bugün yine çok yoruldum kızlar ben ufak ufak gideyim yoksa yine sızıcam burda
öptüm siziiii..
tamam canım Allah kabul etsin bi ara myflowers arkadaşımızınkinide okuyup bildir senin bitiyo ondan sonra rahatsın he h e:))))))))))))
çok şükür iyi canımmaman rabbbim korusun bişi olmasın canım ya
bugün yine çok yoruldum kızlar ben ufak ufak gideyim yoksa yine sızıcam burda
öptüm siziiii..
ay gelmesin artık bak 2 gün geçti bugün istemiyoruz onu biz sevmiyoruz kırmızı rengi kalsın içinde 9 ay he h e sonra 40 gün geliyo zaten :bevet yarın yeğenim yokken fırsat bulursam okurum yoksa pazara kalır tabi benim beklenmeyen adet gelmezse...gelirsede duruma göre kardeşime rica edrim
Allah kabul etsin canımben ilknur arkadaşımızın meryem suresini okudum nurcancım hbrin olsun..
ay gelmesin artık bak 2 gün geçti bugün istemiyoruz onu biz sevmiyoruz kırmızı rengi kalsın içinde 9 ay he h e sonra 40 gün geliyo zaten :b
ay kız negüzel olur ama şuraya hamişim yazsan içimizde yaşı en geçkin sensin rabbim bukadar yıl sabrettikten sonra şimdi hadi al bebişini dese ay negüzel olur ozaman bebişine örgüler yaparsın :))))))))))
Allah kabul etsin canım
ins yuce rabbim butun evlat isteyenlere nasip eder, bunu gercekten icten diliyorum.
ama hic bi zamanda umudunuzu kaybetmeyin, guzel allahim elbet guler yuzunuze.
inşallah... gelsin artık eşimin sabrı tükenmek üzere ben onun kadar değilim ama onun için çok istiyorum
canlarım listemize 1 arkadaş daha ekledim sizlere sormadan ama eminim hiöbiriniz için sorun teşkil etmicektir 1 tane fazla okumak ama okumak istemeyen olursada anlarım çevremizden tamamlarız :)
ins yuce rabbim butun evlat isteyenlere nasip eder, bunu gercekten icten diliyorum.
ama hic bi zamanda umudunuzu kaybetmeyin, guzel allahim elbet guler yuzunuze.
kendi adıma okuruz tabii...eşim gelmeden bakayım dedim iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?