten en güzel eylülde oluyor..
ah canım beniiim ne zaman doğdun da ne zaman yaşına geldin.. Allah nice uzun ömürler versin sağlıkla anasıyla babasıyla inşallah..
valla dişten anlamıyorum çok kaşıyor ne bulsa ağzına sokuyor hatta eline aldığı şeylerle küt küt dudaklarına vuruyor. ben bakıyorum damakları aynı ama annem sertleşmiş çok yakında gelir diyor bilmem artık.
kız aşkolsun tatilde net yoktu cepten de face ücretsizdi ondan oraya girdim yoksaaa sizi unutur muyum
kızlar nasılsınızzzz ben evime döndün köyden ama grip oldummm çok fena eşiminde kontroleri başlıyor
çok geçmiş olsun hayatım
sağol nurcanımmmm ama bu gün çok daha kötü br olay yaşadım eşimin kontrolü için ünverst gittik dönüşte otobüsten durdu inmek için ayağımı aşağıya atığım anada hareket etti ve beni savurdu arkadan gelen diğer otobüsün önüne az kalsın ölüyordum ufak tefek sıyrıklarla atlattım çok şükürrr
çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.şu otobüs şöferleri deli ediyo zaten beni çok dikkatsiz olanları var ya can taşıyorsun ne kadar büyük sorumluluk aslında.bu arada dua topiği oluşturuldu yetercim müsait olduğunda bakmanı isterim.
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...hibi-olmak-isteyenlerbirlikte-dua-edelim.html
yetercim inşallah olmuştur
geçmiş olsun arkadaşım verilmiş sadakan varmış tedaviniz hayırlı sonuçlanır innnnşşşşşsağol nurcanımmmm ama bu gün çok daha kötü br olay yaşadım eşimin kontrolü için ünverst gittik dönüşte otobüsten durdu inmek için ayağımı aşağıya atığım anada hareket etti ve beni savurdu arkadan gelen diğer otobüsün önüne az kalsın ölüyordum ufak tefek sıyrıklarla atlattım çok şükürrr
geçmiş olsun arkadaşım verilmiş sadakan varmış tedaviniz hayırlı sonuçlanır innnnşşşşş
ahh cnm çok geçmiş olsun yaa verilmiş sadakan varmış valla bi çocuk sevindir cnm çok üzüldüm psikolojini bile etkiler Allah korusun..sağol nurcanımmmm ama bu gün çok daha kötü br olay yaşadım eşimin kontrolü için ünverst gittik dönüşte otobüsten durdu inmek için ayağımı aşağıya atığım anada hareket etti ve beni savurdu arkadan gelen diğer otobüsün önüne az kalsın ölüyordum ufak tefek sıyrıklarla atlattım çok şükürrr
slm kızlar nasılsınız? ben 36.haftama girdim pazartesi Allahın izniyle bebişlerimi kucağıma alırım inşallah Allah bu günleri isteyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah
ahh cnm çok geçmiş olsun yaa verilmiş sadakan varmış valla bi çocuk sevindir cnm çok üzüldüm psikolojini bile etkiler Allah korusun..
ooo büyütmüşün bebişi hadi hayırlısıyla kucağına al inş..
slm kızlar nasılsınız? ben 36.haftama girdim pazartesi Allahın izniyle bebişlerimi kucağıma alırım inşallah Allah bu günleri isteyen herkese görmeyi nasip etsin inşallah
ay cnm kusura bakma yanlış anlamışım inşşşş eşinin önemli bir rahatsızlığı yoktur çok geçmiş olsun cnm kendine iyi bak cnm öptumsağol canım ama bizim tedavmiz bebek için değil canım benim eşim rahatsız
ay cnm kusura bakma yanlış anlamışım inşşşş eşinin önemli bir rahatsızlığı yoktur çok geçmiş olsun cnm kendine iyi bak cnm öptum
selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadım ama hiç fırsatım olmuyor kızı uyuttuğum zamanlarda iş mi yapayım azıcık dinleneyim mi bilemiyorum tv falan izlemek telefonla konuşmak hayal oldu :)) çok azgın bu kız daha şimdidendişi de geldi geliyor huysuzluktan bi hal oldu..
yeterim geçmiş olsun yaa verilmiş sadakan varmış, eşin nasıl?
pembeeeee inanmıyorum ne çabuk geçti zaman ne güzel şu an evlatlarınla evindesindir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?