kıslarr merhaba nasılsınızz bakalımm buyuomu bıdıklar:)
bızde bu ay sonuna doğru olacak reglımle başlıyoruz allahın ıznıyle..bı aksılık cıkmazsa ınsallah
dularınızı beklıorum ınsallh bu son olur bebğimi yada bebeklerımı saglıcakla kucağıma alırım..
1.5 yıl gectı son denemeden cok uzun olmus cok sebrettık herseyı yaptık doğal olsun dıe degerler de duzeldı ama olmadı
takdırı ılahı..umarım tupcu amca yardımıyla gelecek kuzularım hepınızı cok öptumm cok sevıorumm hayuırlı haberlerle dönerim inşallah aminnn
merhaba cancağızlarım hepinizin kandili mübarek olsun, Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin, hayırlı sağlıklı nice kandillere eriştirsin.
umutbizimolsunun tedavisi başlıyormuş ne güzel yeni bir umut yeni bir heyecan bu sefer emin ellerde inşallah hayırla sağlıkla gelecek bebişler..
umudumsuna gelince kız valla gelir seni döver dönerim.. güzelce tatiline de git gezmene de git zaten bebeğin olunca eve tıkılıp kalacaksın yemek yemek hatta tuvalete gitmek için bile uyumasını beklersin şimdi son keyifli tatillerini yap seneye gidemezsin biyere..
nurcanım eşin ameliyat olacakmış şimdiden geçmiş olsun
yetercim eniştem nasıl gittiniz mi artık köye, kardeşin nasıl oldu?
nazocum sen neler yapıyorsun ramazana az kaldı ramazanda siz de gidersiniz artık memlekete yanlış hatırlammıyorsam eşin ramazanda izinli oluyordu senin..
herkese sselamlar sevgiler
canım çok şükür iyiyiz bu gün geldik köye çok güzel burasıııııı mis gibi kız kardeşim toparlandı biraz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canı gönülden diyorum bunu yeterki bebişler gelsin
canım rabbim alnına yazmadıysa bu dünyada evlat yapacak birşeyin yok bu senin suçun değil rabbimin taktiri kimse seni çocuğun olmuyo gibi göremez rabbim vermezse sen napıcan o yüzden sende kendine eksiklenme belkid rabbimin senle ilgili farklı yazıları var belkide senin hakkında hayırlı olan bu bir sürü haber okuyoruz daha ilk çocukları annelerinin karnındayken babaları göremeden ölüyor belkide kaderinde böle kötü yazlar var rabbim sana eşini yada seni eşine bağışlıyor inşallah böle değildir er geç yavruna hayırlı bir şekilde sende kavuşursun ki ben çok inanıyorum o zamana jkadardaa hayatının her gününün tadını kıkar bıdık gelince eve kapanacan zaten inşallah :))))))
canım benim ya ben rabbimdn başka hiç birşeye ititmat etmem banada hep 3 çocuğun olacak 2 erkek 3. kız derdi fal bakanlar rüyaya yatanlar felan filan bak elimde avucumda 1 kızdan başkası yok rabbim sanada kardeşinede tez vakitte evlatlarınızı nasip etsin
merhaba cancağızlarım hepinizin kandili mübarek olsun, Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin, hayırlı sağlıklı nice kandillere eriştirsin.
umutbizimolsunun tedavisi başlıyormuş ne güzel yeni bir umut yeni bir heyecan bu sefer emin ellerde inşallah hayırla sağlıkla gelecek bebişler..
umudumsuna gelince kız valla gelir seni döver dönerim.. güzelce tatiline de git gezmene de git zaten bebeğin olunca eve tıkılıp kalacaksın yemek yemek hatta tuvalete gitmek için bile uyumasını beklersin şimdi son keyifli tatillerini yap seneye gidemezsin biyere..
nazocum sen neler yapıyorsun ramazana az kaldı ramazanda siz de gidersiniz artık memlekete yanlış hatırlammıyorsam eşin ramazanda izinli oluyordu senin..
ay kızlar erken sevinmek istemiyorum ama komşularım cumartesi yuşa hz. lerine gidebilir bende onlarla giderim belki giderlerse çok istiyorum 4 can arkadaşım içinde busene evlatlarına hayırlısı ile kavuşmalarını dilicem inşallah giderler bende giderim sabırsızlıkla haber bekliyorum :))))))))))
umudumsun yeter nazemir umutbizim olsun hepinize ayrı ayrı dua edicem inşallah hamiş haberlerinizi verin artık bana bu sene yoksa gelip döverim sizi :b şaka tabi ama inanıyorum hepiniz çok yakında kavuşcaksınız kuzulara
ay kızlar erken sevinmek istemiyorum ama komşularım cumartesi yuşa hz. lerine gidebilir bende onlarla giderim belki giderlerse çok istiyorum 4 can arkadaşım içinde busene evlatlarına hayırlısı ile kavuşmalarını dilicem inşallah giderler bende giderim sabırsızlıkla haber bekliyorum :))))))))))
umudumsun yeter nazemir umutbizim olsun hepinize ayrı ayrı dua edicem inşallah hamiş haberlerinizi verin artık bana bu sene yoksa gelip döverim sizi :b şaka tabi ama inanıyorum hepiniz çok yakında kavuşcaksınız kuzulara
napıyorumki canım benim biz dert kardeşiyiz benim çocuğum olması derdimin bittiğini göstermez hepimiz yavrumuza ulaşanakadar acıda birlikte sevinçte sizler bebişlerinize kavuşmadan ben zaten huzur bulamam çok şükür rabbimden bundan sonra kızımın sağlığı dışında kendime isticeğim çoooooooook önemli birşeyim yok sizler dururken benim dertler günlük dertler onlarada alıştık :))))))))canım benim inşallah veririz hamileyiz haberini
beni çok duygulandırdınnurcan ne kadar temiz kalplisin bizim için neler yapıyorsun ALLAH ta senin bu güzel kalbinin karşılığını hayırlısıyla versin
beni çok duygulandırdın nurcanımmmm
canim benim yaaa..Allah gonlune gore versin canim arkadasim..insallah evlatsiz son senemiz olsunnnnnn....
napıyorumki canım benim biz dert kardeşiyiz benim çocuğum olması derdimin bittiğini göstermez hepimiz yavrumuza ulaşanakadar acıda birlikte sevinçte sizler bebişlerinize kavuşmadan ben zaten huzur bulamam çok şükür rabbimden bundan sonra kızımın sağlığı dışında kendime isticeğim çoooooooook önemli birşeyim yok sizler dururken benim dertler günlük dertler onlarada alıştık :))))))))
canlarım benim hiç duygulanmayın hep gülün mutlu olun siz herşeyi hakediyorsunuz canım dostlarim benim
kızlar ben bir hafta felan giremeye bilirim eniştem memelekete gidecek ablamla yiğenlerin yanında kalıcam 1 hafta kendinize iyi bakın öpüldünüz
napıyorumki canım benim biz dert kardeşiyiz benim çocuğum olması derdimin bittiğini göstermez hepimiz yavrumuza ulaşanakadar acıda birlikte sevinçte sizler bebişlerinize kavuşmadan ben zaten huzur bulamam çok şükür rabbimden bundan sonra kızımın sağlığı dışında kendime isticeğim çoooooooook önemli birşeyim yok sizler dururken benim dertler günlük dertler onlarada alıştık :))))))))
canlarım benim hiç duygulanmayın hep gülün mutlu olun siz herşeyi hakediyorsunuz canım dostlarim benim
maalesef ablamların yanına gittim aynı gün eşimi hastaneden aradılar geri evime döndüm eşim ameliyat oldu kızımla 2 gündür bütün gün hastanelerde koşuşduruyoruz şükür evimize geldik
maalesef ablamların yanına gittim aynı gün eşimi hastaneden aradılar geri evime döndüm eşim ameliyat oldu kızımla 2 gündür bütün gün hastanelerde koşuşduruyoruz şükür evimize geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?