Geleceksin biliyorum bebeğim

rica ederim canim benim...faydam olduysa ne mutu bana..kesinlikle on tedaviye gitmen cokk iyi olur senin icinde..belki onceden ilac tedavisi baslatir cunku..insallah bebisini bir an once kucagina alirsin canim benimm

ay hatırladım tabiki beraber diyet yapacaktık değil mi :)) ben sıkıya gelemiyorum şimdilik bu viola tem da rezerv azlığı ve yumurta kalitesi için bitkisel bir ilaç..yaa sen de bana gaz ver de nooolur beraber diyet yapalım çok vahim durumdayım çooook..
sağolasın napalım kısmet değilmiş dediğim gibi Allah bana ikinci evladı nasip ederse başımla beraber ama dilerim ki önce olmayanlara versin..
canım ben eczanemizde.com diye bir siteden almıştım bence al biran önce kullan ne kadar kullansan fayda.. bal çörek otunu kendimiz yaptık. şöyle yapıyorsun birer çay kaşığı 3ünden de karıştırıp sabahları aç karna yiyorsun ama adetle mi başlıyorduk unuttum onu bir araştır netten. yalnız çörek otunu öğütmen lazım öğütülmüş olanlarından alma küçük bir elektrikli kahve değirmeni al ucuz bişey zaten her sabah onda taza olarak öğüt hepsinden eşit miktarda koy karıştırıp yut.. senin memlekette sen daha kolay bulursun gerçek kestane balı bulursan daha iyiymiş..
sen bu kadar yürekten istiyorsun ya eminim ben olacak senin bir evladın.. ve tekrar söylüyorum düşünürsen gelmeyi başımın üstünde yerin var..
ben de hepinizi çook seviyorum canım.. Allah hepimize birer evlat nasip etsin ve hepsini bağışlasın uzun hayırlı ömürler versin..
rüyamsının dediği gibi osman hocam bursada art isminde kendi kliniği var buradaki tüp bebek merkezleri topiğinde onunla ilgili bilgileri okuyabilirsin canım.. prof.dr.osman haldun develioğlu Allah bin kere razı olsun hocamdan..

bu arada rüyamsın yeni nickini görünce içime ne doğdu biliyor musun eski nickin umudumsundu ya bir erkek çocuğunu çağrıştırıyordu, rüyamsın ise bir kızı :)) iş yerinde bir arkadaşımın eşi hamile kız bebek bekliyorlar adını rüya koyacaklar çook hoşuma gidiyor benim bu isim.. kim bilir belki senin de bir kızın olacak ve sen de adını rüya koyacaksın.. rüyalar kadar güzel bir kız

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZZZ kızlar dün bir şeyler konuşuldu facede bir grupta DEVLET TÜP BEBEK TEDVİSİNDE SGK İLE ANLAŞMASINI BİTİRECEKMİŞ DİYE BİR KAÇ YERE YAZDIK EVET GERÇEKTEN DEVLET DESTEĞİNİ ÇEKECEKMİŞŞ BÖYLE BİR ŞEY OLABAİLİRMİ YAAA ÜLKEDE BU KADAR İNFERTİLİTE HAS VARKEN

ay canimmm ayyy varya su an yuzumde nasil gulucukler varr hayali nasil mutlu ediyor beni....ay cok sevindim sun vallhi..ay birde ben boyle deliyim yaa hayaline bile oturup cok sevinir kendimi hamile sanirim:))) demek ben hamile kalirsam heralde kafayi usuturum:)))) insallah kalayimda herseye raziyim ben...

canim karisimi yapacam en kisa zamanda..bu corek otunun ogutulmusu hani pastalarin uzerine katiyoruzya siyah siyah ondanmi..ondansa benden var..eger o degilse aktardan alir yaparim dedigin gibi...

bu arada aysecim sen kendin gebe kalabiliyosun daha oncede gruptada yazmistim bunu sana.dusuk konusunu hic acmak istemiyorum icim gidiyor cunku yaa..elifte dogal yoldan geldi erken dogdu ama nur topu gibi masallah...ve yine kalacaksin Allahin izniyle dogal yoldan..Rabbim buyuktur..bu amh ve fsh sana islemiyor bacim....bak nerden nereye:)) tas gibi hatunsun masallah:))) ama hepsi bir yana elifin annesisinya varmi bundan daha guzel mutluluk

bu dogrumu gercekten? boyle birsey olabilirmi? yani tup bebek yapan devlet hastaneleride ticarethaneyemi donecek!!! diyecek soz bulamiyorum gercekten!!!!

canım öncelikle yeni nickin hayırlı uğurlu olsungüzel gönüllüsün sen böle şeler yapmazsın inan yapsan ben çok üzülürüm çünkü sizin evlatlarınız bizim evlatlarımız ayşe bana doğumumun 2. günü söledi testim pozitif çıktı diye çıldırmıştım kucağımda kızımı emzirip bi yandanda ağlıyodum kaynanam da bana bakıyo delimi bu kız diye tabi bilmiyor sizleri kendi ailem biliyordu anneme dedim ayşe hamile o bile nekadar sevindi inana hiç birimiz birbirimizin kaybını istemeyiz nazar etmek bian için aklımızdan geçmez ay bak hamile kalmış ben kalamadım demeyiz burdaki arkadaşlığımız menfaat üzerine değildi bizim birbirini hiç tanımayan 3-5 deli kadın etrafımıza açamadıklarımızı birbirimize açıp birbirimiz için dualar ettik halada ediyoruz farklı düşüncelere girmek çok saçma
canım çocuk konusuna gelincede ben tüp bebek olarak düşünmüyorum biliyorsun maddi olarak çok iyi durumda bir aile değiliz ancak kendimize yetiyoruz devlet 1 bebeğim var diye 2. tedaviyi karşılamıyor özelede 10 tl felan diyolar bende kızımın rızkını oralara vermeyi düşünmüyorum zaten biz 6 kardeşiz hepsinin 2 çocuğu olsa birsürü kardeşi olmuş sayılır ama korunmuyoruzda hani Allah verirse artık hayırlısı ise kendiliğinden zaten verir diyorum kızımı verdi şükür artık tedavilerle pisikolojimide bozmak istemiyorum ama tabi hiç olmaasa ben desizler kibi asla peşini bırakmazdım çünkü bende hep inandım birgün geşleceğine ve senin yeterin ve nazifeninde kavuşacağına inanıyorum bayram öncesi tekrar gidicem yuşa hz lerine inşallah tedavine başlamadan senin için dua etmek bana nasip olur sonrada güzel haberini almak nasip olur canım arkadaşlarım benim sizlerin yeri ayrı inanın sivilde arkadaş edinebilen bir insan bile değilimdir hiç arkadaşım yoktur ama sizlerle konuşurken çok rahatım hepinizin kalbinin güzelliğine inanıyorum
nurcan canim nerelerdesin..duydumki trabzona gelecekmissin..kimseye birakmam seni burada ona gore:))) ben davet etmistim once:)))

ah keşke gelebilsem mutlaka senide görmek istiyorum

ayse benım konularıma bakar mısın ben bır aydır dıyetteyım ama bu surece alısmak ıcın aylarca okudum gezındım resımlere baktım. sen de katıl bence benım dıyet gruplarıma.

ben dıyet yapabılıyorsam 110 kılo ve 29 yasında cıktıysam bu yola sen de cıkarsın. kucuk bırsehırde yasıyoırum altı bucukta ısten cıkıyorum 6 gun calısıyorum ama spora bıle zaman ayırıyorum.

canım sagolasın tanımadıgın halde davet etmıssın cok sagol. bursa da akrabaları var esımın. amcası ve halasının cocukları. bursaya daha once geldım. ınegolden almıstım esyalarımı. rahat bır sekılde kalırım yanı orda. ama henuz dusunmuyorum bebek tedavısı. arı sutu bal polen yıyorduk karı koca. ona bıle ara verdım cunku pat dıye bebek olsun ıstemıyorum bu kıloda. hem hamılelık hem bebek yetıstırme donemınde zayıf ve fit oılmaya karar verdım. ama ıyı bır doktor arastırması yapıyorum elbette. yumurtalık rezervu azlıgı ıcın ve erken menopoz ıcın. baharda gıderım canım sanırım. zayıflamıs olarak gıtmek ıstıyorum hıc olmadı 20 kılo vermıs sekılde. benım hedefım cok buyuk. yaza kadar devam edıp 55-60lar olmak ve oyle anne olmak ıstıyorum belkı kılo verınce kendılıgınden bıle olur dıye dusunuyorum. ama olmazsa tedavı deneyecegım tekrar.

bu dogrumu gercekten? Boyle birsey olabilirmi? Yani tup bebek yapan devlet hastaneleride ticarethaneyemi donecek!!! Diyecek soz bulamiyorum gercekten!!!!

valla hiç bilmiyorum kii ünverts has aradımm bize zaten yazı yasa çıktıktan sonra gelir bilgimiz yok dedilerr

canim benim yaa....ne guzel ozetledin..evet biliyorum ayse gebe kaldiginda nasil sevinmistin...aramistim seni dogumunu tebrik etmek icin senin aklin aysedeydi:)))canim ya hamis hamis ne dular etmemize vesile oldun sen burada listeler yaptin..nasil odenirki bu hak?? yusa hazretlerine ben gidemedim hic malesef; insallah vesile olur bu dualar ve bizede anne olmak nasip olur canim..beni burda sizin anladiginiz kadar en yakin ailem bile anlamiyor...zaten bu durumu bi kendi annemler birde kaynanam bile biliyor...ama dedimya bu sciyi bilmeyen bu durumu yasamayan malesef ne seni anliyor nede yarani sariyor...

canim dedigin gibi senin dunyalar guzel bir kisin var; daha oncede dogal kalmistin sen..insallah yine Rabbim nasip edecek...dedigin gibi tup bebek fiyatlari asiri uctu..Rabbim guc kuvvet versin hepimize..

bende ole ozel seylerimi anlatamam kimseye ama ooo burada neler paylasitik..hele eski topigi biri acip okumaz umarim:)))) helede esler okursa yandik heee:))))

valla hiç bilmiyorum kii ünverts has aradımm bize zaten yazı yasa çıktıktan sonra gelir bilgimiz yok dedilerr

ben hic duymadim boyle bir yasa cikacagini..ama sanmiyorum yaa...bunuda yapmazlar artik heralde..ee tabi bu yasayi cikaranlar evlatsizlik nedir biliyorlarmiki?? damdan dusenin halini damdan dusen anliyor canim benimm

ben hic duymadim boyle bir yasa cikacagini..ama sanmiyorum yaa...bunuda yapmazlar artik heralde..ee tabi bu yasayi cikaranlar evlatsizlik nedir biliyorlarmiki?? damdan dusenin halini damdan dusen anliyor canim benimm

canım ben hiç şaşırmam bu durumaa çünki devletin bu konudaki tutumu ortada zatenn sürekli üremeye yardımcı tedvide kıstlamalar getiriliyor
YALNIZ BURADA ŞU VAR TAMAMEN YASKLAMADAN SÖZ EDİLMİYOR SGK İLE ANLAŞMANIN BİTİRİLECEĞİNDEN SÖZ EDİLİYOR İSTEYEN ÖZELDE YAPTIRMAYA DEVEM EDEBİLEC EĞİ KONUŞUYOR

aman sanki destek olduklarında ne kadar oluyorlardı ki.. yarısını bile karşılamıyor ki devletin ödediği kısmı..
hahaaa hepimiz taş gibiyiz çok şükür sadece siz çakıl taşı ben kaya şaka bi yana ne güzel zayıflamıştım yine şiştim..
çörek otu evet siyah tuzlu poğaçaların üstüne koyarız ya ondan ama dediğim gibi o böyle küçük tane tane iyice un gibi öğütmen lazım..

senin kalbin öyle güzel ki ne istersen verecek Rabbim..

canim bundada haklisin ya...zorlastirdikca zorlastirsinlar

:)))) hehe dogru dedin benden olsa olsa cakil tasi olur zaten:)))) olamadim kaya gibi hatun:))) ya kilo bazi insalara cokkk guzel yakisirya ben sana yakistiriyorum yaa zaten cok guzel bir yuzun var..yakisiyor yani bacim..hemmm sana hersey yakisir:))))

evettt dogru nurcanin o kadarrr guzel bir kalbi varkiii insallah ne isterse nasip eder Rabbimm..aminnnnn

Son düzenleme:
bu arada aysecim himm demek dahada ogutuyoruz corek otunu..ogutucu vardir bende ben hemen yapmaya baslayayim onu...

aysecim dedigin siteden ilaci arrttirrdim ama bulamadim acaba stoklarinda yokmudur ilactan??/ neyse biraz daha arastirayim siteyi bakayim

anaaaaaaaaam kimsecikler uğramıyoya buraya valla yeterlen bende arada yazmasak kaybolup gidecek sayfamız

canım ben her girdiğimde bakıyordum ama kimse olmayınca bende hiç bişey yazmadan çıkıyorum.
ama bir kaçgündür şenlenmiş burası inşallah devamıda gelir

yüreği güzel insan tabiki söylediklerinin gerçekliğine canı gönülden inanıyorum
birde violayı demişsinya bende bi araştırayım bakayım neyin vesile olacağı belli olmaz

bende istiyorum kimsenin olmadığı biryere gitsem herkesten uzak stresten uzak oh ne güzel olurdu
ama malesef öyle bişey yapamayacağım için bende bunlarla yaşamaya çalışıyorum
inşallah rüyacım elbet bizede nasip edecek RABBİM yeterki ümidimizi kaybetmeyelim

nazocummm canim nerelerdesin gorusmedik bayaa?

canım ben hep buralardayım arada iniş çıkışlar yaşasamda buralardan kopmadım

canım aynen bende kolay kolay arkadaş edinemem ama sizlerin yeri öyle ayrıki neler neler paylaştık beraber nekadar uzak kalsakta hep aklımdasınız

nazocum ayse bana violayi aldigi siteyi dedi simdi mail attim oraya,,cunku sitede bulamadim..donus yapacaklar mutlaka ellerinde varsa deneyelim bence..ayseye ve asu ablaya faydasi olmus cok..bana donus yapinca site bilgi veririm sana

evet senlendirdik siteyi..kopmayalim insallah daha..cokkk seyler paylastik burada..en ozel seylerimizi anlattik..hic kimseye diyemediklerimizi...

nazocum corek otu bal tarcin karisimida onerdi ayse..onuda denemeyem..sonucta birkisel urunler bunlar...ve bizim kizlara faydasi olmus..insallah bizede faydasi olur..

opuyorum cok nazocum....insallah insallah burda guzel haberler verelim hep birbirimize

tamam canım bakalım fiyatı nedir pahalı bişeymi inşallah bizede faydası olur
canım ben tüpe başladığımda çörek otu kürünü yapmıştım kist oldu benim zaten streslide zamanlardı tedavi aşamsı falan bende bidaha denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…