Geleceksin biliyorum bebeğim

Canım küsme ne olur... Sen doğur hayırlısıyla geliriz inşallah ayşeyle kızımızı görmeye :)
Geçende yazmışın görüşemiyoruz ben pek girmiyorum biliyorsun durmumu ama atlatmaya çalışıyorum Allah'ın izni sizlerin dualarıyla... Az kaldı bebeğini görmeye ne kadar heyecanlı doğuma giderken hepimize dua et. Demesemde edeceğini biliyorum yaa...
Bu duaları kalan arkadaşlarımızın hepsini bir kerede okuyalım artık zaten kaç kişi kaldı ki...

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz
bu gün gelemedim yeğenim düştüüüü onu has götürdük fala derken akşam oldu
ayşeeeeeeeee şu senin falcıya bir falada bana baktır kızzzzzzzzzzzzzz

sağol canım hayırlısıyla çıkalım da hastaneden ben de biraz dinlenmiş olurum evde..
eşine sıkılmasın canın sen de bir sorun yoksa erkek infertilitesinin çaresi daha kolay..

sağol canım hayırlısıyla çıkalım da hastaneden ben de biraz dinlenmiş olurum evde..
eşine sıkılmasın canın sen de bir sorun yoksa erkek infertilitesinin çaresi daha kolay..

sinir ediyor bu site bazen beni o kadar laf yazdım yukarda hiç biri çıkmamış bir tek pınara yazdıklarım çıkmış...

Nurcancığııım küsme bize kıız... Beraber bebeciğini görmeye geliriz kısmetse hem de hamile hamile geliriz inşallah...
Yeterişkom falcının hele dedikleri bir çıksın da o zaman sana da baktırırız..

ayşeeeeeeeeeee ben bilmem falcım tutu benimmmmmmmmmmm

selam:79:.... çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur

cnmmm çoook geçmiş olsun
inş kötü bişi yoktur yaa
nasıl oldu
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. benim adetimin bugün 4. günü hala çoşkuyla gelmeye devam ediyo duaları atlamadım yani bi bitse hemen okuyacağım kaçtane okunacaksa..
gitsin pis kanlar yeri hazırlansın bebiş gelecek inş..
zilli senin kız canım valla ya aman sağlığı keyfi yerinde olsunda çıkınca bol bol poz verir artık:))

hiç sorma yaa bi poz vermiyo bi saklıyo bi dönüyo falan
doğru diyon cnm sonra bol bolçekeriz artık napacan.

he he bencede uğurlu geldi kızımın kardeşleri gelcek bol bol :))))))) nasılsa ben bidaha yapamıcam he he:))))))))
kız ben bütüngün yediğim için sofra saatim yok :)))))))))
çok geçmiş olsun canım inşallah bişiyi yoktur
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. benim adetimin bugün 4. günü hala çoşkuyla gelmeye devam ediyo duaları atlamadım yani bi bitse hemen okuyacağım kaçtane okunacaksa..

canım adet olduğunu biliyorum sorun değil merak ettim göremeyince acaba bişimi oldu diye benim eşiimin de çk kötüydü bitaneyle tuttu üzme kendini sakın

gülüm benim beklerim mutlaka gelin canım
biliyorum pek girmiyorsun rabbim hayırlı yazılar yazsın canım hep duacınızım narkozu yemeden öncede tabiki adınızı mutlaka anıcağım inşallah rabbim kabuşl kılarda hepinizin güzel haberlerini alırım
duaalarakalınca evet bişi yok aslında 5 kişi kaldı ilknurda biter 1-2 güne istersen sende oku hepsini bildir çoğu arkadaş öle yapıyo ben sana kalan isimleri verim
ilknur
havva
duygu
yasemin
myflowers

canım ama okuduğunda bana hepsini haber verki defter,ime yazıyorum

ay inşallah kız inşallah hamiş hamiş gelseniz ya ozaman kıyamam kız ben size okadar yolu öle çekceniz üzülürüm :)))))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers

kızlar İLKNUR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

nil1971
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
neslyy-----------------okudu
mayflowers-----------okudu
son_ece---------------okudu
ayşe-------------------okudu
tweety25--------------okudu

beren660
pearlflover
herzaman_seninle
ceylin
hilbay
derin
pembe_86

pinar1202---boş

3 adet boş

ben yasemin in duasınıda okudum rabbim hayırlısı ile gönlündekini versin..... bir tek myflowers kaldı onuda okuyacaktım ama yeğenim geldi okuyamadım çünkü internetten okuyorum yeğenimde gelince anca aralarda böyle alıyorum

tamam canım Allah kabul etsin bi ara myflowers arkadaşımızınkinide okuyup bildir senin bitiyo ondan sonra rahatsın he h e:))))))))))))

selam:79:.... çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur

canlar sağolun çok şükür bir şey olmadı kuzum çok ağladı başına pansuman yapıldı
hmmmm o zaman sana 3 vakte kadar şiş bir göbek gözüküyooo...
umarım öyledir kızzzzzzzz falciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii baciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sağol canım çokşükür korkuttu sıpa bizi ama iyi şimdi

aman rabbbim korusun bişi olmasın canım ya

bugün yine çok yoruldum kızlar ben ufak ufak gideyim yoksa yine sızıcam burda
öptüm siziiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…