Geleceksin biliyorum bebeğim

maalesef ablamların yanına gittim aynı gün eşimi hastaneden aradılar geri evime döndüm eşim ameliyat oldu kızımla 2 gündür bütün gün hastanelerde koşuşduruyoruz şükür evimize geldik

kuzum geçmiş olsunnnnnn

ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar

maalesef ablamların yanına gittim aynı gün eşimi hastaneden aradılar geri evime döndüm eşim ameliyat oldu kızımla 2 gündür bütün gün hastanelerde koşuşduruyoruz şükür evimize geldik

canım çok geçmiş olsun, kızını bırakacağın kimse yokmuydu zor olmuştur öyle hastanelerde:26:
neyseki bitmişte evinize dönmüşünüz

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

geçmiş olsun canım nasıl iyi mi şimdi? burun ameliyatı diyordun onu mu oldu?

cnmm geçmiş olsun şimdi nasıl eşin iyimi
unuttum ya ne ameliyatıydı bu

kuzum geçmiş olsunnnnnn

canım çok geçmiş olsun, kızını bırakacağın kimse yokmuydu zor olmuştur öyle hastanelerde:26:
neyseki bitmişte evinize dönmüşünüz

canlarım sağolun hepiniz eşim burun ameliyatı olmuştu sözde kolay bir operasyondu ama 4 saatlik bir ameliyattan sonra rahatladık evimize geldik demiştik fakat eşim ameliyattan enfeksiyon kapmış eve geldik 40 derece ateş kan kusmalar felen buhaftayı sabah ayrı akşam ayrı acillere giderek geçirdik nazifem kızımı bırakacak kimse yoktu ameliyat olmıcak diye bütün herkez tatile gitmişti ameliyat zamanı burda olabilmek için ama pat diye eniden olunca kimsesiz kızımla sabah akşam böle hastanelerde koşturdum bunada şükür 1 aftada hastanede neler gördüm neler rabbim daha kötüsünden korusun yeterim sende aramışsın telefonum gelinimizdeydi açmamış telefonları ama not almış sağolasın Allah razı olsun

geçmiş olsun nurcancım Allah bir daha hastane göstermesin.
ee naber hanımlar yeterimi biliyorum o geliyor arada nazo memlekete gitti sanırım denizyeli gezdi geldi neler gördü hiç anlatmadı, umudumsun nerdeeee tatile gidecektin gittin mi kuzum? herkes iyi mi ses verin arada..
kızım ağlıyor yine yazıcam..

ayağıma koydum sallıyorum uyumak üzere sıpa.. maşallah büyüdü tırtıl gibi bir gidişi var çok komik.. telefon laptop kumanda görmesin deliriyor geçen nasıl yaptıysa bozdu laptopu :)) arkadaş düzeltti.. bu arada uyudu çok şükür.. cuma günü kısmetse yazlığa gidşcez 2 hafta izinliyim. işte bizde durumlar böyle.. haa bu arada camış gibi oldum yine doğuma girdiğimden daha şişmanım Allah sonumu hayretsin cici bebeleri kıza diye alıp yutuyorum yazın bak boşlamayın topiği..

sağol canım amin rabbim birdaha kimseyi düşürmesin çok zorlandım öf çok yoruldum bende bu 1 haftada hastane köşelerinde fastfood yemekten 3 kilo aldım 65 olmuştum negüzel şimdi 68 kiloyum offfffff nasıl vercem bidaha kiloları gerçi verdiğim kilolarda sarkıklık olarak gene beni mahvediyor ayşem görsen nasıl sarktı vücudum kilo verince doğum kilomla aramda 20 kilo var sözde fazlası ile kilo verdim

canım inşallah hastanelere düşürmesin RABBİM birdaha, görüp göreceğin en kötü günün bu olsun
zaten hastane olayları zor birde küçücük çocukla bu sıcaklarda iyice zor ama çok şükürki geçti gitti

canım benim biz pazartesi gidiyoruz memlekete,
kardeşim taşındı onun işleriyle uğraştık şimdide gideceğimiz için yoğunuz hazırlıklar falan pek fazla giremiyorum buraya
ama keyfim herşeye rağmen güzel
sende maşallah kızı büyüttün tatillere bile çıkıcan ne güzel

canım geçmiş olsun tekrardann zordur ha sişleri helede bebişle neyseki atlatmışsınızzz evet aradım seni merak ettim hemde eşini sorayım dedimmmm ama açan olmayınca uygun olmadığını anladım bacımm

amin canım ya şükür geçti gitti rabbim hiçbirimizi düşürmesin hastanelere

sağol gülüm ya eşimin tel bendeydi benim telide geline vermiştim bizim teller hatlı ya acil bi durumda ulaşalım birbirimize diye oda kimsenin telini açmamış sağol herzaman haırlıyorsun Allahrazı olsun

canım benim hiç önemli değil açamaman yine ararım siz beni o sıkıntılı günlerimde hiç yalnız bırakamdınız telefonlarınız mesajlarınız ben ne yapsam ödeyemem sizlerin hakınızı

gunaydin kizlar..hayirli ramazanlar hepinize...

nurcanim cokk gecmis olsuncanim..Allah hastane kapilarina kimseyi dusurmesin....cokk zorr..tahmin edebiliyorum neler cektigini..helede bebisinle..ay canim yaaa tekrar cok cok gecmis olsun..

aysem yok gitmedim tatile canim benim..bu yil cok dugun var; butun bekarlar evleniyor sanirsam...dugunden dugune kosturmaca var:)))

yeter ve nazo nurcan ayse hepinizi cokk optummmm...

bendeeeeeeeeeeee

sağol canım benim amin

ay bu sene bizde tatile çıkacaktık ama ameliyattan ötürü bizimde yattı gene memleketle yetinicez bu senede seneye allah kerim bakalım kısmet olurmu bi yer :)))))))))

mrb kızlar...
nurcanım çok geçmiş olsun eşine hastane ortamları böyle işte tedavi için gidiyorsum mikrop kapıp geliyorsun..
bizde durumlar orta şekerli
aşısına 1 ay kala kızamıkçık oldu kızım..
onu atlattık havada dolaşan bi virüs bulaştı el ayak ağız hastalığıymış ismide oldukça yaygın şuan heryerde kendinize dikkat edin
yavrum 40 derece ateşleri gördü vücudunda döküntüler çıktı bi sürü sivilcemsi içi su dolu döküntüler var 1 haftada geçiyomuş 3.gündeyiz inş iz miz bırakmadan geçer gider
hepinizi seviyorum öpüyorum

canim hosgeldin..ay kurban olsun teyzesi 40 derece ateslere nasil dayandi canim benim yaaa..cok cok gecmis olsun..

geçmiş olsun balım yaaaaaa rabbim yardımcınız olsun bebekler has lar zordurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…