azılar çıkmadımı sizde dahaCanıma 8 ön dişler 4 te aköpek dtirşdleri 2var arada öyküde basıyo karışıklığın kusuruna gfbakma toplam 12 oldu :)))))) dönem dönem dişlerden ağlamalar felan oluyo canım napıcan benimdike çok mız mız oldu iyice
nese canım bidahaki adetin 3. günü yaz koy sütyene :)))))))))
cnm yaa Allah yardımcın olsun hastane yollarında kaldın yaakızlar mrhbbu gün çok yorucu bir gündü yine benimiçin:26::26::26::26::26::26: Kontrolümüz vardııı sabahtan akşama kadar sürdü maf oldummm
Ayrıca sırtımdaki ağrıda geçmediiii
Nurcan canımmmm sağol dualrını hiç eksik etmiyorsunayşee nazemir rüyamsın denizyeliii
deniz yeli masallah canim dokmus disleri fistik:)))
yeter canim yaa ne cok yoruldun hastanelerde Rabbim gonlune gore versin insallah canim
arapçöada türkçede olur canım bilenistdiği gibi yazabilirnurcansim turkce olarak degilmi yazilacak...insallah bizde veririz hamis haberlerimizi canim
iyiyim bende nazocum cok sukur
azılar çıkmadımı sizde daha
oo köpek dişleride çıkmış maş ziliye
cnm yaa allah yardımcın olsun hastane yollarında kaldın yaa
bizde öptük sizi
döktük döktük maşallah
arapçöada türkçede olur canım bilenistdiği gibi yazabilir
yok canım azılar çıkmadı köpek dişlerinin 4 de çıktı ama aynı haftada 4 ünü birden patlattı
ayyy ciddenmii 4ü bir haftada ne yormuştur kuzucuğu
slm bizde iyiyizz...
hergün hemen hemen giriyorum bakıyorum yeni bi gönderi varmı diye ama olmayınca bende girip bişi yazmıyorum...
sizi seviyoruz
canimmmm ben senin o minik prensesini yerim yaaaa..masallah ona..buyumuste gezmelere gidermis; ozel kuaforude varmis:))) yasam kaynagi bu olsa gerek...cok opuyorum ikinizide....
canlarım nasılsınızzz
canıımm iyiyiz sen nasılsın?
SLAM FISTIKLARR
HAMD OLSUN CANIMMMEŞİM RAHATSIZDI BİR SÜREDİR:26::26: ONUN TELAŞI VARDIII BİRAZCIK DAHA SAKİNİM BU GÜNLERDE DİYECEĞİM AMA TAM BU SIRADA KIZ KARDEŞİM HAMİLEYİM DEDİİİ BİLİYORSUNUZ BİR OĞLU VAR 5 YAŞINA GİRDİ BU AY KIZ AYAKATA UYUKLUYOR SAĞLIK OCAĞINA DR VS GİTMESİ LAZIMM BERABER GİDİYORUZ DİĞER KARDEŞİMDE TÜP BEBEK RAPORU ALDI İNŞŞŞŞ EKMİMİN SONU KASIMIN BAŞI GİBİ TÜP BEBEK TEDVİSİNE BAŞLAYACAKK ALLAHIM ÇOK BÜYÜK İNŞŞŞŞ HEPİMİZN YÜZÜNE BAKSINNN ANNE OLMAK İSYEN HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜSNNN
BENDE SANIRIM ADET OLACAĞIM AĞRILARIM VAR
yine koşturmacalar desene
hayırlusı olsun cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Allah
diğer kardeşininde tedavisi hayırlısı olsun cnm inş hayırlı sonuçlar alır
off adet ağrıları cok fena geçmiş olsun ağrısız atlat inş eşin inş şimdi daha iyidir cnm
neden bu kadar çok ağrıları çıktı sonradan yazık adaama yaa
slm canlarım biz yeni diş ağrılaramarı ile bayrama giriş yaptık 4 azı ve artı 2 dişle beraber 6 diş birden çıkarıyoruz bu seferde doktorumuz allah sanada kızınada yardım etsin diyor gerçekten çocuk ağla ağla helak oluyor sanırım 1 ay sürermiş çok huysyz hiç birşeyden memnun olmuyor şu dişler bi bitsede rahatlasak şükür azılarda çıkınca pek zorlu dişi kalmayacak
öyle valla yetercim benim kız pek aceleci bide hiç tek diş çıkarmadı
selam kizlarrrr
ay yeter ben simdi okudum ve inan cok sevindim..gelsin bebisler insALLAH...canim ya sen raporlu baslayamiyormusun tedaviye?
birde nazo sen raporlu baslayamiyormusun? gecen gun aklima geldi ya bu kizlar neden rapora basvurmuyor dedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?