Geleceksin biliyorum bebeğim

sağol gülüm benim hepinizin kalbide güzel rabbim sırayla hepimizin kalbindekini veriyo verecekte inanıyorum :))))))) güzel arkadaşlarım
kız ben sık sık bakıyom sen ce de ben cevap yazarım :)))))))))

canım benim ben bu sıralar sık sık gitmeye çalışıyorum kızımda şükür bayağı büyüdü ondan rahat gidiyorum artık dışardan da yiye biliyo ağlamıyo acıkıp inşallah bayram önceside bi gidip görmek istiyorum tabiki siz hep dualarımdasınız inan sen gidemesende ben senin ,için dua edicem bu kez annemde gelecek onada ettiricem sen nazife ve yeter için zaten sizde bi evlat larınıxza kavuşun sağ sağlim daha rabbimden ne isteyelim herşeyimiz tam olacak :))))))))

yaaa oeylemii demek bunyedenbunyeye ters etkilerde yapabiliyor...

nazocum bu arada senne yaptin tedavi isini..ben beklemedeyim suan tedavide degilim..ama 2-3 ay sonra baslamayi dusunuyroum tabi nasip olursa

nazocum bana donus yapsinlar ben derim fiyatini..henuz donmediler bana...

canimm benim ay dogru dedinnnn tek eksigimzi bebeis yaa((( inanirmisin nurcanim dunyalik tek dilegim evlat benim...bir evladim olsun daha ne isterim Rabbimdennn..insallah evladi olanlarin evladini Rabbim annelerine babalarina bagislasin ve bizlerede hayirli ve saglikli evlatlar nasipe tsin

canim bundada haklisin ya...zorlastirdikca zorlastirsinlar

kızlarrr özelden yaptırınca tüp bebeği (has göre değişiyor ) 6000 tl ile 15000 tl kadar has var ama rapor alırsan :26::26:özel has yaptırsan bile 1800 has +ilaçlar:44::44::44:ama tercihini devlet has yana kulanırsan 450 tl has + ilaçlar :44::44::44: yani devletin kendi has yapılırsa tüp bebek 1000 tl civarında birde eğr özelden alınıyorsa ki ilaçlar çok tutuyorr :44::44::44::44::44:BEN DE DEVLETİN VERDİĞİ DESTEĞİN YETERLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM:44::44::44::44: ŞUNA TAKILIYORUM DEVLET (ve ya sağlık bakanlığı)NEDEN BU İŞE BU KADAR TAKTII Kİİ :44::44::44:NE YANİİNS LARIN DOĞAL YOLA BEBEĞİ OLUYORDA KEYİF İÇİNMİ TÜP BEBEK YAPTIRIYORLAR ZATEN RAPORLARLA DOĞAL YOLDAN GEBELİK ELDE EDİLEMEYECEĞİ KANITLANIYORR:44::44::44::44: NİYE HALA BU KADAR SIKINTI YAŞATIYORLAR BU İNSANLARA:44::44::44::44: ANLAMIYORUM:26::26::26: Kİİ GERÇEKTEN MADDİ GÜCÜ OLMADIĞI İÇİN BEBEK SAHİBİ OLAMYAN NE KADAR ÇOK ÇİFT VAR ÜLKEMİZDE BU SEBEBPTEN BOŞANAN ÇİFTLER VARR ŞİDET GÖREN KADINLAR VAR BEN ANLAMIYORUMM AİLEDEN SORUMLU BAKANLIK BU İŞE NEDEN EL ATMIYORR :26::26::26::26::26::26:

canım benimmmm iyi dileklerin için amin diyorum inşşşş bir gün buradan hepimizz bebişleirmizi konuşuruzz

ayşem ,nazemir,rüyam hepiniziiiiayşe ve nurcan sizin cadıları

haklisin canim yaaa..zaten rapor icin sanki cok az sart varya...raporu hemen iki gunde veriyolarya sankii..Rabbim herkese guc kuvvet versin....

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin

aminnnnnnnnnnn..herkese hayirli cumalar dostlar..Allah dularimizi kabule tsin insallahhh

maşallah canım kızımıza büyüdükçe demek uslanıyor
canım benim hakkın ödenmez valla

yaaa oeylemii demek bunyedenbunyeye ters etkilerde yapabiliyor...

nazocum bu arada senne yaptin tedavi isini..ben beklemedeyim suan tedavide degilim..ama 2-3 ay sonra baslamayi dusunuyroum tabi nasip olursa

canım bende bişey yapmıyorum tüp deneyecek maddi imkanımız yok şuanda onun içinde beklemedeyiz doğal yoldan olur diye umut ediyorum halen
canım inşallah son tedavin olurda kavuşursun evladına

nazocum bana donus yapsinlar ben derim fiyatini..henuz donmediler bana...

tamam canım

canım benimmmm iyi dileklerin için amin diyorum inşşşş bir gün buradan hepimizz bebişleirmizi konuşuruzz

inşallah yeterim inşallah

nazo canim siteden cevap geldi vioala stoklarinda yokmus.

amin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir rabbim en kısa zamanda

inşallah gülüm benim kızda sizi öpüyo çikolatalı ağızı ile

uslanmak derken pek uslandı ğı yok sadece dışarda duruyo acıktığındada dışardan bişiler yiyebiliyo rahatlıkla ama yaramazlığa kaldığımız yerden devam ediyoruz evde veya misafirliklerde :)))))

nurcan canim selam..face yazmissinya cok sIkIcI bir gun diye..aynen inanirmisin..icim daraliyor bugun nedense..bir mutsuzluk var uzerimde

Son düzenleme:

öpsün canım eşim çok sever çocuklar ağzına yüzüne bulaştırırya bayılır
olsun canım yeterki dışarda dursun

nurcan canim selam..face yazmissinya cok sIkIcI bir gun diye..aynen inanirmisin..icim daraliyor bugun nedense..bir mutsuzluk var uzerimde

ya dün bendeöyleydim nedense acayip içim sıkılıyodu ki öğleden sonra kardeşimle hanımı aradı iş yerinde sorun yaşamış işten ayrılmış kardeşim sanırım o içime doğdu haberi alınca sıkıntı gitti

oylemiiii..hadi yaaa..ya Allah yardimcilari olsun..bu devirde gecinmek basli basina cok zor zaten birde isten cikinca..Rabbim yardimcisi olsun herkesin

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir,
denizyeli_2000+

denizyeli
merhaba canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…