Geleceksin biliyorum bebeğim

merhaba cancağızlarım hepinizin kandili mübarek olsun, Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin, hayırlı sağlıklı nice kandillere eriştirsin.
umutbizimolsunun tedavisi başlıyormuş ne güzel yeni bir umut yeni bir heyecan bu sefer emin ellerde inşallah hayırla sağlıkla gelecek bebişler..
umudumsuna gelince kız valla gelir seni döver dönerim.. güzelce tatiline de git gezmene de git zaten bebeğin olunca eve tıkılıp kalacaksın yemek yemek hatta tuvalete gitmek için bile uyumasını beklersin şimdi son keyifli tatillerini yap seneye gidemezsin biyere..
nurcanım eşin ameliyat olacakmış şimdiden geçmiş olsun
yetercim eniştem nasıl gittiniz mi artık köye, kardeşin nasıl oldu?
nazocum sen neler yapıyorsun ramazana az kaldı ramazanda siz de gidersiniz artık memlekete yanlış hatırlammıyorsam eşin ramazanda izinli oluyordu senin..
herkese sselamlar sevgiler

güzel haberlerle gel inşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım çok şükür iyiyiz bu gün geldik köye çok güzel burasıııııı mis gibi kız kardeşim toparlandı biraz

aminnnnn hepimize inşşşşşşşşşşşşşşşş

aysem canimmmmm..ya kizin ne kadar buyud ve ne kadar tatli oldu..masallah subhanalllah....faceden nazlatiyom onu:)))

arkadaslarim kandiliniz kutlu olsun..Rabbim anne olanlarimiza evlatlariyla hayirli ve saglikli uzun omurler nasip etsin..henuz anne olamayanlarimizida bir dahaki kandile bebisleriyle girmelerini nasip etsin..Mevlam kucagimizi bos koymasin insallah..Sizi seviyorum dualarda bulusalim kizlar...

sağol canım benim sende kızımı büyütmüşün ay ya gelip sıkmak var hep içimde bi görsem cadıyı ay çok tatlı yaaaaa öp benim için

ay kızlar erken sevinmek istemiyorum ama komşularım cumartesi yuşa hz. lerine gidebilir bende onlarla giderim belki giderlerse çok istiyorum 4 can arkadaşım içinde busene evlatlarına hayırlısı ile kavuşmalarını dilicem inşallah giderler bende giderim sabırsızlıkla haber bekliyorum :))))))))))
umudumsun yeter nazemir umutbizim olsun hepinize ayrı ayrı dua edicem inşallah hamiş haberlerinizi verin artık bana bu sene yoksa gelip döverim sizi :b şaka tabi ama inanıyorum hepiniz çok yakında kavuşcaksınız kuzulara

canım benim inşallah veririz hamileyiz haberini
beni çok duygulandırdın nurcan ne kadar temiz kalplisin bizim için neler yapıyorsun ALLAH ta senin bu güzel kalbinin karşılığını hayırlısıyla versin

amiin canım seninde gönlüne göre versin RABBİM
geziyorum tozuyorum hayatın tadını çıkarmaya devam ediyorum inadına
evet canım ramazanda eşim izinli memlekete gidiyoruz ramazanın 4. günü çıkmayı düşünüyoruz yola hayırlısıyla inşallah

beni çok duygulandırdın nurcanımmmm

canim benim yaaa..Allah gonlune gore versin canim arkadasim..insallah evlatsiz son senemiz olsunnnnnn....

canım benim inşallah veririz hamileyiz haberini
beni çok duygulandırdın nurcan ne kadar temiz kalplisin bizim için neler yapıyorsun ALLAH ta senin bu güzel kalbinin karşılığını hayırlısıyla versin
napıyorumki canım benim biz dert kardeşiyiz benim çocuğum olması derdimin bittiğini göstermez hepimiz yavrumuza ulaşanakadar acıda birlikte sevinçte sizler bebişlerinize kavuşmadan ben zaten huzur bulamam çok şükür rabbimden bundan sonra kızımın sağlığı dışında kendime isticeğim çoooooooook önemli birşeyim yok sizler dururken benim dertler günlük dertler onlarada alıştık :))))))))
beni çok duygulandırdın nurcanımmmm

canim benim yaaa..Allah gonlune gore versin canim arkadasim..insallah evlatsiz son senemiz olsunnnnnn....

canlarım benim hiç duygulanmayın hep gülün mutlu olun siz herşeyi hakediyorsunuz canım dostlarim benim

kızlar ben bir hafta felan giremeye bilirim eniştem memelekete gidecek ablamla yiğenlerin yanında kalıcam 1 hafta kendinize iyi bakın öpüldünüz

kızlar ben bir hafta felan giremeye bilirim eniştem memelekete gidecek ablamla yiğenlerin yanında kalıcam 1 hafta kendinize iyi bakın öpüldünüz

oh tadını çıkar bende öptüm sizde kendinize iyi bakın

canım benimmmmmmm
kuzumm tadını çıkar yeğenlerinle birlikte olmanın

maalesef ablamların yanına gittim aynı gün eşimi hastaneden aradılar geri evime döndüm eşim ameliyat oldu kızımla 2 gündür bütün gün hastanelerde koşuşduruyoruz şükür evimize geldik

maalesef ablamların yanına gittim aynı gün eşimi hastaneden aradılar geri evime döndüm eşim ameliyat oldu kızımla 2 gündür bütün gün hastanelerde koşuşduruyoruz şükür evimize geldik

geçmiş olsun canım nasıl iyi mi şimdi? burun ameliyatı diyordun onu mu oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…