Geleceksin biliyorum bebeğim

azılar çıkmadımı sizde daha
oo köpek dişleride çıkmış maş ziliye
cnm yaa Allah yardımcın olsun hastane yollarında kaldın yaa
bizde öptük sizi
deniz yeli masallah canim dokmus disleri fistik:)))

yeter canim yaa ne cok yoruldun hastanelerde Rabbim gonlune gore versin insallah canim

döktük döktük maşallah

nurcansim turkce olarak degilmi yazilacak...insallah bizde veririz hamis haberlerimizi canim

iyiyim bende nazocum cok sukur
arapçöada türkçede olur canım bilenistdiği gibi yazabilir
azılar çıkmadımı sizde daha
oo köpek dişleride çıkmış maş ziliye

cnm yaa allah yardımcın olsun hastane yollarında kaldın yaa
bizde öptük sizi

döktük döktük maşallah

yok canım azılar çıkmadı köpek dişlerinin 4 de çıktı ama aynı haftada 4 ünü birden patlattı

ayyy ciddenmii 4ü bir haftada ne yormuştur kuzucuğu

öyle gülüm ya çok ağladı huyu suyu her dişte daha kötüye gidiyo bakalım şükür şimdilik kurtulduk azılar çıkarken naparız bilmiyorum benim kız hep 2-2 çıkarıyodu zaten busefer 4 çıkardı bakalım inşallah diğerlerini daha kolay çıkarır

selamlar kizlar...nazocum nasilsin...

ben bir iyiyim bir kotuyum..bir gun hersey guzel olacak diyorum sonra hadi ya olmazsa diyorum..bi dengesizlik var iste uzerimde...ne bileyim..oldugu kadar ; olmadigi kader...

slm bizde iyiyizz...
hergün hemen hemen giriyorum bakıyorum yeni bi gönderi varmı diye ama olmayınca bende girip bişi yazmıyorum...
sizi seviyoruz

slm bizde iyiyizz...
hergün hemen hemen giriyorum bakıyorum yeni bi gönderi varmı diye ama olmayınca bende girip bişi yazmıyorum...
sizi seviyoruz

canimmmm ben senin o minik prensesini yerim yaaaa..masallah ona..buyumuste gezmelere gidermis; ozel kuaforude varmis:))) yasam kaynagi bu olsa gerek...cok opuyorum ikinizide....

canimmmm ben senin o minik prensesini yerim yaaaa..masallah ona..buyumuste gezmelere gidermis; ozel kuaforude varmis:))) yasam kaynagi bu olsa gerek...cok opuyorum ikinizide....

:))) evet özel kuaförlere takılıyo hatun sorma
bizde seniii çook öpüyoruz...
sen ne yaptın tedavi işini görüştünmü buralardan biyerle hiç?

canıımm iyiyiz sen nasılsın?

SLAM FISTIKLARR

HAMD OLSUN CANIMMMEŞİM RAHATSIZDI BİR SÜREDİR:26::26: ONUN TELAŞI VARDIII BİRAZCIK DAHA SAKİNİM BU GÜNLERDE DİYECEĞİM AMA TAM BU SIRADA KIZ KARDEŞİM HAMİLEYİM DEDİİİ BİLİYORSUNUZ BİR OĞLU VAR 5 YAŞINA GİRDİ BU AY KIZ AYAKATA UYUKLUYOR SAĞLIK OCAĞINA DR VS GİTMESİ LAZIMM BERABER GİDİYORUZ DİĞER KARDEŞİMDE TÜP BEBEK RAPORU ALDI İNŞŞŞŞ EKMİMİN SONU KASIMIN BAŞI GİBİ TÜP BEBEK TEDVİSİNE BAŞLAYACAKK ALLAHIM ÇOK BÜYÜK İNŞŞŞŞ HEPİMİZN YÜZÜNE BAKSINNN ANNE OLMAK İSYEN HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜSNNN
BENDE SANIRIM ADET OLACAĞIM AĞRILARIM VAR

yine koşturmacalar desene
hayırlusı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Allah
diğer kardeşininde tedavisi hayırlısı olsun cnm inş hayırlı sonuçlar alır
off adet ağrıları cok fena geçmiş olsun ağrısız atlat inş eşin inş şimdi daha iyidir cnm
neden bu kadar çok ağrıları çıktı sonradan yazık adaama yaa

canım sağol iyi dileklerin için inşşş
eşimi dr götürüdm ama dr kendi rahatsılığıyla lakalı olmadığını söyledi belki tansiyon vs gibi bir şeylerden oluyordur dedi

slm canlarım biz yeni diş ağrılaramarı ile bayrama giriş yaptık 4 azı ve artı 2 dişle beraber 6 diş birden çıkarıyoruz bu seferde doktorumuz Allah sanada kızınada yardım etsin diyor gerçekten çocuk ağla ağla helak oluyor sanırım 1 ay sürermiş çok huysyz hiç birşeyden memnun olmuyor şu dişler bi bitsede rahatlasak şükür azılarda çıkınca pek zorlu dişi kalmayacak

kuzum geçmiş olsunnnn:18::18::18::18::18: Offf nasıl acıyordurr şimdiiiii dişleri çıkarken

selam kizlarrrr

ay yeter ben simdi okudum ve inan cok sevindim..gelsin bebisler insALLAH...canim ya sen raporlu baslayamiyormusun tedaviye?

birde nazo sen raporlu baslayamiyormusun? gecen gun aklima geldi ya bu kizlar neden rapora basvurmuyor dedim?

canım sağollllkız kardeşim kötü oldu dünnn:26::26::26::26:eşi has yatırdı serum aldı akşam geç saatte döndük eve:44::44::44::44::44:bizim 2. bıdık anneyi yıpratma çalışmalarına erken başladı kuzum benim devletten 1 hakım daha var aslında:26::26::26::26:biz ağır erkek infertilitesi olduğumuz için direk rapor almıştım o zaman 2006 yılındaaa:44::44::44::44:has görüştüm :44::44:yeniden testler yapılacak:44::44:eşiniz değerlerinde değişiklik varsa 2 aşılmaya isteye biliriz dedilerr :44: ama asıl sebebp bu değilbiliryorsunuz benim eşim 2 yıldır (ameliyat olduğundan buyana )çalışamıyor maddi olarak bir tevadiyi kadıracak durum değilizzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…