cok sagol canım. sabırsızlıkla beklıyorum onu. cevap vermıs olman ayrı bır ıncelık. bursa da akrabalarımız var gerekırse bursaya gelebılırım. henuz tup bebek denemeyecegım cunku kılo vermeye calısıyorum. ıkı kez denedım ve basarısız oldu yumurtalar catlamıyor kılo vermeyı denemem lazımdı benım. ama tum kontrollerımı yapacak ve devamında benı tedavıye alacak sekılde oın hazırlık olsun ıstıyorum.
art klınık ıstanbulda nısantasında da var ben de oraya gıtmıstım daha onceden.
ay hatırladım tabiki beraber diyet yapacaktık değil mi :)) ben sıkıya gelemiyorum şimdilikayse merhaba bırkac kez yazısmıstık ozel msj atmıstık falan. belkı hatırlarsın belkı erken menopoz ve yumurtalık rezervı azlıgı. bu osman hoca kım acaba ???? ben ıstanbul ya da ankarada, kayserı, konya buaralardan bır doktor arıyorum kendıme. yenıden baslamak ıcın herseye. bir de bu viola ılk kez duydum nedır ????* kımlere faydası oluyor
sağolasın napalım kısmet değilmiş dediğim gibi Allah bana ikinci evladı nasip ederse başımla beraber ama dilerim ki önce olmayanlara versin..ayse buarada hamıle oldugunu bılmıyordum. bebıs senı bırakmıs. cok uzuldum canım ama dedıgın gıbı hem hamıle kalabıldıgını gormus oldun hem de acını hafıfletmen ıcın elıfın var. ıns elıfın bır kardesı olacaktır en yakın zamanda. yurekten dılıyorum
canım ben eczanemizde.com diye bir siteden almıştım bence al biran önce kullan ne kadar kullansan fayda.. bal çörek otunu kendimiz yaptık. şöyle yapıyorsun birer çay kaşığı 3ünden de karıştırıp sabahları aç karna yiyorsun ama adetle mi başlıyorduk unuttum onu bir araştır netten. yalnız çörek otunu öğütmen lazım öğütülmüş olanlarından alma küçük bir elektrikli kahve değirmeni al ucuz bişey zaten her sabah onda taza olarak öğüt hepsinden eşit miktarda koy karıştırıp yut.. senin memlekette sen daha kolay bulursun gerçek kestane balı bulursan daha iyiymiş..aysem aglamaya bahane ariyorum inan aglattin beni..oyle duygusallastimkii bu ara..canim viola hapini hangi siteden aldin? bana adresini verirmisin? bir cok sitede var ama orjinali hangisi acaba? birde corek otu bak tarcin karisimini sizmi hazirladiniz hazir olarak aktarda varmi acaba..ben simiden kullanmaya baslasam olur degilmi? cunku en son tedavide ilk iki gun ultrasonda yumurtalar iyi gorundugu halde bazilari geriled ve doktor belliki asiri stres yapiyosun butun hormonlarin firliyor demisti(
ssenin asu ablamin nurcanin deniz yelinin nazonun yeterin ve bir cok kisinin dualarinda oldugumu biliyorum..bugun ayaktaysamda dulariniz sayesinde..icimizden biri gebe kalinca nasils eviniyoruz ve bize umit oluyor..arkadasiniz adina cokk sevindim gozu aydin olsun bende ikizleri cok seviyorum..son denemeden sonra psikolojim inan asiri bozuldu sole diyorum alsam basimi gitsem deniz kenarina aglasam aglsam bir sure uzak kalsam butun insanlardan..o derece yoruldum..esimin 2-3 ay sonra izni olacak...malesef asiri yogun bu aralar..aklimda osman hocada var; birde buraya su anda gurgan hocanin yetistirdigi bir dr geldi onada esim gelince muayene olacagim; ondan sonra artik en hayirli yer neresiyse Rabbim beni oraya nasip etsin...eski merkezle olmuyo denedim malsef olmuyor...canim ya cok sagol aysem inan varya diyosunya tedavin boyunca bende kalirsin bunu demen bile yetiyor ve bunu ne kadar icten dedigini biliyorum..benim son denemeden sonra butun vucudumda kizariklik kabarikli asiri dokuntu oldu ve bunun ne oldugunu anlamak icin 4 ayri doktora gittik.. bir suru testler v.s yapildi ve en son sonucta adi cok uzun bir hastalik cikti..nedeni asiri stres ve sikintiya bagli olarak cikiyomus..dusun yani doktor herkesin sikintisi var ama senneye bu kadar asiri sikinti yaptin dedi? artik vucudum stresi kaldiramayip vucut kendini disa vurdu..cok sukur atlattim sonra tedavim sonucunda..o kadar hassaslastim o kadar uzuluyorumki..bebek hastasiyim birde..asu abla bayramda bebisisin resmini yolladi varya opop opup duruyorum nasil hemde..herkese gosteriyorum bu benim minik kizim; cirkin kizim diye..cirkin kizim diye seviniyorum ki nazar almasin..Rabim bu yolda emek veren herkese; ugrasan herkese ; dunyaninneresinde olursa olsun anne olmak isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin.Cok sukurki bir evlaidn var dedigin gibi onunla teselli oluyosun; ona sarilip agliyosun...benim sarilip aglayacak kimsem yok..sadece umutlarim; hayallerim ve duam var..Rabbim hepinizin evladini size bagislasin..Rabbim onlarin burunlari kanatmasin....insallah bizede banada nasip eder...dunyalik tek istegim bir evlat benim...
ben de hepinizi çook seviyorum canım.. Allah hepimize birer evlat nasip etsin ve hepsini bağışlasın uzun hayırlı ömürler versin..aysem bu arada cok sagol destegin icin..iyki varsiniz....burada iyiliklerini unutamayacgim o kadar ozel insalnlar varki..nurcanin o hamis haliyle hepimizi icin ettigi dualari asla unutamam..gozyaslarimiz sevinclerimiz ne guzel anilarimiz vardi..hepinizi cok seviyorum iyki varsiniz..birde yzmissinya tickera cok yasa kizim..cok yasasin insallah..gercekten cok tatli masAllah yerim onu yaaa...
rüyamsının dediği gibi osman hocam bursada art isminde kendi kliniği var buradaki tüp bebek merkezleri topiğinde onunla ilgili bilgileri okuyabilirsin canım.. prof.dr.osman haldun develioğlu Allah bin kere razı olsun hocamdan..cok sagol canım. sabırsızlıkla beklıyorum onu. cevap vermıs olman ayrı bır ıncelık. bursa da akrabalarımız var gerekırse bursaya gelebılırım. henuz tup bebek denemeyecegım cunku kılo vermeye calısıyorum. ıkı kez denedım ve basarısız oldu yumurtalar catlamıyor kılo vermeyı denemem lazımdı benım. ama tum kontrollerımı yapacak ve devamında benı tedavıye alacak sekılde oın hazırlık olsun ıstıyorum.
art klınık ıstanbulda nısantasında da var ben de oraya gıtmıstım daha onceden.
bu arada rüyamsın yeni nickini görünce içime ne doğdu biliyor musun eski nickin umudumsundu ya bir erkek çocuğunu çağrıştırıyordu, rüyamsın ise bir kızı :)) iş yerinde bir arkadaşımın eşi hamile kız bebek bekliyorlar adını rüya koyacaklar çook hoşuma gidiyor benim bu isim.. kim bilir belki senin de bir kızın olacak ve sen de adını rüya koyacaksın.. rüyalar kadar güzel bir kız
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZZZ kızlar dün bir şeyler konuşuldu facede bir grupta DEVLET TÜP BEBEK TEDVİSİNDE SGK İLE ANLAŞMASINI BİTİRECEKMİŞ DİYE BİR KAÇ YERE YAZDIK EVET GERÇEKTEN DEVLET DESTEĞİNİ ÇEKECEKMİŞŞ BÖYLE BİR ŞEY OLABAİLİRMİ YAAA ÜLKEDE BU KADAR İNFERTİLİTE HAS VARKEN
canım öncelikle yeni nickin hayırlı uğurlu olsungüzel gönüllüsün sen böle şeler yapmazsın inan yapsan ben çok üzülürüm çünkü sizin evlatlarınız bizim evlatlarımız ayşe bana doğumumun 2. günü söledi testim pozitif çıktı diye çıldırmıştım kucağımda kızımı emzirip bi yandanda ağlıyodum kaynanam da bana bakıyo delimi bu kız diye tabi bilmiyor sizleri kendi ailem biliyordu anneme dedim ayşe hamile o bile nekadar sevindi inana hiç birimiz birbirimizin kaybını istemeyiz nazar etmek bian için aklımızdan geçmez ay bak hamile kalmış ben kalamadım demeyiz burdaki arkadaşlığımız menfaat üzerine değildi bizim birbirini hiç tanımayan 3-5 deli kadın etrafımıza açamadıklarımızı birbirimize açıp birbirimiz için dualar ettik halada ediyoruz farklı düşüncelere girmek çok saçmakisssslarr ben geldimmmmm...umudumsun oldu ruyamsin:)))) yeni nick ugur getirsin hepimize insallah... yeni uye oldum....malum ben hamile kalamadigim kimseden kacamiyorum!!!yada hamile kaldigimi saklayip aman kimse duymasinn olurya buradaki arkadaslarim nazar eder demiyorum....ben hamile kalinca sizde beni aradiginizda daha sonucumu almadim deyip sizden saklayacakmiyim acaba?? ne tuhaf bunlari cok kolay anne olanbiri yapsa anliyorda insan..bizim cektigimiz sikintilari cekip bunu bizden saklayanlari ve kacmak icin yeni nick uzerine nick alanlari insan anlayamiyor...ustelik telefonda bile saklayanlari..bir zamanlar elstirdigimiz cok acimasizca elstirdigimz davranislari oysa simdi kendimiz yapiyoruz.ben yaparsam bana hatirlatin bu sozlerimi:))) ve hatta cok ta sert elestirin benii.benhamile kalinca butun turkiyeye arti orta doguda duymayan kalmayacak heralde o sevincle:)))
neyse kislarrrrr nasilsiniz nurcannnn masallah yaaaa bebisini buyuttun...ben bu aralar bunalima girince facemi dondurdum ama dondurmadan baktim kizcenin resimlerine:)))
yeter azimli savasciii nasilsin arkadasim..yazmasamda ara ara takip ettimmm seni hastanelerden kurtulamamissin hala..Rabbim gonlune gore versin insallah...
pembecimmm minik ve guzel anne..seni tebrik ettim ama bir kez daha burada edeyim...cok zormus ikiz anneligi demistin:)) benim ucer beser tane olsun raziyim ben:)))
deniz yeliii nerelerdesin tatlimmm....masallah sende buyuttun tatlisini..
kendimden gelismelere geleyim yeni bir tedavi de degilim su an ..sanirim bu senenin sonlarina dogru yeni bir doktorda ve yeni bir merkezde baslayacagim...insallah son son denemem olsun...hersey nasip..nasipten ote koy yok malesef..diliyorum Rabbim ben en hayirlisiyla karsilastirsin//nurcan dedinya markez bahane yeterki Rabbim ol desin..kafama dank etti yaaa..evet merkez bahane..Rabbim zaten bana nasip edecekse ayaklarim goturecektir en hayirli yere....bu arada nurcan ikinciyi dusunuyomusun sen tatlim? bir ara asanki oyle demistin? yine eski yerindemi devam edecen tedavine..hepinizi cok cok opuyorum kizlar....
nurcan canim nerelerdesin..duydumki trabzona gelecekmissin..kimseye birakmam seni burada ona gore:))) ben davet etmistim once:)))
ay hatırladım tabiki beraber diyet yapacaktık değil mi :)) ben sıkıya gelemiyorum şimdilikbu viola tem da rezerv azlığı ve yumurta kalitesi için bitkisel bir ilaç..yaa sen de bana gaz ver de nooolur beraber diyet yapalım çok vahim durumdayım çooook..
sağolasın napalım kısmet değilmiş dediğim gibi Allah bana ikinci evladı nasip ederse başımla beraber ama dilerim ki önce olmayanlara versin..
canım ben eczanemizde.com diye bir siteden almıştım bence al biran önce kullan ne kadar kullansan fayda.. bal çörek otunu kendimiz yaptık. şöyle yapıyorsun birer çay kaşığı 3ünden de karıştırıp sabahları aç karna yiyorsun ama adetle mi başlıyorduk unuttum onu bir araştır netten. yalnız çörek otunu öğütmen lazım öğütülmüş olanlarından alma küçük bir elektrikli kahve değirmeni al ucuz bişey zaten her sabah onda taza olarak öğüt hepsinden eşit miktarda koy karıştırıp yut.. senin memlekette sen daha kolay bulursun gerçek kestane balı bulursan daha iyiymiş..
sen bu kadar yürekten istiyorsun ya eminim ben olacak senin bir evladın.. ve tekrar söylüyorum düşünürsen gelmeyi başımın üstünde yerin var..
rüyamsının dediği gibi osman hocam bursada art isminde kendi kliniği var buradaki tüp bebek merkezleri topiğinde onunla ilgili bilgileri okuyabilirsin canım.. prof.dr.osman haldun develioğlu Allah bin kere razı olsun hocamdan..
bu dogrumu gercekten? Boyle birsey olabilirmi? Yani tup bebek yapan devlet hastaneleride ticarethaneyemi donecek!!! Diyecek soz bulamiyorum gercekten!!!!
canım öncelikle yeni nickin hayırlı uğurlu olsungüzel gönüllüsün sen böle şeler yapmazsın inan yapsan ben çok üzülürüm çünkü sizin evlatlarınız bizim evlatlarımız ayşe bana doğumumun 2. günü söledi testim pozitif çıktı diye çıldırmıştım kucağımda kızımı emzirip bi yandanda ağlıyodum kaynanam da bana bakıyo delimi bu kız diye tabi bilmiyor sizleri kendi ailem biliyordu anneme dedim ayşe hamile o bile nekadar sevindi inana hiç birimiz birbirimizin kaybını istemeyiz nazar etmek bian için aklımızdan geçmez ay bak hamile kalmış ben kalamadım demeyiz burdaki arkadaşlığımız menfaat üzerine değildi bizim birbirini hiç tanımayan 3-5 deli kadın etrafımıza açamadıklarımızı birbirimize açıp birbirimiz için dualar ettik halada ediyoruz farklı düşüncelere girmek çok saçma
canım çocuk konusuna gelincede ben tüp bebek olarak düşünmüyorum biliyorsun maddi olarak çok iyi durumda bir aile değiliz ancak kendimize yetiyoruz devlet 1 bebeğim var diye 2. tedaviyi karşılamıyor özelede 10 tl felan diyolar bende kızımın rızkını oralara vermeyi düşünmüyorum zaten biz 6 kardeşiz hepsinin 2 çocuğu olsa birsürü kardeşi olmuş sayılır ama korunmuyoruzda hani Allah verirse artık hayırlısı ise kendiliğinden zaten verir diyorum kızımı verdi şükür artık tedavilerle pisikolojimide bozmak istemiyorum ama tabi hiç olmaasa ben desizler kibi asla peşini bırakmazdım çünkü bende hep inandım birgün geşleceğine ve senin yeterin ve nazifeninde kavuşacağına inanıyorum bayram öncesi tekrar gidicem yuşa hz lerine inşallah tedavine başlamadan senin için dua etmek bana nasip olur sonrada güzel haberini almak nasip olur canım arkadaşlarım benim sizlerin yeri ayrı inanın sivilde arkadaş edinebilen bir insan bile değilimdir hiç arkadaşım yoktur ama sizlerle konuşurken çok rahatım hepinizin kalbinin güzelliğine inanıyorum
ah keşke gelebilsem mutlaka senide görmek istiyorum
valla hiç bilmiyorum kii ünverts has aradımm bize zaten yazı yasa çıktıktan sonra gelir bilgimiz yok dedilerr
ben hic duymadim boyle bir yasa cikacagini..ama sanmiyorum yaa...bunuda yapmazlar artik heralde..ee tabi bu yasayi cikaranlar evlatsizlik nedir biliyorlarmiki?? damdan dusenin halini damdan dusen anliyor canim benimm
aman sanki destek olduklarında ne kadar oluyorlardı ki.. yarısını bile karşılamıyor ki devletin ödediği kısmı..GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZZZ kızlar dün bir şeyler konuşuldu facede bir grupta DEVLET TÜP BEBEK TEDVİSİNDE SGK İLE ANLAŞMASINI BİTİRECEKMİŞ DİYE BİR KAÇ YERE YAZDIK EVET GERÇEKTEN DEVLET DESTEĞİNİ ÇEKECEKMİŞŞ BÖYLE BİR ŞEY OLABAİLİRMİ YAAA ÜLKEDE BU KADAR İNFERTİLİTE HAS VARKEN
hahaaa hepimiz taş gibiyiz çok şükür sadece siz çakıl taşı ben kayaay canimmm ayyy varya su an yuzumde nasil gulucukler varr hayali nasil mutlu ediyor beni....ay cok sevindim sun vallhi..ay birde ben boyle deliyim yaa hayaline bile oturup cok sevinir kendimi hamile sanirim:))) demek ben hamile kalirsam heralde kafayi usuturum:)))) insallah kalayimda herseye raziyim ben...
canim karisimi yapacam en kisa zamanda..bu corek otunun ogutulmusu hani pastalarin uzerine katiyoruzya siyah siyah ondanmi..ondansa benden var..eger o degilse aktardan alir yaparim dedigin gibi...
bu arada aysecim sen kendin gebe kalabiliyosun daha oncede gruptada yazmistim bunu sana.dusuk konusunu hic acmak istemiyorum icim gidiyor cunku yaa..elifte dogal yoldan geldi erken dogdu ama nur topu gibi masallah...ve yine kalacaksin Allahin izniyle dogal yoldan..Rabbim buyuktur..bu amh ve fsh sana islemiyor bacim....bak nerden nereye:)) tas gibi hatunsun masallah:))) ama hepsi bir yana elifin annesisinya varmi bundan daha guzel mutluluk
canım öncelikle yeni nickin hayırlı uğurlu olsungüzel gönüllüsün sen böle şeler yapmazsın inan yapsan ben çok üzülürüm çünkü sizin evlatlarınız bizim evlatlarımız ayşe bana doğumumun 2. günü söledi testim pozitif çıktı diye çıldırmıştım kucağımda kızımı emzirip bi yandanda ağlıyodum kaynanam da bana bakıyo delimi bu kız diye tabi bilmiyor sizleri kendi ailem biliyordu anneme dedim ayşe hamile o bile nekadar sevindi inana hiç birimiz birbirimizin kaybını istemeyiz nazar etmek bian için aklımızdan geçmez ay bak hamile kalmış ben kalamadım demeyiz burdaki arkadaşlığımız menfaat üzerine değildi bizim birbirini hiç tanımayan 3-5 deli kadın etrafımıza açamadıklarımızı birbirimize açıp birbirimiz için dualar ettik halada ediyoruz farklı düşüncelere girmek çok saçma
canım çocuk konusuna gelincede ben tüp bebek olarak düşünmüyorum biliyorsun maddi olarak çok iyi durumda bir aile değiliz ancak kendimize yetiyoruz devlet 1 bebeğim var diye 2. tedaviyi karşılamıyor özelede 10 tl felan diyolar bende kızımın rızkını oralara vermeyi düşünmüyorum zaten biz 6 kardeşiz hepsinin 2 çocuğu olsa birsürü kardeşi olmuş sayılır ama korunmuyoruzda hani Allah verirse artık hayırlısı ise kendiliğinden zaten verir diyorum kızımı verdi şükür artık tedavilerle pisikolojimide bozmak istemiyorum ama tabi hiç olmaasa ben desizler kibi asla peşini bırakmazdım çünkü bende hep inandım birgün geşleceğine ve senin yeterin ve nazifeninde kavuşacağına inanıyorum bayram öncesi tekrar gidicem yuşa hz lerine inşallah tedavine başlamadan senin için dua etmek bana nasip olur sonrada güzel haberini almak nasip olur canım arkadaşlarım benim sizlerin yeri ayrı inanın sivilde arkadaş edinebilen bir insan bile değilimdir hiç arkadaşım yoktur ama sizlerle konuşurken çok rahatım hepinizin kalbinin güzelliğine inanıyorum
canım ben hiç şaşırmam bu durumaa çünki devletin bu konudaki tutumu ortada zatenn sürekli üremeye yardımcı tedvide kıstlamalar getiriliyor
YALNIZ BURADA ŞU VAR TAMAMEN YASKLAMADAN SÖZ EDİLMİYOR SGK İLE ANLAŞMANIN BİTİRİLECEĞİNDEN SÖZ EDİLİYOR İSTEYEN ÖZELDE YAPTIRMAYA DEVEM EDEBİLEC EĞİ KONUŞUYOR
aman sanki destek olduklarında ne kadar oluyorlardı ki.. yarısını bile karşılamıyor ki devletin ödediği kısmı..
hahaaa hepimiz taş gibiyiz çok şükür sadece siz çakıl taşı ben kayaşaka bi yana ne güzel zayıflamıştım yine şiştim..
çörek otu evet siyah tuzlu poğaçaların üstüne koyarız ya ondan ama dediğim gibi o böyle küçük tane tane iyice un gibi öğütmen lazım..
senin kalbin öyle güzel ki ne istersen verecek Rabbim..
anaaaaaaaaam kimsecikler uğramıyoya buraya valla yeterlen bende arada yazmasak kaybolup gidecek sayfamız
şimdi okudum yazdıklarını şaşırdım ne diyeyim.. kusura bakma hassasım ben de biliyorsunuz hamile olduğumu öğrenmemle düşük yapmam bir oldu etkilendim haliyle, şükür Allahıma ki Elifim var teselli buluyorum, şimdilik kısmet değilmiş.. en azından hamile kalabiliyorum bunu öğrenmiş oldum Allah kısmet ederse Elifimin bir kardeşi de olur inşallah.. şimdilik askıya aldık bu konuyu.. zaten benden önce yeminle söylüyorum ki Allah olmayanlara versin. bilmem samimiyetime inanır mısınız ama elifin kardeşinden önce senin, yeterimin, nazifemin birer evladı olsun vallahi ben daha çok mutlu olurum. tamam eskisi kadar sık muhabbetimiz olmuyor burada ama kimin kimin yüreğinde yeri ayrı herkes biliyor zaten..
dün asumanla senden bahsettik.. asumanın bir arkadaşı var ben de bir sefer beraber olmuştum, asumanla yaşıt. asu yıllardır yalvarıyordu ona osman hocaya gitsin diye neyse birkaç ay önce gitti osman hocaya, hoca çok geç kalmışsın bir kere deneriz bir daha da boşu boşuna uğraştırmam seni demiş, rezervi fshı falan çok kötüymüş.. neyse başladılar tedaviye güya kısa protokol ama 2 ay hiç kesmeden iğne kullandı 1 yumurtası olmuş tam toplamaya yakın bir yumurtası daha gelişmiş ama hoca sonradan geldi bu yumurta kof çıkabilir demiş. 2 yumurtayla opu olmuş 2si de bölünmüş transfer olmuş ayın 15inde öğrendik ki hamile :)) geçen hafta kese görmüş veeee ikiiiz:))) şimdi kalp atışı için bekliyor Allahım sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bunları konuşurken senden laf açıldı asuman ben onu denedi bile saymıyorum diyor seni gittiğin merkezler yaktı bize göre.. yaşın bizlerden genç sağlıklısın gerçekten düzgün bir merkezde eminiz olacak bu iş.. keşke buraya gelme imkanın olsa inan tüm tedavin boyunca bende kalabilirsin. yaa bir de aklıma gelmişken tekrar paylaşayım hem ben hem asuman hem de bu yeni hamile kalan arkadaşımız son tedavilerimizle beraber şu viola denen bitkisel hapı kullandık ve bal-çörekotu-tarçın kullandık hatta asumanla artan violalarımızı bir arkadaşa verdik o da kullandı tedavisinde o da hamile kaldı ama kaybetti sonradan.. bu violayı araştır mutlaka..
aysem aglamaya bahane ariyorum inan aglattin beni..oyle duygusallastimkii bu ara..canim viola hapini hangi siteden aldin? bana adresini verirmisin? bir cok sitede var ama orjinali hangisi acaba? birde corek otu bak tarcin karisimini sizmi hazirladiniz hazir olarak aktarda varmi acaba..ben simiden kullanmaya baslasam olur degilmi? cunku en son tedavide ilk iki gun ultrasonda yumurtalar iyi gorundugu halde bazilari geriled ve doktor belliki asiri stres yapiyosun butun hormonlarin firliyor demisti(
ssenin asu ablamin nurcanin deniz yelinin nazonun yeterin ve bir cok kisinin dualarinda oldugumu biliyorum..bugun ayaktaysamda dulariniz sayesinde..icimizden biri gebe kalinca nasils eviniyoruz ve bize umit oluyor..arkadasiniz adina cokk sevindim gozu aydin olsun bende ikizleri cok seviyorum..son denemeden sonra psikolojim inan asiri bozuldu sole diyorum alsam basimi gitsem deniz kenarina aglasam aglsam bir sure uzak kalsam butun insanlardan..o derece yoruldum..esimin 2-3 ay sonra izni olacak...malesef asiri yogun bu aralar..aklimda osman hocada var; birde buraya su anda gurgan hocanin yetistirdigi bir dr geldi onada esim gelince muayene olacagim; ondan sonra artik en hayirli yer neresiyse Rabbim beni oraya nasip etsin...eski merkezle olmuyo denedim malsef olmuyor...canim ya cok sagol aysem inan varya diyosunya tedavin boyunca bende kalirsin bunu demen bile yetiyor ve bunu ne kadar icten dedigini biliyorum..benim son denemeden sonra butun vucudumda kizariklik kabarikli asiri dokuntu oldu ve bunun ne oldugunu anlamak icin 4 ayri doktora gittik.. bir suru testler v.s yapildi ve en son sonucta adi cok uzun bir hastalik cikti..nedeni asiri stres ve sikintiya bagli olarak cikiyomus..dusun yani doktor herkesin sikintisi var ama senneye bu kadar asiri sikinti yaptin dedi? artik vucudum stresi kaldiramayip vucut kendini disa vurdu..cok sukur atlattim sonra tedavim sonucunda..o kadar hassaslastim o kadar uzuluyorumki..bebek hastasiyim birde..asu abla bayramda bebisisin resmini yolladi varya opop opup duruyorum nasil hemde..herkese gosteriyorum bu benim minik kizim; cirkin kizim diye..cirkin kizim diye seviniyorum ki nazar almasin..Rabim bu yolda emek veren herkese; ugrasan herkese ; dunyaninneresinde olursa olsun anne olmak isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin.Cok sukurki bir evlaidn var dedigin gibi onunla teselli oluyosun; ona sarilip agliyosun...benim sarilip aglayacak kimsem yok..sadece umutlarim; hayallerim ve duam var..Rabbim hepinizin evladini size bagislasin..Rabbim onlarin burunlari kanatmasin....insallah bizede banada nasip eder...dunyalik tek istegim bir evlat benim...
nazocummm canim nerelerdesin gorusmedik bayaa?
canım ben her girdiğimde bakıyordum ama kimse olmayınca bende hiç bişey yazmadan çıkıyorum.
ama bir kaçgündür şenlenmiş burası inşallah devamıda gelir
yüreği güzel insan tabiki söylediklerinin gerçekliğine canı gönülden inanıyorum
birde violayı demişsinya bende bi araştırayım bakayım neyin vesile olacağı belli olmaz
bende istiyorum kimsenin olmadığı biryere gitsem herkesten uzak stresten uzak oh ne güzel olurdu
ama malesef öyle bişey yapamayacağım için bende bunlarla yaşamaya çalışıyorum
inşallah rüyacım elbet bizede nasip edecek RABBİM yeterki ümidimizi kaybetmeyelim
canım ben hep buralardayım arada iniş çıkışlar yaşasamda buralardan kopmadım
canım aynen bende kolay kolay arkadaş edinemem ama sizlerin yeri öyle ayrıki neler neler paylaştık beraber nekadar uzak kalsakta hep aklımdasınız
nazocum ayse bana violayi aldigi siteyi dedi simdi mail attim oraya,,cunku sitede bulamadim..donus yapacaklar mutlaka ellerinde varsa deneyelim bence..ayseye ve asu ablaya faydasi olmus cok..bana donus yapinca site bilgi veririm sana
evet senlendirdik siteyi..kopmayalim insallah daha..cokkk seyler paylastik burada..en ozel seylerimizi anlattik..hic kimseye diyemediklerimizi...
nazocum corek otu bal tarcin karisimida onerdi ayse..onuda denemeyem..sonucta birkisel urunler bunlar...ve bizim kizlara faydasi olmus..insallah bizede faydasi olur..
opuyorum cok nazocum....insallah insallah burda guzel haberler verelim hep birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?