Geleceksin biliyorum bebeğim

burayı canlı görmek ne güzel
rüyamsın cnm yeni nickin yenilikler getirsin inş sana sana dediğim gibi o konuya takılma kendi kaybetmiştir kaybetçeğini sen keyfine bak o yansın
ayşe şu zayıflama işini banada bi anlat yaaa
yeter nazifee kızlar sizler nasılsınız...
nurcan sen nasılsın yavrum gittin geldin geliboluna oo bi değişiklik oldu ne güzel
bende dün gece kızıma doğum gününü yaptım çok yoruldum bugün kolumu kıpırdatacak halim yok
artık böyle giderse bu topik takılırım size
hepinizle olan muhabbetleri özledim

merhaba canım kızının yeni yaşı hayırlı, uğurlu, mutlu, kaderi güzel olsun ve çok uzun ömürlü olsun inşallah

canim hosgeldin...cok sagol canim benim yaa...sizler iyiki varsiniz...derdimi bi sizinle paylasabiliyorum..

fistigin resimlerine bayildim..tabi sanada..ya siz anne olup forumunuzu nasil boyle guzel koruyosunuz..masALLAH harikasiniz...boyle guzel annelerin boylede guzel kizlari olur..insallah Rabbim evladini sana bagislasin..nice nice yillara canim benim..Rabbim onunda anne oldugu gunleri gostersin sana insallah canimm benim...

bende cokk ozledim muhabbetlerimizi..bazen guluyoduk bazen agliyoduk:)))) ama hep icten samimiydik..kimseye anlatmadiklarimizi anlattik burada..

bu arada canim haberin var degilmi pembenin ikizleri oldu..ikiside oglan..masallah cok tatlilar...face koydu resimlerini..Rabbim herkesin evladini annesine babasina bagislasin insALLAH INSALLAHH

deniz yeli canim bir sey soracam sana..canim ilk denemenden sonra sana ekstra olarak birsey yapildimi? ne bileyim rahim filmi hestereskopi laparokskopi..bende 3- 4 ay sonra yeni denemeye baslamak istiyorum tabi nasip olursa..esim ancak o zaman izin alabilyor...benden su ana kadar doktorlar bunlarin hic birini istemedi..usgde sorun yok denildi...birde direk erkek faktoru olunca..

Son düzenleme:
selaaam naber kızlar? haftasonu sanki harp etmiş gibiyim :)) gezmekten yorgun düştüm.. Elifin sanırım üst dişleri çıkıyor bir ishal bir kabız yok ateş yok burun akıntısı huysuzluktan canıma okudu.. ctesi asumana gittim hepinize selamı var..

ohh ne guzelll al kizini git gezmelere:)) hemde guzel elifin guzeller guzeli arkadasina:)) canim sende asuman ablaya bizden selamlar ilet..masallah takipr ediyorum fistigi netten oda buyumus baya ya..ya ben zaten yillar nasil gecti analadim herkes kizlarinin birinci yasini kutladi..daha dun gibi yaa...buarada elifin disi hayirli olsun:))) kocaman kiz olduuu tatlicikk

ayşecim ya aynen dünde biz gezdik sanki taş taşımış gibiydim akşam
hem geziyoruz hem de dert ediyoruz sanki silah zoruyla gezdirmişler gibi
canım maşallah elife dişlerde çıkıyor nasılda büyüdü valla ALLAH nazarlardan saklasın
asumanın selamını gönderende getirende sağolsun bizdende selamlarımızı ilet

valla ben de inanamıyorum zaman nasıl geçti kafam karışıyor bazen 2010da mı başladım ben bu tüp işlerine yoksa 2009 muydu bilmiyorum.. galiba 2010 ekimdi ilk denediğimde sonra negatifi alınca kasım gibi burada muhabbet etmeye başladık..
aleyküm selam söylerim canım..
doğan büyüyor valla ben de şaşırıyorum öyle zayıf öyle küçüktü ki hiç büyümez sanıyordum :))

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER....
cnm eski kg mun 1 kg altındayım şuan ama 2 tedavi ilede çok kg almıştım bi 5 daha versem iyi olucak
aslında kg ya müsait bi yapım var ama nasıl verdim bende bilmiyom
yok 2.de ekstra bişi yapılmadı sadece tekrardan ürolog testler istemişti son değerlerle ilgili o kadar

deniz yeli canım biz iyiyiz şükür senle cimcime kızın nasıl gittik geldik tatile şimdide kurbana hazırlanıyoz Allah nasip ederse :))))))

ayşem kızını seni öpüyoruz asuya sende slm söle onu ve kızınıda çok öpüyoruz

rüyamsın bence rahim filmi çektir en azından için temizlenir tıkanıklık yoksada temizlenmiş oluyor bebek daha kolay tutunuyor biraz sıkıntılı bişi ama napıcan herşey bebiş için

bu arada yeterim nazemircim rüyamsın canım sizlere bişi dicem bunu uygularsanız belki bi kısmet benim erkek kardeşmin karısı yaptı 1 ayda hamiş kaldı kaç aydır kalamıyodu bir kağıda adetiniz,in 3. günü 110 kere bismillahirrahmanirrahim yazıp sütyeninizin içine koyuyorsunuz ama banyo yaparken bitek çıkarıyonuz hiç çıkarmıyonuz o göğsunuzdeyken ilişkiye giriyonuz taki hamiş haberinizi alanakadar bi deneyin derim bizim bebişimiz şükür 2.5 aylık oldu hatta oda gelecek bayrama doğru bizimle yuşa tepesine size dua edecek Allah izin verirse öptüm hepinizi tatlılar

bizde iyiyiz
hergünümüz yorgun gecemiz uykusuz karışık misal sersemiz
azı dişleri çok yoruyor iştah 0 uyku 0
sizde kaç diş var biz 7. patlattık.bi gülüyo ağzı diş dolu sıpanın
nazemir sen kardeşinin çocuğuna bakıyordun okul çıkışı değilmi devam ediyormusun

adetimde dün bitti artık bidahaki aya denerim canım çok sağol
desene küçük bebişimizin duasınıda alacaz

evet canım devam bakıyorum
hatta okul dışında değil şuanda bayramdan beri bendeler ev bulana kadarda bendeler
ve ekstra ablamın oğluda bende kalıyor ama inşallah bugün servisi başlarsa artık bende kalmayacak

Canıma 8 ön dişler 4 te aköpek dtirşdleri 2var arada öyküde basıyo karışıklığın kusuruna gfbakma toplam 12 oldu :)))))) dönem dönem dişlerden ağlamalar felan oluyo canım napıcan benimdike çok mız mız oldu iyice
adetimde dün bitti artık bidahaki aya denerim canım çok sağol
desene küçük bebişimizin duasınıda alacaz

nese canım bidahaki adetin 3. günü yaz koy sütyene :)))))))))

kızlar mrhb bu gün çok yorucu bir gündü yine benimiçin:26::26::26::26::26::26: Kontrolümüz vardııı sabahtan akşama kadar sürdü maf oldummm
Ayrıca sırtımdaki ağrıda geçmediiii
Nurcan canımmmm sağol dualrını hiç eksik etmiyorsun ayşee nazemir rüyamsın denizyeliii

nurcansim turkce olarak degilmi yazilacak...insallah bizde veririz hamis haberlerimizi canim

iyiyim bende nazocum cok sukur

deniz yeli masallah canim dokmus disleri fistik:)))

yeter canim yaa ne cok yoruldun hastanelerde Rabbim gonlune gore versin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…