bende hep duacıyım minişlerimize canım
ay inşallah tek kişiliktşr ne güzel eşimde rahat rahat görür minişimi :)))))))))))) senide beklerim kız bari o bahane ile tanışırız :)))))))))))
canım dünde sormuştum ama arada kaynadı demek önemli değil eşinin ameliyatı aman rabbim beter şeylerden korusun canım çok geçmiş olsun
duada yeter herzamanseninle ve myflowers kaldı ozaman senin canım ama okuyunca bana bildir
ben asuyada sanada küsüm hani beni görmeye gelicektiniz hep siz buluşuyonuz
nerde kız pozitif bölümündemi
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz
bu gün gelemedim yeğenim düştüüüü onu has götürdük fala derken akşam oldu
ayşeeeeeeeee şu senin falcıya bir falada bana baktır kızzzzzzzzzzzzzz
canım benim buralardayımda çok dalgınım eşimin spermiyogramı oldukça kötüymüş ekime kadar yine ilaç kullanacağız canım biraz ona sıkıldı neyse kısmetten gerisiyok
ayşeccim acil şifalar inşallah eşine sanada tatil olur ne güzel:))
sağol canım hayırlısıyla çıkalım da hastaneden ben de biraz dinlenmiş olurum evde..
eşine sıkılmasın canın sen de bir sorun yoksa erkek infertilitesinin çaresi daha kolay..
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ayşeeeeeeeeeee ben bilmem falcım tutu benimmmmmmmmmmm
hmmmm o zaman sana 3 vakte kadar şiş bir göbek gözüküyooo...
bana ne görünüyo o falda
cnmmm çoook geçmiş olsunkızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz
gitsin pis kanlar yeri hazırlansın bebiş gelecek inş..kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. benim adetimin bugün 4. günü hala çoşkuyla gelmeye devam ediyo duaları atlamadım yani bi bitse hemen okuyacağım kaçtane okunacaksa..
zilli senin kız canım valla ya aman sağlığı keyfi yerinde olsunda çıkınca bol bol poz verir artık:))
he he bencede uğurlu geldi kızımın kardeşleri gelcek bol bol :))))))) nasılsa ben bidaha yapamıcam he he:))))))))inş cnm sırayla onlarda gelecek peşimizden Allahın izni ile
topik gerçekten uğurlu geldi güzel hbrler başladı gelemeye
ok cnm görüşrz yine...kız sizin evde sadece eşinmi yemek yiyiyo sen neden yemiyon kocişinle.
çok geçmiş olsun canım inşallah bişiyi yokturkızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. benim adetimin bugün 4. günü hala çoşkuyla gelmeye devam ediyo duaları atlamadım yani bi bitse hemen okuyacağım kaçtane okunacaksa..
canım benim buralardayımda çok dalgınım eşimin spermiyogramı oldukça kötüymüş ekime kadar yine ilaç kullanacağız canım biraz ona sıkıldı neyse kısmetten gerisiyok
ayşeccim acil şifalar inşallah eşine sanada tatil olur ne güzel:))
sanaaa bugün yarın müjdeli haber var... şöyle çift çizgili bişey çıkmış fincanın dibinde..
gülüm benim beklerim mutlaka gelin canımCanım küsme ne olur... Sen doğur hayırlısıyla geliriz inşallah ayşeyle kızımızı görmeye :)
Geçende yazmışın görüşemiyoruz ben pek girmiyorum biliyorsun durmumu ama atlatmaya çalışıyorum Allah'ın izni sizlerin dualarıyla... Az kaldı bebeğini görmeye ne kadar heyecanlı doğuma giderken hepimize dua et. Demesemde edeceğini biliyorum yaa...
Bu duaları kalan arkadaşlarımızın hepsini bir kerede okuyalım artık zaten kaç kişi kaldı ki...
Nurcancığııım küsme bize kıız... Beraber bebeciğini görmeye geliriz kısmetse hem de hamile hamile geliriz inşallah...
Yeterişkom falcının hele dedikleri bir çıksın da o zaman sana da baktırırız..
gülüm benim beklerim mutlaka gelin canım
biliyorum pek girmiyorsun rabbim hayırlı yazılar yazsın canım hep duacınızım narkozu yemeden öncede tabiki adınızı mutlaka anıcağım inşallah rabbim kabuşl kılarda hepinizin güzel haberlerini alırım
duaalarakalınca evet bişi yok aslında 5 kişi kaldı ilknurda biter 1-2 güne istersen sende oku hepsini bildir çoğu arkadaş öle yapıyo ben sana kalan isimleri verim
ilknur
havva
duygu
yasemin
myflowers
canım ama okuduğunda bana hepsini haber verki defter,ime yazıyorum
ay inşallah kız inşallah hamiş hamiş gelseniz ya ozaman kıyamam kız ben size okadar yolu öle çekceniz üzülürüm :)))))))
ben yasemin in duasınıda okudum rabbim hayırlısı ile gönlündekini versin..... bir tek myflowers kaldı onuda okuyacaktım ama yeğenim geldi okuyamadım çünkü internetten okuyorum yeğenimde gelince anca aralarda böyle alıyorum
selam:79:.... çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur
canlar sağolun çok şükür bir şey olmadı kuzum çok ağladı başına pansuman yapıldıcnmmm çoook geçmiş olsun
inş kötü bişi yoktur yaa
nasıl oldu
gitsin pis kanlar yeri hazırlansın bebiş gelecek inş..
hiç sorma yaa bi poz vermiyo bi saklıyo bi dönüyo falan
doğru diyon cnm sonra bol bolçekeriz artık napacan.
umarım öyledir kızzzzzzzz falciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii baciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihmmmm o zaman sana 3 vakte kadar şiş bir göbek gözüküyooo...
he he bencede uğurlu geldi kızımın kardeşleri gelcek bol bol :))))))) nasılsa ben bidaha yapamıcam he he:))))))))
kız ben bütüngün yediğim için sofra saatim yok :)))))))))
çok geçmiş olsun canım inşallah bişiyi yoktur
canım adet olduğunu biliyorum sorun değil merak ettim göremeyince acaba bişimi oldu diye benim eşiimin de çk kötüydü bitaneyle tuttu üzme kendini sakın
canlar sağolun çok şükür bir şey olmadı kuzum çok ağladı başına pansuman yapıldı
umarım öyledir kızzzzzzzz falciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii baciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağol canım çokşükür korkuttu sıpa bizi ama iyi şimdi
bugün yine çok yoruldum kızlar ben ufak ufak gideyim yoksa yine sızıcam burda
öptüm siziiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?